Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge forretningens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisen på billige håndholdt ventilator fra webshop til webshop. En del vil have lave priser, og øvrige vil have kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne personligt. Det er især muligt ved de kendte byggekæder.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot håndholdt ventilator.
For en del er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, som kan give tips og tricks til valg af håndholdt ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og derved har folk mulighed for at handle online og transportere materialerne personligt. Af den grund har du mulighed for at undvære fragten, samt endda skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra adskillige specialbutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af håndholdt ventilator online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du gode tilbud.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller håndholdt ventilator online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker på internettet har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo er det forventeligt at du får super gavnlig vejledning fra ansatte der er eksperter i netop håndholdt ventilator.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
håndholdt ventilator silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

håndholdt ventilator jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

håndholdt ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

håndholdt ventilator bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggeprojektet, specielt ift. omfangsrige byggeprocesser. Flere ombygninger bør udføres af flere mennesker. Dertil bør det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
2Det kan vise sig at være afgørende at lave et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være forstandigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og herefter tjekke ens omkostning ved dem enkeltvis.
3Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj herunder sikkerhedssko som sikring overfor potentielle uheld. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
4Der er vældig mange guides og videoer online som kan hjælpe dig. Især YouTube supporterer dig med enorme mængder anvendelig oplysning, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
5Det kan blive aktuelt at have alle byggematerialer indkøbt i god tid før du starter arbejdet. Du har god gavn af at forfatte en punktforms oversigt med alt hvad du får brug for, og bagefter granske hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at alt er på sin plads.
6Forinden du opstarter byggeriet må det være ekstremt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man såfremt renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
8Der præsenterer sig typisk uventede hovedpiner ved svære projekter, og derfor vurderes det betydningsfuldt at man afsætter god tid i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
9Man bør aldrig undvære grej. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har grejet parat når du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at inkludere disse udgifter i dit udgiftsbudget.
10Måske burde det overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør købe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Hvis du skal have assistance fra en professionel er det normalt at tage imod priser fra diverse foretagender.
11Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en gennemarbejdet plan, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din arbejdsplan.
12For udendørs opgaver har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor skal du løbende kigge på vejrmeldingerne lige før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne nøjagtig som du vil påbegynde det svære projekt.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er meget beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En lang række internet selskaber giver i vore dage diverse billige leveringsmodeller til håndholdt ventilator. En der er meget almindelig er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din bestilling når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er nemlig yderst fleksibel, og desuden ligeledes den mest prisbevidste type af levering.

Du bør derudover forsøge at vælge at få udbragt hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver en gang i mellem lidt mere bekostelig, men samtidig temmelig praktisk ift. håndholdt ventilator online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket kræver at du opholder dig i kort afstand af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på håndholdt ventilator kan være ret så vital når du har brug for produkterne om kort tid, og med det formål er det relativt centralt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved håndholdt ventilator. En hel del netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at ordren lægges før et bestemt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne afsted forud for at pakkepersonalet har fri.

Indtil flere forretninger på nettet lover fragt uden beregning på håndholdt ventilator online, men i reglen er det så nødvendigt at du indkøber for et konkret beløb. I øvrigt bør du overveje den mest billige fragtmetode, som tit vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

De store netbutikker udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig håndholdt ventilator online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. De giver blandt andet afhentning af håndholdt ventilator i følgende områder:

Næstved, Søborg, Jyllinge, Nykøbing Falster, Brønderslev, Skanderborg, Hedehusene, Roskilde, Holstebro, Ølstykke, Solrød Strand, Allerød, Risskov, Vanløse, Vejle, Frederiksberg, Horsens, Hørsholm, Sønderborg, Rødovre, Haslev, Grenaa, Fredericia, Charlottenlund, Nyborg, Struer, Nørresundby, Lyngby, Slagelse, Esbjerg, Gentofte, Aalborg, Nakskov, Silkeborg, Holbæk, Helsingør, Middelfart, Kolding, Haderslev, Stenløse, Hillerød, Lystrup, Kokkedal, Odense, Herlev, Virum, Rønne, Ringsted, Odder, Herning, Randers, Nærum, Skive, Dragør, Værløse, Tårnby, Brønshøj, København, Birkerød, Aarhus, Valby, Vordingborg, Korsør, Vallensbæk, Ballerup, Frederikssund, Køge, Farum, Hedensted, Lillerød, Brabrand, Åbyhøj, Kalundborg, Aabenraa, Ishøj, Rudersdal, Glostrup, Taastrup, Højbjerg, Brøndby, Hvidovre, Frederiksværk, Frederikshavn, Greve, Albertslund, Gladsaxe, Tilst, Varde, Hobro, Hjørring, Ikast, Viborg, Svendborg, og Thisted, .

Afhentning af håndholdt ventilator er muligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter fx håndholdt ventilator online og køb håndholdt ventilator. Vi ser desuden jævnligt folk lede efter for eksempel håndholdt ventilator priser, håndholdt ventilator tilbud og billig håndholdt ventilator, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Gode priser på håndholdt ventilator

Det har vist sig at være ret smertefrit for enhver at vurdere tilbud på billige håndholdt ventilator online på flere internet webshops, og ergo har flere e-handler fundet det nødvendigt at nedskære salgspriserne på håndholdt ventilator helt i bund, og ovenikøbet præstere portofri levering.

Det kan dog alligevel blive fordelagtigt at se nærmere på indtil flere internet handler efter udsalg og tilbud på håndholdt ventilator online forinden du køber, således at man er sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Man bør lige meget hvad ikke undervurdere, at i tilfælde af at en webshop markedsfører billige håndholdt ventilator online til salg for en pris som kan ses som uendeligt beskeden, så kan det tit være et karakteristika der viser en snydagtig internet handler. Kortkøb er på den anden side omfavnet af et lovbud, hvilket assisterer dig overfor bedrageriske online virksomheder.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en løsning som eksempelvis ViaBill, når du vil godtgøre betalingen af håndholdt ventilator af flere omgange. Det fås ofte hos specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Ved kig i søgedata bliver det markant, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis håndholdt ventilator online og håndholdt ventilator priser. Foruden dette ser vi typisk mennesker efterspørge eksempelvis billig håndholdt ventilator, håndholdt ventilator tilbud samt køb håndholdt ventilator.

Analyser tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot frembyder adskillige fortræffelige muligheder for at efterforske en hel del andre brugeres opfattelser og herved anbefales det, at du gennemgår online forretningens omtaler før du færdiggør din shopping med billige håndholdt ventilator online.

Facebook tilbyder for øvrigt immervæk fornemme muligheder for at få indblik i e-firmaets pålidelighed. Tilmed ses endda internet shops hvor folk kan udfærdige en evaluering af deres køb, som ydermere burde udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige håndholdt ventilator online på en e-shop kunne de altid tyde webbutikkens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke videre spændende, specielt med de store byggekæder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

En anden valgmulighed kan være at granske hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en antydning af at e-butikken respekterer de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden ofte føres tilsyn med af jurister som har den nødvendige knowhow om vilkårene.

Desuden tilbydes du anledning til at blive hjulpet, såfremt du møder udfordringer med din bestilling af håndholdt ventilator. Ligeså kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste retningslinjer der indvirker på købet af håndholdt ventilator online, som fx hvilken returpolitik e-firmaet benytter.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man stadigvæk beholder sin faktura, så man når som helst kan påvise sit køb af håndholdt ventilator, ligegyldig om man har bestilt ved Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma eller Bauhaus.

Lene gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Inger Knudsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Kim gav 5 stjerner

Har handlet der før

Jette A gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af et regelsæt, som hjælper kunden overfor fup forhandlere på nettet. Alternativt burde du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale prisen over tid.
2Den mindst kostelige mulighed for fragt vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket dog afhænger af at du bor tæt på internet forhandlerens lager. Den mulighed for fragt er ret væsentlig om vi skal bruge håndholdt ventilator straks. Alternativt så yder flere forhandlere på nettet fragtfri levering, men typisk kun hvis du handler for et præcist beløb.
3Vi anbefaler at kontrollere om netbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det er et signal om at online forhandleren overholder de danske regler, samt at e-forhandleren fra tid til anden kigges til af sagkyndige som forstår de gældende love. Før folk shopper billige håndholdt ventilator på en online webshop bør de sådan set skimme e-shoppens forretningsaftale.
4En hel del webshops byder på fragt uden omkostninger på håndholdt ventilator, men i reglen kun ifald man bestiller for en fastsat sum. I øvrigt kunne du gribe den mest billige leveringsmåde, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Metoden bliver mange gange ydermere super hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
5Det har vist sig at være virkelig nemt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige håndholdt ventilator på diverse netshops, og ergo lover en lang række shops på nettet fri fragt. Det kan dog til hver en tid være profitabelt at sammenholde visse online forhandlere efter rabat og tilbud forinden du shopper, således at du er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
6Adskillige outlets på nettet udlover efterhånden alverdens billige leveringsudgaver til håndholdt ventilator. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter din ordre når du har tid. Fragttypen er nemlig særdeles nem, og mange gange også den mest prisbevidste metode til levering.
7Antal dages levering er yderst vital forudsat du står og skal bruge pakken fluks, så af den grund er det ganske relevant at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for håndholdt ventilator. Adskillige internet firmaer stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, der dog påkræver at ordren lægges inden et besluttet klokkeslæt.
8Trustpilot indebærer ultra hæderlige chancer for at evaluere ganske mange andre forbrugeres betragtninger og af den grund kan det være til hjælp, at du efterforsker e-firmaets bedømmelser før du køber billige håndholdt ventilator online. Facebook bringer dig for øvrigt adskillige fornemme chancer for at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus.
9Før nogen shopper billige håndholdt ventilator hos en internet butik kunne de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsaftale, men det er oftest en tidskrævende opgave. Endvidere er det at foretrække at kunden er klar over de mest vedkommende vilkår der har betydning for købet af billige håndholdt ventilator online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet butikken benytter.