Byghjem.dk

Haveslange

Haveslange 5-lags 1/2" - 50 meter
399 kr.
Mere info
Haveslange 5-lags 1/2" - 25 meter
199 kr.
Mere info
Haveslange 1/2" - 20 m.
80 kr.
Mere info
Green-it Haveslange 5-lags 1/2 - 50 meter
399 kr.
Mere info
Green-it Haveslange 4-lags 1/2 - 25 m.
219 kr.
Mere info
Green-It haveslangesæt 1/2 - 30 m.
149 kr.
Mere info
Green-It haveslangesæt 1/2 - 20 m. 5-dele
119 kr.
Mere info
Green-it Haveslange 5-lags 1/2 - 25 meter
199 kr.
Mere info
Green-it Haveslange 1/2 - 20 m.
80 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt må du lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring haveslange.
Der findes forskelle i prisen på billige haveslange fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder billige priser, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre udbyder et bredt varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare haveslange.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggekæder.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et bredt udvalg af haveslange online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har flertallet chancen for at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Hermed har man valget om at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at bestille haveslange online på deres webshop.
De fleste niche netbutikker er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få gode tilbud.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du opleve en høj grad af brugbar hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis haveslange.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

haveslange jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

haveslange silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

haveslange harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

haveslange bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til projektet, hovedsageligt når det kommer til større ombygninger. Store ombygninger gør krav på flere personer. Dertil vil det være mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
2I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være rationelt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man kunne indsamle ens omkostning ved dem en ad gangen.
3Du bør tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at få tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Man vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være klogt at have udstyret ved hånden før du iværksætter byggeriet. Det er desuden en fordel at medtage disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
5For projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Af den grund kan du jævnligt tage notits af vejrberetningerne i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
6Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube tilbyder store mængder gavnlig oplysning, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
7Der kommer som regel overraskende problematikker i tilfælde med større projekter, og følgelig kan det vise sig essentielt at man afsætter en god portion tid i planen, som gør at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
8Det kan vise sig meningsgivende at du har alle materialer til disposition forud for at du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms indkøbsliste som indeholder det der skal bruges, og så tjekke hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
9Forberedelse vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en struktureret plan, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være realistisk når du nedskriver din agenda.
10Inden du opstarter byggeprocessen må det være vildt essentielt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til ombygninger. Det får man ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeprojektet forbedrer klimaet.
12Du må ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som sko og hjelm som sikring overfor eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ultra flot. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er temmelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En stor portion e-butikker foreslår nu til dags mange forskellige billige former for fragt til haveslange. En favorit er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Metoden er altså temmelig nem, og tit derudover den mindst kostelige leveringstype.

Du bør derudover vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er undertiden en smule mere pebret, men derudover særligt bekvem med haveslange online. Den mest prisbevidste metode til levering er uden tvivl at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du lever nær online firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på haveslange er naturligvis super væsentlig forudsat du står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, og herved er det ganske på sin plads at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for haveslange. Adskillige byggecentre – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på masser af produkter online, hvilket tager udgangspunkt i at ordren aflægges inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de kan nå at få de nye varer på posthuset før medarbejderne har fri.

Nogle forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på haveslange online, men ofte kun såfremt der shoppes for et fastsat beløb. Alternativt burde man overveje den mest billige mulighed for levering, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted.

En del netbutikker udlover afhentning hvor man handler billig haveslange online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma og 10-4. Byggecentrene yder bl.a. afhentning af haveslange i følgende områder:

Haderslev, Ringsted, Solrød Strand, Rødovre, Thisted, Svendborg, Kolding, København, Hedehusene, Sønderborg, Lillerød, Kokkedal, Hvidovre, Glostrup, Nakskov, Næstved, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Brønshøj, Gladsaxe, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Frederikssund, Odense, Herlev, Vordingborg, Højbjerg, Ølstykke, Korsør, Jyllinge, Nørresundby, Vallensbæk, Odder, Holbæk, Holstebro, Ballerup, Kalundborg, Åbyhøj, Køge, Valby, Brøndby, Rønne, Frederikshavn, Værløse, Hillerød, Hobro, Haslev, Dragør, Herning, Lyngby, Virum, Greve, Slagelse, Brabrand, Roskilde, Birkerød, Hjørring, Aabenraa, Vejle, Ishøj, Albertslund, Hedensted, Lystrup, Taastrup, Tilst, Fredericia, Gentofte, Grenaa, Vanløse, Frederiksværk, Randers, Varde, Brønderslev, Allerød, Skive, Nyborg, Frederiksberg, Middelfart, Farum, Skanderborg, Hørsholm, Søborg, Rudersdal, Tårnby, Viborg, Helsingør, Silkeborg, Horsens, Ikast, Nærum, Stenløse, Struer, og Risskov, .

Klik-og-hent ift. haveslange er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager).

Når man kigger i tendenserne bliver det klart, at mennesker tit søger eksempelvis køb haveslange og haveslange tilbud. Vi ser derudover tit netshoppere kigge efter bl.a. billig haveslange, haveslange priser samt haveslange online, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Stark.

Find den bedste pris på haveslange

Det er jo efterhånden meget ukompliceret for internetbrugere at analysere priser på billige haveslange online på diverse internet varehuse, og herved har mange netshops set sig tvunget til at formindske prisen på haveslange betydeligt, og endda tilbyde portofri fragt.

Det kan dog immervæk vise sig indbringende at undersøge nogle enkelte netbutikker efter rabatter og tilbud på haveslange online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Man bør dog ikke overse, at i tilfælde af at en shop annoncerer billige haveslange online til en udsalgspris der er overordentlig letkøbt, så bør det mange gange være et bevis på en uægte shop. Køb med betalingskort er i hvert fald en del af en orden, hvilket støtter kunden imod svindlende internet forretninger.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at klare pengene til haveslange over en længere periode. Dette fås typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Når man ser på tallene står det klart, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis haveslange tilbud og billig haveslange. Man ser desuden tit mennesker kigge efter bl.a. haveslange priser, haveslange online samt køb haveslange.

Kig på andre menneskers erfaringer

Trustpilot medfører evigt gode chancer for at studere adskillige andre konsumenters bedømmelser og derved foreslår vi, at du gennemsøger e-forhandlerens vurderinger inden du shopper billige haveslange online.

Facebook forærer dig lignende immervæk gode chancer for at få kendskab til e-shoppens kundefokus. Desuden ses faktisk online shops i Danmark som tilbyder kunderne at aflevere en vurdering af købsoplevelsen, som tillige burde drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige haveslange online i en netbutik bør de ideelt set få overblik over e-butikkens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke super interessant, især hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Et alternativ kunne være at se nærmere på om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er en sikkerhed for at internet shoppen accepterer de danske love, samt at online firmaet rutinemæssigt efterses af eksperter som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Derudover giver det dig chance for at blive assisteret, såfremt du får udfordringer i forbindelse med din handel med haveslange. Desuden støtter vi at køberen er obs på de mest basale regler gældende for købet af haveslange online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online butikken bruger.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man altid opbevarer sin faktura, så man senere vil kunne dokumentere sit køb af haveslange, ligegyldig om man shopper ved Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Ole Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Poul Madsen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Jørgen K gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Niels Christensen gav 5 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til din online shopping
1Det er i dag temmelig enkelt for alle at prissammenligne online på billige haveslange fra flere internet handler, og for det lover utallige internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Det kan dog alligevel blive indbringende at tjekke indtil flere e-butikker efter billige priser inden du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
2Forud for at nogen bestiller billige haveslange hos en internet butik behøver de uden tvivl gennemlæse netshoppens vilkår, dog er det mange gange ikke særlig spændende. I øvrigt stiller vi forslag om at man er obs på de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på shopping af billige haveslange online, som fx den returret e-forretningen bruger.
3En række e-firmaer præsterer portofri levering på haveslange, men tit er det så præmissen at der købes for en konkret pris. Desuden må du foretrække den mest letkøbte leveringsløsning, der oftest vil blive at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen er for det meste desuden usædvanlig smertefri. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
4Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af et regelsæt, hvilket garanterer dig imod svindlende e-handler. Som en anden løsning kan du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du agter at honorere betalingen af flere omgange.
5Den prisbilligste metode til levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning nødvendiggør at du lever tæt på internet butikkens adresse. Den leveringsform er naturligvis virkelig essentiel når man har brug for haveslange omgående. Alternativt så sikrer indtil flere internet butikker gratis levering, men i reglen påkræves det at der aftages for et fastsat beløb.
6De fleste internet butikker giver heldigvis diverse billige fragtformer til haveslange. Den mest moderne er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Den er jo temmelig smertefri, samt ofte ydermere den prisbilligste løsning til levering.
7Fragtperioden er jo ultra essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at du finder den anslåede leveringstid på haveslange. En stor portion internet webshops lover billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, hvilket er regnet ud fra at bestillingen køres igennem inden et aftalt tidspunkt.
8Vi foreslår generelt at efterse om internet shoppen er e-mærke godkendt, hvilket bør være en tilkendegivelse af at e-forhandleren overholder gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren fra tid til anden overvåges af fagmænd der kender reglerne. Før nogen handler billige haveslange hos en webshop behøver de uden tvivl gennemse forhandlerens regler.
9Trustpilot genererer fuldstændig gode muligheder for at se nærmere på en række aktuelle brugeres reflektioner og derved er det en hjælp, at du kigger nærmere på webshoppens omtaler forud for at du bestiller billige haveslange online. Facebook tilbyder dig for øvrigt regulære fortræffelige genveje til at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed.