Har du en stub i haven, som du vil af med? Sørg for at få fjernet det hele efter stubfræsningen

Når du har en træstub i haven, kan det være en rigtig god idé at få hjælp til en stubfræsning. Da det er en relativt hård proces, efterlader det en del rod. Derfor er det også en fordel at få hjælp til oprydningen, hvilket du kan få i samme ombæring som stubfræsningen.

Stubbe kan være irriterende både fordi, at de ødelægger det visuelle i din have, og at de begrænser mulighederne for udnyttelse af det areal, som de står på. Om det er på græsplænen eller i bedet, kan du få meget mere ud af jorden, hvis stubben bliver fjernet helt, hvilket du kan gøre med en professionel stubfræsning. For så at sikre, at man ikke kan se, at der lige er blevet stubfræset, er det en rigtig god idé, at bestille en stubfræsning med oprydning. Det er nemlig ikke altid en del af pakken, når man køber en stubfræsning. Hvis du vil sikre dig, at området for det første ser pænt ud bagefter og for det andet er brugbart, skal du derfor være opmærksom på at bestille din stubfræsning med oprydning.

Har du brug for hjælp til stubfræsning på Fyn og i Jylland, kan du klikke på linket og få både tilbud på stubfræsning med oprydning samt svar på eventuelle spørgsmål.

Rodfræsning kan åbne dine muligheder for efterfølgende brug

Afhængig af omfanget af rodnettet, samt dine behov for efterfølgende brug af jorden, kan det også være en fordel at få foretaget en rodfræsning. Det vil eksempelvis være vigtigt, hvis du skal plante i jorden efterfølgende. Når du søger professionel assistance til at få fjernet din stub og ryddet op efter det, som du kan på linket ovenfor, kan du også nemt få en rådgivning om, hvorvidt det er nødvendigt med en rodfræsning.