Stanley håndsav FatMax Jet-Cut 550 mm
280 kr.
Mere info
Håndsav s400 11tpi 3fas tand
171 kr.
Mere info
Håndsav 500 7tpi universal
99 kr.
Mere info
Håndsav 400 11tpi 3fas tand
124 kr.
Mere info
Håndsav 550 mm - universal tanding
63 kr.
Mere info
Håndsav a550 7tpi universal Luna
79 kr.
Mere info
Håndsav 400 mm - universal tanding
51 kr.
Mere info
IRWIN Håndsav, univers., hp, 7 td. 550mm
97 kr.
Mere info
Hultafors Håndsav HBB HBB-22-7
85 kr.
Mere info
IRWIN Håndsav, 7 td., universal, hp 550mm
64 kr.
Mere info
IRWIN Håndsav, træk, double edge, 7td240mm
199 kr.
Mere info
Hultafors Kort håndsav 350 mm 12t HBB-14-12-S
110 kr.
Mere info
Bahco håndsav 22" prizecut
75 kr.
Mere info
IRWIN Håndsav, træk, fine cut, 19td 270mm
238 kr.
Mere info
Bahco håndsav superior 2600-22" xt
275 kr.
Mere info
Hultafors Kort håndsav 350 mm 11t HBX-14-11-S
215 kr.
Mere info
IRWIN Håndsav, universal, hp, 8td 550mm
163 kr.
Mere info
IRWIN Håndsav, træk, dovetail, 22td 185mm
199 kr.
Mere info
Hultafors Håndsav HBX-22-9
225 kr.
Mere info
Håndsav 550 mm universal tanding Kreator KRT801004
83 kr.
Mere info
Håndsav 400 mm universal tanding Kreator KRT801001
68 kr.
Mere info
Irwin Davidsen Håndsav 550 Mm
60 kr.
Mere info
Bahco Håndsav Superior 2600-22-xt-hp
200 kr.
Mere info
Bahco Håndsav 22
60 kr.
Mere info
Håndsav 550 mm HERO 3106-550
38 kr.
Mere info
Probuilder 550 Mm Håndsav
70 kr.
Mere info
Bahco Håndsav Mini-pro 300-14
130 kr.
Mere info
Bahco Håndsav Profcut
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige håndsav fra byggekæde til byggekæde. En del har de bedste priser, imens nogle vil have faglig sparring. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af håndsav.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kan du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er især muligt i de kendte byggecentre.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke firmaets regler.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot håndsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og på grund af det har man chancen for at handle online og fragte varerne selv. Derfor kan man undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De gængse byggekæder forhandler varer fra mange specialbutikker, med det formål at du så kan vælge fra et bredt sortiment af håndsav online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved er det forventeligt at du får endnu mere kompetent vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop håndsav.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er små firmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler håndsav online hos dem.
Majoriteten af niche netbutikker producerer selv de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online får du en lavere pris.
Danmarks største byggekæder
håndsav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

håndsav bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

håndsav silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

håndsav harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør på ingen måde forsømme dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. sko og hjelm der skåner dig imod mulige skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke har hjælp fra en ekspert.
2Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at ombygningen forbedrer miljøet.
3Planlægning viser sig som nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at have en strømlinet dagsorden, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af strategien.
4I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det blive rimeligt essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Der præsenterer sig stort set altid pludselige problematikker i tilfælde med større projekter, og altså vil det være af stor betydning at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, som bidrager til at man kan være tryg ved at komme i mål.
6Potentielt kan det blive essentielt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt forinden du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at nedskrive en enkel indkøbsliste med de materialer du får brug for, og derefter efterse listen, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
7For udendørs byggeprojekter har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du ofte undersøge vejrmeldingerne i dagene før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
8Der er vældig mange vejledninger og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube faciliterer enormt meget almennyttig viden, ikke mindst ifald man bruger engelske søgeord.
9Det kan overvejes at spørge om assistance til byggearbejdet, især såfremt det er store byggerier. Større ting kræver flere folk. Dertil må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Man vil aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit kan det være fundamentalt at du har værktøjet parat forinden du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at inkludere omkostningerne hertil i budgettet.
11Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et budget for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det er fordelagtigt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge prisen på dem én efter én.
12Det kan overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør hente hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Forudsat at du henter hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Mange online virksomheder tilbyder heldigvis flere billige leveringsmetoder til håndsav. En der er meget anvendt er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig ekstremt praktisk, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige fragtløsning.

Du kan ligeledes foretrække at få produkterne leveret hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er gennemsnitligt et hak mere omkostningsfuld, men endda ret fremkommelig ved køb af håndsav online. Den billigste leveringsmåde er dog at hente produkterne selv, som jo stiller krav om at du er med kort afstand til online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på håndsav kan være virkelig relevant om vi står og skal bruge ordren om få sekunder, så med det formål er det faktisk meningsfuldt at du finder den forventede leveringsdato på håndsav. En stor portion forhandlere på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre online, der dog nødvendiggør at du bestiller inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen distribueret forinden de pakkeansatte tager hjem.

En række byggemarkeder byder på fragt uden omkostninger på håndsav online, men i reglen kræver det at der bestilles for en bestemt sum. Ellers skal du gribe den billigste form for levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

Adskillige netbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig håndsav på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene tildeler bl.a. afhentning af håndsav i disse områder:

Odense, Ishøj, Holstebro, Herning, Vallensbæk, Charlottenlund, Varde, Gentofte, Skanderborg, Greve, Hedehusene, Lyngby, Aalborg, Køge, Aarhus, Tårnby, Nærum, Kokkedal, Jyllinge, Rudersdal, Korsør, Vordingborg, Esbjerg, Fredericia, Brøndby, Glostrup, Tilst, Randers, Frederiksværk, Haderslev, Albertslund, Næstved, Nørresundby, Birkerød, Hørsholm, Thisted, Nykøbing Falster, Hvidovre, Ballerup, Middelfart, Sønderborg, Frederiksberg, Hobro, Kolding, Odder, Silkeborg, Vejle, Værløse, Haslev, Valby, Hjørring, Søborg, Stenløse, Brabrand, Kalundborg, Nyborg, Dragør, Solrød Strand, Slagelse, Holbæk, Viborg, Helsingør, Lillerød, Ringsted, Gladsaxe, Horsens, Allerød, Hedensted, Lystrup, Åbyhøj, Struer, Vanløse, Nakskov, Risskov, Hillerød, Frederikssund, København, Svendborg, Roskilde, Højbjerg, Aabenraa, Grenaa, Taastrup, Skive, Rødovre, Herlev, Ølstykke, Virum, Brønderslev, Farum, Ikast, Brønshøj, Rønne, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent for håndsav er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne er det klart, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. billig håndsav og håndsav priser. Man ser desuden mange gange online shoppere kigge efter fx køb håndsav, håndsav tilbud samt håndsav online, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Find den bedste pris på håndsav

Det er jo usædvanlig bekvemt for alle at analysere priser på billige håndsav online i blandt flere butikker på nettet, og herved har flere internet foretagender fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på håndsav markant, og i øvrigt love levering uden beregning.

Men det kan imidlertid blive profitabelt at undersøge en række netbutikker efter tilbud og udsalg på håndsav online forud for at du handler, således at man er på den sikre side med at antage den bedste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man skal dog ikke overse, at når en internet virksomhed reklamerer billige håndsav online til salg for en pris som virker himmelråbende overkommelig, bør det ofte være en indikator for en fup internet forhandler. Shopping med kort er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket passer på dig imod uærlige webbutikker.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække betalingen af håndsav ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man ser på data står det klart, at online shoppere jævnligt leder efter fx køb håndsav og håndsav online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter fx håndsav tilbud, billig håndsav samt håndsav priser.

Analyser nuværende kunders evalueringer

Trustpilot leverer ret uafhængige genveje til at vurdere en stor gruppe tidligere forbrugeres opfattelser og derfor er det at foretrække, at du gransker netshoppens ratings før du bestiller billige håndsav online.

Facebook byder på for øvrigt super passelige chancer for at få en idé om webbutikkens troværdighed. Tilmed møder vi mange butikker på nettet hvor kunder kan skrive en vurdering af deres købsoplevelse, som lige så vel burde tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige håndsav online i en netbutik burde man helt sikkert gennemgå webshoppens handelsaftale, det er dog oftest ikke særlig morsomt, særligt ved de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at se hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det skulle være et sympol på at online webshoppen adlyder de opstillede regler, udover at webbutikken løbende besøges af sagkyndige der er indført i vilkårene.

Dette er en god chance for opbakning, hvis du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din ordre på håndsav. Endvidere er det fornuftigt at man er på vagt for de mest aktuelle vedtægter der har indflydelse på købet af håndsav online, f.eks. den returret online virksomheden garanterer.

Her er det samtidig relevant, at man altid sikrer sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan bevidne sit køb af håndsav, ligegyldig om man har købt ved XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix eller Silvan.

Søren Poulsen gav 5 stjerner

god service

Morten gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Erik J gav 5 stjerner

Virkelig god service

Helle Sørensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til når du køber online
1Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en bestemmelse, der dækker os imod bedrageriske internet outlets. Alternativt kunne du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare regningen ude i fremtiden.
2Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en forsikring om at e-handlen accepterer de officielle danske regler, og at internet forhandleren lejlighedsvis revurderes af fagfolk der kender de gældende love. Forinden nogen shopper billige håndsav på en online shop kunne man på en vis måde bese virksomhedens forretningsvilkår.
3Det er i dag ekstremt praktisk for os alle at prissammenligne online på billige håndsav på flere outlets på nettet, og af den grund garanterer massevis af internet virksomheder portofri fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at se nærmere på forskellige internet selskaber efter tilbud forinden du bestiller, sådan at du er sikret at opnå den billigste pris.
4Inden folk bestiller billige håndsav hos en e-shop kunne man i princippet læse e-butikkens regler, det er dog undertiden et tidskrævende projekt. Tillige er det at foretrække at kunden er påpasselig med de mest centrale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige håndsav online, fx den byttepolitik e-forretningen benytter.
5Fragttiden kan vise sig at være ret så central når vi behøver dine nye produkter inden for kort tid, så herved er det aldeles meningsfuldt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato for håndsav. En hel del internet foretagender giver løfte om billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, som alligevel er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forud for et aftalt tidspunkt.
6Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket kræver at du er nærved online butikkens arbejdslager. Den leveringstype er jo ultra vital hvis man mangler håndsav om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få online varehuse fri fragt, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du køber for en præcis sum.
7Trustpilot giver dig tilpas troværdige chancer for at se nærmere på flere nuværende brugeres opfattelser og af den grund rekommanderer vi, at du tjekker netshoppens anmeldelser før du shopper billige håndsav online. Facebook indebærer på samme måde en række fremragende genveje til at få et kig ind i e-butikkens popularitet.
8Størstedelen af internet handler foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til håndsav. En favorit iblandt mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig meget problemfri, samt tit desuden den billigste fragtmulighed.
9Indtil flere online butikker yder levering uden betaling på håndsav, men ofte gælder det kun hvis du bestiller for et fastslået beløb. Ellers kunne man udvælge den mest betalelige leveringsmanér, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig til tider omvendt ekstremt gnidningsløs. Den mindst kostelige type af levering er uden tvivl selv at hente pakken.