Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Mere info
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Mere info
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Mere info
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Mere info
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Mere info
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Mere info
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Mere info
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Mere info
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Mere info
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige hånd dekupørsav hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af hånd dekupørsav.
Hvis du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge butikkens betingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare hånd dekupørsav.
Det er helt klart super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger varer fra talrige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af hånd dekupørsav online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og takket være dette har du chancen for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at spare fragtgebyret, samt tilmed få varerne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er specialister i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Derfor vil du få endnu mere nyttig vejledning fra personale der er eksperter i netop hånd dekupørsav.
De fleste specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille hånd dekupørsav online fra deres webshop.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

hånd dekupørsav bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

hånd dekupørsav silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

hånd dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

hånd dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forud for at du iværksætter byggeprocessen må det være højst afgørende at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Det viser sig vigtigt at have de nødvendige materialer disponible forinden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kan forfatte en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og derefter gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at alt er som det skal være.
3Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en klar handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af planen.
4Husk at tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal sikre dig eksperthjælp til dele af projektet. Når du søger hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige leverandører.
5Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, specielt når det er omfangsrige ombygninger. Enkelte projekter gør krav på flere personer. Ydermere må det blive bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Der kommer ofte utidige problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og af den grund vil det vise sig essentielt at man har afsat nok tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
7Du bør aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så husk beklædning herunder sikkerhedssko som sikring overfor mulige skader. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeriet, især såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
8Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når renoveringen er CO2-besparende. At få tilskud er altså betinget af at byggeriet influerer positivt på planeten.
9Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan blive fornuftigt at kortlægge samtlige omkostninger, og herefter nedfælde ens udgift ved dem alle sammen.
10Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Derfor kan du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at regne når du netop vil påbegynde det omfattende projekt.
11Der findes en verden af guides og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube giver dig adgang til rigelig gavnlig information, specielt ifald du leder på engelsk.
12Du vil ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være erstatteligt at du har grejet til disposition forinden du går løs med dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at indregne de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig flot. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

Størstedelen af online selskaber tilbyder nu en hel del forskellige billige leveringsløsninger til hånd dekupørsav. En der er meget almindelig er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine varer når der er mulighed for det. Fragttypen er jo ret uproblematisk, samt typisk tilmed den mest billige løsning til levering.

Du kunne omvendt prøve at bestille ordren til levering til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig almindeligvis en lille smule mindre billig, men ydermere ultra simpel med hånd dekupørsav online. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl tæt på online forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på hånd dekupørsav kan vise sig at være temmelig essentiel når vi behøver varerne omgående, så af den grund er det utvivlsomt meningsfuldt at du tjekker den forventede leveringsdato på hånd dekupørsav. En del internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, som nødvendiggør at bestillingen indsendes forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ordnet forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Visse shops på nettet lover fri fragt på hånd dekupørsav online, men for det meste er det forbeholdt når du bestiller for en konkret sum. I øvrigt bør du snuppe den mest billige leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

De største byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig hånd dekupørsav hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af hånd dekupørsav i følgende byer:

Nakskov, Næstved, Gentofte, Struer, Aalborg, Ikast, Åbyhøj, Køge, Tilst, Farum, Frederikshavn, Valby, Holstebro, Hillerød, Hørsholm, Slagelse, Risskov, Solrød Strand, Greve, Rønne, Randers, Aabenraa, Helsingør, Jyllinge, Nyborg, Ballerup, Silkeborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Vordingborg, Birkerød, Herlev, Nærum, Tårnby, Esbjerg, Charlottenlund, Nørresundby, Hedehusene, Hjørring, Hedensted, Hobro, Lyngby, Korsør, Brøndby, Haderslev, Thisted, Aarhus, Kokkedal, Svendborg, Værløse, Viborg, Rødovre, Haslev, Stenløse, Brønshøj, Dragør, Vallensbæk, Søborg, Lillerød, Kolding, Albertslund, Frederiksberg, Odense, Horsens, Herning, Brønderslev, Varde, København, Taastrup, Brabrand, Grenaa, Middelfart, Ølstykke, Hvidovre, Frederiksværk, Sønderborg, Vejle, Skive, Højbjerg, Odder, Kalundborg, Gladsaxe, Ishøj, Skanderborg, Fredericia, Lystrup, Allerød, Vanløse, Virum, Roskilde, Holbæk, Rudersdal, Glostrup, og Frederikssund, .

Click-and-collect af hånd dekupørsav er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata er det klart, at internet shoppere ofte kigger efter fx hånd dekupørsav online og hånd dekupørsav priser. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis køb hånd dekupørsav, billig hånd dekupørsav og hånd dekupørsav tilbud, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Rabat på hånd dekupørsav

Det er i dag temmelig problemfrit for folk at sammenligne tilbud på billige hånd dekupørsav online i blandt forskellige firmaer på nettet, og for det har flere internet handler i Danmark været nødt til at sænke salgspriserne på hånd dekupørsav en hel del, og ydermere yde fragtfri levering.

Trods dette kan det alligevel blive rentabelt at analysere nogle forskellige forhandlere på nettet efter billige priser på hånd dekupørsav online inden du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Man skal bare huske på, at i tilfælde af at en internet virksomhed udbyder billige hånd dekupørsav online for en udsalgspris som kan ses som utopisk fremragende, burde det ofte være et karakteristika der viser en fup internet shop. Betalinger med kort er trods alt omsluttet af Indsigelsesordningen, som sikrer dig imod falske outlets på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at afbetale regningen på hånd dekupørsav over tid. Det fås ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger for eksempel hånd dekupørsav priser og billig hånd dekupørsav. Derudover oplever vi mange gange online shoppere lede efter eksempelvis køb hånd dekupørsav, hånd dekupørsav tilbud samt hånd dekupørsav online.

Læs tidligere kunders evalueringer

Trustpilot forærer dig immervæk gunstige genveje til at gennemrode en stor gruppe øvrige køberes oplevelser og på grund af dette tilrådes det, at du bliver klogere på webshoppens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige hånd dekupørsav online.

Facebook tilbyder på samme måde i højeste grad fantastiske muligheder for at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed. I øvrigt er der endda internet shops hvor folk kan give en omtale af deres køb, hvilket ligeledes må benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige hånd dekupørsav online på en internet shop burde man utvivlsomt betragte virksomhedens vilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt, især ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark og Bygma.

En anden mulighed er at bemærke om internet firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det bør være en sikring om at e-forretningen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at internet forhandleren jævnligt overværes af specialister der kender til vilkårene.

Desuden får du genvej til at blive assisteret, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med din ordre på hånd dekupørsav. Herudover anbefaler vi at køber er påpasselig med de fundamentale reglementer der har indvirkning på købet af hånd dekupørsav online, eksempelvis den bytteret internet virksomheden tilsikrer.

Derfor er det virkelig afgørende, at man stadig sikrer ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne påvise købet af hånd dekupørsav, ligegyldig om man har købt ved Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus eller Bygma.

Lene Larsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Christian N gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Inge O gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Inger gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste mulighed for levering er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket kræver at du har bopæl tæt på webbutikkens hjemsted. Den form for levering er virkelig aktuel hvis man har behov for hånd dekupørsav om få sekunder. Alternativt så frembyder en hel del forretninger på nettet fragt uden gebyr, men for det meste kræver det at du shopper for en præcis sum.
2Trustpilot yder aldeles nyttige løsninger til at beskue mange andre brugeres tanker og på grund af dette tilrådes det, at du iagttager online virksomhedens omtaler forinden du shopper billige hånd dekupørsav online. Facebook frembyder lignende en del værdifulde genveje til at få kendskab til internet forretningens kundefokus.
3Det har vist sig at være ret hensigtsmæssigt for alle at finde tilbud online på billige hånd dekupørsav i blandt diverse online forhandlere, og til gengæld frembyder masser af internet forretninger i Danmark fri fragt. Men det kan ikke desto mindre være profitabelt at checke nogle få internet butikker efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at få den laveste pris.
4En stor portion internet selskaber yder nu om dage en lang række forskellige billige fragtløsninger til hånd dekupørsav. En sikker vinder er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo særligt problemfri, og ofte tilmed den prisbilligste mulighed for fragt.
5Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et regulativ, hvilket sikrer dig overfor uoprigtige internet virksomheder. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du vil afdrage regningen over tid.
6Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det længe har været et sympol på at webshoppen opfylder de danske regler, foruden at online forhandleren jævnligt vurderes af fagmænd der forstår lovgivningen. Før folk bestiller billige hånd dekupørsav i en butik på nettet kunne de helt sikkert gennemløbe butikkens handelsvilkår.
7Forinden folk handler billige hånd dekupørsav på en e-shop behøver man helt sikkert løbe igennem virksomhedens betingelser, men det er uden tvivl ikke super spændende. Endvidere foreslåes det at kunden er sat ind i de fundamentale retningslinjer der er gældende for købet af billige hånd dekupørsav online, som fx hvilken byttepolitik forretningen bruger.
8Nogle internet outlets sikrer gratis levering på hånd dekupørsav, men ofte kun såfremt der erhverves for en fastsat sum. Alternativt burde man snuppe den mest billige løsning til levering, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Metoden er mange gange lige så vel super bekvem. Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl selv at hente pakken.
9Fragttiden er særligt essentiel om vi absolut skal bruge din ordre lige om lidt, så med det formål er det faktisk fornuftigt at vi gransker tidshorisonten for levering på hånd dekupørsav. En stor portion e-butikker i Danmark annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, hvilket er betinget af at der bestilles forud for et fastsat klokkeslæt.