Byghjem.dk

Havepumpe

Metabo Havepumpe P 3300 G
1.050 kr.
Mere info
Metabo Havepumpe P 2000 G
800 kr.
Mere info
Havepumpe 1200 watt
1.494 kr.
Mere info
Havepumpe 600 watt
1.244 kr.
Mere info
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr.
994 kr.
Mere info
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr.
1.494 kr.
Mere info
Havepumpe 800 Watt
744 kr.
Mere info
Havepumpe
994 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort udvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare havepumpe.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige havepumpe hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have gode priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de store byggekæder.
For mange er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, som kan give rådgivning og sparring omkring havepumpe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder varer fra diverse producenter, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af havepumpe online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har folk adgang til at bestille online og transportere varerne personligt. Som følge af det har du valget om at undgå fragtomkostningen, og samtidig få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe havepumpe online på deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
Diverse små butikker er specialister i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund formår de at yde super anvendelig hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop havepumpe.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

havepumpe harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

havepumpe jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

havepumpe silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

havepumpe bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag over 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ej påklædning som eksempelvis arbejdshjelm der beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
2Det bør overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal investere i assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at få tilbud fra flere firmaer.
3Det viser sig at have noget at sige at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du går i krig med eksekveringen. Du kunne med fordel udarbejde en enkel oversigt som samler det du skal bruge, og som det næste efterse punkterne, så du sikrer dig at alt er klar.
4Du skal under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at du har udstyret disponibelt forinden du begynder på arbejdet. Det er derudover afgørende at inkludere disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
5Det er muligt at søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
6Forinden du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ultra værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige ombygninger. Omfattende projekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
8Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med dit krævende projekt.
9Der præsenterer sig jævnligt uforudsete hovedpiner når det handler om større opgaver, og ergo vil det være værdifuldt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, så man er ubekymret om at nå i mål.
10Planlægning vedbliver at være nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en strømlinet dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din strategi.
11I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det må være økonomisk at gennemgå hver eneste udgiftspost, og dernæst finde frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
12Der kan findes alverdens instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube kan hjælpe med meget konstruktiv information, særligt forudsat at man bruger den engelske version.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En masse firmaer på nettet udlover i dag et stort udvalg af billige løsninger til levering til havepumpe. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som gør at du kan hente dine produkter når det passer dig. Denne er nemlig meget nem, og mange gange tillige den prisbilligste form for levering.

Du burde på samme måde tænke over at få det leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver til tider en lille smule mindre billig, men lige så vel vældig simpel ved køb af havepumpe online. Den billigste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i kort afstand af e-handlens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på havepumpe er selvfølgelig meget vital om du står og skal bruge dine nye produkter nu og her, og med det formål er det relativt væsentligt at man besigtiger den estimerede leveringstid på havepumpe. En del e-forretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer online, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen indsendes forinden et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varerne ordnet forud for at personalet får fri.

Visse online forretninger yder fragtfri levering på havepumpe online, men oftest er det forbeholdt når du handler for et konkret beløb. Desuden kan man udvælge den mest prisbevidste fragtmulighed, der tit er at få bragt dine varer til et udleveringssted.

Mange webbutikker giver klik-og-hent hvor man handler billig havepumpe online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Stark. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på havepumpe i følgende områder:

Køge, Jyllinge, Skive, Aalborg, Lyngby, Varde, Kalundborg, Brønshøj, Odense, Holstebro, Viborg, Birkerød, Sønderborg, Hillerød, Hørsholm, Korsør, Grenaa, Hedensted, Frederikssund, Farum, Skanderborg, Brønderslev, Fredericia, Vanløse, Slagelse, Rønne, Odder, Gladsaxe, Dragør, Ballerup, Hedehusene, Thisted, Charlottenlund, Helsingør, Haderslev, Hjørring, Lillerød, Hvidovre, Frederiksberg, Gentofte, Stenløse, Nakskov, Aabenraa, Vallensbæk, Nyborg, Randers, Rudersdal, Kolding, København, Haslev, Lystrup, Horsens, Esbjerg, Svendborg, Ikast, Tilst, Brøndby, Middelfart, Albertslund, Struer, Aarhus, Vordingborg, Frederiksværk, Nørresundby, Tårnby, Glostrup, Nykøbing Falster, Nærum, Virum, Hobro, Ishøj, Solrød Strand, Ølstykke, Brabrand, Frederikshavn, Kokkedal, Greve, Ringsted, Allerød, Rødovre, Herlev, Værløse, Roskilde, Vejle, Silkeborg, Åbyhøj, Højbjerg, Holbæk, Valby, Risskov, Søborg, Taastrup, Næstved, og Herning, .

Click-and-collect ift. havepumpe er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis billig havepumpe og køb havepumpe. Foruden dette ser man som regel folk søge fx havepumpe online, havepumpe priser samt havepumpe tilbud, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Gode priser på havepumpe

Det er jo ualmindeligt problemfrit for os alle at finde frem til tilbud på billige havepumpe online hos forskellige internet varehuse, og derfor har en hel del internet webshops været nødt til at stampe priserne på havepumpe kolossalt, og i øvrigt præstere levering uden omkostninger.

Men det kan imidlertid blive gavnligt at tjekke flere e-butikker efter rabatter og tilbud på havepumpe online før du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at få den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Man skal imidlertid ikke glemme, at ifald en butik på nettet reklamerer billige havepumpe online på tilbud til en pris der er umådelig billig, bør det i nogle tilfælde være en varsel om en svindel online virksomhed. Handler med kort er trods alt omfattet af en forordning, hvilket værner dig som køber overfor uægte butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at honorere beløbet til havepumpe af flere omgange. Det foreslåes normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Ved kig i tendenserne er det markant, at folk jævnligt kigger efter bl.a. køb havepumpe og billig havepumpe. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter for eksempel havepumpe online, havepumpe priser og havepumpe tilbud.

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig ret gunstige muligheder for at udforske en lang række tidligere forbrugeres erfaringer og herved er det at foretrække, at du udforsker e-firmaets ratings forinden du lægger din bestilling på billige havepumpe online.

Facebook fører til tilsvarende temmelig fremragende muligheder for at få indblik i e-forretningens pålidelighed. I øvrigt er der nogle e-shops som gør det muligt at tilkendegive en anmeldelse af deres køb, som også kan tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige havepumpe online hos en netbutik burde de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsaftale, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende, specielt ved de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og 10-4.

Et andet forslag kan være at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er et tegn på at internet selskabet lever op til den officielle danske lovgivning, samt at online shoppen ofte overværes af specialister der forstår reglerne.

Det giver dig lejlighed til support, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din shopping med havepumpe. Udover dette rekommanderer vi at kunden er sat ind i de primære regler gældende for bestillingen af havepumpe online, fx den returrettighed e-forretningen har.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man altid beholder ens ordrekvittering, således man en anden gang kan vidne om bestillingen af havepumpe, hvad end man har handlet ved Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark eller 10-4.

Birthe I gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Maria gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Morten gav 5 stjerner

God til prisen

Camilla J gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til køb på nettet
1Det er jo efterhånden virkelig nemt for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige havepumpe fra flere online outlets, og følgelig tilbyder utallige online firmaer gebyrfri levering. Dog kan det immervæk være rentabelt at eftergå enkelte e-forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.
2Forud for at folk bestiller billige havepumpe i en online virksomhed kunne de for at være på den sikre side betragte e-shoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Derudover foreslår vi at køberen er på vagt for de mest basale vedtægter der er gældende for købet af billige havepumpe online, som fx hvilken ombytningsret virksomheden har.
3Den mindst kostelige leveringsudgave er dog at hente pakken selv, men dette betinges af at du lever nær netshoppens arbejdslager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være super vital såfremt du skal bruge havepumpe lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle shops på nettet levering uden beregning, men tit er det forudsat at man bestiller for en konkret pris.
4Leveringsdygtigheden kan være rigtig vigtig forudsat du står og skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og med det formål er det virkelig centralt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for havepumpe. En lang række forretninger på nettet stiller garanti om billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen placeres forinden et fast klokkeslæt.
5Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af et lovbud, der støtter folk overfor svindlende internet handler. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere beløbet over en længere periode.
6Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt internet butikken er e-mærket, som bør være en antydning af at e-shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at online forretningen nu og da kigges til af fagfolk der forstår bestemmelserne på området. Inden folk handler billige havepumpe på en online forretning burde de helt sikkert skimme shoppens handelsvilkår.
7Nogle få internet handler sikrer levering uden betaling på havepumpe, men for det meste under forudsætning af at der købes for en bestemt sum. Alternativt kunne du snuppe den mest letkøbte leveringsform, som ofte vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen bliver gerne samtidig ret let. Den prisbilligste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
8Masser af internet forhandlere udlover i dag diverse forskellige billige metoder til levering til havepumpe. En af favoritterne er p.t. levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er altså vældig fleksibel, samt typisk tilmed den prisbilligste leveringsmåde.
9Trustpilot tilbyder dig forholdsvis ønskværdige chancer for at bese adskillige forhenværende brugeres bedømmelser og derfor går vi ind for, at du evaluerer online forretningens omtaler forinden du handler billige havepumpe online. Facebook forærer dig derudover immervæk passelige metoder til at få indblik i online shoppens pålidelighed.