Gummihammer sort 900 gram
63 kr.
Mere info
Gummihammer hvid 900 gram
104 kr.
Mere info
Gummihammer hvid 450 gram - Ø 54 mm
55 kr.
Mere info
Gummihammer lrm 680g
198 kr.
Mere info
Gummihammer hvid 700 gram -
83 kr.
Mere info
Gummihammer Hultafors GU 65
107 kr.
Mere info
Gummihammer sort 700 gram
51 kr.
Mere info
Gummihammer lrm 340g
117 kr.
Mere info
Gummihammer lrm 454g
156 kr.
Mere info
Gummihammer sort 450 gram - Ø 54 mm
34 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 70x120mm 750g
140 kr.
Mere info
HOLTEMANN Gummihammer, hvid, plastskaft ø60mm
156 kr.
Mere info
ATHLET gummihammer hvid
90 kr.
Mere info
SYDVESTA gummihammer lille 2,4kg/38cm
539 kr.
Mere info
SYDVESTA gummihammer stor 3,7kg/91cm
739 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 50x90mm 350g
72 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 60x100mm 550g
100 kr.
Mere info
Hultafors Gummihammer, ø65 GU 65
89 kr.
Mere info
Hultafors Gummihammer, ø75 GU 75
112 kr.
Mere info
Gummihammer sort 700 gram Kreator
62 kr.
Mere info
Gummihammer hvid 700 gram Kreator
100 kr.
Mere info
Gummihammer hvid 900 gram Kreator
113 kr.
Mere info
Gummihammer sort 900 gram Kreator
75 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare gummihammer.
Du vil finde forskelle i priserne på billige gummihammer alt efter hvor du handler online. Enkelte har billige priser, og nogle tilbyder kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring gummihammer.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du vil have varerne med det samme eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra forskellige nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af gummihammer online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggecentre har butikker i det meste af landet, og derved har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. I kraft af det er der mulighed for at spare leveringsgebyret, samt endda få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du modtage mere brugbar hjælp fra mennesker der er eksperter i netop gummihammer.
Mange specialiserede webshops er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at handle gummihammer online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
gummihammer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

gummihammer silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

gummihammer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

gummihammer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beklædning som fx sko og hjelm der beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
2Det bør overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Når du benytter assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra diverse firmaer.
3Det er muligt at hente offentlig støtte til renoveringer. Det får man hvis renoveringen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at projektet har positiv betydning for naturen.
4Måske kan det blive af stor betydning at du har samtlige byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du starter byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og derefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du er overbevist om at alt er klar.
5Der kan findes en hel række artikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube tilbyder store mængder nyttig information, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
6Inden du påbegynder arbejdet kan det vise sig vanvittigt fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7Der præsenterer sig uden tvivl overraskende bump på vejen ved svære opgaver, og derfor vurderes det essentielt at man har afsat nok plads i handlingsplanen, således at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
8I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det er fornuftigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og herefter nedskrive online tilbud på dem enkeltvis.
9Forberedelse bliver vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at lave en struktureret handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din plan.
10Man skal aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være smart at du har det til disposition idet du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indregne disse udgiftsposter i budgettet.
11Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Derfor må du med jævne mellemrum se vejrprognosen i perioden for byggeriets start, så det ikke mod forventning begynder at regne absolut lige når du er gået i gang med det svære projekt.
12Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggeprocessen, især såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere mennesker. Dertil er det mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
De højest bedømte byggecentre
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En del online webshops giver efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmodeller til gummihammer. En af de populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo ret så ligetil, og i mange tilfælde endda den prisbilligste leveringstype.

Du bør alternativt vælge at få varerne sendt til din bolig eller til din arbejdsplads. Den viser sig sædvanligvis en anelse mere pebret, men ydermere vældig overkommelig for gummihammer online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig nær internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på gummihammer kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende forudsat vi absolut skal bruge produktet om få sekunder, så herved er det selvsagt klogt at man studerer den anslåede leveringsdato på gummihammer. En masse internet varehuse – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, som alligevel forudsætter at bestillingen anbringes forinden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren ekspederet før de pakkeansatte har fri.

Flere online selskaber sikrer levering uden betaling på gummihammer online, men for det meste kræves det at der købes for et fastsat beløb. I øvrigt skal man gribe den prisbilligste form for fragt, som ofte er at få leveret varerne til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig gummihammer online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Bygma. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af gummihammer i disse byer:

Dragør, Frederikshavn, Brønderslev, Rønne, Rudersdal, Ishøj, Frederiksværk, Køge, Herning, Thisted, Korsør, Grenaa, Vanløse, Gentofte, Holbæk, Roskilde, Rødovre, Vordingborg, Risskov, Sønderborg, Nykøbing Falster, Nørresundby, Åbyhøj, Solrød Strand, Lyngby, København, Virum, Hobro, Viborg, Middelfart, Holstebro, Aarhus, Esbjerg, Nyborg, Lystrup, Brabrand, Kalundborg, Stenløse, Kokkedal, Glostrup, Albertslund, Hedehusene, Kolding, Birkerød, Odder, Odense, Taastrup, Vallensbæk, Charlottenlund, Valby, Aabenraa, Helsingør, Varde, Struer, Vejle, Tilst, Næstved, Hillerød, Fredericia, Ballerup, Brønshøj, Haderslev, Brøndby, Ringsted, Ølstykke, Farum, Tårnby, Værløse, Gladsaxe, Nærum, Aalborg, Hedensted, Randers, Herlev, Højbjerg, Allerød, Jyllinge, Skanderborg, Silkeborg, Svendborg, Nakskov, Haslev, Frederikssund, Søborg, Ikast, Slagelse, Lillerød, Hørsholm, Horsens, Skive, Hvidovre, Hjørring, Frederiksberg, og Greve, .

Click-and-collect ift. gummihammer er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at mennesker typisk leder efter blandt andet køb gummihammer og gummihammer priser. Vi ser desuden ofte online shoppere søge for eksempel gummihammer tilbud, gummihammer online og billig gummihammer, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Den bedste pris på gummihammer

Det er jo efterhånden temmelig let for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige gummihammer online på flere forhandlere på nettet, og derfor har en lang række online forretninger ikke kunne slippe for at trykke priserne på gummihammer enormt, og ovenikøbet præstere gratis levering.

Trods dette kan det til hver en tid være gunstigt at sammenligne diverse forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på gummihammer online forinden du bestiller, således at du er sikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Man må alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet annoncerer billige gummihammer online på tilbud til en salgspris som anses for overordentlig fordelagtig, er det for det meste være et bevis på en fup internet shop. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af et lovbud, som dækker dig som kunde imod uoprigtige e-handler.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du agter at finansiere regningen på gummihammer af flere omgange. Det fås som regel hos specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Når der ses på søgedata står det markant, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet gummihammer priser og billig gummihammer. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge for eksempel køb gummihammer, gummihammer online samt gummihammer tilbud.

Analyser nuværende kunders evalueringer

Trustpilot byder på ganske fortræffelige løsninger til at studere ret mange tidligere kunders omtaler og på grund af dette er det fornuftigt, at du efterforsker internet forretningens ratings før du placerer din ordre på billige gummihammer online.

Facebook fremskaffer derudover de facto fortræffelige muligheder for at få kendskab til online webshoppens popularitet. Foruden det ser vi endda forhandlere på nettet hvor det er muligt at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, som lige så vel burde bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige gummihammer online i en e-butik behøver man i princippet gennemgå netshoppens betingelser, det er dog i reglen et omfattende projekt, især ved de store byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge om internet virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er et tegn på at online butikken adlyder de danske regler, samt at internet butikken lejlighedsvis revurderes af jurister som behersker lovgivningen.

Desuden tilbydes du genvej til at få hjælp, ifald du forvoldes problemstillinger ved din ordre på gummihammer. Tillige er det smart at køber er hensynstagende til de primære bestemmelser der kan influere på bestillingen af gummihammer online, som fx den returpolitik virksomheden bruger.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering, således man altid kan vidne om sit køb af gummihammer, uafhængig af om man har bestilt fra Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Mads F gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Poul A gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Jens R gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Lene Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden nogen shopper billige gummihammer hos en shop bør man i virkeligheden sætte sig ind i dens forretningsaftale, men det er undertiden ikke særlig spændende. Endvidere er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige gummihammer online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-forhandleren bruger.
2En masse e-shops yder i øjeblikket diverse billige løsninger til levering til gummihammer. En yndling er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente ordren når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig ekstremt let, og endda tilmed den prisbilligste leveringsmulighed.
3Trustpilot medfører ret fine chancer for at kortlægge mange nuværende konsumenters meninger og herved foreslår vi, at du undersøger online webshoppens vurderinger før du køber billige gummihammer online. Facebook genererer lignende fuldstændig fantastiske chancer for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed.
4Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det burde være et bevis på at e-firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, og at online firmaet lejlighedsvis revurderes af fagfolk som kender til lovgivningen. Før nogen shopper billige gummihammer på en shop kunne man når alt kommer til alt læse e-butikkens vilkår.
5Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en forordning, der forsvarer en imod fup internet firmaer. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at klare beløbet over et længere tidsrum.
6Nogle få internet webshops lover fragt uden betaling på gummihammer, men ofte afkræver det at der indkøbes for en fastsat sum. Ellers kunne du udvælge den mest billige fragtmulighed, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver til tider også rigtig overkommelig. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
7Leveringstidspunktet er naturligvis temmelig bestemmende i tilfælde af at vi behøver varerne om kort tid, så med det formål er det selvsagt vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet på gummihammer. Mange e-shops giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
8Den billigste metode til levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af netbutikkens adresse. Den leveringsform kan vise sig at være usædvanlig bestemmende hvis man har brug for gummihammer øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer visse netshops fragt uden beregning, men typisk kun når du aftager for et bestemt beløb.
9Det er jo efterhånden særdeles bekvemt for forbrugerne at finde tilbud online på billige gummihammer på flere internet outlets, og ergo frembyder en lang række e-forhandlere levering uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk være smart at efterprøve nogle e-handler efter billige priser før du køber, sådan at man er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.