Mafell Håndrundsav KSS 40 18M bl PURE i T-MAX
5.970 kr.
Mere info
Mafell Håndrundsav KSS 60
6.715 kr.
Mere info
Mafell Håndrundsav KSS 300 MaxiMAX
6.425 kr.
Mere info
Mafell håndrundsav KSS 40 18M bl i T-MAX kasse
9.095 kr.
Mere info
Mafell håndrundsav KSS 60 18M bl med F 160 føringsskinne
11.640 kr.
Mere info
Metabo Håndrundsav KS 55 FS
1.065 kr.
Mere info
Mafell Håndrundsav MS 55
2.873 kr.
Mere info
Metabo Akku-Håndrundsav KS 18 LTX 57 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Mafell Håndrundsav KSS 400 F 160
7.096 kr.
Mere info
METABO HÅNDRUNDSAV KS 55 FS
1.289 kr.
Mere info
METABO håndrundsav med skinne KS 55 FS SET
1.748 kr.
Mere info
JEPSON Håndrundsav 8320 til stål 1800W ø320mm
11.249 kr.
Mere info
METABO HÅNDRUNDSAV KS 66 PLUS
2.548 kr.
Mere info
METABO HÅNDRUNDSAV KSE 68 PLUS
2.869 kr.
Mere info
JEPSON Håndrundsav 8230 til stål 1700W ø230mm
5.499 kr.
Mere info
JEPSON Håndrundsav 8200 til stål 1700W ø200mm
6.249 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de store byggemarkeder.
Der er ikke lighed i priserne på billige håndrundsav fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare håndrundsav.
For en del er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en netbutik, hvor du kan få hjælp til valg af håndrundsav.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggecentre findes nær dig, og pga. det har mange valget om at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derved har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar få produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre køber produkter fra alle mulige nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af håndrundsav online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler håndrundsav online fra deres webshop.
Hovedparten af niche webshops styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online vil du få en skarpere pris.
Størstedelen af niche webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du forvente en høj grad af erfaren vejledning fra mennesker som er eksperter i netop håndrundsav.
De største byggekæder i Danmark
håndrundsav silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

håndrundsav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

håndrundsav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

håndrundsav jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal nødig mangle grej. Jævnligt kan det vise sig smart at du har det ved hånden idet du tager fat på arbejdet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomi.
2Der viser sig ofte pludselige vanskeligheder ved avancerede opgaver, og altså kan det vise sig vigtigt at man afsætter rigeligt med tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
3Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum holde øje med prognosen for vejret i dagene før projektets start, så det ikke med et brag går i gang med at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
4Det kan blive essentielt at have de nødvendige byggematerialer indkøbt i god tid før du starter arbejdet. Du bør udfærdige en hurtig oversigt med alt hvad der bliver brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, således at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
5Du har mulighed for at søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at projektet har en positiv effekt på miljøet.
6Der findes utallige instruktioner og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube tilbyder dig overvældende meget anvendelig viden, navnligt hvis du bruger engelske søgeord.
7Det kan være en god idé at indhente hjælp til projektet, specielt i tilfælde af større byggeprojekter. Flere opgaver bør udføres af flere mennesker. Endvidere er det bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
8Forud for at du opstarter byggeprocessen må det være rimeligt centralt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
9Du bør tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Når du benytter professionel assistance kan det være fornuftigt at lede efter forslag fra flere virksomheder.
10Forberedelse vil være kilden til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at liste en velovervejet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
11I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et budget for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være rationelt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst nedfælde ens omkostning ved dem alle sammen.
12Du må ikke se bort fra sikkerheden, så husk arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt når du ikke investerer i professionel hjælp.
Danskernes favorit byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut overlegent. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er bedst?

Masser af online outlets udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til håndrundsav. Et hit er nu om stunder udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig i høj grad bekvem, samt mange gange derudover den mest billige slags levering.

Du burde tillige overveje at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er ofte en sjat mere pebret, men endvidere særligt bekvem ift. håndrundsav online. Den mest betalelige metode til levering er unægtelig selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du befinder dig nærved internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på håndrundsav er jo ualmindeligt betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver produkterne om få sekunder, og med det formål er det øjensynligt klogt at du finder den forventede leveringsdato ved håndrundsav. Adskillige internet outlets – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, men som imidlertid afhænger af at bestillingen laves tidligere end et givent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen distribueret før lagerpersonalet har fyraften.

Visse e-handler i Danmark yder levering uden betaling på håndrundsav online, men tit kræves det at der bestilles for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du udse dig den billigste leveringsmodel, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man køber billig håndrundsav online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Silvan. Byggekæderne tildeler blandt andet klik-og-hent på håndrundsav i disse områder:

Middelfart, Slagelse, Nykøbing Falster, Ølstykke, Brabrand, Ikast, Nyborg, Nørresundby, Stenløse, Frederikssund, Køge, Odense, Skanderborg, Holstebro, Helsingør, Valby, Hillerød, Gentofte, Glostrup, Risskov, Vanløse, Charlottenlund, Højbjerg, Haderslev, Lystrup, Ishøj, Solrød Strand, Silkeborg, Varde, Værløse, Randers, Allerød, Birkerød, Nærum, Lillerød, Horsens, Thisted, Dragør, Sønderborg, Åbyhøj, Struer, København, Brønshøj, Taastrup, Greve, Odder, Jyllinge, Esbjerg, Ringsted, Søborg, Kolding, Svendborg, Vallensbæk, Hvidovre, Tårnby, Hjørring, Farum, Roskilde, Herlev, Brønderslev, Kokkedal, Ballerup, Hedensted, Hedehusene, Lyngby, Kalundborg, Grenaa, Rudersdal, Frederiksværk, Brøndby, Albertslund, Herning, Frederiksberg, Tilst, Hørsholm, Vejle, Virum, Aalborg, Nakskov, Aarhus, Næstved, Viborg, Aabenraa, Rønne, Gladsaxe, Hobro, Haslev, Holbæk, Rødovre, Korsør, Frederikshavn, Skive, Fredericia, og Vordingborg, .

Afhentning for håndrundsav er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at online shoppere typisk kigger efter fx køb håndrundsav og håndrundsav online. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere lede efter eksempelvis håndrundsav tilbud, håndrundsav priser og billig håndrundsav, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Priser på håndrundsav

Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for alle at prissammenligne på billige håndrundsav online hos diverse forretninger på nettet, og af den grund har en hel del online outlets været tvunget til at nedskære priserne på håndrundsav betydeligt, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

Dog kan det imidlertid vise sig nyttigt at granske diverse firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på håndrundsav online før du bestiller, sådan at man er sikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Man må dog være omhyggelig med, at såfremt en internet shop tilbyder billige håndrundsav online for en salgspris som kan ses som ekstraordinært attraktiv, så er det i nogle tilfælde være et symbol på en uærlig online virksomhed. Shopping med kort er dog inkluderet i en regel, som redder dig som køber overfor svindlende online outlets.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du ønsker at godtgøre omkostningerne til håndrundsav senere. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at mennesker jævnligt søger for eksempel billig håndrundsav og håndrundsav priser. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge for eksempel håndrundsav online, køb håndrundsav samt håndrundsav tilbud.

Læs folks betragtninger

Trustpilot resulterer i aldeles gunstige chancer for at iagttage en stor gruppe nuværende kunders oplevelser og på grund af dette anbefales det, at du besigtiger netbutikkens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige håndrundsav online.

Facebook byder på for øvrigt en del belejlige chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens popularitet. Derudover ses nogle internet foretagender hvor du kan levere en vurdering af ordreforløbet, som desuden kan drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige håndrundsav online hos en netbutik kan de på en vis måde granske webshoppens handelsvilkår, det er dog oftest ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et alternativt forslag kan derfor være at undersøge om internet butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være en indikation om at e-butikken lever op til de officielle danske regler, tillige med at butikken lejlighedsvis besigtiges af eksperter som har megen viden om bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, når du forvoldes problemer som følge af din shopping med håndrundsav. Ligeså er det at foretrække at kunden er obs på de primære regler der gælder for købet af håndrundsav online, f.eks. den returrettighed online forhandleren har.

Her er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk opbevarer ens faktura e-mail, således man senere kan bekræfte sit køb af håndrundsav, uagtet om man handler hos Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Anne Nielsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Susanne H gav 4 stjerner

SUPER

Ole gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Thomas Knudsen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot genererer ultra hensigtsmæssige genveje til at eftergå en stor gruppe øvrige forbrugeres domme og af den grund anbefaler vi, at du studerer e-forhandlerens vurderinger før du handler billige håndrundsav online. Facebook yder lignende ret så passelige genveje til at få en idé om internet shoppens popularitet.
2Leveringshastigheden er vældig vigtig hvis vi står og skal bruge produkterne nu og her, så derfor er det aldeles essentielt at vi checker tidshorisonten for levering ved håndrundsav. Temmelig mange internet virksomheder yder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer, hvilket er betinget af at ordren køres igennem forud for et besluttet tidspunkt.
3Inden folk bestiller billige håndrundsav i en forretning på nettet bør de i reglen granske virksomhedens vilkår, det er dog ofte ikke specielt ophidsende. For øvrigt slår vi et slag for at man er klar over de mest relevante forhold der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige håndrundsav online, for eksempel den returret e-forretningen benytter.
4Det er jo super simpelt for enhver at vurdere tilbud online på billige håndrundsav fra forskellige netshops, og derved tilbyder flertallet af e-butikker portofri fragt. Til gengæld kan det trods alt vise sig gunstigt at kigge forbi nogle forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, således at du er sikret at indhente den skarpeste pris.
5Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en lovbestemmelse, hvilket forsvarer køberen overfor falske e-firmaer. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du ønsker at betale prisen ude i fremtiden.
6Den billigste leveringsløsning vil altid være selv at hente pakken, men dette er betinget af at du befinder dig tæt på internet selskabets bopæl. Den leveringsmetode er jo usædvanlig betydningsfuld såfremt du står og skal bruge håndrundsav om få sekunder. Alternativt så tilbyder indtil flere e-firmaer fragt uden gebyr, men ofte afkræver det at der erhverves for en konkret sum.
7Nogle netbutikker tilbyder levering uden omkostninger på håndrundsav, men typisk er det så præmissen at der indkøbes for en konkret sum. Alternativt kan du vælge den billigste leveringsmulighed, som tit vil være at få bragt varerne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig ofte endvidere vældig let. Den mindst kostelige leveringsmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv.
8Masser af netbutikker i Danmark frembyder til alt held diverse billige leveringsmetoder til håndrundsav. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne når der er tid til det. Metoden er jo meget overkommelig, samt ofte tilmed den prisbilligste leveringstype.
9Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det generelt er en garanti for at e-firmaet efterkommer de gældende danske regler, samt at e-firmaet regelmæssigt besøges af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende love. Forud for at folk køber billige håndrundsav hos en internet butik behøver man altid bese shoppens forretningsaftale.