Er du på udkig efter hardieplank? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Stark.dk, som sælger 100 m2 for kun 10.010 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 hardieplank inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.010 kr.Køb
12.100 kr.Køb
13.349 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hegn til rækværk til vægge til terrasse til facade til inddækning til gavl til garage til plankeværk til sideinddækning til carport til underbeklædning

Varianter: grøn lysegrå hvid fibercement rød grå antracitgrå rødbrun koksgrå hvid sort cedertræ

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare hardieplank.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af hardieplank.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du kigge andetsteds.
Der vil være forskel på prisen på billige hardieplank hos de forskellige online byggecentre. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Dette er navnligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker nær dig, og derigennem har mange tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggecentre tilbyder produkter fra alverdens nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt sortiment af hardieplank online.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette vil du opleve en høj grad af gavnlig hjælp fra mennesker med ekspertviden i lige præcis hardieplank.
Diverse nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en bedre pris.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der typisk er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du handler hardieplank online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

hardieplank harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

hardieplank jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hardieplank bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hardieplank silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til arbejdet, især i tilfælde af omfangsrige projekter. Flere projekter gør krav på mere end en person. Ydermere vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
2Du finder rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder gavnlig information, navnligt såfremt du kigger i hele verden.
3Det kan vise sig afgørende at have de relevante materialer klar til brug forud for at du begynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel note som samler alt hvad du får brug for, og derefter granske hver eneste ting, med øje for at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Du kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen er klimavenligt. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet har betydning for naturen.
5For opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du ofte tage notits af vejrmeldingerne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning starter med at piske ned i samme sekund som du er startet på det svære byggeprojekt.
6Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du må forfatte en struktureret dagsorden, der viser hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din agenda.
7Der viser sig altid ubelejlige udfordringer når det kommer til omfattende byggeprojekter, og herved kan det være væsentligt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, så man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
8Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som sikring imod hændelige skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
9Du kunne tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Ifald du får hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente en pris fra flere leverandører.
10Man må nødig mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at have grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
11I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive økonomisk at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man bør dokumentere den billigste pris på dem alle sammen.
12Forinden du starter dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles vigtigt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er enormt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål vedr. hardieplank

 • Hvad skærer man hardieplank med?
 • Hvordan sætter man hardieplank op?
 • Hvordan monteres hardieplank?
 • Hvad er hardieplank lavet af?
 • Hvad vejer en hardieplank?
 • Hvad koster hardieplank?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  Masser af online shops tildeler i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmodeller til hardieplank. Det mest almindelige er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når du har tid. Denne er jo rigtig praktisk, samt oftest ligeledes den billigste metode til levering.

  Du kan ydermere påtænke at bestille produkterne til levering til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver ofte lidt mindre billig, men på den anden side usædvanlig hensigtsmæssig med hardieplank online. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du opholder dig lige ved internet forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på hardieplank kan være særdeles aktuel såfremt man mangler produktet straks, så herved er det komplet relevant at vi ser den anslåede leveringstid ved hardieplank. Størstedelen af online virksomheder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen placeres forud for et besluttet tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få pakken afsted inden pakkemedarbejderne får fri.

  Enkelte outlets på nettet tilbyder fragt uden betaling på hardieplank online, men undertiden kræves det at der indkøbes for et præcist beløb. Desuden skal du snuppe den billigste leveringsmodel, som tit er at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

  En stor portion byggecentre yder klik-og-hent hvor du køber billig hardieplank på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. De yder for eksempel klik-og-hent på hardieplank i disse områder:

  Virum, Brønderslev, Greve, Stenløse, Nørresundby, Kokkedal, Skive, Risskov, Svendborg, Struer, Esbjerg, Brøndby, Roskilde, Rudersdal, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Hørsholm, Middelfart, Albertslund, Nyborg, Vanløse, Aarhus, Frederiksværk, Lillerød, Hedensted, Hobro, Ishøj, Ballerup, Odense, Frederikssund, Rødovre, Holbæk, Thisted, Hedehusene, Gladsaxe, Hillerød, Ølstykke, Ikast, Lyngby, Randers, Hvidovre, Brabrand, Frederiksberg, Køge, Dragør, Tårnby, Åbyhøj, Glostrup, Brønshøj, Nakskov, Hjørring, Kalundborg, Sønderborg, Lystrup, Farum, Aabenraa, Korsør, Grenaa, Gentofte, Nærum, Charlottenlund, Næstved, Valby, Værløse, Viborg, Tilst, Helsingør, Kolding, Vordingborg, Holstebro, København, Skanderborg, Ringsted, Varde, Rønne, Jyllinge, Frederikshavn, Haderslev, Birkerød, Haslev, Højbjerg, Odder, Aalborg, Herning, Herlev, Allerød, Fredericia, Vejle, Horsens, Taastrup, Solrød Strand, Slagelse, Silkeborg, og Søborg, .

  Klik-og-hent ift. hardieplank er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland).

  Ved indkig i data er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter for eksempel hardieplank priser og hardieplank online. Man ser desuden tit mennesker efterspørge fx billig hardieplank, køb hardieplank samt hardieplank tilbud, plus de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

  Den bedste pris på hardieplank

  Det er i dag ret så smertefrit for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige hardieplank online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og med det motiv har en lang række netshops været tvunget til at formindske priserne på hardieplank betydeligt, og ydermere garantere levering uden gebyr.

  Det kan dog stadigvæk være lukrativt at undersøge et par internet butikker efter tilbud og udsalg på hardieplank online før du shopper, således at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en online shop annoncerer billige hardieplank online på tilbud til en pris som er mystisk fordelagtig, så bør det ofte være et faresignal om en bedragerisk internet shop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omsluttet af en orden, der passer på køberen overfor falske internet forhandlere.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at dække betalingen af hardieplank over tid. Dette fås normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

  Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis billig hardieplank og hardieplank priser. Foruden dette ser vi typisk netshoppere efterspørge for eksempel hardieplank online, hardieplank tilbud og køb hardieplank.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg hardieplank er 10010 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til rækværk til facade til garage til inddækning til sideinddækning til hegn til vægge til plankeværk til underbeklædning til gavl til terrasse

  Varianter: rødbrun fibercement sort koksgrå hvid cedertræ rød grå hvid lysegrå grøn antracitgrå

  Læs eksisterende kunders ratings

  Trustpilot forærer dig super ønskværdige løsninger til at tyde en hel del andre konsumenters evalueringer og herved er det en hjælp, at du vurderer internet selskabets bedømmelser inden du handler billige hardieplank online.

  Facebook tilbyder dig også stort set fordelagtige metoder til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi endda outlets på nettet som gør det muligt at nedfælde en anmeldelse af deres køb, som på samme måde kan drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk køber billige hardieplank online på en internet handler kan man i reglen læse e-butikkens regler, men det er normalt ikke særlig morsomt, specielt hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

  Et alternativt forslag kunne måske være at kigge hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, som bør være et signal om at webbutikken opfylder de gældende danske regler, og at online forhandleren en gang i mellem overvåges af fagmænd som forstår lovene på området.

  Derudover tilbydes du chance for at blive assisteret, ifald du skulle få problemer ved din handel med hardieplank. For øvrigt tilrådes det at kunden er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af hardieplank online, til eksempel den returneringsret virksomheden garanterer.

  I den forbindelse er det tilmed relevant, at man til enhver tid gemmer ens faktura, så man til enhver tid vil kunne bevise købet af hardieplank, ligegyldig om man har handlet hos XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller Davidsen.

  Lone Madsen gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Jette U gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Susanne Larsen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Mette V gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af et regelsæt, hvilket sikrer dig som køber imod bedrageriske webshops. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage beløbet over tid.
  2Temmelig mange internet foretagender tildeler heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmidler til hardieplank. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig rigtig praktisk, samt mange gange desuden den billigste leveringsmetode.
  3Inden folk bestiller billige hardieplank hos en online virksomhed burde man principielt gennemgå virksomhedens betingelser, dog er det uden tvivl en tidskrævende opgave. Tilmed slår vi et slag for at man er klar over de vigtigste retningslinjer der er gældende for købet af billige hardieplank online, for eksempel den byttepolitik webbutikken garanterer.
  4Enkelte webbutikker frembyder fragt uden gebyr på hardieplank, men i mange tilfælde afkræver det at man aftager for et præcist beløb. Som alternativ skal du beslutte sig for den mest betalelige form for fragt, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Løsningen bliver typisk på den anden side meget hensigtsmæssig. Den mest billige fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
  5Trustpilot præsterer altid fordelagtige løsninger til at udforske en længere række øvrige køberes meninger og herved tilrådes det, at du vurderer internet selskabets anmeldelser inden du bestiller billige hardieplank online. Facebook resulterer i for øvrigt evigt hæderlige chancer for at få kendskab til internet firmaets troværdighed.
  6Det er i dag virkelig hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige hardieplank fra diverse online forhandlere, og af den grund garanterer en lang række netshops levering uden betaling. Det kan dog stadigvæk vise sig fordelagtigt at kontrollere en række internet firmaer efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, så du er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris.
  7Den mindst kostelige leveringstype vil altid være at hente varerne selv, som desværre kræver at du befinder dig nær online butikkens adresse. Den leveringsmanér er jo særdeles bestemmende om man behøver hardieplank inden for kort tid. Alternativt så sikrer visse online webshops gratis fragt, men ofte er det forudsat at du aftager for et bestemt beløb.
  8Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærket, som skulle være et kendetegn for at online virksomheden imødekommer den officielle danske lovgivning, og at internet webshoppen undertiden monitoreres af fagfolk der har ekspertise inden for reglerne. Før nogen handler billige hardieplank i en internet webshop behøver man i og for sig bese webbutikkens handelsvilkår.
  9Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld når vi står og skal bruge pakken om et øjeblik, og af den grund er det fuldt ud relevant at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for hardieplank. Masser af online virksomheder garanterer billig 1 dags fragt på masser af varer, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at ordren køres igennem tidligere end et fastsat tidspunkt.