Er du på udkig efter havefliser? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 39 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk havefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
7.764 kr.Køb
8.156 kr.Køb
8.164 kr.Køb
8.269 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.542 kr.Køb
9.900 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til trappe til cirkel til indkørsel til haven

Størrelser: 20×20 30×60 40×40 25×50 50×50 30×30 20×40 60×60

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af havefliser.
Flere byggekæder har et bredt udvalg af produkter, imens andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare havefliser.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende butikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i prisen på billige havefliser alt efter hvor du handler online. Nogle satser på gode tilbud, og andre har fokus på en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er specielt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder samler varer fra talrige specialbutikker, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af havefliser online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og herigennem har mange valget om at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derfor kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber havefliser online på deres webshop.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Følgelig kan du forvente ekstra begavet rådgivning fra personale der er specialister i netop havefliser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

havefliser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

havefliser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

havefliser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

havefliser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For projekter udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du ofte tage et kig på udsigten ift. vejret når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
2Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk beklædning inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke investerer i professionel hjælp.
3Du har adgang til mange forskellige guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube yder assistance med vældig meget brugbar oplysning, især hvis du kigger på engelsk.
4I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det være meget essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Du bør aldrig fattes værktøj. Ofte vil det vise sig strategisk at du har grejet klar til brug inden du indleder arbejdet. Du bør huske at medtage de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
6Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
7Planlægning viser sig som vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør nedskrive en klar arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din agenda.
8Det kan overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde få eksperthjælp til områder af projektet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld entreprenører.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, især ved større ombygninger. Omfattende byggerier kræver mere end en person. Dertil må det blive bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
10Der kommer altid overraskende udfordringer når det gælder avancerede byggeprojekter, og pga. dette viser det sig af stor betydning at der afsættes rimelig plads i arbejdsplanen, så man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
11I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på penge-delen af det. Det må være økonomisk at notere alle udgiftsposter, og herefter søge sig frem til eventuelle tilbud på dem alle sammen.
12Det viser sig meningsgivende at du har de nødvendige materialer til disposition før du starter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og derefter gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at alt er som det skal være.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål rundt om havefliser

 • Hvordan skærer man havefliser?
 • Hvordan lægger jeg havefliser?
 • Hvad koster havefliser?
 • Hvordan knækker man havefliser?
 • Hvem lægger havefliser?
 • Hvad vejer havefliser?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  Masser af webbutikker i Danmark udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige former for levering til havefliser. En af favoritterne er for nærværende pakkeshoppen, hvor du selv afhenter din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo ret fremkommelig, og tit endvidere den mest letkøbte metode til levering.

  Du bør endvidere vælge at få det leveret til din adresse eller til når du er på job. Leveringsmetoden viser sig somme tider en kende dyrere, men på den anden side rigtig let gængelig ved køb af havefliser online. Den billigste leveringsmåde er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket kræver at du befinder dig nær webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på havefliser kan være super central ifald man absolut skal bruge varerne inden for kort tid, og derfor er det ret afgørende at man finder tidshorisonten for levering for havefliser. En masse online virksomheder – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter online, men glem ikke at det stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et fast klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produkterne sendt afsted før lagerpersonalet har fri.

  Visse online varehuse frembyder portofri levering på havefliser online, men tit kun hvis der bestilles for en konkret pris. Derudover burde du beslutte sig for den prisbilligste fragttype, som mange gange er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

  Mange kæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig havefliser derhjemme men afhenter i butikken. Fx Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på havefliser i følgende områder:

  Herlev, Frederikssund, Valby, Viborg, Nyborg, Middelfart, Dragør, Lyngby, Nærum, Solrød Strand, Farum, Frederiksværk, Skive, Randers, Esbjerg, Gladsaxe, Roskilde, Næstved, Stenløse, Helsingør, Nakskov, Charlottenlund, Vallensbæk, Aarhus, Virum, Frederiksberg, Sønderborg, Rødovre, Brabrand, Brønshøj, Tilst, Hillerød, Struer, Holstebro, Brønderslev, Ikast, Thisted, Glostrup, København, Nykøbing Falster, Kolding, Højbjerg, Hobro, Korsør, Birkerød, Vejle, Hvidovre, Tårnby, Søborg, Kokkedal, Hedensted, Odense, Hørsholm, Ishøj, Køge, Aabenraa, Vanløse, Holbæk, Greve, Skanderborg, Herning, Jyllinge, Aalborg, Grenaa, Rønne, Nørresundby, Kalundborg, Odder, Haderslev, Værløse, Frederikshavn, Slagelse, Lystrup, Ringsted, Silkeborg, Svendborg, Gentofte, Haslev, Ballerup, Hjørring, Albertslund, Brøndby, Allerød, Ølstykke, Risskov, Horsens, Rudersdal, Åbyhøj, Lillerød, Vordingborg, Taastrup, Hedehusene, Fredericia, og Varde, .

  Klik-og-hent ift. havefliser er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Falster), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Når der ses på tendenserne står det klart, at folk tit søger eksempelvis billig havefliser og havefliser tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere lede efter bl.a. havefliser online, havefliser priser samt køb havefliser, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på havefliser

  Det er i dag rigtig let for købere at vurdere prisniveauet på billige havefliser online i blandt flere webbutikker, og med det motiv har flertallet af online firmaer set sig tvunget til at stampe salgspriserne på havefliser betydeligt, og ovenikøbet præstere portofri levering.

  Trods dette kan det immervæk være fordelagtigt at sammenholde et par forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på havefliser online forud for at du handler, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

  Du skal trods alt være årvågen med, at hvis en online forretning udbyder billige havefliser online på tilbud til en pris der virker hamrende tiltalende, bør det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig e-shop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en retningslinje, der hjælper dig som køber overfor uoprigtige butikker på nettet.

  Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage pengene til havefliser i flere bidder. Det foreslåes normalt hos nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Når vi kigger i data står det tydeligt, at mennesker jævnligt leder efter fx havefliser online og billig havefliser. Foruden dette ser vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis køb havefliser, havefliser priser og havefliser tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg havefliser er 6395 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til trappe til indkørsel til haven til cirkel til terrasse

  Størrelser: 50×50 20×20 30×60 40×40 30×30 20×40 60×60 25×50

  Læs andre menneskers oplevelser

  Trustpilot giver dig de facto nyttige løsninger til at udforske adskillige nuværende kunders oplevelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du tolker e-shoppens ratings inden du handler billige havefliser online.

  Facebook frembringer lige så vel ganske nyttige muligheder for at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed. Her møder vi endda internet selskaber som tilbyder kunderne at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, som desuden burde drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Før nogen køber billige havefliser online i en butik kan man helt sikkert løbe igennem netshoppens forretningsvilkår, det er dog i reglen en omfattende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  Et andet alternativ er at finde ud af om online forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en forsikring om at online forretningen forsvarer dansk lovgivning, samt at e-shoppen en gang i mellem føres tilsyn med af jurister som har nøje kendskab til de gældende regler.

  Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, såfremt du skulle få dilemmaer som følge af din handel med havefliser. Endvidere er det en hjælp at man er obs på de vigtigste vilkår der indvirker på bestillingen af havefliser online, fx den byttepolitik e-handlen anvender.

  I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne vidne om købet af havefliser, hvad end man handler hos Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

  Lone K gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Maria Hansen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Else Andersen gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Jesper Olsen gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot genererer relativt ærlige løsninger til at sondere en hel del aktuelle køberes synspunkter og derfor rekommanderer vi, at du tjekker online webshoppens anmeldelser før du køber billige havefliser online. Facebook giver dig desuden temmelig stabile muligheder for at få indblik i online firmaets pålidelighed.
  2Flere webshops i Danmark tilbyder efterhånden alverdens billige fragtmuligheder til havefliser. En der er meget almindelig er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig virkelig uproblematisk, samt ofte desuden den mest prisbevidste fragttype.
  3Flere forhandlere på nettet frembyder fri fragt på havefliser, men i mange tilfælde forudsætter det at du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt burde man udse dig den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Muligheden viser sig i regelen på den anden side særligt praktisk. Den prisbilligste metode til levering er dog at hente varerne selv.
  4Vi anbefaler at kigge hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det burde være et fingerpeg om at e-firmaet opretholder de officielle danske regler, tillige med at online forretningen hyppigt evalueres af specialister der har indsigt i reglerne på området. Inden nogen handler billige havefliser på en webbutik kan de i og for sig betragte deres handelsaftale.
  5Det er ekstremt ligetil for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige havefliser hos diverse internet forretninger, og af den grund garanterer massevis af internet varehuse fragtfri levering. Det kan trods alt vise sig udbytterigt at analysere et par forskellige forretninger på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at opnå den billigste pris.
  6Forud for at nogen bestiller billige havefliser hos en e-forretning bør man i og for sig gennemlæse deres forretningsvilkår, det er dog ofte et tidskrævende arbejde. Tillige er det at foretrække at du er på vagt for de mest relevante regler der har indflydelse på shopping af billige havefliser online, eksempelvis den returneringsret online virksomheden har.
  7Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en bestemmelse, der støtter dig overfor bedrageriske online forretninger. Alternativt burde du overveje en løsning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere beløbet ude i fremtiden.
  8Leveringshastigheden er selvfølgelig ekstremt aktuel i tilfælde af at vi skal bruge din pakke med det samme, og herved er det jo centralt at du besigtiger den anslåede leveringsdato på havefliser. En hel del internet handler stiller garanti om billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at du når at bestille forinden et givent klokkeslæt.
  9Den billigste leveringsmåde vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens lager. Den fragtmetode kan vise sig at være ret så betydningsfuld om du behøver havefliser om et øjeblik. Alternativt så yder indtil flere online selskaber fri fragt, men tit er det forbeholdt når der handles for en bestemt sum.