Alpina AT7 121 HW Havetraktor med sideudkast
26.995 kr.
Mere info
Stiga Tornado 2098 H (u/anh.træk) - Havetraktor
12.889 kr.
Mere info
MTD Minirider 76 RDE Havetraktorer
12.495 kr.
Mere info
MTD Smart Rc 125 Havetraktorer
14.995 kr.
Mere info
Alpina AT4 84 A Havetraktor med opsamling
12.995 kr.
Mere info
MTD Minirider 60 RDHE B&S E Havetraktorer
12.995 kr.
Mere info
Stiga Tornado 2098 (u/anh.træk) - Havetraktor
11.499 kr.
Mere info
MTD 76 Havetraktorer
13.995 kr.
Mere info
Stiga Estate 2084 H (u/anh.træk) - Havetraktor
16.995 kr.
Mere info
Alpina AT2 66 QA Havetraktor med opsamler & sideudkast
11.020 kr.
Mere info
Alpina AT2 72 HA Havetraktor med opsamler
14.495 kr.
Mere info
MTD Minirider 76 Sde MTD Havetraktorer
9.995 kr.
Mere info
MTD Smart Rg 145 B&S Havetraktorer
13.995 kr.
Mere info
Alpina AT3 108 HWA Havetraktor med sideudkast
16.995 kr.
Mere info
Stiga Combi 2072 H - Havetraktor
14.995 kr.
Mere info
Alpina AT3 108 HA Havetraktor med sideudkast
14.995 kr.
Mere info
MTD Minirider 60 Sde E Havetraktorer
9.495 kr.
Mere info
Stiga Combi 1066 HQ - Havetraktor
13.995 kr.
Mere info
Stiga Combi 1066 H - Havetraktor
13.020 kr.
Mere info
Alpina AT4 84 HA Havetraktor med opsamler & sideudkast
15.995 kr.
Mere info
Alpina AT2 72 A Havetraktor med opsamler
11.995 kr.
Mere info
Alpina AT3 98 HA Havetraktor med sideudkast
12.995 kr.
Mere info
MTD Smart Re 125 Havetraktorer
17.995 kr.
Mere info
MTD Smart Rn 145 B&S Havetraktorer
19.995 kr.
Mere info
Stiga Estate 2084 (u/anh.træk) - Havetraktor
15.399 kr.
Mere info
MTD MTD 96 Havetraktorer
10.995 kr.
Mere info
MTD Minirider 60 RDE Havetraktorer
10.995 kr.
Mere info
Alpina AT3 98 A Havetraktor med sideudkast
9.995 kr.
Mere info
MTD Smart Re 130 H B&S Havetraktorer
19.995 kr.
Mere info
MTD 92 Havetraktorer
15.995 kr.
Mere info
Alpina AT2 66 HQ Havetraktor med opsamler & sideudkast
12.995 kr.
Mere info
MTD Minirider 76 RDHE Havetraktorer
14.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er især muligt ved de udbredte byggecentre.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment af varer, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot havetraktor.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du får sparring omkring havetraktor.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Der er variationer i salgspriserne på billige havetraktor fra byggecenter til byggecenter. En del giver gode tilbud, imens nogle har fokus på service. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder produkter fra alle mulige leverandører, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af havetraktor online.
De udbredte byggecentre finder du i hele landet, og i kraft af det har de fleste mulighed for at handle online og transportere varerne på egen hånd. Som følge af det har du valget om at undgå fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler havetraktor online på deres hjemmeside.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du få mere brugbar rådgivning fra nogle med specialistviden i lige præcis havetraktor.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af over 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

havetraktor silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

havetraktor jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

havetraktor bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

havetraktor harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det være erstatteligt at du har udstyret klar forinden du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere disse udgifter i dit budget.
2For opgaver udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Således kan du løbende holde øje med udsigten ift. vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
3Der præsenterer sig næsten altid uventede problematikker når det kommer til avancerede projekter, og følgelig kan det vise sig afgørende at man afsætter god plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
4Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
5I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive økonomisk at tage noter til samtlige poster, og herefter notere den billigste pris på hver eneste af dem.
6Der er alverdens guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder nyttig info, særligt hvis du kigger på engelsk.
7Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver oversigten.
8Du bør aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ikke beklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på mulige skader. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i professionel assistance.
9Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggeprocessen, hovedsageligt ift. større arbejdsopgaver. Flere byggerier kræver mere end en person. I øvrigt er det mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
10Længe før du igangsætter dit byggeprojekt må det være temmelig betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Det bliver af stor betydning at du har de nødvendige materialer disponible i god tid før du går til værks med projektet. Du har fordel af at forfatte en simpel indkøbsseddel som samler alle de ting der skal bruges, og som det næste gennemgå hver eneste ting, hvormed du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Du kan tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du kan have fordel af at købe assistance fra en fagperson til opstarten af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson anbefales det at søge en pris fra diverse entreprenører.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Størstedelen af internet foretagender yder heldigvis mange forskellige billige fragttyper til havetraktor. En af de mest moderne er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig virkelig ukompliceret, og desuden ligeledes den billigste leveringsmetode.

Du bør ydermere planlægge at bestille pakken til levering til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Denne er gerne en anelse dyrere, men endvidere yderst fremkommelig for havetraktor online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du er nær internet forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på havetraktor kan være meget afgørende når du absolut skal bruge ordren fluks, så af den grund er det selvsagt meningsfuldt at du efterser leveringstidspunktet ved havetraktor. Mange outlets på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter online, som trods alt beroer på at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet sendt afsted inden logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få internet shops lover fri fragt på havetraktor online, men typisk kræver det at man indkøber for et fastsat beløb. Ellers burde man beslutte sig for den billigste fragtform, som gerne er at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du handler billig havetraktor online og selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af havetraktor i disse byer:

Jyllinge, Struer, Tilst, Næstved, Slagelse, Ringsted, Stenløse, Brøndby, Vejle, Hedensted, Frederiksværk, Vanløse, Åbyhøj, Aalborg, Gentofte, Odense, Lyngby, Nørresundby, Aabenraa, Birkerød, Fredericia, Roskilde, Hedehusene, Grenaa, Hjørring, Holstebro, Esbjerg, Randers, Kolding, Tårnby, Haderslev, Rødovre, Middelfart, Nærum, Korsør, Dragør, Ølstykke, Viborg, Rudersdal, Horsens, Silkeborg, Nykøbing Falster, Værløse, Vordingborg, Allerød, Køge, Svendborg, Gladsaxe, Valby, Thisted, Haslev, Skanderborg, Frederiksberg, Odder, Albertslund, Rønne, Risskov, Holbæk, Nyborg, Greve, Lillerød, Nakskov, København, Aarhus, Kokkedal, Vallensbæk, Helsingør, Brønshøj, Charlottenlund, Brabrand, Hvidovre, Lystrup, Ballerup, Frederikssund, Herning, Hillerød, Skive, Hørsholm, Glostrup, Solrød Strand, Frederikshavn, Taastrup, Herlev, Kalundborg, Sønderborg, Brønderslev, Virum, Farum, Højbjerg, Varde, Søborg, Ishøj, Hobro, og Ikast, .

Afhentning af havetraktor er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at folk ofte leder efter blandt andet billig havetraktor og havetraktor online. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere søge efter fx havetraktor priser, havetraktor tilbud og køb havetraktor, plus de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Spar penge på havetraktor

Det er rigtig overkommeligt for alle at finde frem til de bedste priser på billige havetraktor online på flere internet butikker i Danmark, og herved har mange online virksomheder fundet det nødvendigt at nedsætte prisen på havetraktor en hel del, og ydermere præstere fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at granske nogle enkelte e-shops efter rabatter og tilbud på havetraktor online inden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at opnå den mest billige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en online shop udbyder billige havetraktor online til en salgspris som kan ses som ubegribelig billig, kan det for det meste være et fingerpeg om en uærlig internet shop. Shopping med kort er trods alt omsluttet af en orden, der dækker køber imod bedrageriske firmaer på nettet.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at betale prisen på havetraktor i flere bidder. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at online shoppere tit søger efter eksempelvis havetraktor online og havetraktor tilbud. Man ser derudover mange gange netshoppere kigge efter blandt andet billig havetraktor, køb havetraktor og havetraktor priser.

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot fremskaffer ganske fornemme muligheder for at kigge nærmere på en længere række andre køberes synspunkter og på grund af dette foreslår vi, at du gennemsøger online butikkens omtaler forinden du placerer din ordre på billige havetraktor online.

Facebook frembyder tilsvarende fuldstændig passelige løsninger til at få et kig ind i webshoppens troværdighed. Foruden det møder vi mange online shops i Danmark hvor du kan aflevere en kritik af købsoplevelsen, som ligeledes må anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige havetraktor online i en netbutik bør man egentlig have øje for butikkens handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig interessant, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

En nemmere løsning kan være at efterse hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være en tryghed om at online forretningen lever op til de danske love, samt at e-shoppen en gang i mellem tilses af fagmænd som forstår de gældende love.

Det giver dig genvej til support, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din shopping med havetraktor. Dertil er det smart at køber er hensynstagende til de elementære regler i forbindelse med købet af havetraktor online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-shoppen garanterer.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man permanent opbevarer ens e-mail kvittering, således man senere kan bekræfte bestillingen af havetraktor, uanset om man har bestilt fra XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

Thomas K gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jesper Knudsen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Jørgen Madsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Morten gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til internetshopping
1Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at e-forhandleren tilslutter sig de danske love, samt at e-forhandleren hyppigt revurderes af fagfolk der forstår reglerne. Før nogen handler billige havetraktor på en e-butik kan man principielt læse dens handelsbetingelser.
2Størstedelen af e-firmaer tildeler nu om dage diverse billige fragttyper til havetraktor. En af de mest anvendte er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo meget uproblematisk, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste slags levering.
3Den prisbilligste leveringstype vil altid være at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du lever i kort afstand af internet shoppens lager. Den fragtform kan være meget væsentlig hvis vi har behov for havetraktor om et øjeblik. Alternativt så yder flere internet forhandlere levering uden beregning, men undertiden er det så præmissen at der handles for en bestemt sum.
4Trustpilot tilbyder ret så fornemme genveje til at tolke mange eksisterende konsumenters reflektioner og derved er det prisværdigt, at du gennemgår internet forhandlerens bedømmelser før du bestiller billige havetraktor online. Facebook medfører lige så vel en række værdifulde løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet.
5Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, som skærmer en overfor uoprigtige internet handler. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil finansiere pengene af flere omgange.
6Inden nogen shopper billige havetraktor hos en e-butik behøver de i og for sig studere webshoppens vilkår, men det er gerne ikke videre interessant. Tilsvarende er det at foretrække at køber er påpasselig med de mest essentielle vilkår der influerer på shopping af billige havetraktor online, som for eksempel hvilken returret online butikken benytter.
7Fragttiden kan vise sig at være ret så central ifald du absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, og herved er det sandelig væsentligt at du studerer den anslåede leveringstid ved havetraktor. En masse online selskaber frembyder billig 1 dags levering på en hel del varenumre, men vær obs på at det er betinget af at ordren laves før et givent tidspunkt.
8En række internet outlets frembyder billig fragt på havetraktor, men undertiden kræves det at man bestiller for en fastsat sum. I øvrigt må man vælge den mest billige type af levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Løsningen viser sig i mange tilfælde til gengæld i høj grad uproblematisk. Den mest prisbevidste fragtmulighed er dog at du selv henter pakken.
9Det er efterhånden ekstremt praktisk for folk at finde information om priser online på billige havetraktor i blandt flere internet virksomheder, og så garanterer utallige online varehuse levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel blive lønnende at efterprøve diverse internet butikker efter tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.