Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot håndholdt stiksav.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri lig med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en webshop, hvor du kan modtage information omkring håndholdt stiksav.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige håndholdt stiksav alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør man læse forretningens regler.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og hermed har man tilbuddet om at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og tilmed få fat i produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af håndholdt stiksav online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du modtage ekstra informativ hjælp fra personale der er eksperter i netop håndholdt stiksav.
Størstedelen af niche webshops er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online får du skarpere priser.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du køber håndholdt stiksav online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

håndholdt stiksav bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag over 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

håndholdt stiksav jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

håndholdt stiksav harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

håndholdt stiksav silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de presserende byggematerialer klar i god tid før du begynder dit arbejde. Du kunne med fordel lave en punktforms oversigt hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og dernæst eftergå hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
2Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at have en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter køreplanen.
3Du finder endeløse hjælpeartikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube giver enorme mængder nyttig info, særligt såfremt man bruger engelske søgeord.
4Man bør nødig fattes grej. Tit vil det være af stor betydning at du har grejet klar til brug akkurat som du begynder på byggeriet. Det er derudover godt at medregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5Du skal aldrig glemme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder hjelm og sko som hjælper dig med henblik på potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
6Før du optager arbejdet kan det blive højst fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Ved udendørs projekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den årsag bør du ofte tage notits af vejrudsigten i tiden op til byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med dit komplekse projekt.
8Det kan overvejes at indhente assistance til byggeprojektet, navnlig når det er krævende projekter. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
9Der kommer stort set altid ubelejlige bump på vejen når det handler om avancerede projekter, og herved kan det være væsentligt at der afsættes rimelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at have tid nok til det.
10I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for ombygningen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være fordelagtigt at dokumentere hver enkelt udgift, og herefter finde frem til billige priser på dem slavisk.
11I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte kræver altså at renoveringen har betydning for klimaet.
12Du bør vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan fremskaffe assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Når du fremskaffer professionel assistance er det normalt at modtage forslag fra en håndfuld firmaer.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er virkelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst flot. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Mange internet forhandlere tilbyder i vore dage flere billige fragttyper til håndholdt stiksav. Det mest populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter pakken når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo temmelig simpel, og desuden derudover den mindst kostelige fragtform.

Du kunne alternativt udse dig at bestille produkterne til levering til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig af og til en kende mere omkostningsfuld, men derudover super overkommelig ift. håndholdt stiksav online. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på håndholdt stiksav er naturligvis ret så vital når du absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så med det formål er det særdeles essentielt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt for håndholdt stiksav. Størstedelen af e-butikker i Danmark – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varenumre online, hvilket dog betinges af at ordren laves forinden et givent tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få varerne afsted inden de pakkeansatte tager hjem.

En række netbutikker præsterer portofri fragt på håndholdt stiksav online, men oftest er det forudsat at du bestiller for en bestemt pris. Desuden kan du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmodel, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

Store byggecentre frembyder click-and-collect hvor du køber billig håndholdt stiksav online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Silvan. De udlover for eksempel click-and-collect på håndholdt stiksav i disse byer:

Odense, Ballerup, Hillerød, Brønderslev, Søborg, Rønne, Silkeborg, Vejle, Holstebro, Herlev, Værløse, Rødovre, Horsens, Grenaa, Virum, Aalborg, Struer, Frederikshavn, Albertslund, Kokkedal, Farum, Kalundborg, Fredericia, Frederikssund, Ølstykke, Esbjerg, Rudersdal, Vanløse, Kolding, Viborg, Hedensted, Åbyhøj, Helsingør, Nærum, Roskilde, København, Hjørring, Glostrup, Brabrand, Hobro, Vordingborg, Ringsted, Tilst, Stenløse, Jyllinge, Svendborg, Nakskov, Risskov, Holbæk, Skanderborg, Skive, Aabenraa, Varde, Brøndby, Ikast, Aarhus, Brønshøj, Tårnby, Birkerød, Højbjerg, Slagelse, Hvidovre, Vallensbæk, Dragør, Gladsaxe, Lillerød, Allerød, Charlottenlund, Greve, Nyborg, Gentofte, Lystrup, Middelfart, Haslev, Nørresundby, Sønderborg, Næstved, Valby, Nykøbing Falster, Ishøj, Randers, Lyngby, Thisted, Taastrup, Solrød Strand, Køge, Frederiksberg, Hedehusene, Odder, Haderslev, Korsør, Hørsholm, Herning, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent ift. håndholdt stiksav er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland).

Når der ses på søgedata står det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet håndholdt stiksav tilbud og håndholdt stiksav online. Vi ser derudover jævnligt online shoppere lede efter bl.a. billig håndholdt stiksav, køb håndholdt stiksav og håndholdt stiksav priser, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Rabat på håndholdt stiksav

Det er efterhånden usædvanlig ligetil for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige håndholdt stiksav online på flere internet virksomheder, og med det motiv har flere internet forretninger i Danmark været presset til at at nedbringe udsalgspriserne på håndholdt stiksav en hel del, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være gunstigt at tjekke flere e-butikker efter tilbud og rabatter på håndholdt stiksav online forud for at du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at såfremt en netbutik tilbyder billige håndholdt stiksav online til en pris som kan ses som overordentlig billig, så burde det undertiden være et fingerpeg om en fup internet shop. Kortkøb er heldigvis dækket ind under en vedtægt, hvilket sikrer os overfor uærlige internet forretninger.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare pengene til håndholdt stiksav over tid. Det foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis håndholdt stiksav priser og håndholdt stiksav online. Vi ser derudover jævnligt mennesker kigge efter blandt andet billig håndholdt stiksav, køb håndholdt stiksav og håndholdt stiksav tilbud.

Gennemsøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot bringer dig super ønskværdige muligheder for at eftersøge en stor portion tidligere forbrugeres bedømmelser og derved slår vi et slag for, at du eksaminerer e-handlens kritik inden du færdiggør din shopping med billige håndholdt stiksav online.

Facebook frembringer ydermere uden sammenligning pæne chancer for at få kendskab til internet virksomhedens popularitet. Her er der endda e-forretninger som gør det muligt at aflevere en vurdering af virksomhedens service, som tilmed burde udnyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Før folk shopper billige håndholdt stiksav online på en webshop kan de ideelt set gennemløbe netbutikkens betingelser, det er dog for det meste et omfattende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Et andet alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, som ofte er et tegn på at online butikken opfylder de opstillede regler, samt at netshoppen lejlighedsvis besigtiges af fagmænd der behersker bestemmelserne på området.

Desuden får du genvej til support, ifald du møder dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af håndholdt stiksav. Herudover kan det være til hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste forhold i forbindelse med købet af håndholdt stiksav online, som fx hvilken returpolitik e-forhandleren anvender.

I den relation er det også relevant, at man når som helst opbevarer ens ordrekvittering, således man senere vil kunne bevidne købet af håndholdt stiksav, uafhængig af om man bestiller hos Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

Anna Møller gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Søren Hansen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Søren gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Niels Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til online shopping
1Indtil flere internet shops frembyder levering uden betaling på håndholdt stiksav, men for det meste kun ifald der bestilles for en bestemt pris. I øvrigt bør du tage den prisbilligste leveringsmulighed, som ofte er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Løsningen viser sig ofte endvidere vældig gnidningsløs. Den billigste fragttype er dog at du selv henter pakken.
2Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du har bopæl lige ved internet shoppens lager. Den metode til levering er jo ret så central om man har behov for håndholdt stiksav nu og her. Alternativt så frembyder nogle få online forretninger billig fragt, men tit kun såfremt man handler for et præcist beløb.
3Det er jo ultra problemfrit for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige håndholdt stiksav på forskellige internet butikker i Danmark, og af den grund frembyder en lang række internet virksomheder billig fragt. Trods dette kan det imidlertid vise sig lønsomt at prøve visse online butikker efter billige priser inden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.
4Før nogen shopper billige håndholdt stiksav på en e-forretning kunne de ideelt set få overblik over e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig spændende. For øvrigt er det smart at køber er påpasselig med de primære forhold der influerer på shopping af billige håndholdt stiksav online, som for eksempel den returrettighed webshoppen har.
5Trustpilot genererer flere passelige muligheder for at studere ganske mange nuværende brugeres ratings og på grund af dette tilråder vi, at du gransker internet butikkens bedømmelser forinden du køber billige håndholdt stiksav online. Facebook leverer for øvrigt fuldt ud fantastiske metoder til at få en idé om e-butikkens pålidelighed.
6Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en orden, der beskytter en imod snydagtige internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at honorere pengene af flere omgange.
7Leveringsdygtigheden er naturligvis super bestemmende forudsat du har behov for produkterne fluks, og i det øjemed er det temmelig klogt at vi besigtiger den forventede leveringstid ved håndholdt stiksav. En hel del shops på nettet annoncerer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer, som er afhængig af at bestillingen laves tidligere end et fast klokkeslæt.
8En masse shops på nettet tilbyder i øjeblikket alverdens billige fragtmetoder til håndholdt stiksav. En favorit er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer når der er tid til det. Fragtformen er jo rigtig fremkommelig, samt i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsmetode.
9Vi anbefaler at kontrollere om e-forhandleren er støttet af e-mærket, som bør være en sikkerhed for at online firmaet accepterer de danske love, tillige med at webshoppen nu og da kigges til af jurister som har megen viden om lovene på området. Inden nogen handler billige håndholdt stiksav i en internet butik burde man i virkeligheden få overblik over forhandlerens forretningsvilkår.