Byghjem.dk

Håndklæderadiator

Håndklæderadiator TVS Kosmo 1400x360 Krom
2.480 kr.
Mere info
Håndklæderadiator Kriss Flex 597x550mm Krom
2.365 kr.
Mere info
Håndklæderadiator Kriss Zenit 1420x265mm Krom
3.055 kr.
Mere info
Håndklæderadiator TVS Kosmo 1400x360mm Krom
1.735 kr.
Mere info
Håndklæderadiator TVS Vino 4 1400x360mm Krom
3.045 kr.
Mere info
Håndklæderadiator TVS Eco 990x500mm Krom
2.185 kr.
Mere info
Håndklæderadiator Kriss Space 1320x600 Krom
2.550 kr.
Mere info
Håndklæderadiator Kriss Space 1090x500mm Krom
2.280 kr.
Mere info
Håndklæderadiator TVS Eco 990x500mm Hvid
1.760 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ hos de store byggekæder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du overveje at bestille ved en webshop, som giver gode råd til valg af håndklæderadiator.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende firmaets regler.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige håndklæderadiator fra byggemarked til byggemarked. Nogle har gode tilbud, og nogle har fokus på kompetent sparring. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot håndklæderadiator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og derved har du adgang til at handle online og køre materialerne personligt. Dermed har du valget om at blive fri for fragtgebyret, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre samler produkter fra forskellige specialbutikker, og så kan du købe fra et stort udvalg af håndklæderadiator online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Således bør du forvente mere begavet service fra nogle der er eksperter i netop håndklæderadiator.
Størsteparten af online nichebutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du handler håndklæderadiator online fra deres webshop.
Alverdens nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online vil du få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
håndklæderadiator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

håndklæderadiator jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

håndklæderadiator harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

håndklæderadiator silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan overvejes at få hjælp til dele af projektet, hovedsageligt ift. omfangsrige byggerier. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
2Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du løbende se prognosen for vejret i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at piske ned når du lige arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
3Typisk vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive en god idé at beskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke online tilbud på dem hver især.
4Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at have en velovervejet strategi, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
5Man vil for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være fornuftigt at have det disponibelt forinden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden afgørende at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet.
6Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer til disposition før du iværksætter din byggeproces. Du kunne med fordel nedskrive en overskuelig indkøbsliste indeholdende det du skal bruge, og derefter granske hvert eneste punkt, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
7Det kan vurderes om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af arbejdet. Når du skal have hjælp fra en fagmand er det lukrativt at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
8Nogle gange kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Støtten forudsætter altså at projektet påvirker klimaet.
9Der viser sig typisk uforudsigelige udfordringer når det gælder svære opgaver, og af den grund er det af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
10Du må aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko der hjælper dig overfor eventuelle risici. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
11Før du opstarter arbejdet kan det vise sig yderst betydningsfuldt at sikre sig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er formidler af enorme mængder anvendelig viden, navnligt hvis du leder på engelsk.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype er bedst?

De fleste online forhandlere foreslår nu om dage diverse billige metoder til levering til håndklæderadiator. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså særdeles uproblematisk, og tit derudover den mindst kostelige leveringsmetode.

Du kunne tillige beslutte dig for at vælge afsending til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig somme tider et hak mindre billig, men til gengæld meget smart ift. håndklæderadiator online. Den mest prisbevidste leveringsmåde er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket kræver at du er tæt på e-forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på håndklæderadiator er selvfølgelig ultra central i tilfælde af at man har brug for din pakke lige om lidt, og derfor er det virkelig afgørende at vi kontrollerer leveringstidspunktet på håndklæderadiator. En del internet firmaer – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på flere varer online, hvilket regnes ud fra at ordren indsendes forud for et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varen afsted før lagerpersonalet tager hjem.

Flere internet firmaer byder på levering uden betaling på håndklæderadiator online, men i mange tilfælde er det forudsat at der aftages for et fastslået beløb. Desuden kunne man udvælge den mest betalelige fragtløsning, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

De store byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du køber billig håndklæderadiator online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på håndklæderadiator i følgende byer:

Højbjerg, Kalundborg, Rønne, Svendborg, Hørsholm, Helsingør, Greve, Nakskov, Viborg, Jyllinge, Gentofte, Nykøbing Falster, Hjørring, København, Frederikssund, Rødovre, Silkeborg, Risskov, Tårnby, Solrød Strand, Korsør, Søborg, Hvidovre, Glostrup, Stenløse, Odder, Hedensted, Sønderborg, Ishøj, Allerød, Ringsted, Brønshøj, Nørresundby, Tilst, Hobro, Farum, Thisted, Valby, Brønderslev, Kokkedal, Skanderborg, Birkerød, Vanløse, Kolding, Horsens, Hillerød, Middelfart, Dragør, Vordingborg, Albertslund, Køge, Slagelse, Roskilde, Nyborg, Lyngby, Haderslev, Herlev, Ballerup, Hedehusene, Brøndby, Holstebro, Gladsaxe, Lillerød, Charlottenlund, Næstved, Odense, Esbjerg, Frederikshavn, Rudersdal, Herning, Nærum, Ølstykke, Frederiksberg, Fredericia, Aalborg, Vallensbæk, Værløse, Haslev, Grenaa, Brabrand, Varde, Struer, Aarhus, Vejle, Aabenraa, Ikast, Åbyhøj, Skive, Holbæk, Frederiksværk, Virum, Taastrup, Lystrup, og Randers, .

Click-and-collect ift. håndklæderadiator er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man ser på tallene bliver det markant, at folk jævnligt søger efter for eksempel håndklæderadiator online og håndklæderadiator tilbud. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge eksempelvis håndklæderadiator priser, køb håndklæderadiator og billig håndklæderadiator, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Den bedste pris på håndklæderadiator

Det er jo efterhånden virkelig bekvemt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige håndklæderadiator online i blandt diverse internet selskaber, og for det har mange netbutikker set sig nødsaget til at stampe prisen på håndklæderadiator enormt, og ydermere yde levering uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre blive lukrativt at efterprøve et par e-forhandlere efter billige priser på håndklæderadiator online inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at indhente den prisbilligste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad ikke overse, at når en butik på nettet sælger billige håndklæderadiator online på tilbud til en salgspris som er uendeligt gunstig, så bør det mange gange være et signal om en bedragerisk shop. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en regel, som beskytter dig som kunde overfor svindlende internet butikker.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare omkostningerne til håndklæderadiator over en længere periode. Dette fås normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Når man kigger i søgedata er det markant, at netshoppere mange gange søger bl.a. køb håndklæderadiator og håndklæderadiator tilbud. Foruden dette ser man mange gange folk efterspørge for eksempel billig håndklæderadiator, håndklæderadiator priser og håndklæderadiator online.

Kig på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot frembringer faktisk belejlige chancer for at se nærmere på en lang række aktuelle konsumenters erfaringer og herved foreslåes det, at du tjekker e-firmaets kritik før du bestiller billige håndklæderadiator online.

Facebook frembyder endvidere en række fornemme genveje til at få indblik i e-firmaets kundetilfredshed. Derudover møder vi mange online butikker hvor det er muligt at nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes kan drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige håndklæderadiator online i en webshop behøver de i princippet granske dens forretningsvilkår, det er dog oftest et omfattende projekt, særligt hos de store byggekæder som Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne måske være at se nærmere på hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, siden det længe har været et fingerpeg om at internet butikken imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-butikken regelmæssigt gennemses af jurister som har meget erfaring med retningslinjerne.

Dette er desuden din genvej til at få bistand, når du får vanskeligheder som følge af din handel med håndklæderadiator. Tilsvarende er det klogt at køberen er obs på de mest relevante retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af håndklæderadiator online, f.eks. hvilken byttepolitik online forretningen garanterer.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man stadig gemmer sin faktura e-mail, så man en anden gang kan bevise købet af håndklæderadiator, uafhængig af om man har købt fra 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Inger C gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Anna gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Peter gav 5 stjerner

Rigtig god service

Jette gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til køb på nettet
1Det er i dag vældig let for folk at finde de bedste priser online på billige håndklæderadiator fra diverse internet selskaber, og til tak tilbyder massevis af online butikker portofri levering. Dog kan det trods alt være rentabelt at udforske visse online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
2Trustpilot genererer ultra nyttige chancer for at studere en lang række andre kunders reflektioner og på grund af dette rekommanderer vi, at du eksaminerer netbutikkens kritik forud for at du shopper billige håndklæderadiator online. Facebook tilbyder på samme måde ret fantastiske muligheder for at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed.
3Før nogen handler billige håndklæderadiator på en e-shop bør de utvivlsomt betragte virksomhedens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke specielt ophidsende. Derudover anbefales det at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der har betydning for handlen med billige håndklæderadiator online, for eksempel den byttepolitik online forretningen benytter.
4Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af en lovbestemmelse, der værner kunden imod falske butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre betalingen over et længere tidsrum.
5Mange internet foretagender tildeler til alt held et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til håndklæderadiator. En af de mest benyttede er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor du selv henter produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig super smart, og endda også den mest prisbevidste leveringsudgave.
6Vi går generelt ind for at granske om internet butikken er e-mærket medlem, eftersom det er en antydning af at e-handlen understøtter de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden undertiden monitoreres af eksperter der behersker vedtægterne på området. Før nogen handler billige håndklæderadiator hos en butik på nettet kan de utvivlsomt læse netbutikkens forretningsbetingelser.
7Den billigste form for levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du befinder dig lige ved e-forhandlerens adresse. Den leveringsform er selvfølgelig ultra essentiel forudsat du står og skal bruge håndklæderadiator straks. Alternativt så garanterer enkelte internet outlets levering uden betaling, men undertiden stiller det krav om at der købes for et bestemt beløb.
8Fragttiden er naturligvis virkelig betydningsfuld når du har brug for varerne lige om lidt, og derfor er det fuldkommen passende at man finder det forventede leveringstidspunkt for håndklæderadiator. Flere e-handler frembyder billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre, men vær opmærksom på at det forudsætter at ordren laves før et aftalt klokkeslæt.
9En hel del netbutikker garanterer fragt uden gebyr på håndklæderadiator, men i reglen kun ifald du handler for et bestemt beløb. Derudover burde du snuppe den prisbilligste leveringsudgave, som typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen viser sig til tider desuden super let. Den mest billige leveringsform er dog selv at hente ordren.