Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 12 x 550 x 600mm
361 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 16 x 550 x 600mm
548 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7X 14 x 950 x 1000mm
950 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 10x550x600mm
344 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 14 x 550 x 600mm
386 kr.
Mere info
Festool hammerbor SDS-Plus 4 skær 12,0 x 265 mm
49 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 10 x 950 x 1000mm
789 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 12 x 950 x 1000mm
891 kr.
Mere info
Festool hammerbor SDS-Plus 4 skær 8,0 x 260 mm
39 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7X 7 x 200 x 265mm
98 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 16 x 950 x 1000mm
1.001 kr.
Mere info
Bosch Hammerbor SDS-Plus 7x 6,5 x 400/465mm
304 kr.
Mere info
Hammerbor S4L SDS-plus 18 x 550 x 600 mm Bosch
269 kr.
Mere info
Hammerbor SDS-plus 4-skærs RX4 5,5x160mm 10-pak Milwaukee
1.295 kr.
Mere info
Hammerbor SDS-plus 4-skærs RX4 6x160mm 10-pak Milwaukee
1.225 kr.
Mere info
Hammerbor S4L SDS-plus 22 x 550 x 600 mm Bosch
360 kr.
Mere info
Hammerbor X5L SDS-plus 12 x 150 x 215 mm Bosch
2.285 kr.
Mere info
Hammerbor X5L SDS-plus 12 x 100 x 165 mm Bosch
2.049 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et stort produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot hammerbor.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige hammerbor fra webshop til webshop. Enkelte giver de bedste tilbud, og øvrige har en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
For mange er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring hammerbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, som kan give øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og i kraft af det har kunderne valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derved kan du overveje at spare leveringsomkostningen, og samtidig have varerne hurtigere.
De udbredte byggekæder sælger varer fra talrige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af hammerbor online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du når du bestiller hammerbor online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede webshops producerer selv varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få gode tilbud.
Mange webshops i små nicher er specialister i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Herved bør du modtage super konstruktiv sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis hammerbor.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

hammerbor silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

hammerbor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

hammerbor jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

hammerbor bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det kan være forstandigt at tage noter til alle poster, og så notere ens omkostning ved hver enkelt.
2For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den grund må du tit se vejrforudsigelserne i tiden op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at piske ned netop som du er i fuld gang med det vigtige projekt.
3Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
4Du bør ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod eventuelle risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
5Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør have en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver din strategi.
6Man skal under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Ofte kan det være yderst relevant at du har grejet ved hånden idet du iværksætter byggeriet. Derudover er det vigtigt at tillægge disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Det er fundamentalt at du har samtlige byggematerialer handlet ind før du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel huskeliste som samler alt det der er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, så du er overbevist om at du har styr på det.
8Inden du går i gang med byggeprojektet kan det være aldeles essentielt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Der kommer uden tvivl uforudsete udfordringer i tilfælde med krævende byggeprojekter, og af den grund vurderes det afgørende at man afsætter passende plads i agendaen, så man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
10Du kunne overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde have assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra forskellige håndværkere.
11Du finder stribevis af guides og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube bringer dig betydelige mængder gavnlig info, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
12Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er store ombygninger. Store opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover bliver det bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er yderst beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En række internet forretninger tilbyder efterhånden mange forskellige billige metoder til levering til hammerbor. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når du har lyst. Denne er altså vældig praktisk, og endda endda den billigste leveringsversion.

Du bør derudover beslutte dig for at vælge at få leveret til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Muligheden er en gang i mellem lidt mere bekostelig, men på den anden side ualmindeligt uproblematisk ift. hammerbor online. Den mest letkøbte mulighed for levering er dog at du selv henter ordren, hvilket dog betinges af at du befinder dig i nærheden af internet selskabets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på hammerbor kan være ultra relevant såfremt man mangler ordren inden for kort tid, så af den grund er det utvivlsomt relevant at man kontrollerer den forventede leveringsdato på hammerbor. En masse internet virksomheder – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre online, men vær påpasselig da det beroer på at der bestilles forud for et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få ordren ekspederet forud for at de logistikansatte har fri.

Flere online forhandlere yder fragt uden omkostninger på hammerbor online, men ofte er det forbeholdt når du bestiller for et fastsat beløb. Ellers må man vælge den billigste fragtform, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig hammerbor derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af hammerbor i disse byer:

Glostrup, Vejle, Kokkedal, Rudersdal, Svendborg, Taastrup, Odense, Hobro, Struer, Vanløse, Nakskov, Nyborg, Aalborg, Frederikssund, Randers, Nykøbing Falster, Kalundborg, Næstved, Thisted, Dragør, Frederiksværk, Brøndby, Fredericia, Korsør, Ballerup, Birkerød, Vordingborg, Brønshøj, Lyngby, Jyllinge, Viborg, Haderslev, Søborg, Haslev, Holstebro, Varde, Hedehusene, Valby, Solrød Strand, Højbjerg, Tårnby, Rødovre, Grenaa, Kolding, Rønne, Tilst, Middelfart, Herlev, Lillerød, København, Greve, Odder, Hillerød, Risskov, Gentofte, Farum, Hvidovre, Aarhus, Hørsholm, Holbæk, Ishøj, Hjørring, Slagelse, Gladsaxe, Åbyhøj, Stenløse, Ølstykke, Frederikshavn, Brabrand, Køge, Esbjerg, Værløse, Brønderslev, Sønderborg, Silkeborg, Lystrup, Ikast, Skanderborg, Roskilde, Skive, Vallensbæk, Virum, Nærum, Horsens, Nørresundby, Allerød, Frederiksberg, Charlottenlund, Hedensted, Herning, Ringsted, Albertslund, Helsingør, og Aabenraa, .

Afhentning ift. hammerbor er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på tallene bliver det klart, at netshoppere jævnligt søger efter fx billig hammerbor og hammerbor priser. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere lede efter fx hammerbor tilbud, hammerbor online og køb hammerbor, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma og 10-4.

Rabat på hammerbor

Det er efterhånden ualmindeligt smertefrit for internetbrugere at tjekke tilbud på billige hammerbor online hos forskellige internet handler, og så har flere webshops fundet det nødvendigt at tvinge priserne på hammerbor betydeligt, og endda byde på gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk blive lønsomt at sammenholde et par forskellige internet handler efter billige priser på hammerbor online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at opnå den billigste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma og 10-4.

Du må dog være opmærksom på, at hvis en e-butik udlover billige hammerbor online til salg for en tilbudspris som kan ses som mystisk billig, bør det undertiden være en indikator for en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med kort er på den anden side omfattet af en lovbestemmelse, der forsvarer køber overfor uægte internet virksomheder.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du vil honorere regningen på hammerbor over en længere periode. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. hammerbor online og billig hammerbor. Man ser desuden mange gange mennesker søge blandt andet hammerbor tilbud, køb hammerbor og hammerbor priser.

Undersøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder stort set tiltalende løsninger til at gennemsøge en række forhenværende konsumenters betragtninger og af den grund anbefales det, at du udforsker internet selskabets ratings før du lægger din bestilling på billige hammerbor online.

Facebook tilbyder lignende ret passelige metoder til at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Tilmed er der faktisk online forretninger som giver folk mulighed for at give en vurdering af købsoplevelsen, som også kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige hammerbor online på en webshop behøver man egentlig få overblik over netshoppens forretningsbetingelser, dog er det gerne en omfattende opgave, specielt ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4.

Et nemt alternativ er at undersøge om e-butikken er medlem af e-mærket, fordi det bør være et kendetegn for at netshoppen opfylder dansk lovgivning, tillige med at online shoppen rutinemæssigt evalueres af jurister som har nøje kendskab til vilkårene på området.

Desuden giver det dig chance for opbakning, ifald du får problemer i processen med din ordre på hammerbor. Ydermere støtter vi at køber er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer der er gældende for bestillingen af hammerbor online, som fx hvilken bytteret butikken anvender.

I den relation er det også essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, så man senere kan påvise bestillingen af hammerbor, uanset om man shopper fra Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bygma.

Søren gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Christian O gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Helle T gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Henrik G gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til online indkøb
1Det er efterhånden ret let gængeligt for købere at tjekke tilbud online på billige hammerbor på diverse internet selskaber, og herved frembyder masser af online virksomheder portofri fragt. Derfor kan det trods alt være tiden værd at tjekke diverse internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig yderst udslagsgivende ifald vi mangler dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det temmelig klogt at man besigtiger leveringstidspunktet for hammerbor. Mange e-forhandlere giver billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, som alligevel regnes ud fra at ordren gennemføres før et fastslået klokkeslæt.
3Trustpilot resulterer i adskillige fortræffelige chancer for at sondere flere nuværende brugeres reflektioner og af den grund rekommanderer vi, at du tjekker webbutikkens kritik forinden du shopper billige hammerbor online. Facebook yder derudover adskillige troværdige muligheder for at få indsigt i e-forretningens popularitet.
4En hel del e-butikker tilbyder nu om stunder diverse forskellige billige metoder til levering til hammerbor. Den mest moderne er lige nu pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså særdeles praktisk, samt endda desuden den billigste leveringsudgave.
5Den billigste leveringsmåde vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men dette står og falder med at du er i nærheden af internet shoppens arbejdslager. Den leveringsmodel er jo ultra udslagsgivende hvis du mangler hammerbor øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer visse shops på nettet fragt uden beregning, men typisk kun når man indkøber for en bestemt sum.
6Forinden nogen handler billige hammerbor i en butik behøver man til hver en tid få overblik over forhandlerens vilkår, men det er normalt ikke særlig morsomt. Ydermere er det klogt at kunden er påpasselig med de mest essentielle vilkår der kan influere på shopping af billige hammerbor online, til eksempel hvilken returpolitik e-handlen garanterer.
7Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, da det er en tryghed om at webshoppen adlyder de opstillede regler, og at internet forretningen jævnligt gennemses af fagfolk der er inde i de gældende love. Forinden folk handler billige hammerbor i en e-handler kunne man reelt gennemse dens betingelser.
8Nogle få e-butikker lover gratis levering på hammerbor, men oftest kun når der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt kan man udse dig den mindst kostelige metode til levering, der tit vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop. Løsningen er for det meste ligeledes ret enkel. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv.
9Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en regel, der dækker køber imod falske e-butikker. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at klare beløbet over et længere tidsrum.