Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Mere info
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Mere info
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Mere info
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Mere info
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Mere info
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Mere info
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Mere info
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Mere info
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Mere info
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Mere info
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Mere info
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Mere info
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Mere info
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
For nogle er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, som kan give rådgivning til valg af hånd gasbrænder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige hånd gasbrænder hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod andre vil have service. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg, imens nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot hånd gasbrænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af hånd gasbrænder online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og pga. det har man chancen for at handle online og køre materialerne på eget initiativ. På grund af det har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du køber hånd gasbrænder online på deres hjemmeside.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
Mange webshops i små nicher har et indgående kendskab til deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig bør du få mere nyttig service fra ansatte der er eksperter i lige præcis hånd gasbrænder.
Danmarks største byggemarkeder
hånd gasbrænder silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

hånd gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

hånd gasbrænder bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

hånd gasbrænder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der er en hel del hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til rigelig konstruktiv info, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
2Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at forfatte en klar dagsorden, som dikterer hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder planen.
3Det vil vise sig afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer parat i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst efterse listen, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
4Det er en god idé at få en hjælpende hånd til arbejdet, især såfremt det er større byggeopgaver. Krævende projekter behøver flere mennesker. Ydermere vil det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
5Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes når ombygningen er godt for miljøet. Bidraget forudsætter dermed at byggeriet influerer positivt på planeten.
6Du bør ikke fattes grej. Typisk vil det vise sig klogt at du har udstyret til disposition akkurat som du begynder på arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
7Måske det burdes overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør fremskaffe assistance fra en professionel til dele af det. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at hente en pris fra en håndfuld firmaer.
8I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen kan det være temmelig afgørende at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
9Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Derfor bør du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne i tiden op til starten på projektet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at vælte ned netop som du arbejder hårdt på det svære projekt.
10Der viser sig ofte uforudsete udfordringer når det kommer til omfangsrige projekter, og derfor vil det være væsentligt at man har afsat betragtelig tid i tidsplanen, med det formål at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
11Typisk vil det vise sig vigtigt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være forstandigt at tage noter til samtlige udgifter, og efterfølgende nedfælde omkostningen ved dem en ad gangen.
12Du må på ingen måde negligere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm som hjælper dig imod hændelige risici. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i arbejdet, især når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ultra overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

De fleste internet shops tildeler i øjeblikket alverdens billige leveringsmetoder til hånd gasbrænder. En der er meget anvendt er for nærværende pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter ordren når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo meget ligetil, samt i mange tilfælde derudover den mest billige leveringsmåde.

Du bør alternativt planlægge at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis en lille smule mindre billig, men ydermere ret gnidningsløs for hånd gasbrænder online. Den mest billige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog beroer på at du befinder dig lige ved e-firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på hånd gasbrænder kan vise sig at være meget vital i tilfælde af at man behøver din ordre lige om lidt, og i det øjemed er det komplet afgørende at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved hånd gasbrænder. En hel del webbutikker – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag levering på masser af varer online, som imidlertid regnes ud fra at ordren køres igennem før et besluttet klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produkterne klargjort forud for at personalet har fyraften.

Nogle få forretninger på nettet lover portofri levering på hånd gasbrænder online, men typisk gælder det kun hvis man køber for en fastsat pris. Ellers bør man udvælge den billigste leveringsmulighed, hvilket ofte vil blive at få kørt din ordre til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder yder click-and-collect hvor du bestiller billig hånd gasbrænder hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler blandt andet click-and-collect på hånd gasbrænder i følgende områder:

Albertslund, Stenløse, København, Hedehusene, Hobro, Haderslev, Hjørring, Randers, Hedensted, Vallensbæk, Taastrup, Dragør, Køge, Jyllinge, Slagelse, Lyngby, Brabrand, Brønderslev, Risskov, Ballerup, Skanderborg, Viborg, Frederiksværk, Rødovre, Rudersdal, Højbjerg, Frederikssund, Greve, Nakskov, Herlev, Solrød Strand, Grenaa, Herning, Vanløse, Tilst, Gentofte, Næstved, Helsingør, Skive, Allerød, Sønderborg, Odder, Gladsaxe, Rønne, Birkerød, Brønshøj, Aabenraa, Horsens, Lystrup, Aarhus, Brøndby, Fredericia, Værløse, Virum, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Thisted, Tårnby, Roskilde, Ishøj, Charlottenlund, Hillerød, Lillerød, Middelfart, Kolding, Vejle, Esbjerg, Frederiksberg, Hvidovre, Hørsholm, Holbæk, Kalundborg, Holstebro, Svendborg, Nyborg, Farum, Ikast, Haslev, Nærum, Valby, Glostrup, Søborg, Aalborg, Ringsted, Kokkedal, Korsør, Struer, Ølstykke, Frederikshavn, Vordingborg, Nørresundby, Silkeborg, Varde, og Odense, .

Klik-og-hent ift. hånd gasbrænder er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster).

Når man kigger i tallene står det markant, at online shoppere som regel leder efter blandt andet køb hånd gasbrænder og hånd gasbrænder online. Foruden dette ser man mange gange folk kigge efter blandt andet billig hånd gasbrænder, hånd gasbrænder tilbud og hånd gasbrænder priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på hånd gasbrænder

Det har vist sig at være super bekvemt for internetbrugere at finde tilbud på billige hånd gasbrænder online hos flere webbutikker, og følgelig har mange internet varehuse været tvunget til at mindske prisniveauet på hånd gasbrænder voldsomt, og ydermere garantere levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid blive nyttigt at checke enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på hånd gasbrænder online forinden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at antage den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at når en e-butik udbyder billige hånd gasbrænder online til salg for en tilbudspris der kan ses som umådelig fremragende, kan det ofte være et fingerpeg om en falsk netbutik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfattet af en retningslinje, som bistår dig imod uægte internet handler.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere prisen på hånd gasbrænder senere. Det tilbydes normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter for eksempel hånd gasbrænder tilbud og billig hånd gasbrænder. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter bl.a. hånd gasbrænder online, hånd gasbrænder priser og køb hånd gasbrænder.

Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot tilbyder fuldt ud relevante muligheder for at kontrollere ganske mange tidligere kunders erfaringer og af den grund er det prisværdigt, at du ser nærmere på online virksomhedens omtaler inden du bestiller billige hånd gasbrænder online.

Facebook leverer for øvrigt tilpas belejlige chancer for at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed. Desuden ser vi en række internet forhandlere som tilbyder folk at tilkendegive en omtale af virksomhedens service, hvilket ligeledes må anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige hånd gasbrænder online på en internet virksomhed bør man i virkeligheden have øje for dens forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende, specielt ved de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, siden det bør være et bevis på at internet webshoppen følger dansk lovgivning, samt at webbutikken nu og da overværes af sagkyndige som har nøje kendskab til vilkårene.

Desuden tilbydes du lejlighed til støtte, såfremt du får vanskeligheder i processen med dit indkøb af hånd gasbrænder. I øvrigt er det prisværdigt at kunden er obs på de elementære vilkår der har betydning for bestillingen af hånd gasbrænder online, f.eks. den returneringsret internet selskabet tilbyder.

Her er det også vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af hånd gasbrænder, hvad end man køber fra Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

Morten gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Marianne F gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Else I gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Hanne H gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Mange butikker på nettet yder til alt held alverdens billige former for fragt til hånd gasbrænder. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din pakke når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig meget simpel, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige leveringsform.
2Forud for at nogen handler billige hånd gasbrænder på en forhandler på nettet burde de helt sikkert se på e-butikkens forretningsaftale, dog er det i reglen et omfattende arbejde. Foruden dette er det godt at køberen er sat ind i de elementære vedtægter der indvirker på handlen med billige hånd gasbrænder online, til eksempel hvilken returret internet firmaet bruger.
3Det er i dag særdeles ligetil for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige hånd gasbrænder på flere webbutikker, og på grund af dette lover massevis af online butikker fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt vise sig tiden værd at sammenholde nogle få online outlets efter tilbud og udsalg inden du køber, sådan at man er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
4Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, der garanterer os imod uærlige e-forretninger. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale prisen over et længere tidsrum.
5Leveringshastigheden kan være temmelig essentiel såfremt du står og skal bruge din ordre nu og her, og i det øjemed er det sandelig aktuelt at du finder leveringstidspunktet for hånd gasbrænder. En masse online forretninger giver billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre, hvilket dog er forudsat at bestillingen realiseres forud for et givent klokkeslæt.
6Trustpilot frembyder nogle tiltalende chancer for at kigge på mange forhenværende brugeres tanker og derfor er det fornuftigt, at du evaluerer internet firmaets omtaler inden du shopper billige hånd gasbrænder online. Facebook forærer dig endvidere ret solide muligheder for at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed.
7Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, hvilket typisk er en sikkerhed for at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at e-shoppen nu og da overværes af fagmænd som er meget fortrolige de gældende vilkår. Før folk bestiller billige hånd gasbrænder i en netshop bør de de facto gennemlæse webshoppens vilkår.
8Indtil flere online forretninger frembyder fragt uden betaling på hånd gasbrænder, men ofte stiller det krav om at man køber for et konkret beløb. Derudover må man gribe den mest betalelige leveringsmanér, der typisk vil blive at få bragt pakken til et udleveringssted. Muligheden bliver almindeligvis endda ekstremt problemfri. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
9Den mest betalelige slags levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du bor i nærheden af e-handlens adresse. Den metode til levering er jo temmelig udslagsgivende ifald man har behov for hånd gasbrænder fluks. Alternativt så garanterer enkelte internet forretninger levering uden beregning, men i reglen er det så præmissen at man indkøber for et præcist beløb.