Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du overveje at transportere materialerne selv. Dette er specielt muligt i de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige hånd varmeblæser hos de forskellige online byggecentre. En del har gode priser, imens nogle fokuserer på service. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af varer, imens nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør beslutte om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot hånd varmeblæser.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring hånd varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra flere leverandører, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af hånd varmeblæser online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og takket være dette har kunderne tilbuddet om at købe online og køre materialerne personligt. Som følge af det har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Således er det forventeligt at du får super brugbar vejledning fra folk med specialistviden i netop hånd varmeblæser.
Mange webshops i små nicher styrer selv produktionen af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du gode tilbud.
Hovedparten af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller hånd varmeblæser online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

hånd varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hånd varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

hånd varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

hånd varmeblæser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du finder endeløse guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig information, i særlig grad forudsat at du kigger i hele verden.
2Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du må liste en velovervejet agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du laver oversigten.
3Før du optager byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt essentielt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Typisk vil det vise sig fornuftigt at have et regnskab for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det kan være en god idé at kortlægge alle poster, og dernæst indsamle den billigste pris på dem slavisk.
5For opgaver udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Således kan du hyppigt se femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets start, så det ikke uden varsel går i gang med at regne bedst som du står midt i dit vigtige projekt.
6Potentielt kan det vise sig afgørende at du har de presserende byggematerialer disponible i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du kunne med fordel forfatte en hurtig note som samler alt det der skal bruges, og som det næste granske hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
7Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til krævende byggeprocesser. Omfattende byggerier behøver flere personer. Endvidere må det blive mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
8Der kommer uden tvivl ubelejlige problematikker når det handler om større opgaver, og som følge heraf vil det være betydningsfuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
9Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt byggeriet gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter altså at ombygningen har betydning for planeten.
10Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx arbejdssko der sikrer dig imod potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
11Man må ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig essentielt at have udstyret tilgængeligt når du tager fat på byggeriet. Det er derudover afgørende at medregne de her udgifter i byggeriets budget.
12Husk at gennemtænke hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Ifald du anskaffer hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at tage imod tilbud fra en håndfuld selskaber.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt flot. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Temmelig mange internet outlets tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmetoder til hånd varmeblæser. En af de mest moderne er for nærværende levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine varer den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig vældig overkommelig, samt typisk derudover den mest prisbevidste type af levering.

Du burde endvidere forsøge at få pakken bragt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig desværre en anelse mere pebret, men samtidig ret smart for hånd varmeblæser online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo er betinget af at du lever nær internet firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på hånd varmeblæser er jo ualmindeligt aktuel i tilfælde af at du skal bruge pakken inden for kort tid, så af den grund er det naturligvis klogt at du checker den anslåede leveringsdato for hånd varmeblæser. En masse internet handler – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter online, som er betinget af at ordren aflægges forinden et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få produktet fikset forud for at personalet har fyraften.

Nogle få internet selskaber garanterer gratis fragt på hånd varmeblæser online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man køber for et fastslået beløb. I øvrigt bør man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmanér, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig hånd varmeblæser på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af hånd varmeblæser i disse områder:

Randers, Herlev, Varde, Sønderborg, Aarhus, Frederiksberg, Værløse, Odense, Hvidovre, Holstebro, Aalborg, Valby, Slagelse, Vanløse, Ringsted, Vallensbæk, Solrød Strand, Hørsholm, Ølstykke, Fredericia, Kolding, Charlottenlund, Skanderborg, Svendborg, Grenaa, Brønderslev, Vejle, Taastrup, Rønne, Tilst, Frederikssund, Haslev, Højbjerg, Dragør, Odder, Middelfart, Struer, Gladsaxe, Ishøj, Roskilde, Haderslev, Nakskov, Herning, Skive, Kalundborg, Nærum, Brønshøj, Aabenraa, Birkerød, Brøndby, Frederiksværk, Hedensted, Rødovre, Holbæk, Risskov, Lystrup, Jyllinge, Lillerød, Silkeborg, Vordingborg, Gentofte, Rudersdal, Farum, Viborg, Greve, Virum, Helsingør, Kokkedal, Albertslund, Ikast, Tårnby, Næstved, Nørresundby, Åbyhøj, Glostrup, Allerød, Frederikshavn, Hedehusene, Horsens, Nyborg, København, Køge, Brabrand, Korsør, Thisted, Hillerød, Hjørring, Hobro, Esbjerg, Nykøbing Falster, Ballerup, Stenløse, Lyngby, og Søborg, .

Afhentning ift. hånd varmeblæser er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter fx hånd varmeblæser priser og billig hånd varmeblæser. Vi ser desuden tit internet shoppere efterspørge fx hånd varmeblæser tilbud, hånd varmeblæser online samt køb hånd varmeblæser, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Gode tilbud på hånd varmeblæser

Det er jo virkelig uproblematisk for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige hånd varmeblæser online fra diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette har en hel del webbutikker været nødt til at formindske priserne på hånd varmeblæser voldsomt, og ovenikøbet love billig levering.

Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at undersøge nogle forskellige shops på nettet efter tilbud på hånd varmeblæser online før du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Man må imidlertid være så påvagt, at hvis en e-handler sælger billige hånd varmeblæser online for en salgspris som virker helt ekstremt gunstig, er det i nogle tilfælde være en varsel om en uægte internet shop. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under Indsigelsesordningen, som forsvarer køber imod bedrageriske webbutikker.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at klare regningen på hånd varmeblæser over en længere periode. Dette fås ofte i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på tendenserne står det markant, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. hånd varmeblæser priser og hånd varmeblæser tilbud. Man ser derudover ofte netshoppere søge efter for eksempel billig hånd varmeblæser, hånd varmeblæser online og køb hånd varmeblæser.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot leverer immervæk sikre chancer for at granske en stor gruppe andre konsumenters opfattelser og derfor er det at foretrække, at du tolker netshoppens omtaler forinden du shopper billige hånd varmeblæser online.

Facebook bringer dig ligeledes i højeste grad hensigtsmæssige chancer for at få indtryk af online webshoppens popularitet. I øvrigt møder vi nogle internet forhandlere hvor du kan registrere en kritik af virksomhedens service, hvilket tillige burde benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige hånd varmeblæser online i en webshop burde man på en vis måde have øje for virksomhedens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og 10-4.

En anden løsning kunne være at se nærmere på om online butikken er verificeret af e-mærket, som burde være en påvisning af at internet firmaet efterlever dansk lovgivning, udover at netbutikken undertiden evalueres af fagmænd som er indført i lovgivningen.

Dette er desuden din anledning til hjælpende service, ifald du skulle få udfordringer med din bestilling af hånd varmeblæser. Ligeså anbefales det at du er opmærksom på de grundlæggende forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af hånd varmeblæser online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forretningen benytter.

Derfor er det tillige afgørende, at man permanent bibeholder sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af hånd varmeblæser, uafhængig af om man har handlet hos Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan eller Jem og Fix.

Marianne Jensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Lone Poulsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Jens Madsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Karen L gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til internetshopping
1Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, men dette betinges af at du lever i kort afstand af internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmanér er selvfølgelig ret væsentlig ifald du absolut skal bruge hånd varmeblæser om få sekunder. Alternativt så sikrer en række online virksomheder billig fragt, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man indkøber for et præcist beløb.
2Leveringshastigheden er selvfølgelig meget central når vi har behov for pakken med det samme, og herved er det relativt vigtigt at man besigtiger den estimerede leveringstid for hånd varmeblæser. En lang række internet handler frembyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, men som trods alt kræver at du når at bestille tidligere end et fastsat tidspunkt.
3Adskillige online webshops yder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtløsninger til hånd varmeblæser. Det mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ret så gnidningsløs, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige form for fragt.
4Det er i dag særligt simpelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige hånd varmeblæser på diverse outlets på nettet, og altså præsterer flertallet af e-handler portofri levering. Dog kan det til hver en tid blive fordelagtigt at undersøge enkelte online firmaer efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, således at du er sikret at skaffe sig den mest betalelige pris.
5Nogle enkelte forhandlere på nettet byder på fri fragt på hånd varmeblæser, men typisk påkræves det at man aftager for en bestemt pris. Derudover skal man foretrække den mindst kostelige form for levering, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig almindeligvis desuden usædvanlig uproblematisk. Den mest billige leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
6Trustpilot forærer dig egentlig strålende chancer for at besigtige adskillige tidligere kunders ratings og derfor rekommanderer vi, at du gennemsøger online butikkens kritik forud for at du shopper billige hånd varmeblæser online. Facebook fremskaffer også en lang række fortræffelige muligheder for at få et kig ind i e-butikkens popularitet.
7Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en ordning, hvilket passer på dig imod uærlige shops på nettet. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække betalingen senere.
8Forinden folk shopper billige hånd varmeblæser i en online webshop kan de for at være på den sikre side betragte webshoppens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Tilmed rekommanderer vi at køberen er opmærksom på de mest essentielle forhold der kan have indflydelse på shopping af billige hånd varmeblæser online, fx hvilken returrettighed forretningen garanterer.
9Generelt går vi ind for at se nærmere på om webbutikken er e-mærket, fordi det skulle være en sikkerhed for at online webshoppen accepterer gældende dansk lovgivning, udover at online webshoppen ofte efterses af jurister som kender til de gældende regler. Inden folk køber billige hånd varmeblæser hos en netshop kan de i reglen skimme webshoppens regler.