Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke forretningens regler.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare hånd grensaks.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige hånd grensaks hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på gode priser, hvorimod øvrige satser på service. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring hånd grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af hånd grensaks online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har du mulighed for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at undvære fragtgebyret, og sågar have varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille hånd grensaks online hos dem.
Diverse webshops som sælger få produkter er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
Mange niche webshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således bør du få ekstremt kompetent hjælp fra personale som er eksperter i netop hånd grensaks.
De største byggemarkeder i Danmark
hånd grensaks silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

hånd grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

hånd grensaks jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

hånd grensaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I god tid inden at du starter byggeriet kan det vise sig temmelig afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du henter hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at få tilbud fra diverse firmaer.
3Det anbefales at spørge om hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til væsentlige ombygninger. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden er det hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Der præsenterer sig som regel pludselige bump på vejen i forbindelse med store projekter, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i agendaen, så man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
5For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund kan du tit kigge på vejrforudsigelserne i dagene før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned når du lige er midt i det avancerede byggeprojekt.
6Du skal nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedshjelm som sikring mod hændelige ulykker. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
7Der findes mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med store mængder brugbar info, i særlig grad hvis du benytter den engelske version.
8Det er meningsfuldt at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive en fordel at gennemgå samtlige poster, hvorefter man bør gennemgå omkostningen ved dem hver især.
9Planlægning vil være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
10Man må ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Typisk vil det vise sig af stor betydning at du har grejet klar til brug idet du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
11Muligvis vil det vise sig afgørende at have alle materialer tilgængelige forinden du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig huskeliste som samler hver eneste ting du har brug for, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
12I visse tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten betinger at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er kolossalt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En række internet virksomheder yder nu til dags en lang række forskellige billige former for levering til hånd grensaks. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer den dag der passer dig. Muligheden er jo særligt smertefri, samt tit desuden den mindst kostelige form for fragt.

Du kan lige så vel påtænke at bestille levering til hvor du bor eller til når du er på job. Leveringsformen er somme tider en tak mere pebret, men ydermere ekstremt nem ift. hånd grensaks online. Den mest billige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du er tæt på netshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på hånd grensaks kan vise sig at være ret væsentlig ifald du mangler varen straks, så af den grund er det fuldt ud aktuelt at man tjekker den estimerede leveringsdato for hånd grensaks. Masser af webshops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre online, men som trods alt antager at ordren laves tidligere end et besluttet klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produktet skippet afsted forud for at pakkepersonalet får fri.

Flere internet shops garanterer portofri levering på hånd grensaks online, men i mange tilfælde kun ifald der erhverves for et præcist beløb. Ellers må du snuppe den billigste type af levering, hvilket tit er at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops yder afhentning hvor du handler billig hånd grensaks online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark. De foreslår bl.a. klik-og-hent på hånd grensaks i følgende byer:

Søborg, Køge, Hedensted, Haslev, Højbjerg, Ballerup, Kokkedal, Ringsted, Frederikssund, Sønderborg, Brøndby, Kolding, Holstebro, Odder, Gentofte, Farum, Esbjerg, Helsingør, Risskov, Lystrup, Frederiksværk, Gladsaxe, Herning, Svendborg, Struer, Nærum, Værløse, Brabrand, Hobro, Vejle, Valby, Hillerød, Herlev, Taastrup, Frederiksberg, Stenløse, Albertslund, Lyngby, Brønderslev, Hedehusene, Skive, Rødovre, Allerød, Nyborg, Slagelse, Thisted, Nakskov, Tilst, Lillerød, Charlottenlund, Grenaa, Ikast, Hjørring, Åbyhøj, Aalborg, Roskilde, Nykøbing Falster, Kalundborg, Glostrup, Rønne, Odense, Dragør, Virum, Ishøj, Holbæk, Vordingborg, Horsens, Greve, Næstved, Viborg, Rudersdal, Ølstykke, Randers, Aarhus, Skanderborg, Brønshøj, Hørsholm, København, Middelfart, Vanløse, Jyllinge, Hvidovre, Nørresundby, Birkerød, Solrød Strand, Fredericia, Aabenraa, Frederikshavn, Tårnby, Varde, Silkeborg, Korsør, Vallensbæk, og Haderslev, .

Click-and-collect for hånd grensaks er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når der ses på data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter fx køb hånd grensaks og billig hånd grensaks. Derudover oplever vi som regel online shoppere lede efter eksempelvis hånd grensaks tilbud, hånd grensaks priser samt hånd grensaks online, plus de kendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Find den bedste pris på hånd grensaks

Det er i dag meget smart for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige hånd grensaks online på diverse internet handler, og på grund af dette har utallige internet butikker fundet det nødvendigt at presse prisen på hånd grensaks drastisk, og ydermere byde på levering uden gebyr.

Det kan dog immervæk være rentabelt at inspicere et par internet butikker efter tilbud og rabatter på hånd grensaks online forud for at du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du skal bare være obs på, at i tilfælde af at en forretning på nettet markedsfører billige hånd grensaks online til salg for en pris som er helt fantastisk beskeden, så bør det ofte være et faresignal om en uoprigtig online butik. Shopping med kort er heldigvis en del af et reglement, hvilket passer på køberen imod snydagtige internet webshops.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale pengene til hånd grensaks senere. Dette fås normalt i niche netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere som regel kigger efter fx hånd grensaks tilbud og billig hånd grensaks. Man ser derudover jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis hånd grensaks online, køb hånd grensaks samt hånd grensaks priser.

Se nærmere på folks anbefalinger

Trustpilot indebærer super fornemme muligheder for at efterse en længere række tidligere brugeres meninger og derfor er det prisværdigt, at du beser online forretningens kritik før du køber billige hånd grensaks online.

Facebook frembringer derudover ret fremragende løsninger til at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. I øvrigt er der faktisk online virksomheder som tilbyder kunderne at udforme en omtale af købsoplevelsen, som ydermere burde anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige hånd grensaks online i en e-forhandler behøver de til hver en tid betragte virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende, specielt hos de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma og 10-4.

Et nemt alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, som skulle være et bevis på at netshoppen overholder gældende dansk lovgivning, foruden at netshoppen hyppigt besigtiges af jurister der har megen viden om lovene på området.

Dette er desuden din genvej til en håndsrækning, for så vidt du skulle få problemer som følge af din bestilling af hånd grensaks. Herudover slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest relevante betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af hånd grensaks online, f.eks. hvilken returneringsret e-firmaet kører med.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man når som helst bibeholder sin ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen af hånd grensaks, uanset om man shopper hos Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan eller Bygma.

Morten gav 5 stjerner

Alt ok

Tina K gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Marianne E gav 5 stjerner

Hurtig

Christian N gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Indtil flere internet selskaber præsterer gebyrfri levering på hånd grensaks, men for det meste afkræver det at man bestiller for et fastsat beløb. Desuden kunne du beslutte sig for den mest letkøbte fragtmulighed, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtformen viser sig af og til ydermere meget gnidningsløs. Den mest billige fragttype vil dog altid være selv at hente ordren.
2Forinden nogen shopper billige hånd grensaks på en internet virksomhed burde de på en vis måde sætte sig ind i webshoppens handelsaftale, dog er det bare ikke super interessant. Desuden kan det anbefales at man er opmærksom på de mest basale reglementer gældende for bestillingen af billige hånd grensaks online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-butikken benytter.
3Leveringstidspunktet er jo ualmindeligt central om man står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og af den grund er det altså vigtigt at man kontrollerer den estimerede leveringstid for hånd grensaks. En række internet virksomheder frembyder billig 1 hverdags levering på mange varer, men det påkræver at ordren laves inden et bestemt tidspunkt.
4Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt webbutikken er e-mærket, siden det skulle være en påvisning af at e-butikken anerkender de officielle regler, og at virksomheden af og til vurderes af eksperter som behersker lovene på området. Før folk handler billige hånd grensaks på en shop behøver man på en vis måde skimme webshoppens forretningsaftale.
5En række e-forretninger tilbyder nu om stunder diverse billige muligheder for levering til hånd grensaks. Den mest almindelige er lige nu at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt uproblematisk, samt mange gange derudover den prisbilligste fragtmulighed.
6Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en retningslinje, som værner os imod svindlende outlets på nettet. Som et alternativ kan du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at dække regningen i flere bidder.
7Det har vist sig at være ekstremt fleksibelt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige hånd grensaks fra forskellige internet handler, og så lover en hel del webbutikker billig levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at checke nogle enkelte firmaer på nettet efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at få den laveste pris.
8Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som dog står og falder med at du opholder dig tæt på e-butikkens lager. Den fragtform kan vise sig at være usædvanlig afgørende når du har behov for hånd grensaks om kort tid. Alternativt så yder enkelte e-shops i Danmark gratis levering, men for det meste gælder det kun hvis man bestiller for en præcis sum.
9Trustpilot resulterer i ret så pæne løsninger til at fortolke en hel del andre kunders anmeldelser og af den grund anbefales det, at du undersøger internet firmaets vurderinger inden du shopper billige hånd grensaks online. Facebook genererer for øvrigt relativt passende chancer for at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed.