Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et bredt sortiment, og nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare hånd tæpperenser.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Dette er især en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at vælge en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af hånd tæpperenser.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge andetsteds.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige hånd tæpperenser fra webshop til webshop. En del vil have billige priser, hvorimod andre vil have kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige leverandører, så du kan købe fra et stort sortiment af hånd tæpperenser online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og af den grund har de fleste mulighed for at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derved har man chancen for at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Mange nichefokuserede webshops er små virksomheder, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at købe hånd tæpperenser online hos dem.
Mange nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor bør du modtage ekstra brugbar rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis hånd tæpperenser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

hånd tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

hånd tæpperenser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

hånd tæpperenser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

hånd tæpperenser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
2Det bør overvejes om du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal skaffe assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Hvis du anskaffer assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
3Før du opstarter dit byggeprojekt kan det blive højst betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Det kan være en god idé at få assistance til byggeprojektet, især når det kommer til vigtige projekter. Krævende ting bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
5Typisk vil det vise sig vigtigt at have en budgetoversigt for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan være økonomisk at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kan tjekke mulige tilbud på dem én efter én.
6Man vil på ingen måde undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at du har det til rådighed idet du indleder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at indregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
7Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Støtten er altså betinget af at projektet har positiv betydning for miljøet.
8Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de relevante bygningsmaterialer disponible inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en simpel note hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og dernæst tjekke oversigten, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Af den grund bør du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på det omfattende projekt.
10Der præsenterer sig typisk utidige bump på vejen ved krævende opgaver, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at man har afsat en del tid i agendaen, således at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
11Der er rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver vældig meget konstruktiv info, i særlig grad når man bruger den engelske version.
12Forberedelse viser sig som nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør sammensætte en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver din tidsplan.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

De fleste byggemarkeder yder nu om dage diverse billige leveringsmuligheder til hånd tæpperenser. En af dem der er mest populær er lige nu pakkeshoppen, hvor du så selv henter dine nye produkter når det passer dig bedst. Løsningen er altså ret hensigtsmæssig, samt ofte desuden den mest letkøbte leveringsversion.

Du kunne på samme måde prøve at vælge udbringning til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver oftest en lille smule mere bekostelig, men tillige usædvanlig ligetil for hånd tæpperenser online. Den mest billige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig i nærheden af netshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på hånd tæpperenser kan i nogle tilfælde være ret så vigtig såfremt vi absolut skal bruge ordren omgående, så herved er det rigtig væsentligt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt for hånd tæpperenser. Temmelig mange e-forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre online, men det tager udgangspunkt i at handlen laves inden et angivent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen afsendt inden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online forhandlere præsterer fragt uden betaling på hånd tæpperenser online, men i mange tilfælde påkræves det at du bestiller for en bestemt sum. Desuden burde man snuppe den mest betalelige løsning til levering, der tit vil være at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

En lang række webbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig hånd tæpperenser på nettet men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Davidsen. De yder blandt andet click-and-collect på hånd tæpperenser i følgende byer:

Ikast, Viborg, Værløse, Grenaa, Skanderborg, Vanløse, Hillerød, Holstebro, Thisted, Charlottenlund, Fredericia, Ølstykke, Lyngby, Farum, Søborg, Hvidovre, Risskov, Vallensbæk, Kalundborg, Frederikssund, Højbjerg, Varde, Odense, Hobro, Gladsaxe, Holbæk, Nykøbing Falster, Ringsted, Svendborg, Vordingborg, Haderslev, Ishøj, Solrød Strand, Frederiksberg, Brønshøj, Stenløse, Horsens, Skive, Hedehusene, Nærum, Albertslund, Slagelse, Valby, Sønderborg, Gentofte, Vejle, Hedensted, Struer, Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Køge, Odder, Tilst, Rudersdal, Rødovre, Hjørring, Helsingør, Brøndby, Nørresundby, Middelfart, Frederiksværk, København, Lillerød, Herlev, Jyllinge, Brønderslev, Roskilde, Brabrand, Åbyhøj, Greve, Rønne, Allerød, Tårnby, Korsør, Dragør, Lystrup, Herning, Hørsholm, Virum, Haslev, Nyborg, Esbjerg, Taastrup, Randers, Glostrup, Nakskov, Ballerup, Kokkedal, Kolding, Næstved, Frederikshavn, Birkerød, og Aabenraa, .

Afhentning af hånd tæpperenser er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at folk mange gange søger efter fx køb hånd tæpperenser og hånd tæpperenser tilbud. Vi ser desuden jævnligt online shoppere lede efter bl.a. billig hånd tæpperenser, hånd tæpperenser online samt hånd tæpperenser priser, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Bedste tilbud på hånd tæpperenser

Det er jo rigtig nemt for købere at prissammenligne på billige hånd tæpperenser online på flere internet webshops, og så har flertallet af netshops ikke kunne lade være med at trykke priserne på hånd tæpperenser enormt, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

Men det kan alligevel vise sig indbringende at kigge forbi et par internet virksomheder i Danmark efter billige priser på hånd tæpperenser online inden du køber, så man er sikret at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Man bør bare være opmærksom på, at såfremt en internet virksomhed reklamerer billige hånd tæpperenser online for en tilbudspris der kan ses som enormt god, kunne det tit være en indikation på en snydagtig internet webshop. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i et lovbud, hvilket dækker folk overfor falske netshops.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at dække prisen på hånd tæpperenser senere. Det foreslåes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at folk typisk søger eksempelvis hånd tæpperenser priser og hånd tæpperenser online. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet billig hånd tæpperenser, køb hånd tæpperenser samt hånd tæpperenser tilbud.

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot genererer relativt ærlige løsninger til at eftergå adskillige tidligere brugeres betragtninger og derved er det klogt, at du gransker e-shoppens bedømmelser inden du shopper billige hånd tæpperenser online.

Facebook byder på derudover ret fordelagtige metoder til at få indtryk af internet firmaets kundefokus. Foruden det ser vi nogle internet foretagender hvor du kan offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige hånd tæpperenser online på en webbutik burde de når alt kommer til alt gennemgå e-shoppens handelsaftale, men det er undertiden ikke videre interessant, især ved de store byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

En anden mulighed kan være at finde ud af hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en påvisning af at internet selskabet efterkommer de danske love, og at hjemmesiden hyppigt tilses af sagkyndige der har indsigt i vilkårene på området.

Derudover giver det dig chance for hjælpende service, ifald du bliver udsat for vanskeligheder ved din shopping med hånd tæpperenser. Desuden foreslåes det at køberen er omhyggelig omkring de mest basale vilkår der gælder for bestillingen af hånd tæpperenser online, eksempelvis den returrettighed internet firmaet benytter.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man permanent gemmer sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne bekræfte sit køb af hånd tæpperenser, uafhængig af om man handler ved Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

Inge gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Marianne Hansen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Karen Madsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Jesper A gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til din online shopping
1Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en forordning, hvilket skærmer os imod fup e-firmaer. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil dække regningen over flere uger.
2Det er jo særligt bekvemt for almindelige dødelige at tjekke tilbud online på billige hånd tæpperenser fra flere internet foretagender, og derved lover mange online forretninger gratis levering. Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at tjekke en række e-shops efter udsalg og tilbud inden du handler, så du er sikret at få den billigste pris.
3Trustpilot tilbyder dig regulære gavnlige muligheder for at iagttage en række forhenværende konsumenters erfaringer og derved anbefaler vi, at du beser netshoppens vurderinger forud for at du handler billige hånd tæpperenser online. Facebook bringer dig ligeledes aldeles gavnlige chancer for at få indsigt i webshoppens popularitet.
4Den mest prisbevidste leveringsform vil altid være selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig lige ved internet webshoppens adresse. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være ret relevant når man står og skal bruge hånd tæpperenser med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet butikker portofri fragt, men tit kun ifald der bestilles for en præcis sum.
5En del online butikker udlover i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmetoder til hånd tæpperenser. En favorit iblandt mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig rigtig bekvem, samt i mange tilfælde ydermere den mest betalelige fragtløsning.
6Inden nogen shopper billige hånd tæpperenser på en e-handler kunne de principielt overveje webbutikkens handelsvilkår, men det er undertiden ikke super interessant. Tilsvarende går vi ind for at kunden er vidende om de mest centrale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige hånd tæpperenser online, som fx hvilken returret internet virksomheden har.
7Generelt går vi ind for at se nærmere på om online shoppen er e-mærket, eftersom det burde være et fingerpeg om at internet selskabet imødekommer de opstillede regler, og at online forhandleren nu og da overvåges af eksperter som forstår reglerne. Før nogen handler billige hånd tæpperenser i en online virksomhed behøver de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsvilkår.
8Leveringsdygtigheden er naturligvis rigtig vital når du skal bruge din pakke omgående, og med det formål er det skam vigtigt at man gransker den anslåede leveringstid ved hånd tæpperenser. Masser af e-shops præsterer billig 1 hverdags levering på en masse varer, hvilket er regnet ud fra at ordren lægges forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
9Nogle enkelte online webshops byder på levering uden omkostninger på hånd tæpperenser, men i mange tilfælde kun når der indkøbes for en præcis sum. Desuden bør man snuppe den mindst kostelige leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Muligheden er af og til lige så vel super uproblematisk. Den mest billige slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.