Rapid Pro R11E Hæftehammer 6-10mm
319 kr.
Mere info
Rapid PRO R19E Hæftehammer ergo 4-6mm
249 kr.
Mere info
Rapid Hæftehammer R 19
344 kr.
Mere info
Rapid hæftehammer R54
945 kr.
Mere info
Rapid Hæftehammer 6-12mm
575 kr.
Mere info
Hæftehammer 6-14 mm
173 kr.
Mere info
RAPID Hæftehammer 6-10mm 11E "140"
299 kr.
Mere info
Tacwise A11 Hæftehammer til 140 klammer
249 kr.
Mere info
RAPID Hæftehammer R311 6-12mm "140"
459 kr.
Mere info
RAPID Hæftehammer, R54 8-14mm "140"
1.153 kr.
Mere info
RAPID Hæftehammer 4-6mm 19E "13"
249 kr.
Mere info
Probuilder Hæftehammer Prof. 6-10 Mm.
200 kr.
Mere info
Hæftehammer 6-14 mm Kreator KRT000105
144 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er især en mulighed ved de gængse byggecentre.
Der er forskel på prisen på billige hæftehammer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har lave priser, hvorimod andre tilbyder en høj grad af service. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage sparring omkring hæftehammer.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor kende forretningens regningslinjer.
Det er absolut meget relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare hæftehammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra adskillige leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af hæftehammer online.
De store byggekæder findes mange steder i landet, og derfor har kunderne tilbuddet om at købe online og hente varerne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at spare fragtgebyret, samt endda have produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er eksperter i deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem er det forventeligt at du får ekstremt indsigtsfuld sparring fra medarbejdere med specialistviden i netop hæftehammer.
Hovedparten af niche netbutikker er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at købe hæftehammer online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

hæftehammer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hæftehammer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

hæftehammer jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

hæftehammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har adgang til et bredt udvalg af vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube supporterer dig med overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
2Måske burde du overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt burde fremskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af projektet. Hvis du søger hjælp fra en fagperson anbefales det at tage imod tilbud fra forskellige leverandører.
3Det er meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer indkøbt inden du starter byggeriet. Du kunne med fordel forfatte en hurtig huskeliste som indeholder alt du skal bruge, og som det næste eftergå listen, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
4Du vil ikke mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at du har det ved hånden inden du tager fat på byggeprocessen. Glem ikke at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
5Der viser sig uden tvivl utidige problematikker når det gælder avancerede byggeprojekter, og altså vil det være af stor betydning at man afsætter rimelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
6I nogle tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget betinges altså af at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
7For udendørs opgaver kan vejret få en stor rolle. Således må du jævnligt holde øje med vejrmeldingerne når du nærmer dig arbejdets start, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned bedst som du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
8Forinden du går i gang med byggeriet er det ultra værdifuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i professionel assistance.
10Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det er omfattende projekter. Store projekter kræver flere personer. Endvidere bør det blive mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11Det er betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på udgifterne. Det vil være en fordel at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på dem hver især.
12Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med projektet. Du er nødt til at sammensætte en klar handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du nedskriver din tidsplan.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er temmelig overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En lang række internet outlets giver i dag alverdens billige leveringsløsninger til hæftehammer. Det mest almindelige er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo i høj grad ukompliceret, samt typisk tillige den mest billige leveringsmulighed.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at bestille levering hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er jævnligt en kende mere pebret, men lige så vel særligt gnidningsløs ved køb af hæftehammer online. Den mest billige metode til levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som jo kræver at du har bopæl tæt på internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på hæftehammer er jo ret så afgørende i tilfælde af at man behøver varerne fluks, så derfor er det komplet fornuftigt at vi checker den anslåede leveringsdato for hæftehammer. Flere internet forhandlere – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres favorit produkter online, som regnes ud fra at handlen laves før et bestemt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få pakken klar før logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle få netshops garanterer gebyrfri levering på hæftehammer online, men undertiden er det så nødvendigt at man bestiller for en konkret pris. I øvrigt kan du snuppe den mest letkøbte fragttype, der mange gange vil være at få bragt pakken til et afhentningssted.

En række webshops tilbyder afhentning hvor man handler billig hæftehammer hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af hæftehammer i disse byer:

Kalundborg, Lillerød, Hedehusene, Nørresundby, Stenløse, Køge, Hørsholm, Tilst, Vanløse, Struer, Allerød, Aarhus, Skive, Grenaa, Risskov, Hobro, Skanderborg, Horsens, Randers, Glostrup, Viborg, Odder, Albertslund, Charlottenlund, Slagelse, Solrød Strand, Gladsaxe, Aabenraa, Fredericia, Søborg, Taastrup, Frederiksværk, Svendborg, Nykøbing Falster, Næstved, Brabrand, Højbjerg, Hedensted, Valby, Helsingør, Middelfart, Kolding, Frederiksberg, Ikast, Rudersdal, Holbæk, København, Roskilde, Herning, Nakskov, Virum, Farum, Lystrup, Varde, Esbjerg, Hillerød, Nærum, Thisted, Hjørring, Aalborg, Gentofte, Åbyhøj, Nyborg, Lyngby, Odense, Holstebro, Ringsted, Kokkedal, Brøndby, Vejle, Vallensbæk, Sønderborg, Rødovre, Vordingborg, Ishøj, Jyllinge, Haderslev, Korsør, Ølstykke, Frederikshavn, Birkerød, Hvidovre, Herlev, Greve, Rønne, Brønderslev, Brønshøj, Frederikssund, Dragør, Ballerup, Værløse, Silkeborg, Tårnby, og Haslev, .

Click-and-collect af hæftehammer er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at folk ofte efterspørger fx billig hæftehammer og hæftehammer tilbud. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere søge efter blandt andet køb hæftehammer, hæftehammer online og hæftehammer priser, plus de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode tilbud på hæftehammer

Det er jo efterhånden særligt fremkommeligt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige hæftehammer online fra flere internet varehuse, og for det har en hel del internet outlets ikke kunne slippe for at trykke priserne på hæftehammer betragteligt, og ovenikøbet tilbyde fragt uden beregning.

Derfor kan det alligevel være smart at besigtige diverse internet selskaber efter udsalg og tilbud på hæftehammer online før du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en forretning på nettet udbyder billige hæftehammer online til salg for en udsalgspris som anses for grænseløst god, så bør det ofte være en varsel om en svindel internet butik. Kortkøb er i hvert fald indbefattet af en anordning, som garanterer folk overfor uærlige outlets på nettet.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at afdrage betalingen af hæftehammer ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved niche webshops, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i statistikkerne er det klart, at mennesker ofte kigger efter for eksempel billig hæftehammer og køb hæftehammer. Derudover ser vi tit online shoppere kigge efter blandt andet hæftehammer priser, hæftehammer tilbud og hæftehammer online.

Gennemsøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot præsterer sådan set sikre muligheder for at læse mange aktuelle forbrugeres kritik og af den grund er det prisværdigt, at du kigger nærmere på e-forhandlerens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige hæftehammer online.

Facebook yder desuden ret gunstige metoder til at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Tilmed er der endda internet forretninger som giver folk mulighed for at notere en bedømmelse af virksomhedens service, som på samme måde kan bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige hæftehammer online i en internet forhandler bør de ideelt set kigge på virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt ved de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne derfor være at granske om e-forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det burde være et tegn på at e-shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, udover at netbutikken rutinemæssigt overvåges af fagfolk som har megen viden om de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, såfremt du skulle få vanskeligheder ved din handel med hæftehammer. Desuden er det smart at køberen er obs på de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af hæftehammer online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen tilbyder.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man permanent bibeholder sin kvittering, således man når som helst kan bevise bestillingen af hæftehammer, uanset om man har købt hos Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg eller Stark.

Peter O gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Susanne Olsen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Henrik G gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Bente A gav 4 stjerner

Det var godt !

9 tips til internetshopping
1Generelt går vi ind for at granske hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at online virksomheden retter sig efter de danske regler, udover at e-butikken af og til kigges til af sagkyndige som forstår de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige hæftehammer i en netshop behøver de på en vis måde granske e-butikkens regler.
2Det er efterhånden ualmindeligt simpelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige hæftehammer fra forskellige internet handler, og derved yder de fleste forretninger på nettet gebyrfri levering. Men det kan immervæk være nyttigt at analysere nogle forskellige online forhandlere efter rabat og tilbud før du handler, således at man er sikret at antage den bedste pris.
3Forinden folk handler billige hæftehammer på en internet virksomhed burde man i og for sig læse netshoppens forretningsvilkår, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde. Derudover går vi ind for at du er på vagt for de elementære regler der har indvirkning på bestillingen af billige hæftehammer online, som for eksempel den ombytningsret internet selskabet benytter.
4Trustpilot indebærer rigtig habile løsninger til at beskue diverse andre brugeres tanker og på grund af dette er det fornuftigt, at du vurderer netbutikkens kritik før du shopper billige hæftehammer online. Facebook resulterer i derudover tilpas værdifulde chancer for at få kendskab til online shoppens popularitet.
5Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en forordning, som støtter køber overfor uærlige e-shops. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at klare prisen senere.
6Nogle enkelte online forretninger byder på fragt uden omkostninger på hæftehammer, men i de fleste tilfælde afkræver det at der indkøbes for en bestemt pris. Alternativt skal du tage den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted. Metoden bliver godt nok endvidere temmelig problemfri. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
7Leveringsdygtigheden er jo meget væsentlig når vi har behov for ordren omgående, og derfor er det rigtig afgørende at vi besigtiger den forventede leveringstid på hæftehammer. Mange online outlets annoncerer billig 1 dags levering på deres favorit varer, men det er betinget af at ordren køres igennem forud for et angivent tidspunkt.
8Mange internet forretninger yder i dag alverdens billige leveringsmidler til hæftehammer. Den mest anvendte er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine varer præcis når det passer dig. Muligheden er jo i høj grad gnidningsløs, samt mange gange ydermere den billigste fragtmulighed.
9Den mest letkøbte mulighed for fragt vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men dette forudsætter at du er lige ved online shoppens bopæl. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være super vigtig når du mangler hæftehammer øjeblikkeligt. Alternativt så yder en række online butikker billig levering, men typisk kun såfremt man køber for en præcis sum.