Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige håndholdt tæpperenser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have gode priser, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Nogle byggekæder har et enormt sortiment af varer, og øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare håndholdt tæpperenser.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af håndholdt tæpperenser.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke netbutikkens betingelser.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Derved kan man spare leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af håndholdt tæpperenser online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således bør du forvente ekstra gavnlig sparring fra personale der er eksperter i lige præcis håndholdt tæpperenser.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få bedre priser.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du handler håndholdt tæpperenser online på deres side.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

håndholdt tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

håndholdt tæpperenser silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

håndholdt tæpperenser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

håndholdt tæpperenser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en fagmand til noget af det. Forudsat at du skal have hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at modtage priser fra diverse entreprenører.
2Man skal aldrig nogensinde undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at du har det klar forinden du tager fat på arbejdet. Det er desuden afgørende at medregne disse udgiftsposter i dit budget.
3Forberedelse viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør liste en effektiv plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din dagsorden.
4Der viser sig typisk overraskende problematikker i forbindelse med krævende projekter, og ergo viser det sig essentielt at der afsættes nok tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
5Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et budget for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå prisen på dem alle sammen.
6Forinden du iværksætter byggeriet må det være usandsynligt centralt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Der ligger utallige instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube faciliterer en masse brugbar oplysning, særligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
8Måske det viser sig væsentligt at have de fornødne materialer handlet ind på forhånd inden du tager fat på byggeprocessen. Du kunne sammensætte en simpel indkøbsseddel indeholdende hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende efterse punkterne, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum kigge på vejrvarslen når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne i samme sekund som du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk arbejdstøj såsom sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig når du ikke køber professionel hjælp.
11Husk at du kan få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Det er altså betinget af at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
12Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det kommer til omfangsrige byggerier. Større ombygninger stiller krav om mere end en person. Dertil bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er meget beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En lang række internet virksomheder yder i øjeblikket flere billige leveringsmåder til håndholdt tæpperenser. En favorit er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre når du har mulighed for det. Metoden er jo usædvanlig overkommelig, samt desuden desuden den mest letkøbte metode til levering.

Du bør omvendt udse dig at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Løsningen viser sig oftest et hak dyrere, men desuden ultra smertefri ift. håndholdt tæpperenser online. Den billigste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det står og falder med at du opholder dig i nærheden af internet shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på håndholdt tæpperenser kan i nogle tilfælde være ekstremt central ifald vi har brug for varen straks, så i det øjemed er det bestemt afgørende at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt for håndholdt tæpperenser. Flere internet butikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få online varehuse lover gratis levering på håndholdt tæpperenser online, men oftest kun hvis der aftages for et fastsat beløb. Derudover kunne du overveje den mest prisbevidste slags levering, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Flere netshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig håndholdt tæpperenser online men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis afhentning af håndholdt tæpperenser i følgende byer:

Lyngby, Brabrand, Brønshøj, Nærum, Haslev, Charlottenlund, Greve, Odense, Nørresundby, Haderslev, Frederiksværk, Hedehusene, Holbæk, Glostrup, Rudersdal, Søborg, Svendborg, Køge, Holstebro, Skanderborg, Tårnby, Herlev, Sønderborg, Kalundborg, Gentofte, Frederikssund, Vordingborg, Esbjerg, Vallensbæk, Næstved, Brøndby, Albertslund, Rødovre, Hørsholm, Valby, Hvidovre, Slagelse, Taastrup, Hedensted, Frederiksberg, Allerød, Birkerød, Ishøj, Odder, Ballerup, Stenløse, Solrød Strand, Gladsaxe, Rønne, Randers, Middelfart, Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg, Tilst, Varde, Virum, Nakskov, Aalborg, Hjørring, Viborg, Hillerød, Lystrup, Vanløse, Farum, Lillerød, Frederikshavn, Aarhus, Åbyhøj, Roskilde, Kokkedal, Helsingør, Horsens, Værløse, Dragør, Fredericia, Kolding, Jyllinge, Skive, Risskov, Korsør, Aabenraa, Nyborg, Ølstykke, Grenaa, Hobro, Thisted, Ringsted, Brønderslev, Vejle, Herning, Højbjerg, København, og Struer, .

Afhentning for håndholdt tæpperenser er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at online shoppere ofte søger blandt andet håndholdt tæpperenser priser og håndholdt tæpperenser online. Vi ser desuden tit mennesker lede efter bl.a. håndholdt tæpperenser tilbud, billig håndholdt tæpperenser og køb håndholdt tæpperenser, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Få den bedste pris på håndholdt tæpperenser

Det er jo temmelig praktisk for forbrugerne at søge information om priser på billige håndholdt tæpperenser online på forskellige forretninger på nettet, og så har massevis af internet forhandlere været tvunget til at presse prisen på håndholdt tæpperenser voldsomt, og endda sikre fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel blive gavnligt at checke forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg på håndholdt tæpperenser online før du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at få fat i den billigste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Du bør bare ikke overse, at i tilfælde af at en online shop afsætter billige håndholdt tæpperenser online for en pris der kan virke grænseløst fremragende, bør det i nogle tilfælde være et tegn på en svindel online webshop. Kortbestillinger er heldigvis omsluttet af en orden, der beskytter os imod uægte internet webshops.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du vil betale beløbet til håndholdt tæpperenser over tid. Det foreslåes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker typisk kigger efter fx håndholdt tæpperenser tilbud og køb håndholdt tæpperenser. Vi ser desuden jævnligt folk efterspørge fx håndholdt tæpperenser online, billig håndholdt tæpperenser samt håndholdt tæpperenser priser.

Undersøg folks bedømmelser

Trustpilot byder på forholdsvis strålende løsninger til at tyde ret mange aktuelle kunders oplevelser og på grund af dette tilrådes det, at du iagttager webshoppens vurderinger inden du bestiller billige håndholdt tæpperenser online.

Facebook indebærer for øvrigt temmelig anstændige metoder til at få en idé om e-forretningens kundefokus. I øvrigt er der faktisk online selskaber i Danmark som gør det muligt at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden må drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige håndholdt tæpperenser online på en internet handler kunne man utvivlsomt se på webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super spændende, specielt ved de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at undersøge om internet shoppen er medlem af e-mærket, som almindeligvis er et sympol på at e-handlen følger de officielle danske regler, udover at internet firmaet tit besøges af specialister som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, såfremt du oplever udfordringer med din handel med håndholdt tæpperenser. Ligeledes er det godt at kunden er vaks omkring de væsentligste retningslinjer der kan have indflydelse på købet af håndholdt tæpperenser online, f.eks. den bytteret online butikken kører med.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man stadigvæk gemmer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid kan bevise købet af håndholdt tæpperenser, uanset om man handler fra XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

Christian Jensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Henrik Nielsen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Per Rasmussen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Anders Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende!

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden vældig fleksibelt for alle at lave prissammenligning online på billige håndholdt tæpperenser i blandt diverse internet handler, og derfor yder massevis af internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre blive fordelagtigt at studere diverse e-butikker efter billige priser inden du placerer ordren, således at du er sikker på at opnå den skarpeste pris.
2Indtil flere internet firmaer frembyder portofri levering på håndholdt tæpperenser, men for det meste under forudsætning af at man køber for en præcis sum. Alternativt kunne man vælge den mest billige form for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig gerne omvendt virkelig ligetil. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid være at hente ordren selv.
3Før folk handler billige håndholdt tæpperenser i en webbutik behøver man ideelt set tyde netbutikkens vilkår, det er dog ofte et tidskrævende projekt. Ligeså foreslåes det at køberen er opmærksom på de primære vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige håndholdt tæpperenser online, fx den returpolitik internet butikken bruger.
4Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en retningslinje, hvilket hjælper os imod svindlende outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage prisen senere.
5Temmelig mange online forhandlere tildeler i vore dage en række forskellige billige løsninger til levering til håndholdt tæpperenser. Den mest benyttede er i dag levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo yderst uproblematisk, og ofte desuden den billigste fragtmulighed.
6Antal dages levering er jo vældig væsentlig såfremt vi har brug for produktet om få sekunder, og med det formål er det rimelig essentielt at du ser leveringstiden ved håndholdt tæpperenser. En hel del firmaer på nettet annoncerer billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre, men som ikke desto mindre betinges af at transaktionen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt.
7Trustpilot genererer en lang række fantastiske løsninger til at efterse flere nuværende brugeres reflektioner og af den grund går vi ind for, at du udforsker internet forretningens anmeldelser inden du handler billige håndholdt tæpperenser online. Facebook bringer dig lignende fuldt ud fortræffelige muligheder for at få indsigt i netbutikkens popularitet.
8Den mest betalelige leveringsmåde vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den løsning kræver at du har bopæl nærved e-forretningens tilholdssted. Den løsning kan være usædvanlig vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge håndholdt tæpperenser om kort tid. Alternativt så præsterer nogle internet firmaer billig levering, men tit forudsætter det at du indkøber for en fastsat sum.
9Generelt går vi ind for at granske hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, som skulle være et tegn på at internet forhandleren føjer dansk lovgivning, tillige med at den rutinemæssigt ses til af fagmænd som mestrer de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige håndholdt tæpperenser hos en online butik kan de ideelt set studere netbutikkens forretningsaftale.