Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
EDMA Stiksav, gips 150mm
163 kr.
Mere info
IRWIN Stiksav hånd HP 7td 300mm
102 kr.
Mere info
EDMA Stiksav gipssav crocoplac 670 250mm
175 kr.
Mere info
Black&decker Pendul Stiksav 520 Watt Ks701pek-qs
400 kr.
Mere info
Stiksav pendul 710 watt ProBuilder 43609
245 kr.
Mere info
Metabo Stiksav Ste 140 Plus Metaloc
1.886 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af hånd stiksav.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot hånd stiksav.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne personligt. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du vælge et andet.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige hånd stiksav hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder lave priser, og øvrige vil have faglig sparring. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger produkter fra alle mulige specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af hånd stiksav online.
De udbredte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente varerne personligt. I kraft af det kan man slippe for fragten, samt ovenikøbet hente produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er små firmaer, som tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille hånd stiksav online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er specialister i deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. På grund af det formår de at yde super anvendelig sparring fra personale der er specialister i netop hånd stiksav.
Diverse specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark
hånd stiksav bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

hånd stiksav harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

hånd stiksav silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

hånd stiksav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er meningsfuldt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være sundt at beskrive samtlige poster, og herefter notere omkostningen ved hver eneste af dem.
2Før du igangsætter byggeriet kan det være yderst fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
3Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig essentielt at du har det parat før du påbegynder byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at indregne disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Måske det burdes overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Når du fremskaffer professionel hjælp vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra diverse håndværkere.
5Du bør aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så husk beklædning såsom arbejdssko som sikring overfor mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke køber professionel hjælp.
6Man kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes når renoveringen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter altså at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
7Der viser sig utvivlsomt uforudsete problematikker i tilfælde med svære opgaver, og af den grund kan det vise sig essentielt at man afsætter rimelig tid i kalenderen, som bidrager til at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Planlægning vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal forfatte en struktureret agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din arbejdsplan.
10Ved opgaver udenfor har vind og vejr meget at sige. Således kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets start, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
11Det bliver meningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer til disposition inden du kaster dig over håndværket. Du bør lave en simpel liste som samler alt det du skal bruge, og bagefter gennemløbe listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
12Du finder utallige vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til enormt meget anvendelig oplysning, ikke mindst ifald man bruger engelske søgeord.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som klart er enormt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er smartest?

En lang række e-butikker frembyder nu om stunder mange forskellige billige former for levering til hånd stiksav. En af de mest almindelige er for nærværende pakkeshops, hvor du selv henter din pakke når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ret så overkommelig, samt i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kan også påtænke at få pakken sendt til din bolig eller ud til dit arbejde. Den er til tider en kende mere bekostelig, men på den anden side yderst ukompliceret ift. hånd stiksav online. Den billigste leveringsmodel vil dog altid være at hente pakken selv, men den mulighed afhænger af at du er lige ved internet firmaets butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på hånd stiksav er selvfølgelig vældig aktuel ifald vi skal bruge dine nye varer fluks, så med det formål er det komplet væsentligt at du efterser den estimerede leveringstid ved hånd stiksav. En hel del online webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men som trods alt kræver at orden realiseres før et fast tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer distribueret forinden personalet tager hjem.

En række e-shops i Danmark yder fragt uden beregning på hånd stiksav online, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for en bestemt sum. I øvrigt kunne du tage den mest prisbevidste type af levering, der oftest vil være at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En stor portion netbutikker yder afhentning hvor man handler billig hånd stiksav på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg. De frembyder blandt andet afhentning af hånd stiksav i disse byer:

Køge, Korsør, Tilst, Hobro, Thisted, Birkerød, Haderslev, Viborg, Vordingborg, Randers, Nørresundby, Hedehusene, Åbyhøj, Nærum, Hedensted, Odense, Gladsaxe, Helsingør, Lystrup, Lillerød, Frederikshavn, Glostrup, Hørsholm, Esbjerg, Haslev, Grenaa, Tårnby, Frederiksværk, Brønshøj, Nyborg, Gentofte, Holstebro, Taastrup, Aalborg, Hillerød, Vallensbæk, Kolding, Hvidovre, Brønderslev, Rødovre, Ballerup, Nakskov, Middelfart, Ølstykke, Farum, Allerød, Højbjerg, Frederiksberg, Næstved, Frederikssund, Solrød Strand, Fredericia, Struer, Sønderborg, Odder, Ringsted, Dragør, Holbæk, Greve, Hjørring, Vanløse, Valby, Rudersdal, Charlottenlund, Herlev, Vejle, Skanderborg, Ikast, Ishøj, Søborg, Slagelse, Risskov, Brabrand, Kalundborg, Skive, Aarhus, Jyllinge, Svendborg, Roskilde, Virum, Horsens, Stenløse, Kokkedal, Nykøbing Falster, Brøndby, Herning, København, Varde, Værløse, Lyngby, Silkeborg, Aabenraa, Rønne, og Albertslund, .

Click-and-collect af hånd stiksav er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tallene er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter bl.a. hånd stiksav priser og hånd stiksav online. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter blandt andet køb hånd stiksav, hånd stiksav tilbud og billig hånd stiksav, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Priser på hånd stiksav

Det er jo ekstremt fleksibelt for enhver at vurdere tilbud på billige hånd stiksav online på diverse netbutikker, og altså har flertallet af webbutikker fundet det uundgåeligt at mindske prisen på hånd stiksav helt i bund, og derudover frembyde portofri levering.

Det kan dog imidlertid vise sig indbringende at tjekke flere shops på nettet efter billige priser på hånd stiksav online inden du køber, således at du er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Stark.

Du skal blot være opmærksom på, at hvis en internet forhandler frembyder billige hånd stiksav online for en udsalgspris som kan virke ubegribelig lav, kan det for det meste være en indikator for en falsk online butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af et reglement, som begunstiger dig som kunde imod bedrageriske e-butikker.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil klare omkostningerne til hånd stiksav over flere uger. Det tilbydes normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som fx Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og 10-4.

Ses der på tendenserne er det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet hånd stiksav priser og hånd stiksav online. Man ser desuden mange gange folk lede efter for eksempel hånd stiksav tilbud, køb hånd stiksav samt billig hånd stiksav.

Gennemsøg andre menneskers meninger

Trustpilot præsterer stort set gavnlige chancer for at gennemstøve flere eksisterende konsumenters vurderinger og på grund af dette tilråder vi, at du betragter e-shoppens anmeldelser inden du bestiller billige hånd stiksav online.

Facebook yder desuden ultra hensigtsmæssige genveje til at få en idé om online forretningens popularitet. I øvrigt ser vi en del internet firmaer som gør det muligt at skrive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige hånd stiksav online hos en e-handler kunne man for at være sikker kigge på webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Stark.

Et andet forslag kunne derfor være at tjekke om internet butikken er støttet af e-mærket, fordi det længe har været en tryghed om at e-handlen overholder de danske retningslinjer, foruden at internet forretningen tit gennemses af eksperter som behersker vilkårene.

Derudover tilbydes du genvej til at få bistand, ifald du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit indkøb af hånd stiksav. For øvrigt foreslåes det at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der er gældende for købet af hånd stiksav online, som fx hvilken byttepolitik e-handlen tilbyder.

I den relation er det samtidig relevant, at man altid opbevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet kan påvise bestillingen af hånd stiksav, ligegyldig om man handler hos Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg eller 10-4.

Jan gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Louise gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Helle K gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Kirsten Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til internetshopping
1Adskillige e-shops giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til hånd stiksav. En yndling er i vore dage pakkeshops, som gør det muligt at hente dine nye varer når det passer dig bedst. Leveringstypen er altså ekstremt praktisk, og ofte endvidere den mest betalelige form for levering.
2Trustpilot tilbyder dig en lang række ønskværdige chancer for at se nærmere på en stor gruppe forhenværende forbrugeres observationer og herved er det klogt, at du sonderer netbutikkens anmeldelser forinden du køber billige hånd stiksav online. Facebook frembringer tilsvarende ultra gode genveje til at få indsigt i e-handlens kundetilfredshed.
3Den prisbilligste type af levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig nær internet shoppens hjemsted. Den fragttype er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld ifald du skal bruge hånd stiksav med det samme. Alternativt så frembyder en hel del internet virksomheder gratis levering, men tit kun såfremt du aftager for en fastsat pris.
4Forud for at nogen bestiller billige hånd stiksav i en shop på nettet behøver man de facto granske webbutikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt. Udover dette anbefales det at køberen er hensynstagende til de mest essentielle vilkår der kan influere på handlen med billige hånd stiksav online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-firmaet lover.
5Antal dages levering er jo særligt vigtig når man har behov for varerne øjeblikkeligt, og herved er det rimelig fornuftigt at vi efterser den anslåede leveringsdato for hånd stiksav. Masser af outlets på nettet annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, der dog er afhængig af at bestillingen placeres før et fastsat klokkeslæt.
6Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af et regulativ, der værner dig som kunde imod uægte forhandlere på nettet. Som alternativ burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere beløbet i flere bidder.
7Vi anbefaler at tjekke om e-butikken er medlem af e-mærket, siden det bør være et tegn på at internet butikken adlyder dansk lovgivning, foruden at e-handlen hyppigt tilses af sagkyndige der er inde i reglementet på området. Forud for at nogen handler billige hånd stiksav på en butik på nettet behøver de principielt gennemløbe e-shoppens vilkår.
8Det er jo efterhånden meget gnidningsløst for enhver at undersøge tilbud online på billige hånd stiksav i blandt flere internet foretagender, og med det motiv frembyder massevis af internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid vise sig lønsomt at sammenligne indtil flere e-shops efter tilbud før du køber, således at man er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
9Visse netshops frembyder levering uden beregning på hånd stiksav, men ofte kun ifald der shoppes for en fastsat pris. I øvrigt kunne du gribe den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket oftest er at få kørt dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem på den anden side temmelig let. Den mest billige metode til levering er unægtelig selv at hente ordren.