Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag sort
1.899 kr.
Mere info
Gyngestativ, M/beslag Og Gynger
949 kr.
Mere info
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder sort
2.295 kr.
Mere info
Plus Gyngestativ i multistolper ekskl. gynger, natur 18521-1
1.799 kr.
Mere info
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge sort
2.729 kr.
Mere info
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - natur 18519-1
2.399 kr.
Mere info
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder sort
2.295 kr.
Mere info
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge
2.274 kr.
Mere info
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - sortgrundet 18519-15
2.899 kr.
Mere info
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder
1.895 kr.
Mere info
Plus Gyngestativ ekskl. gynger, natur 18513-1
899 kr.
Mere info
Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag
1.499 kr.
Mere info
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder
1.895 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring gyngestativ.
Når du vil have produkterne nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ hos de store byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du læse butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre præsterer et enormt produktudvalg, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot gyngestativ.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i prisen på billige gyngestativ fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på de bedste priser, imens andre tilbyder service. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra talrige producenter, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af gyngestativ online.
De kendte byggecentre findes i de større byer, og derigennem har folk valget om at handle online og køre byggematerialerne personligt. Derfor kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet få varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange små butikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Derfor bør du få super informativ vejledning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis gyngestativ.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få gode tilbud.
Forskellige nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du når du bestiller gyngestativ online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gyngestativ silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag over 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gyngestativ jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

gyngestativ harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gyngestativ bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du finder ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig meget brugbar information, især ifald man benytter engelske ord i din søgning.
2I nogle tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du har en økonomisk ramme. Det må være behjælpeligt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man kunne tjekke prisen på dem en ad gangen.
4Det er at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer til disposition forud for at du begynder arbejdet. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og som det næste efterse listen, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
5Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. På grund af dette kan du løbende kigge på vejrberetningerne lige før arbejdets start, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med dit krævende projekt.
6Der kommer uden tvivl pludselige problemstillinger i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Man bør ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være smart at du har værktøjet parat før du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medtage de her udgifter i dit budget.
8Det bør overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når det kommer til store ombygninger. Omfangsrige ombygninger bør udføres af flere mennesker. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere socialt at være flere om det.
9Du må nødig forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
10Husk at tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal sikre dig professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at få uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
11I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det blive ganske meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
12Planlægning bliver vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en klar plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er virkelig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En hel del online shops foreslår nu om stunder diverse forskellige billige fragttyper til gyngestativ. En af de populære er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo super let, samt tit derudover den mindst kostelige leveringstype.

Du burde ligeledes vælge at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig som regel en sjat mere bekostelig, men derudover ekstremt uproblematisk for gyngestativ online. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du lever i kort afstand af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på gyngestativ kan være temmelig afgørende når man behøver din pakke nu og her, og i det øjemed er det komplet væsentligt at du finder leveringstidspunktet på gyngestativ. En stor portion forhandlere på nettet – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter online, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen afsendt forud for at personalet tager hjem.

Nogle internet virksomheder lover levering uden omkostninger på gyngestativ online, men ofte kun når du shopper for en bestemt sum. Derudover kunne man tage den prisbilligste løsning til levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En hel del webbutikker yder klik-og-hent hvor man bestiller billig gyngestativ online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene giver fx click-and-collect på gyngestativ i disse områder:

Gentofte, Haderslev, Ølstykke, Vordingborg, Rudersdal, Farum, Kalundborg, Thisted, Hedehusene, Søborg, Herlev, Brønshøj, Silkeborg, Hobro, Aarhus, Skanderborg, Næstved, Hillerød, Nyborg, Helsingør, Vallensbæk, Esbjerg, Holstebro, Ringsted, Hedensted, Frederiksværk, Kolding, Allerød, Skive, Tilst, Odder, Hørsholm, Brøndby, Lillerød, Viborg, Albertslund, Frederiksberg, Korsør, Greve, Ballerup, Risskov, Birkerød, Brønderslev, Slagelse, Ishøj, Rønne, Vejle, Nærum, København, Brabrand, Fredericia, Køge, Lystrup, Jyllinge, Haslev, Varde, Kokkedal, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Herning, Glostrup, Virum, Åbyhøj, Ikast, Tårnby, Dragør, Odense, Grenaa, Højbjerg, Svendborg, Valby, Lyngby, Frederikssund, Holbæk, Charlottenlund, Nørresundby, Struer, Roskilde, Aalborg, Vanløse, Solrød Strand, Værløse, Gladsaxe, Horsens, Randers, Middelfart, Hvidovre, Nakskov, Rødovre, Hjørring, Aabenraa, Sønderborg, Taastrup, og Stenløse, .

Click-and-collect ift. gyngestativ er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland).

Når man ser på tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel gyngestativ tilbud og køb gyngestativ. Derudover oplever man ofte netshoppere kigge efter eksempelvis billig gyngestativ, gyngestativ priser og gyngestativ online, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan og Bauhaus.

Gode priser på gyngestativ

Det er vældig hensigtsmæssigt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige gyngestativ online på diverse e-shops, og til gengæld har de fleste webbutikker været nødt til at nedsætte prisniveauet på gyngestativ voldsomt, og endda garantere gratis fragt.

Dog kan det ikke desto mindre blive gunstigt at efterse en række internet webshops efter tilbud og udsalg på gyngestativ online forud for at du bestiller, sådan at man er sikret at antage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Du bør dog være klar over, at såfremt en internet forhandler frembyder billige gyngestativ online på tilbud til en pris der virker ufattelig fremragende, så er det tit være et symbol på en uægte online forretning. Køb med kort er på den anden side dækket ind under en regel, som skærmer dig imod falske internet butikker.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre betalingen af gyngestativ senere. Det fås som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere typisk søger fx gyngestativ priser og gyngestativ online. Man ser desuden som regel netshoppere lede efter eksempelvis billig gyngestativ, gyngestativ tilbud samt køb gyngestativ.

Undersøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot fører til regulære passelige chancer for at iagttage diverse andre forbrugeres meninger og af den grund anbefaler vi, at du eksaminerer internet butikkens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige gyngestativ online.

Facebook forærer dig derudover fuldt ud tiltalende løsninger til at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed. Her er der endda e-forretninger som tilbyder kunderne at afgive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige gyngestativ online på en internet virksomhed kunne de for at være på den sikre side gennemgå e-shoppens betingelser, men det er bare en omfattende opgave, specielt med de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af om webbutikken er e-mærket medlem, da det generelt er en erklæring om at internet selskabet overholder de danske love, udover at e-butikken fra tid til anden kontrolleres af fagmænd som forstår vilkårene på området.

Det er en rigtig god genvej til at få hjælp, for så vidt du får problemstillinger med din ordre på gyngestativ. Tilsvarende støtter vi at køber er opmærksom på de væsentligste vedtægter der influerer på købet af gyngestativ online, for eksempel hvilken returneringsret e-handlen kører med.

Her er det desuden relevant, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne påvise købet af gyngestativ, uanset om man bestiller ved Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Bygma.

Anna gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Kirsten H gav 4 stjerner

SUPER

Camilla gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Niels gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til online indkøb
1Fragtperioden er jo ret så bestemmende forudsat du mangler din pakke med det samme, og herved er det ganske væsentligt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på gyngestativ. Adskillige e-butikker i Danmark giver billig levering på næste hverdag på en hel del varer, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres forinden et konkret tidspunkt.
2Adskillige butikker på nettet udlover efterhånden diverse forskellige billige leveringsmuligheder til gyngestativ. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Løsningen er nemlig i høj grad enkel, samt tit tilmed den billigste leveringsudgave.
3Det er i dag særdeles enkelt for alle at søge sig frem til priser online på billige gyngestativ på forskellige webbutikker, og for det garanterer masser af shops på nettet gratis levering. Dog kan det imidlertid være tiden værd at analysere visse online webshops efter tilbud og udsalg forinden du køber, så du er sikker på at få fat i den laveste pris.
4Trustpilot genererer regulære fornemme chancer for at udforske mange tidligere kunders meninger og af den grund er det at foretrække, at du tager et kig på online virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige gyngestativ online. Facebook forærer dig endvidere temmelig troværdige genveje til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed.
5Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du bor tæt på online butikkens bopæl. Den leveringsudgave kan vise sig at være ekstremt central hvis vi har brug for gyngestativ om få sekunder. Alternativt så sikrer visse internet virksomheder levering uden beregning, men typisk er det kun gældende hvis der handles for en bestemt pris.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det burde være en tilkendegivelse af at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at online butikken rutinemæssigt kontrolleres af eksperter som behersker de gældende bestemmelser. Før folk bestiller billige gyngestativ på en online butik bør man principielt granske netbutikkens handelsvilkår.
7Nogle få internet virksomheder sikrer portofri fragt på gyngestativ, men i reglen afkræver det at du shopper for en præcis sum. Desuden skal man udse dig den prisbilligste fragtmulighed, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringsmetoden er jævnligt samtidig ultra simpel. Den mindst kostelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
8Forud for at folk bestiller billige gyngestativ på en internet webshop burde de reelt se på deres handelsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig sjovt. Tilsvarende er det prisværdigt at køberen er sat ind i de mest vitale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige gyngestativ online, f.eks. den returpolitik internet virksomheden garanterer.
9Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en regel, hvilket værner en imod svindlende internet webshops. Som en anden løsning bør du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil finansiere regningen over en længere periode.