Byghjem.dk

Hæftemaskine

Makita Hæftemaskine 18V
2.105 kr.
Mere info
Hæftemaskine 6-10 mm
139 kr.
Mere info
Hæftemaskinesæt 4-14 mm / Type 053
270 kr.
Mere info
Hæftemaskine 6-14 mm
280 kr.
Mere info
Hæftemaskine 6-10 mm
81 kr.
Mere info
Hæftemaskine 4-14 mm med 100 stk. 8 mm hæfteklammer Kreator
209 kr.
Mere info
Hæftemaskine 6-14 mm Kreator KRT000104
289 kr.
Mere info
Hæftemaskinesæt 4-14 mm / Type 053 KwB 053-214
306 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse byggeshoppens betingelser.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring omkring hæftemaskine.
Der vil være forskel på prisen på billige hæftemaskine hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod andre har en høj grad af service. Du må reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot hæftemaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af hæftemaskine online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og hermed har flertallet adgang til at handle online og køre varerne på eget initiativ. Dermed kan du overveje at undgå fragtomkostningen, og endda hente varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem vil du modtage ekstra informativ hjælp fra mennesker som er eksperter i netop hæftemaskine.
Forskellige nichebutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du bestiller hæftemaskine online fra deres webshop.
Alverdens specialiserede netshops står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

hæftemaskine harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hæftemaskine silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

hæftemaskine jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

hæftemaskine bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt byggeriet hjælper miljøet. Det kræver altså at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
2Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Derfor kan du regelmæssigt tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du netop står midt i det vigtige projekt.
3Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige problematikker i forbindelse med avancerede projekter, og følgelig vil det være af stor betydning at man har afsat nok tid i kalenderen, således at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
4Husk at gennemtænke hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Såfremt du får assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at søge priser fra en håndfuld virksomheder.
5Det kan overvejes at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige byggerier kræver flere personer. I øvrigt vil det være hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
6Du skal nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning som sko og hjelm som skåner dig overfor hændelige skader. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
7Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder planen.
8Det viser sig afgørende at du har samtlige materialer indkøbt forinden du begynder byggeprocessen. Du har god gavn af at nedskrive en simpel indkøbsseddel som indeholder alt hvad du har brug for, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at alt er på sin plads.
9Ofte vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være en god idé at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kunne søge sig frem til beløbet for dem én og én.
10Man vil aldrig undvære grej. Typisk vil det være erstatteligt at have det disponibelt inden du indleder byggeriet. Det er desuden en fordel at inkludere disse udgiftsposter i byggeriets budget.
11Der kan findes en overflod af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver dig adgang til overvældende meget konstruktiv oplysning, særligt såfremt du kigger i hele verden.
12Forud for at du igangsætter byggeprocessen kan det være rimeligt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Temmelig mange internet butikker tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige former for fragt til hæftemaskine. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente bestillingen når du har tid. Fragtmuligheden er altså særdeles uproblematisk, og endda endvidere den billigste slags levering.

Du burde tillige forsøge at få ordren sendt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver oftest en anelse mindre billig, men til gengæld særligt overkommelig for hæftemaskine online. Den billigste leveringsversion er unægtelig selv at hente varerne, men den mulighed betinges af at du opholder dig i nærheden af internet firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på hæftemaskine er virkelig aktuel hvis du skal bruge din ordre fluks, så af den grund er det fuldt ud fornuftigt at vi gransker den anslåede leveringsdato på hæftemaskine. En hel del outlets på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags fragt på deres primære varer online, men vær obs på at det er forudsat at ordren laves forud for et bestemt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produktet betjent før de logistikansatte har fri.

Nogle få e-forhandlere yder levering uden omkostninger på hæftemaskine online, men i reglen påkræves det at man handler for en bestemt sum. Som alternativ bør du foretrække den prisbilligste leveringsmanér, som mange gange vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En række byggemarkeder yder click-and-collect hvor man bestiller billig hæftemaskine hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og 10-4. Byggekæderne tildeler for eksempel afhentning af hæftemaskine i disse områder:

Brøndby, Ringsted, Randers, Holbæk, Rønne, Kokkedal, Esbjerg, Svendborg, Vejle, Brabrand, Frederikshavn, Solrød Strand, Valby, Ikast, Tårnby, Ishøj, Søborg, Taastrup, Herlev, Hedensted, Albertslund, Brønshøj, Skive, Rudersdal, Middelfart, Brønderslev, Lillerød, Birkerød, Greve, Korsør, Fredericia, Struer, Åbyhøj, Hobro, Ballerup, Haslev, Aabenraa, Frederikssund, Køge, Nærum, Næstved, Nykøbing Falster, Silkeborg, Dragør, København, Odder, Gladsaxe, Helsingør, Kalundborg, Skanderborg, Virum, Værløse, Odense, Glostrup, Hørsholm, Ølstykke, Højbjerg, Horsens, Lystrup, Viborg, Thisted, Lyngby, Roskilde, Rødovre, Hvidovre, Tilst, Holstebro, Nyborg, Jyllinge, Nørresundby, Hedehusene, Frederiksberg, Stenløse, Varde, Gentofte, Haderslev, Aarhus, Hillerød, Risskov, Vallensbæk, Nakskov, Vanløse, Allerød, Kolding, Charlottenlund, Slagelse, Farum, Grenaa, Vordingborg, Hjørring, Sønderborg, Frederiksværk, Aalborg, og Herning, .

Click-and-collect for hæftemaskine er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Lolland).

Når man kigger i tendenserne står det markant, at netshoppere tit søger blandt andet hæftemaskine priser og hæftemaskine online. Derudover ser vi tit mennesker efterspørge fx køb hæftemaskine, hæftemaskine tilbud samt billig hæftemaskine, foruden de store byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Tilbud på hæftemaskine

Det har vist sig at være super problemfrit for os alle at søge sig frem til tilbud på billige hæftemaskine online hos diverse internet varehuse, og på grund af dette har masser af online webshops set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på hæftemaskine voldsomt, og ydermere love portofri fragt.

Dog kan det immervæk vise sig gunstigt at checke forskellige internet forhandlere efter billige priser på hæftemaskine online forud for at du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at få den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Du må alligevel være opmærksom på, at ifald en online virksomhed annoncerer billige hæftemaskine online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som helt ekstremt billig, så bør det tit være et signal om en uoprigtig internet butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af et reglement, hvilket sikrer køberen imod falske internet handler.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at dække betalingen af hæftemaskine over en periode. Det fås normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel hæftemaskine priser og køb hæftemaskine. Foruden dette ser vi som regel folk lede efter blandt andet hæftemaskine online, hæftemaskine tilbud samt billig hæftemaskine.

Tjek folks synspunkter

Trustpilot resulterer i ret hensigtsmæssige genveje til at kigge på diverse forhenværende forbrugeres iagttagelser og af den grund kan det anbefales, at du beser e-firmaets ratings forinden du køber billige hæftemaskine online.

Facebook frembyder derudover rigtig strålende chancer for at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed. Derudover ser vi en del forretninger på nettet som giver folk mulighed for at tilkendegive en kritik af deres køb, hvilket desuden bør benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige hæftemaskine online på en e-handler bør man når alt kommer til alt læse virksomhedens forretningsaftale, dog er det i reglen et omfattende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En anden løsning er at kontrollere hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det skulle være en indikator for at internet butikken lever op til dansk lovgivning, tillige med at virksomheden nu og da overværes af fagmænd der har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god mulighed for assistance, såfremt du udsættes for dilemmaer ved din shopping med hæftemaskine. Endvidere støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de elementære retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af hæftemaskine online, fx den bytteret online firmaet tilsikrer.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin faktura, således man altid kan bevise købet af hæftemaskine, uafhængig af om man bestiller hos Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4 eller Silvan.

Kirsten Jørgensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Anders C gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Marianne gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Mette gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til indkøb via nettet
1Enkelte internet foretagender sikrer billig levering på hæftemaskine, men i mange tilfælde under forudsætning af at man handler for en konkret pris. I øvrigt kunne man overveje den mindst kostelige mulighed for levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted. Løsningen er godt nok også meget let gængelig. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
2Den prisbilligste mulighed for fragt vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket dog betinges af at du lever nærved webshoppens lager. Den løsning er ualmindeligt central om vi behøver hæftemaskine lige om lidt. Alternativt så garanterer en hel del internet butikker gebyrfri levering, men ofte er det forbeholdt når man aftager for en konkret pris.
3Vi slår generelt et slag for at se om netshoppen er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en garanti for at webbutikken anerkender dansk lovgivning, og at e-forretningen af og til vurderes af fagmænd der kender til de gældende vilkår. Forinden folk bestiller billige hæftemaskine hos en internet webshop kan de altid have øje for shoppens handelsvilkår.
4Det er jo ret praktisk for alle at prissammenligne online på billige hæftemaskine i blandt diverse online firmaer, og for det yder massevis af internet butikker billig fragt. Derfor kan det immervæk vise sig lønsomt at undersøge visse online virksomheder efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
5Før nogen shopper billige hæftemaskine i en e-forhandler kunne man principielt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår, men det er for det meste ikke super interessant. Foruden dette er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige hæftemaskine online, f.eks. hvilken byttepolitik online butikken har.
6Trustpilot fremskaffer faktisk gunstige genveje til at analysere forskellige andre kunders synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du tjekker internet webshoppens anmeldelser inden du køber billige hæftemaskine online. Facebook frembyder på samme måde en række udmærkede genveje til at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed.
7Leveringstidspunktet er temmelig central forudsat vi står og skal bruge dine nye varer straks, så herved er det utvivlsomt væsentligt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt ved hæftemaskine. Temmelig mange internet outlets giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varenumre, som trods alt betinges af at bestillingen anbringes forinden et givent tidspunkt.
8Mange shops på nettet foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsformer til hæftemaskine. En yndling er for nærværende udleveringssteder, og så afhenter du blot ordren når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså ualmindeligt overkommelig, samt typisk tilmed den billigste leveringsversion.
9Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af en anordning, hvilket begunstiger dig som kunde overfor bedrageriske online virksomheder. Som en anden løsning kunne du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at afdrage pengene af flere omgange.