Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du finde et andet.
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare håndholdt støvsuger.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne selv. Det er især et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge forretningens regler.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få information omkring håndholdt støvsuger.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige håndholdt støvsuger fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på de bedste priser, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af håndholdt støvsuger online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og pga. det har mange tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette kan man blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo vil du få endnu mere kyndig vejledning fra nogle der er eksperter i lige præcis håndholdt støvsuger.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der typisk er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe håndholdt støvsuger online på deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

håndholdt støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

håndholdt støvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

håndholdt støvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

håndholdt støvsuger jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kan findes endeløse artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med en masse gavnlig information, især når du søger på engelsk.
2For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum se prognosen for vejret i dagene før arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med dit omfattende projekt.
3Du skal aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikring med henblik på mulige ulykker. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til arbejdet, navnlig når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Omfattende byggerier kræver flere mennesker. Ydermere vil det blive mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
5Man vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har det klar til brug akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
6Typisk vil det være vigtigt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kunne søge sig frem til udgiften ved dem én efter én.
7Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at lave en strømlinet strategi, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af arbejdsplanen.
8Før du opstarter byggeprojektet kan det være ultra betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Du kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Støtten er altså afhængig af at projektet påvirker miljøet.
10Der viser sig jævnligt uventede udfordringer når det handler om omfangsrige projekter, og ergo kan det være betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål.
11Det er fundamentalt at du har samtlige materialer indkøbt før du starter håndværket. Du kan udfærdige en simpel note indeholdende det du får brug for, og efterfølgende gennemgå materialerne, med øje for at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
12Husk at gennemtænke om byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Såfremt du får hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
De mest vellidte byggekæder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er rigtig flot. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som klart er utrolig imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som klart er hamrende flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Størstedelen af internet shops yder i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for levering til håndholdt støvsuger. En af favoritterne er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo ekstremt let gængelig, samt oftest tillige den billigste mulighed for fragt.

Du kan omvendt påtænke at få pakken bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er uheldigvis lidt mindre billig, men derudover ultra let gængelig for håndholdt støvsuger online. Den billigste fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på håndholdt støvsuger er ret central såfremt man har behov for din ordre omgående, og med det formål er det virkelig på sin plads at vi ser tidshorisonten for levering på håndholdt støvsuger. En hel del netbutikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, hvilket afhænger af at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren på posthuset før de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte webbutikker lover levering uden gebyr på håndholdt støvsuger online, men for det meste kun når man shopper for et bestemt beløb. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mest betalelige slags levering, der tit er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

En lang række byggecentre yder afhentning hvor man bestiller billig håndholdt støvsuger derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark og Bygma. De udlover fx click-and-collect på håndholdt støvsuger i følgende områder:

Allerød, Rødovre, Sønderborg, Brønshøj, Charlottenlund, Hjørring, Odder, København, Horsens, Vallensbæk, Fredericia, Slagelse, Nørresundby, Skanderborg, Herning, Køge, Middelfart, Struer, Tilst, Hedehusene, Nærum, Lystrup, Hobro, Svendborg, Jyllinge, Stenløse, Lyngby, Solrød Strand, Ballerup, Risskov, Randers, Skive, Værløse, Viborg, Vordingborg, Aabenraa, Kokkedal, Ølstykke, Brøndby, Gladsaxe, Brabrand, Tårnby, Vejle, Glostrup, Nyborg, Valby, Hillerød, Taastrup, Haslev, Dragør, Kalundborg, Aarhus, Lillerød, Aalborg, Gentofte, Hvidovre, Ringsted, Greve, Farum, Frederiksværk, Højbjerg, Søborg, Haderslev, Frederikshavn, Virum, Thisted, Roskilde, Brønderslev, Varde, Odense, Næstved, Grenaa, Frederikssund, Kolding, Holstebro, Holbæk, Frederiksberg, Åbyhøj, Rudersdal, Albertslund, Nykøbing Falster, Nakskov, Esbjerg, Birkerød, Vanløse, Helsingør, Ikast, Hedensted, Rønne, Herlev, Korsør, Silkeborg, Hørsholm, og Ishøj, .

Klik-og-hent af håndholdt støvsuger er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når der ses på data bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter fx køb håndholdt støvsuger og håndholdt støvsuger priser. Man ser derudover tit online shoppere søge efter bl.a. billig håndholdt støvsuger, håndholdt støvsuger tilbud og håndholdt støvsuger online, plus de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Tilbud på håndholdt støvsuger

Det er ultra problemfrit for enhver at finde information om priser på billige håndholdt støvsuger online på flere internet shops, og på grund af dette har utallige internet virksomheder fundet det uundgåeligt at presse prisen på håndholdt støvsuger drastisk, og derudover byde på gratis fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være nyttigt at eftergå en række firmaer på nettet efter billige priser på håndholdt støvsuger online forud for at du bestiller, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Stark og Davidsen.

Man må dog være så påvagt, at såfremt en online shop udlover billige håndholdt støvsuger online for en pris som virker himmelråbende attraktiv, så kan det ofte være en indikator for en uærlig internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af en foranstaltning, hvilket sikrer en imod uægte shops på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at finansiere pengene til håndholdt støvsuger over flere uger. Dette foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet håndholdt støvsuger tilbud og billig håndholdt støvsuger. Man ser desuden typisk netshoppere kigge efter bl.a. håndholdt støvsuger priser, håndholdt støvsuger online samt køb håndholdt støvsuger.

Kig på nuværende kunders ratings

Trustpilot byder på en række gode genveje til at se nøjere på en stor portion tidligere kunders omtaler og derfor foreslår vi, at du besigtiger netshoppens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige håndholdt støvsuger online.

Facebook indebærer ligeledes super fornemme chancer for at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Herinde ser vi nogle butikker på nettet som tilbyder kunderne at afgive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige håndholdt støvsuger online i en e-forretning kan man i virkeligheden gennemlæse e-shoppens handelsaftale, det er dog mange gange ikke videre interessant, især ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden løsning er at se om internet webshoppen er e-mærket medlem, som er en angivelse af at online butikken efterlever gældende dansk lovgivning, samt at internet selskabet lejlighedsvis efterses af sagkyndige som er indført i vedtægterne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive hjulpet, hvis du udsættes for problemer ved dit indkøb af håndholdt støvsuger. Derudover anbefales det at man er vidende om de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af håndholdt støvsuger online, til eksempel hvilken returpolitik netshoppen benytter.

I den relation er det tillige vigtigt, at man permanent bevarer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid kan dokumentere bestillingen af håndholdt støvsuger, hvad end man har handlet fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller 10-4.

Mette gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Anne G gav 4 stjerner

Bestilte online

Søren Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service

Tina gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til indkøb via nettet
1Den mindst kostelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens tilholdssted. Den metode til levering er selvfølgelig ret så aktuel hvis vi mangler håndholdt støvsuger nu og her. Alternativt så garanterer en hel del online forretninger fragtfri levering, men for det meste under forudsætning af at du shopper for et konkret beløb.
2Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, siden det generelt er et kendetegn for at online webshoppen retter sig efter de danske love, foruden at internet selskabet jævnligt besigtiges af fagmænd der forstår vilkårene. Forinden nogen handler billige håndholdt støvsuger i en shop på nettet bør de i og for sig studere webbutikkens handelsvilkår.
3Flere e-forretninger yder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragtmetoder til håndholdt støvsuger. En favorit iblandt mange er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig rigtig hensigtsmæssig, samt mange gange ydermere den mest betalelige leveringsmetode.
4Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ret så essentiel i tilfælde af at man skal bruge produktet omgående, og herved er det fuldkommen essentielt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt for håndholdt støvsuger. Masser af internet outlets giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer, hvilket dog beroer på at ordren køres igennem inden et fastsat klokkeslæt.
5Trustpilot medfører helt ønskværdige løsninger til at finde ud af en række andre kunders betragtninger og af den grund tilrådes det, at du sonderer e-handlens anmeldelser forinden du shopper billige håndholdt støvsuger online. Facebook byder på desuden i højeste grad værdifulde metoder til at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed.
6Inden nogen shopper billige håndholdt støvsuger i en webshop bør de helt sikkert skimme e-shoppens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig interessant. For øvrigt tilrådes det at man er vaks omkring de primære regler der kan have indvirkning på shopping af billige håndholdt støvsuger online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet selskabet kører med.
7En hel del netshops yder fragtfri levering på håndholdt støvsuger, men undertiden kun hvis der aftages for et præcist beløb. Derudover må man udse dig den mest betalelige type af levering, der mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver til tider omvendt yderst smertefri. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
8Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af et lovbud, der garanterer en overfor uærlige internet handler. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage betalingen over en længere periode.
9Det er jo efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige håndholdt støvsuger fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og for det præsterer adskillige netbutikker fri fragt. Derfor kan det alligevel blive fordelagtigt at inspicere nogle internet handler efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, således at man er skråsikker på at opnå den billigste pris.