Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Mere info
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Mere info
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Mere info
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Mere info
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Mere info
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Mere info
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Mere info
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Mere info
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge butikkens regler.
Der kan være forskel på prisen på billige håndholdt dekupørsav fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og øvrige har fokus på service. Du skal overveje hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare håndholdt dekupørsav.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde gode råd til valg af håndholdt dekupørsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og på grund af det har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. Derfor kan du overveje at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar have varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra en lang række forskellige producenter, og takket være dette kan du bestille fra et stort sortiment af håndholdt dekupørsav online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at bestille håndholdt dekupørsav online hos dem.
De fleste niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo kan du forvente endnu mere informativ rådgivning fra mennesker der er eksperter i netop håndholdt dekupørsav.
Flertallet af niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder
håndholdt dekupørsav bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

håndholdt dekupørsav silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

håndholdt dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

håndholdt dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive aktuelt at have alle materialer tilgængelige inden du går til værks med dit arbejde. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsliste som indeholder de materialer du har brug for, og så gennemløbe punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
2Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde et budget for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det er forstandigt at notere samtlige poster, og herefter notere billige priser på hver enkelt.
3Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig hvis det er krævende projekter. Nogle ombygninger gør krav på flere folk. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
4Du burde måske overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal få professionel assistance til dele af byggeriet. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagperson er det lukrativt at få en pris fra en håndfuld entreprenører.
5Der præsenterer sig ofte overraskende problemstillinger i tilfælde med svære projekter, og på grund af det vil det vise sig essentielt at man har afsat passende plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
6Man kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter altså at projektet har en positiv betydning for klimaet.
7Planlægning vil være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
8Der findes en overflod af guides og videoer via internettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er kilde til betydelige mængder konstruktiv viden, i særlig grad hvis du bruger den engelske version.
9Længe før du iværksætter byggeriet kan det blive vanvittigt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beklædning som fx sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Ved projekter udendørs har vind og vejr en væsentlig rolle. Således skal du hyppigt tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene før starten på projektet, så du undgår at det ud af det blå starter med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
12Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig afgørende at have værktøjet klar til brug akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover en fordel at tillægge udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
De bedst anmeldte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som jo er enormt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En lang række firmaer på nettet foreslår heldigvis diverse forskellige billige leveringsmuligheder til håndholdt dekupørsav. Den mest almindelige er i dag at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når du har tid. Leveringsmetoden er altså usædvanlig nem, samt tit desuden den mest betalelige form for fragt.

Du bør lige så vel tænke over at bestille pakken til levering til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig sædvanligvis en kende mere pebret, men tillige ret så uproblematisk for håndholdt dekupørsav online. Den prisbilligste form for levering er dog at hente ordren selv, som desværre kræver at du har bopæl nærved internet selskabets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på håndholdt dekupørsav er selvfølgelig virkelig afgørende i tilfælde af at man mangler dine nye varer med det samme, og derfor er det helt på sin plads at du checker den forventede leveringstid på håndholdt dekupørsav. En række e-shops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig 1 dags fragt på masser af produkter online, som alligevel er afhængig af at ordren lægges tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få ordren fikset inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

En hel del online butikker yder levering uden omkostninger på håndholdt dekupørsav online, men undertiden kun såfremt der købes for et præcist beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest betalelige fragttype, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig håndholdt dekupørsav på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover eksempelvis afhentning af håndholdt dekupørsav i disse byer:

Hedehusene, Charlottenlund, Ringsted, Frederikshavn, Kolding, Svendborg, Vordingborg, Valby, Brønshøj, Hedensted, Kokkedal, Kalundborg, Rødovre, Glostrup, Tårnby, Søborg, Fredericia, Virum, Odder, Lyngby, Åbyhøj, Næstved, Tilst, Køge, Lillerød, Randers, Haderslev, Nakskov, Sønderborg, Thisted, Nyborg, Rønne, København, Risskov, Esbjerg, Varde, Vanløse, Ballerup, Nørresundby, Gladsaxe, Hjørring, Birkerød, Aarhus, Frederiksværk, Rudersdal, Ikast, Værløse, Brønderslev, Hillerød, Brøndby, Grenaa, Nærum, Vallensbæk, Frederiksberg, Skanderborg, Farum, Albertslund, Struer, Herning, Gentofte, Brabrand, Greve, Lystrup, Aabenraa, Hørsholm, Vejle, Taastrup, Haslev, Frederikssund, Middelfart, Nykøbing Falster, Slagelse, Hvidovre, Jyllinge, Højbjerg, Holbæk, Odense, Roskilde, Allerød, Stenløse, Helsingør, Korsør, Dragør, Skive, Solrød Strand, Ishøj, Hobro, Horsens, Holstebro, Aalborg, Viborg, Silkeborg, Herlev, og Ølstykke, .

Click-and-collect for håndholdt dekupørsav er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Amager, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. køb håndholdt dekupørsav og håndholdt dekupørsav online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge fx håndholdt dekupørsav priser, håndholdt dekupørsav tilbud og billig håndholdt dekupørsav, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på håndholdt dekupørsav

Det er i dag ekstremt fleksibelt for købere at finde de bedste priser på billige håndholdt dekupørsav online på tværs af internet foretagender, og derved har flertallet af online varehuse ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på håndholdt dekupørsav voldsomt, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig lønnende at sammenholde nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud på håndholdt dekupørsav online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Man skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at når en e-forretning tilbyder billige håndholdt dekupørsav online til en pris der kan ses som besynderligt gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en uægte online forretning. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af en ordning, som garanterer os overfor svindlende online webshops.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare omkostningerne til håndholdt dekupørsav senere. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter for eksempel billig håndholdt dekupørsav og håndholdt dekupørsav tilbud. Man ser desuden som regel folk efterspørge eksempelvis håndholdt dekupørsav online, køb håndholdt dekupørsav samt håndholdt dekupørsav priser.

Læs tidligere kunders vurderinger

Trustpilot leverer tilpas strålende chancer for at blive klogere på en stor gruppe aktuelle kunders meninger og derved er det klogt, at du eksaminerer e-firmaets bedømmelser før du køber billige håndholdt dekupørsav online.

Facebook leverer for øvrigt nogle strålende muligheder for at få indsigt i internet forretningens kundefokus. Desuden er der en række internet webshops som giver folk mulighed for at notere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige håndholdt dekupørsav online på en internet webshop kan de ideelt set tyde shoppens handelsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4.

En nem løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en påvisning af at internet selskabet føjer de danske retningslinjer, og at online forhandleren tit besigtiges af sagkyndige der er inde i vilkårene.

Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, når du oplever problemstillinger ved din shopping med håndholdt dekupørsav. Tilsvarende kan det anbefales at kunden er obs på de primære reglementer der indvirker på bestillingen af håndholdt dekupørsav online, til eksempel den returrettighed internet butikken tilsikrer.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man permanent bevarer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan eftervise købet af håndholdt dekupørsav, uafhængig af om man har handlet fra Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen eller Bygma.

Per B gav 5 stjerner

Har handlet der før

Tina H gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Ole Pedersen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Marianne gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til når du køber online
1Den mindst kostelige form for fragt kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det beroer på at du opholder dig med kort afstand til e-handlens adresse. Den leveringsversion er selvfølgelig super væsentlig om man skal bruge håndholdt dekupørsav lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle online webshops gebyrfri levering, men typisk er det forbeholdt når man bestiller for en præcis sum.
2Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt online virksomheden er e-mærket, fordi det bør være en angivelse af at e-handlen opfylder de danske retningslinjer, og at online forretningen rutinemæssigt tilses af fagmænd som forstår de gældende regulativer. Før folk bestiller billige håndholdt dekupørsav på en e-handler behøver man altid tage stilling til dens handelsvilkår.
3Temmelig mange online forhandlere foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmodeller til håndholdt dekupørsav. En af de mest moderne er i vore dage afhentningssteder, hvor det er muligt at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ret så fleksibel, og typisk derudover den mest letkøbte leveringsløsning.
4Trustpilot yder de facto gavnlige genveje til at undersøge mange nuværende forbrugeres anmeldelser og herved er det en hjælp, at du verificerer e-forretningens ratings forud for at du bestiller billige håndholdt dekupørsav online. Facebook medfører tillige tilpas sikre metoder til at få kendskab til online butikkens pålidelighed.
5Inden folk bestiller billige håndholdt dekupørsav på en forhandler på nettet kunne de uden tvivl sætte sig ind i webbutikkens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig spændende. Tilmed kan det være til hjælp at køberen er obs på de mest aktuelle reglementer der har betydning for bestillingen af billige håndholdt dekupørsav online, som for eksempel den returret e-forhandleren har.
6Det har vist sig at være meget simpelt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige håndholdt dekupørsav hos diverse internet virksomheder, og på grund af dette yder adskillige online firmaer portofri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønsomt at undersøge visse online shops efter billige priser inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.
7Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af et reglement, hvilket bistår en imod uægte e-forretninger. Som alternativ kan du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at finansiere pengene over en længere periode.
8En række e-butikker yder levering uden omkostninger på håndholdt dekupørsav, men tit stiller det krav om at man bestiller for en fastsat pris. Desuden bør man udvælge den mest billige mulighed for levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver somme tider endvidere vældig fleksibel. Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
9Fragtperioden er jo meget relevant hvis man mangler din pakke med det samme, så derfor er det relativt klogt at man tjekker leveringstiden ved håndholdt dekupørsav. En masse forretninger på nettet frembyder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter, som alligevel er underforstået at ordren aflægges forud for et fastsat klokkeslæt.