Halvmaske 3M af TPE
373 kr.
Mere info
Halvmaske 3M 6501QL
496 kr.
Mere info
Halvmask sr 900 l
349 kr.
Mere info
Halvmaske GVS Elipse P3 RD
338 kr.
Mere info
Halvmaske sr 100
373 kr.
Mere info
Halvmaske 3M Small
634 kr.
Mere info
Halvmask premium plus pack
643 kr.
Mere info
Halvmaske HSP Valuair
288 kr.
Mere info
Halvmask 533001 ffabep3 r d
242 kr.
Mere info
Halvmask sr 900 m
349 kr.
Mere info
Halvmaske SR 100 premium pack inkl. P3 og A1 filter
623 kr.
Mere info
Halvmaske 3M 6501 standard
1.389 kr.
Mere info
Halvmask 3m 4277 ffabe1p3d
335 kr.
Mere info
Halvmaske GVS Elipse A1-P3 RD
493 kr.
Mere info
Halvmask sr 900 s
349 kr.
Mere info
Halvmaske HSP MX/PF F950
758 kr.
Mere info
Halvmaske GVS Elipse A2-P3 RD
540 kr.
Mere info
Halvmask basic pack
450 kr.
Mere info
Halvmaske GVS Elipse ABEK1-P3
581 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens regler.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring halvmaske.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, og andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot halvmaske.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Det er især et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige halvmaske fra webshop til webshop. En del har lave priser, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du må afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra flere producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af halvmaske online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har man chancen for at handle online og hente materialerne personligt. På grund af det kan du overveje at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Mange specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig vil du modtage ekstra konstruktiv vejledning fra folk som er specialister i netop halvmaske.
Størsteparten af små butikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber halvmaske online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

halvmaske jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

halvmaske silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

halvmaske harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

halvmaske bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Nogle gange kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
3Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige arbejdsopgaver. Større ombygninger gør krav på mere end en person. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
4Det bliver vigtigt at du har samtlige bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan nedskrive en enkel indkøbsseddel som samler hver eneste ting der er nødvendige, og derefter gennemgå punkterne, således at du er sikker på at du har det hele.
5For projekter udenfor kan vejret få meget at sige. Således må du tit undersøge vejrforudsigelserne i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er startet på dit komplekse projekt.
6Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx arbejdshjelm som hjælp overfor mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
7Det kan give mening at tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du indhenter hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at indhente tilbud fra diverse selskaber.
8Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet parat forinden du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Forberedelse vil altid være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en klar køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret i sammensætningen af din handlingsplan.
10Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problemer når det handler om avancerede projekter, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at man når det til siden.
11Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for dit projekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er behjælpeligt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og bagefter tjekke prisen på dem én og én.
12Der ligger en overflod af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube yder assistance med enorme mængder almennyttig info, i særlig grad når man benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

En stor portion online webshops yder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsudgaver til halvmaske. Førstevalget hos mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Løsningen er altså vældig fleksibel, samt endda endda den billigste leveringsmulighed.

Du bør ydermere prøve at vælge at få leveret til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig for det meste en tak mere omkostningsfuld, men endvidere ret simpel ift. halvmaske online. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du er lige ved internet virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på halvmaske er naturligvis super essentiel såfremt du skal bruge dine nye varer om kort tid, så i det øjemed er det særdeles fornuftigt at vi ser den estimerede leveringsdato på halvmaske. Temmelig mange netbutikker – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en række varer online, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen laves forinden et aftalt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle online selskaber yder levering uden betaling på halvmaske online, men i de fleste tilfælde kun ifald der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt skal man foretrække den mest letkøbte fragtmetode, hvilket mange gange er at få leveret varerne til en pakkeshop.

En hel del netshops tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig halvmaske online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på halvmaske i følgende byer:

Vallensbæk, Fredericia, Brønderslev, Brabrand, Greve, Risskov, Skanderborg, Glostrup, Gladsaxe, Ballerup, Hedensted, Korsør, Valby, Rønne, Aarhus, Holbæk, Rødovre, Køge, Frederiksværk, Allerød, Brønshøj, Dragør, Middelfart, Nyborg, Varde, Horsens, Ringsted, Virum, Frederikssund, Jyllinge, Roskilde, Kolding, Vejle, Højbjerg, Ikast, Gentofte, Kalundborg, Nærum, Hillerød, Brøndby, Viborg, Farum, Tårnby, Struer, Ishøj, Aalborg, Odense, Herning, Haslev, Randers, Esbjerg, Vanløse, Nakskov, Silkeborg, Ølstykke, Nørresundby, Kokkedal, Hjørring, Rudersdal, København, Hørsholm, Lystrup, Solrød Strand, Vordingborg, Stenløse, Slagelse, Frederiksberg, Odder, Sønderborg, Søborg, Lyngby, Charlottenlund, Åbyhøj, Hedehusene, Taastrup, Helsingør, Hvidovre, Holstebro, Næstved, Birkerød, Nykøbing Falster, Thisted, Frederikshavn, Hobro, Albertslund, Haderslev, Aabenraa, Tilst, Lillerød, Svendborg, Grenaa, Værløse, Skive, og Herlev, .

Klik-og-hent af halvmaske er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata er det markant, at internet shoppere som regel søger bl.a. billig halvmaske og køb halvmaske. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere efterspørge for eksempel halvmaske priser, halvmaske tilbud samt halvmaske online, plus de kendte byggekæder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Få den bedste pris på halvmaske

Det er jo efterhånden i høj grad enkelt for købere at sammenholde priser på billige halvmaske online på forskellige internet shops, og på grund af dette har massevis af internet varehuse ikke kunne lade være med at sænke prisen på halvmaske voldsomt, og i øvrigt byde på fragt uden beregning.

Det kan immervæk være rentabelt at undersøge et par forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg på halvmaske online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er sikret at indhente den laveste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Du bør bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet butik tilbyder billige halvmaske online for en salgspris som kan ses som grænseløst billig, bør det mange gange være et signal om en falsk e-handler. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af en bestemmelse, der sikrer dig som køber imod uoprigtige webbutikker.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage prisen på halvmaske over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk hos nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Ved kig i data fremstår det klart, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel halvmaske online og billig halvmaske. Derudover ser vi jævnligt netshoppere lede efter bl.a. halvmaske priser, halvmaske tilbud samt køb halvmaske.

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot yder ganske passelige genveje til at granske ganske mange eksisterende kunders erfaringer og derved er det prisværdigt, at du bliver klogere på internet forhandlerens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige halvmaske online.

Facebook indebærer ydermere nogle ærlige løsninger til at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Derudover er der faktisk internet outlets som giver kunderne mulighed for at afgive en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel burde udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige halvmaske online på en netbutik bør de på en vis måde studere e-shoppens handelsbetingelser, det er dog tit ikke videre interessant, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være et signal om at online butikken opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden tit besigtiges af jurister der kender til de gældende regler.

Desuden giver det dig anledning til assistance, såfremt du får besvær som følge af din handel med halvmaske. Ligeledes tilrådes det at køberen er sat ind i de vigtigste retningslinjer der kan influere på købet af halvmaske online, for eksempel hvilken returneringsret shoppen benytter.

Derfor er det samtidig afgørende, at man altid bibeholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet kan påvise sin bestilling af halvmaske, uanset om man shopper hos Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen eller XL-Byg.

Bente B gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Pia I gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Henrik E gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jens M gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til internetshopping
1Det er jo meget uproblematisk for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige halvmaske på diverse forretninger på nettet, og herved præsterer flere e-shops gebyrfri levering. Dog kan det imidlertid være tiden værd at efterprøve et par forskellige online outlets efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.
2Trustpilot tilbyder fuldkommen gunstige chancer for at kortlægge en række nuværende forbrugeres evalueringer og derfor tilråder vi, at du analyserer online forhandlerens vurderinger forinden du handler billige halvmaske online. Facebook medfører tilsvarende en række uafhængige metoder til at få indtryk af webshoppens popularitet.
3En masse internet handler yder nu om dage flere billige leveringsformer til halvmaske. En favorit iblandt mange er lige nu afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså yderst ukompliceret, og typisk endda den billigste fragtmetode.
4Leveringsdygtigheden er jo ret så afgørende såfremt vi står og skal bruge varerne med det samme, og med det formål er det øjensynligt essentielt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for halvmaske. Flere webshops giver løfte om billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, hvilket dog betinges af at bestillingen fuldbyrdes før et fastsat tidspunkt.
5Den mest betalelige leveringsform vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du opholder dig i kort afstand af netshoppens lager. Den leveringsmodel er ekstremt betydningsfuld forudsat man mangler halvmaske straks. Alternativt så yder visse internet outlets billig fragt, men tit påkræves det at der shoppes for et bestemt beløb.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en retningslinje, som redder dig som køber imod uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare pengene over en længere periode.
7Inden folk handler billige halvmaske på en shop på nettet burde man på en vis måde have øje for deres regler, det er dog uden tvivl ikke super interessant. For øvrigt tilrådes det at kunden er påpasselig med de fundamentale forhold der kan have indflydelse på handlen med billige halvmaske online, som eksempelvis den returpolitik shoppen kører med.
8Nogle enkelte internet outlets frembyder fragtfri levering på halvmaske, men ofte forudsætter det at man indkøber for en præcis sum. Som alternativ bør du vælge den mindst kostelige mulighed for levering, der ofte er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Løsningen bliver som regel omvendt super smart. Den mest billige løsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
9Generelt går vi ind for at granske hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det kan være et bevis på at e-handlen opfylder de officielle danske regler, og at netbutikken tit kontrolleres af eksperter som er indført i vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige halvmaske i en netbutik kunne de uden tvivl kigge på e-butikkens forretningsaftale.