Byghjem.dk

Håndholdt Båndpudser

Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Du skal kende de betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man læse virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg, og andre har fokus på en specifik varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare håndholdt båndpudser.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af håndholdt båndpudser.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige håndholdt båndpudser fra byggecenter til byggecenter. En del vil have lave priser, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har man adgang til at købe online og fragte varerne personligt. Derved har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og sågar få fat i produkterne lige nu.
De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige specialbutikker, så du kan vælge fra et stort sortiment af håndholdt båndpudser online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du få endnu mere konstruktiv sparring fra nogle der er specialister i lige præcis håndholdt båndpudser.
Størstedelen af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at bestille håndholdt båndpudser online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
håndholdt båndpudser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

håndholdt båndpudser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

håndholdt båndpudser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

håndholdt båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man må ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det være betydningsfuldt at have værktøjet klar til brug forinden du igangsætter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at medtage de her udgiftsposter i dit budget.
2Forberedelse vil være nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en effektiv dagsorden, der viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter oversigten.
3Du skal ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedshjelm som beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, specielt hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
4Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har alle materialer tilgængelige forinden du går i krig med byggeriet. Du kunne sammensætte en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det du får brug for, og dernæst efterse hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
5Der kommer altid uforudsete problemstillinger når det kommer til krævende projekter, og som følge heraf kan det være afgørende at man afsætter tilstrækkelig plads i kalenderen, så man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det må være fornuftigt at notere hver enkelt udgiftspost, og bagefter undersøge mulige tilbud på dem hver især.
7Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det kommer til større projekter. Omfattende byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
8Der er en verden af hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder meget brugbar oplysning, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
9Du bør tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at lede efter priser fra en håndfuld leverandører.
10For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Derfor bør du hyppigt kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets start, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
11Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt renoveringen er miljøvenligt. Det er altså afhængig af at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
12Længe før du starter byggeriet kan det vise sig højst afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er hamrende betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

En lang række outlets på nettet frembyder nu et bredt udvalg af billige leveringsmåder til håndholdt båndpudser. En der er meget anvendt er nu om dage pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig særdeles bekvem, samt desuden endvidere den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kan ligeledes overveje at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen viser sig uheldigvis en sjat mere omkostningsfuld, men desuden temmelig smertefri for håndholdt båndpudser online. Den billigste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du lever lige ved online forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på håndholdt båndpudser kan i nogle tilfælde være super vital ifald du står og skal bruge ordren inden for kort tid, så med det formål er det jo relevant at man finder leveringstidspunktet på håndholdt båndpudser. Masser af firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre online, men som imidlertid er betinget af at orden realiseres forud for et konkret tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt pakket forinden de logistikansatte holder fyraften.

Visse internet outlets tilbyder portofri fragt på håndholdt båndpudser online, men undertiden kun ifald man indkøber for en konkret sum. Som alternativ burde man vælge den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket typisk vil være at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

De fleste byggecentre frembyder afhentning hvor du bestiller billig håndholdt båndpudser på nettet og afhenter i butikken. Fx Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Stark. De foreslår blandt andet klik-og-hent på håndholdt båndpudser i følgende områder:

Svendborg, Vanløse, Værløse, Åbyhøj, Glostrup, Frederiksberg, Kokkedal, Virum, Haderslev, Ishøj, Rudersdal, Herlev, Køge, Lystrup, Hedensted, Nykøbing Falster, Farum, Roskilde, Dragør, Gentofte, Vallensbæk, Vordingborg, Ølstykke, Tilst, Risskov, Allerød, Varde, Charlottenlund, Holbæk, Ikast, Skive, Brabrand, Hørsholm, Lillerød, Rødovre, Frederiksværk, Korsør, Aabenraa, Skanderborg, København, Ballerup, Hjørring, Frederikssund, Kalundborg, Jyllinge, Thisted, Randers, Aalborg, Hobro, Birkerød, Holstebro, Viborg, Hillerød, Horsens, Hedehusene, Slagelse, Kolding, Odense, Nyborg, Taastrup, Brønshøj, Tårnby, Greve, Højbjerg, Grenaa, Lyngby, Brøndby, Valby, Ringsted, Nørresundby, Nakskov, Gladsaxe, Haslev, Vejle, Stenløse, Herning, Odder, Næstved, Nærum, Frederikshavn, Hvidovre, Rønne, Søborg, Solrød Strand, Esbjerg, Fredericia, Aarhus, Sønderborg, Silkeborg, Helsingør, Brønderslev, Struer, Albertslund, og Middelfart, .

Afhentning af håndholdt båndpudser er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster).

Når vi ser på tallene bliver det markant, at netshoppere jævnligt søger efter fx håndholdt båndpudser priser og håndholdt båndpudser online. Derudover oplever vi som regel folk efterspørge fx køb håndholdt båndpudser, billig håndholdt båndpudser og håndholdt båndpudser tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Gode priser på håndholdt båndpudser

Det er rigtig uproblematisk for os alle at finde frem til tilbud på billige håndholdt båndpudser online på tværs af webshops, og til tak har en lang række internet firmaer fundet det uundgåeligt at mindske priserne på håndholdt båndpudser betragteligt, og i øvrigt tilbyde levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk vise sig nyttigt at kigge forbi visse forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på håndholdt båndpudser online inden du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at modtage den bedste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Du skal blot huske på, at når en butik markedsfører billige håndholdt båndpudser online til en pris som anses for utrolig beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte e-butik. Bestillinger med kort er i hvert fald omsluttet af en ordning, hvilket passer på dig som køber imod uærlige internet firmaer.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du vil godtgøre regningen på håndholdt båndpudser over en længere periode. Dette tilbydes typisk ved specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel køb håndholdt båndpudser og håndholdt båndpudser online. Man ser derudover mange gange folk efterspørge blandt andet håndholdt båndpudser priser, håndholdt båndpudser tilbud og billig håndholdt båndpudser.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder dig evigt hæderlige løsninger til at finde ud af en stor portion forhenværende brugeres opfattelser og herved er det at foretrække, at du læser online firmaets bedømmelser før du shopper billige håndholdt båndpudser online.

Facebook byder på endvidere temmelig værdifulde muligheder for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed. Desuden ses en række internet forretninger hvor kunder kan skrive en evaluering af købsoplevelsen, som tillige kan udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige håndholdt båndpudser online i en shop kan de når alt kommer til alt tyde dens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke super spændende, særligt ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma og XL-Byg.

En anden mulighed kan være at finde ud af hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, som kan være et bevis på at online firmaet overholder de officielle regler, foruden at internet selskabet undertiden besigtiges af jurister som er indført i de gældende regler.

Derudover giver det dig chance for opbakning, når du oplever dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af håndholdt båndpudser. Ligeledes er det godt at køberen er klar over de mest vitale regler der influerer på bestillingen af håndholdt båndpudser online, for eksempel den ombytningsret internet forhandleren garanterer.

Derfor er det virkelig relevant, at man stadig bevarer ens faktura, således man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen af håndholdt båndpudser, uanset om man har købt fra Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan eller Bygma.

Karen C gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Maria gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Louise gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Birthe gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til når du køber online
1Det er i dag ualmindeligt smart for alle at søge sig frem til priser online på billige håndholdt båndpudser hos forskellige online shops, og til tak garanterer flere forhandlere på nettet levering uden betaling. Dog kan det ikke desto mindre blive indbringende at kontrollere nogle få internet foretagender efter tilbud og rabat før du placerer ordren, så man er tryg ved at få den laveste pris.
2Trustpilot forærer dig fuldt ud fremragende muligheder for at verificere en række tidligere kunders erfaringer og herved går vi ind for, at du tolker netbutikkens anmeldelser forinden du køber billige håndholdt båndpudser online. Facebook tilbyder også ganske passende genveje til at få indtryk af internet butikkens troværdighed.
3Nogle få internet handler lover levering uden beregning på håndholdt båndpudser, men tit afkræver det at man indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ skal du overveje den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringsformen bliver af og til endda ret ligetil. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
4Den mindst kostelige løsning vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens lager. Den fragtmulighed er jo meget bestemmende ifald vi har behov for håndholdt båndpudser straks. Alternativt så præsterer nogle e-shops i Danmark levering uden betaling, men oftest er det under forudsætning af at man aftager for en præcis sum.
5Forinden nogen bestiller billige håndholdt båndpudser på en butik på nettet kan man i reglen se på deres regler, dog er det almindeligvis ikke super interessant. I øvrigt er det prisværdigt at køber er vaks omkring de mest vitale vedtægter der kan influere på købet af billige håndholdt båndpudser online, f.eks. hvilken byttepolitik online virksomheden garanterer.
6Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, der redder folk overfor uægte forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at klare omkostningerne ude i fremtiden.
7Leveringsdygtigheden er jo super vital ifald man har behov for din pakke fluks, så med det formål er det selvfølgelig essentielt at man besigtiger leveringstidspunktet ved håndholdt båndpudser. Størstedelen af netbutikker giver løfte om billig 1 dags fragt på massevis af produkter, men som trods alt er forudsat at der bestilles inden et konkret tidspunkt.
8Masser af netbutikker i Danmark tilbyder nu om stunder et stort udvalg af billige metoder til levering til håndholdt båndpudser. Det mest almindelige er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter pakken når der er tid til det. Leveringstypen er altså meget bekvem, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste mulighed for levering.
9Vi slår generelt et slag for at granske om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, da det ofte er et sympol på at e-butikken lever op til de danske love, samt at shoppen hyppigt gennemses af sagkyndige som forstår de gældende love. Inden nogen bestiller billige håndholdt båndpudser hos en online shop kan man de facto overveje deres handelsvilkår.