Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos en netbutik, som kan tilbyde hjælp til valg af håndholdt varmeblæser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du lede andre steder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare håndholdt varmeblæser.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regler.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige håndholdt varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. Nogle har billige priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes overalt i landet, og hermed har de fleste valget om at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Derfor har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt endda få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder samler varer fra alverdens producenter, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af håndholdt varmeblæser online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund bør du modtage mere konstruktiv assistance fra medarbejdere der er specialister i netop håndholdt varmeblæser.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en bedre pris.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber håndholdt varmeblæser online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
håndholdt varmeblæser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

håndholdt varmeblæser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

håndholdt varmeblæser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

håndholdt varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse bliver vejen til at lykkes med arbejdet. Du må lave en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
2Du bør aldrig forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har professionel assistance.
3Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt ved vigtige ombygninger. Flere projekter kræver mere end en person. Samtidig viser det sig hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
4Længe før du starter byggeprocessen er det usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Der viser sig jævnligt uforudsete problemer når det kommer til omfattende byggeprojekter, og pga. dette er det væsentligt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Man skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at du har værktøjet til rådighed idet du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medtage de medfølgende omkostninger i økonomien.
7Det kan vurderes om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør investere i hjælp fra en ekspert til delelementer af arbejdet. Forudsat at du henter assistance fra en professionel er det fordelagtigt at hente tilbud fra diverse leverandører.
8Det vil vise sig essentielt at du har de relevante byggematerialer handlet ind forud for at du kaster dig over arbejdet. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms liste med alt det du skal bruge, og dernæst gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
9Typisk vil det være fornuftigt at lave et budget for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det er behjælpeligt at dokumentere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende notere prisen på dem én efter én.
10Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag kan du ofte tage et kig på vejrvarslen i dagene før projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
11Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har betydning for miljøet.
12Du finder endeløse instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder meget almennyttig information, specielt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er utrolig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En hel del webbutikker i Danmark udlover nu diverse forskellige billige muligheder for levering til håndholdt varmeblæser. En favorit er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså ekstremt simpel, samt i mange tilfælde tillige den mindst kostelige fragtmetode.

Du bør endvidere afveje for og imod at få pakken sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Leveringsformen er somme tider en sjat mere omkostningsfuld, men derudover ekstremt nem for håndholdt varmeblæser online. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette betinges af at du bor nærved webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på håndholdt varmeblæser kan i nogle tilfælde være ultra vigtig hvis man behøver dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det fuldt ud fornuftigt at du ser tidshorisonten for levering for håndholdt varmeblæser. Adskillige internet webshops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres primære varer online, som imidlertid er afhængig af at bestillingen køres igennem inden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen på posthuset forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte online forhandlere præsterer fragt uden betaling på håndholdt varmeblæser online, men typisk under forudsætning af at der erhverves for en præcis sum. Derudover kan du snuppe den billigste fragtløsning, som typisk er at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted.

En hel del netshops frembyder afhentning hvor man handler billig håndholdt varmeblæser på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af håndholdt varmeblæser i disse områder:

Aabenraa, Birkerød, Middelfart, Vejle, Brabrand, Frederiksberg, Varde, Frederiksværk, Jyllinge, Herlev, København, Randers, Dragør, Albertslund, Hedehusene, Haderslev, Holbæk, Gladsaxe, Brøndby, Skanderborg, Rudersdal, Holstebro, Valby, Viborg, Vanløse, Herning, Nyborg, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Hvidovre, Haslev, Ringsted, Nærum, Kalundborg, Åbyhøj, Næstved, Brønderslev, Nørresundby, Rønne, Tilst, Virum, Hjørring, Esbjerg, Brønshøj, Frederikssund, Taastrup, Ballerup, Tårnby, Værløse, Grenaa, Glostrup, Gentofte, Vordingborg, Hobro, Nakskov, Thisted, Skive, Odense, Stenløse, Sønderborg, Allerød, Horsens, Lystrup, Slagelse, Hørsholm, Odder, Risskov, Korsør, Fredericia, Vallensbæk, Hedensted, Svendborg, Kolding, Søborg, Ishøj, Greve, Silkeborg, Aalborg, Hillerød, Helsingør, Køge, Struer, Ølstykke, Frederikshavn, Ikast, Farum, Kokkedal, Højbjerg, Lyngby, Roskilde, Solrød Strand, Rødovre, Lillerød, og Aarhus, .

Klik-og-hent af håndholdt varmeblæser er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når man ser på tallene er det klart, at folk typisk kigger efter blandt andet håndholdt varmeblæser online og billig håndholdt varmeblæser. Man ser desuden tit folk efterspørge fx håndholdt varmeblæser tilbud, køb håndholdt varmeblæser samt håndholdt varmeblæser priser, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Rabat på håndholdt varmeblæser

Det har vist sig at være ret så fleksibelt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige håndholdt varmeblæser online hos forskellige e-shops, og på grund af dette har masser af internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at reducere prisen på håndholdt varmeblæser helt i bund, og i øvrigt love levering uden gebyr.

Det kan dog alligevel være fordelagtigt at tjekke diverse internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på håndholdt varmeblæser online før du bestiller, så man er skudsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma og Davidsen.

Man skal dog være årvågen med, at når en e-butik markedsfører billige håndholdt varmeblæser online til salg for en pris som er ubegribelig overkommelig, bør det tit være en varsel om en snydagtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er dog omsluttet af et regelsæt, der dækker os overfor uærlige internet shops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at betale beløbet til håndholdt varmeblæser over tid. Det tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at mennesker typisk leder efter for eksempel håndholdt varmeblæser tilbud og håndholdt varmeblæser online. Foruden dette ser man typisk mennesker efterspørge blandt andet billig håndholdt varmeblæser, køb håndholdt varmeblæser samt håndholdt varmeblæser priser.

Kig på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder ultra passelige løsninger til at efterse flere nuværende køberes observationer og på grund af dette går vi ind for, at du tjekker webshoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige håndholdt varmeblæser online.

Facebook giver dig tilsvarende forholdsvis hæderlige metoder til at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. Desuden er der en del e-forhandlere som tilbyder folk at formulere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som lige så vel må drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige håndholdt varmeblæser online hos en internet forhandler bør man for at være sikker have øje for netbutikkens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Stark.

En anden løsning er at bemærke hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, hvilket burde være en påvisning af at internet butikken respekterer de officielle regler, tillige med at webbutikken nu og da føres tilsyn med af jurister der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Dette er en god mulighed for bistand, hvis du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af håndholdt varmeblæser. Ligeledes går vi ind for at køberen er obs på de mest vitale vilkår gældende for købet af håndholdt varmeblæser online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-shoppen benytter.

I den forbindelse er det samtidig relevant, at man altid gemmer sin kvittering, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af håndholdt varmeblæser, uanset om man køber ved XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Søren K gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Charlotte N gav 4 stjerner

Alt ok

Ole gav 5 stjerner

Som altid

Henrik U gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til online shopping
1Forinden folk handler billige håndholdt varmeblæser på en butik på nettet burde man for at være sikker gennemgå webshoppens regler, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Tillige er det at foretrække at kunden er klar over de elementære reglementer der kan have indflydelse på handlen med billige håndholdt varmeblæser online, som eksempelvis hvilken returret online butikken benytter.
2Fragtperioden kan vise sig at være temmelig afgørende hvis du skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det sandelig fornuftigt at du ser leveringstiden ved håndholdt varmeblæser. Temmelig mange online webshops stiller garanti om billig 1 dags fragt på en række af deres produkter, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at du bestiller inden et aftalt tidspunkt.
3Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du bor nærved online butikkens arbejdslager. Den fragtmulighed er selvfølgelig ret så udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge håndholdt varmeblæser straks. Alternativt så garanterer flere online firmaer billig levering, men i reglen påkræves det at du køber for en fastsat sum.
4Indtil flere internet webshops præsterer fragt uden betaling på håndholdt varmeblæser, men typisk kun såfremt der handles for et bestemt beløb. Alternativt kunne du udvælge den billigste leveringsløsning, der mange gange er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Den er jævnligt ligeledes særligt simpel. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
5Generelt anbefaler vi at efterse om e-firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket er et tegn på at online forretningen følger den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken rutinemæssigt efterses af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Inden nogen handler billige håndholdt varmeblæser i en forhandler på nettet burde de egentlig studere webbutikkens regler.
6Flere internet webshops frembyder i øjeblikket en række forskellige billige metoder til levering til håndholdt varmeblæser. En af de mest anvendte er nu til dags pakkeshops, så du nemt selv kan hente din ordre når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo virkelig gnidningsløs, samt desuden ligeledes den mest betalelige leveringsform.
7Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et lovbud, som begunstiger dig imod svindlende netbutikker. Som et alternativ kunne du udnytte et tilbud som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at dække regningen over en længere periode.
8Det har vist sig at være ualmindeligt ukompliceret for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige håndholdt varmeblæser fra flere online shops, og for det tilbyder masser af internet varehuse billig levering. Det kan dog immervæk vise sig fordelagtigt at tjekke et par forskellige internet selskaber efter billige priser inden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.
9Trustpilot præsterer adskillige passende genveje til at fortolke en hel del tidligere kunders iagttagelser og derved foreslår vi, at du analyserer e-firmaets vurderinger forinden du shopper billige håndholdt varmeblæser online. Facebook medfører derudover altid anstændige løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus.