Børnehandske 6-12 år - ægte læder Kreator
55 kr.
Mere info
Havehandske str. 11/XXL - ægte skind Kreator
150 kr.
Mere info
Børnehandske 6-12 år - med dotter Kreator
42 kr.
Mere info
Havehandske str. 8/M - med dotter Kreator
50 kr.
Mere info
Havehandske str. 7/S - med dotter Kreator
39 kr.
Mere info
Havehandske str. 10/XL - ægte skind Kreator
150 kr.
Mere info
Havehandske str. 10/XL - komfort skind Kreator
161 kr.
Mere info
Havehandske str. 8/M - tynd latex Kreator
60 kr.
Mere info
Havehandske str. 8/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Mere info
Havehandske str. 10/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Mere info
Børnehandske 6-12 år - kraftig læder Kreator
60 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt må du kigge hos de andre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige havehandsker hos de forskellige online byggecentre. En del har de bedste priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre fremviser et stort sortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør overveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot havehandsker.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man kende byggeshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af havehandsker.
Såfremt du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og derved har de fleste chancen for at handle online og transportere byggematerialerne selv. Derigennem har du mulighed for at slippe for fragten, og tilmed få fat i varerne hurtigere.
De gængse byggekæder samler produkter fra flere specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af havehandsker online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er eksperter i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. Af den grund kan du modtage ekstremt begavet hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis havehandsker.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online får du bedre priser.
Forskellige nichespecifikke webshops er mindre firmaer, der tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du køber havehandsker online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
havehandsker harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

havehandsker bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

havehandsker silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

havehandsker jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum se udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at regne når du lige er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
2Der kommer utvivlsomt uventede udfordringer i tilfælde med svære byggeprojekter, og af den grund viser det sig betydningsfuldt at man har afsat nok tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
3Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må lave en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din køreplan.
4Der kan findes mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver meget anvendelig viden, ikke mindst forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
5Du må på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er smart at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en professionel.
6Du bør aldrig nogensinde fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig af stor betydning at du har udstyret disponibelt inden du iværksætter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at påregne de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
7Det kan overvejes at få assistance til dele af projektet, ikke mindst når det er større byggeprocesser. Omfattende byggerier behøver flere end en enkelt person. Samtidig bør det være hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
8Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante materialer klar til brug forud for at du begynder arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms oversigt hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få forudsat at byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte er altså betinget af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
10Forud for at du går i gang med byggeprojektet er det ubeskriveligt vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Måske det burdes overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du skal sikre dig professionel hjælp til delelementer af det. Når du indhenter hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
12Typisk vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive en god idé at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende nedfælde eventuelle tilbud på dem én efter én.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst flot. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En hel del online varehuse tilbyder nu alverdens billige leveringsformer til havehandsker. En af de mest moderne er lige nu pakkeshops, hvor du selv afhenter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig i høj grad fremkommelig, og ofte derudover den billigste slags levering.

Du kunne endvidere påtænke at få pakken sendt til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig som oftest en kende dyrere, men ligeledes ualmindeligt fremkommelig med havehandsker online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter ordren, men dette betinges af at du har bopæl nærved online firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på havehandsker kan være ret så relevant hvis du mangler varerne lige om lidt, og i det øjemed er det sandelig vigtigt at du undersøger den forventede leveringstid ved havehandsker. De fleste shops på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig 1 hverdags levering på mange af deres varer online, men husk at det regnes ud fra at bestillingen placeres før et konkret klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varen afsted forinden de pakkeansatte holder fyraften.

En række e-handler i Danmark garanterer fragt uden beregning på havehandsker online, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for en konkret sum. Desuden må du foretrække den mest billige form for fragt, som mange gange vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

De fleste byggecentre giver click-and-collect hvor man køber billig havehandsker derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover blandt andet click-and-collect på havehandsker i disse områder:

Nakskov, Taastrup, Korsør, Lystrup, Hedensted, Søborg, Struer, Haderslev, Ringsted, Åbyhøj, Tårnby, Hørsholm, Tilst, Lillerød, Aabenraa, Odense, Birkerød, Hedehusene, Grenaa, Ishøj, Brønshøj, Gladsaxe, Lyngby, Fredericia, Allerød, Charlottenlund, Roskilde, Rudersdal, Holbæk, Køge, Ballerup, Rønne, København, Skanderborg, Gentofte, Valby, Vejle, Nørresundby, Vanløse, Rødovre, Randers, Helsingør, Frederiksberg, Glostrup, Vordingborg, Næstved, Haslev, Greve, Odder, Frederikssund, Vallensbæk, Varde, Ølstykke, Viborg, Holstebro, Nærum, Horsens, Dragør, Frederiksværk, Slagelse, Brøndby, Sønderborg, Værløse, Højbjerg, Hvidovre, Middelfart, Herning, Herlev, Brabrand, Farum, Frederikshavn, Virum, Aarhus, Skive, Jyllinge, Solrød Strand, Thisted, Hjørring, Ikast, Svendborg, Hobro, Kokkedal, Brønderslev, Kolding, Stenløse, Nyborg, Kalundborg, Silkeborg, Risskov, Albertslund, Esbjerg, Nykøbing Falster, Aalborg, og Hillerød, .

Click-and-collect ift. havehandsker er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden).

Ved indkig i tallene bliver det markant, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet havehandsker online og havehandsker tilbud. Foruden dette ser man mange gange folk lede efter blandt andet havehandsker priser, køb havehandsker samt billig havehandsker, plus de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Gode tilbud på havehandsker

Det er jo usædvanlig nemt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige havehandsker online hos diverse internet outlets, og med det motiv har adskillige e-forretninger været presset til at at nedbringe prisniveauet på havehandsker drastisk, og endda tilbyde levering uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk vise sig rentabelt at kontrollere flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på havehandsker online forud for at du shopper, så du er garanteret at opnå den mest billige pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Man skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en netbutik forhandler billige havehandsker online på tilbud til en pris der virker urealistisk fordelagtig, er det ofte være et faresignal om en uærlig internet handler. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af en lovbestemmelse, hvilket assisterer køberen imod bedrageriske internet forhandlere.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage beløbet til havehandsker i flere bidder. Dette fås normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Når man kigger i tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx køb havehandsker og billig havehandsker. Vi ser derudover som regel netshoppere efterspørge blandt andet havehandsker online, havehandsker priser samt havehandsker tilbud.

Læs nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot leverer egentlig strålende genveje til at kortlægge en stor gruppe forhenværende brugeres ratings og på grund af dette går vi ind for, at du beser online shoppens ratings inden du køber billige havehandsker online.

Facebook yder endvidere nogenlunde gode metoder til at få kendskab til online firmaets popularitet. I øvrigt ser vi en række internet butikker som giver kunderne mulighed for at ytre en vurdering af virksomhedens service, som ydermere kan drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige havehandsker online på en e-butik behøver man til hver en tid skimme netbutikkens vilkår, det er dog typisk et tidskrævende arbejde, særligt med de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være en sikring om at internet forretningen efterkommer de officielle regler, tillige med at online webshoppen regelmæssigt kontrolleres af specialister der er meget fortrolige vilkårene på området.

Det er en rigtig god chance for hjælpende service, for så vidt du skulle få besvær ved din bestilling af havehandsker. Derudover slår vi et slag for at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af havehandsker online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken anvender.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af havehandsker, uafhængig af om man bestiller ved Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma eller Silvan.

Anna Madsen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Rasmus gav 4 stjerner

Alt var i orden

Louise Nielsen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Charlotte Christensen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til online indkøb
1En række internet shops frembyder nu om dage diverse billige muligheder for levering til havehandsker. Den mest populære er efterhånden pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er jo super fremkommelig, samt mange gange tillige den billigste leveringsudgave.
2Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af en lovbestemmelse, som støtter dig som køber overfor bedrageriske online forhandlere. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre regningen senere.
3Forinden nogen shopper billige havehandsker i en netbutik bør de uden tvivl læse netshoppens forretningsvilkår, dog er det oftest en tidskrævende opgave. For øvrigt anbefales det at kunden er obs på de elementære reglementer der kan influere på bestillingen af billige havehandsker online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-shoppen anvender.
4Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men dette stiller krav om at du lever nær internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være yderst vigtig forudsat du står og skal bruge havehandsker straks. Alternativt så sikrer indtil flere webbutikker fri fragt, men undertiden kræver det at der bestilles for et fastslået beløb.
5Fragtperioden er naturligvis meget vigtig såfremt man står og skal bruge ordren lige om lidt, så i det øjemed er det rigtig afgørende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato ved havehandsker. Temmelig mange internet virksomheder giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre, som trods alt er regnet ud fra at ordren lægges inden et fastsat klokkeslæt.
6Nogle enkelte online shops tilbyder gratis levering på havehandsker, men ofte forudsætter det at du bestiller for en fastsat sum. Ellers skulle du overveje den billigste slags levering, hvilket typisk er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Den er ofte omvendt virkelig fleksibel. Den mest letkøbte form for fragt er unægtelig at hente produkterne selv.
7Generelt tilråder vi at granske om internet selskabet er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en tilkendegivelse af at e-forretningen lever op til den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen rutinemæssigt kigges til af eksperter der kender reglerne på området. Forinden nogen shopper billige havehandsker hos en butik bør man på en vis måde bese e-shoppens betingelser.
8Det er efterhånden meget smertefrit for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige havehandsker i blandt diverse online selskaber, og derved tilbyder massevis af online outlets fragt uden gebyr. Dog kan det imidlertid blive gunstigt at studere diverse shops på nettet efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
9Trustpilot genererer en lang række gode genveje til at gennemrode en længere række tidligere konsumenters ratings og derved er det en hjælp, at du gennemgår webshoppens ratings før du køber billige havehandsker online. Facebook leverer desuden evigt anstændige løsninger til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.