Er du på udkig efter gulvspånplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 6.991 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gulvspånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.991 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
7.933 kr.Køb
10.962 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vådrum til gulvvarme

Størrelser: 5 mm 10 mm 40 mm 20 mm 19 mm 15 mm16 mm 30 mm 25 mm 13 mm 12 mm 28 mm 22 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder hjælp til valg af gulvspånplader.
Der er forskel på prisniveauet på billige gulvspånplader fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver de bedste priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du finde et andet.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed i de store byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover blot gulvspånplader.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra forskellige specialbutikker, så du kan købe fra et bredt sortiment af gulvspånplader online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og derfor har flertallet adgang til at købe online og transportere materialerne selv. På grund af det har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved bør du få ekstra konstruktiv hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis gulvspånplader.
Mange nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få en lavere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som oftest er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe gulvspånplader online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

gulvspånplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

gulvspånplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gulvspånplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gulvspånplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du finder endeløse guides og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube er formidler af meget almennyttig viden, navnligt ifald man kigger i hele verden.
2Det anbefales at søge assistance til projektet, specielt når det kommer til omfattende byggeprocesser. Enkelte ombygninger behøver flere mennesker. Derudover vil det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Husk at regne på om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør sikre dig hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson er det normalt at hente tilbud fra diverse selskaber.
4Muligvis kan det blive fundamentalt at du har de presserende byggematerialer handlet ind på forhånd inden du begynder byggeriet. Du har god gavn af at lave en simpel note hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og som det næste granske hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Du må aldrig forsømme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedssko som sikring med henblik på potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
6For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Således kan du ofte tage notits af vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at regne absolut lige når du er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
7Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Tit vil det være uundværligt at du har det klar til brug inden du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at tillægge de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
8Der kommer som regel ubelejlige udfordringer i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og af den grund vil det være afgørende at man har afsat en god portion plads i tidsplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
9I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt byggeriet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at ombygningen influerer positivt på naturen.
10Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det bør være sundt at nedskrive hver enkelt udgift, og bagefter nedskrive eventuelle tilbud på hver enkelt.
11Forberedelse vil være kilden til succes med arbejdet. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder planen.
12Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig temmelig meningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål med hensyn til gulvspånplader

 • Hvad vejer gulvspånplader?
 • Gulvspånplader hvordan?
 • Hvordan lægger man gulvspånplader?
 • Hvordan lægges gulvspånplader?
 • Hvilken form for levering er smartest?

  En lang række internet foretagender yder nu flere billige leveringsudgaver til gulvspånplader. En af de mest anvendte er nu til dags udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig meget ukompliceret, og mange gange derudover den mindst kostelige mulighed for fragt.

  Du kunne omvendt tænke over at få det leveret hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver jævnligt en smule mere bekostelig, men samtidig ekstremt simpel for gulvspånplader online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du har bopæl i nærheden af online forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på gulvspånplader er selvfølgelig rigtig aktuel ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det selvsagt essentielt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved gulvspånplader. En lang række internet outlets – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – præsterer billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, men som trods alt er underforstået at ordren aflægges tidligere end et angivent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få produktet betjent forud for at lagerpersonalet tager hjem.

  Nogle få byggemarkeder tilbyder fri fragt på gulvspånplader online, men undertiden stiller det krav om at man bestiller for en konkret sum. Alternativt må du overveje den billigste løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret din ordre til et udleveringssted.

  Flere kæder udlover click-and-collect hvor du handler billig gulvspånplader online men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene tildeler eksempelvis click-and-collect på gulvspånplader i følgende områder:

  Tilst, Virum, Ølstykke, Nørresundby, Ringsted, Haslev, Ishøj, Viborg, Herlev, Frederikssund, Lillerød, Hobro, Aalborg, Risskov, Odense, Kokkedal, Glostrup, Randers, Stenløse, Højbjerg, Middelfart, Hvidovre, Allerød, Frederikshavn, Horsens, Brønshøj, Slagelse, Fredericia, Herning, Brøndby, Aabenraa, Næstved, Silkeborg, Søborg, Svendborg, Brønderslev, Nyborg, Albertslund, Tårnby, Vejle, Frederiksværk, Haderslev, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Rødovre, Rønne, Charlottenlund, Roskilde, Skanderborg, Hedensted, Odder, Åbyhøj, Holstebro, Ikast, Valby, Sønderborg, Brabrand, Vallensbæk, Dragør, Hillerød, Birkerød, Køge, Hedehusene, København, Greve, Grenaa, Aarhus, Gentofte, Varde, Solrød Strand, Esbjerg, Taastrup, Holbæk, Hørsholm, Lystrup, Korsør, Vanløse, Helsingør, Rudersdal, Kalundborg, Thisted, Ballerup, Kolding, Værløse, Hjørring, Farum, Vordingborg, Nærum, Nakskov, Lyngby, Gladsaxe, Struer, Jyllinge, og Skive, .

  Klik-og-hent for gulvspånplader er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster).

  Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet gulvspånplader tilbud og gulvspånplader online. Foruden dette oplever man jævnligt folk søge blandt andet køb gulvspånplader, billig gulvspånplader og gulvspånplader priser, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 og Stark.

  Gode priser på gulvspånplader

  Det er i dag yderst problemfrit for enhver at analysere priser på billige gulvspånplader online på tværs af internet handler, og så har langt de fleste internet forhandlere ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på gulvspånplader helt i bund, og ydermere tilbyde levering uden beregning.

  Det kan dog immervæk blive lønnende at kontrollere flere e-forretninger efter tilbud på gulvspånplader online forud for at du køber, sådan at man er sikret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du skal blot ikke undervurdere, at såfremt en online virksomhed udbyder billige gulvspånplader online til en pris der kan ses som enormt billig, så burde det undertiden være et signal om en uægte netshop. Kortbestillinger er imidlertid indbefattet af et lovbud, der beskytter dig som køber overfor fup internet outlets.

  Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare beløbet til gulvspånplader af flere omgange. Dette fås som regel hos niche webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

  Når man kigger i søgedata er det markant, at netshoppere tit efterspørger blandt andet køb gulvspånplader og billig gulvspånplader. Foruden dette oplever man som regel mennesker lede efter for eksempel gulvspånplader priser, gulvspånplader online og gulvspånplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gulvspånplader er 6378 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulvvarme til vådrum

  Størrelser: 40 mm 13 mm 12 mm 19 mm 15 mm16 mm 25 mm 30 mm 28 mm 22 mm 10 mm 5 mm 20 mm

  Tjek tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot frembyder temmelig pæne muligheder for at vurdere en lang række tidligere køberes vurderinger og herved er det prisværdigt, at du udforsker internet butikkens omtaler før du shopper billige gulvspånplader online.

  Facebook præsterer derudover en række nyttige muligheder for at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Her ser vi en række online forretninger som giver folk mulighed for at registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen shopper billige gulvspånplader online på en internet handler kan man på en vis måde få overblik over netshoppens handelsaftale, dog er det typisk ikke særlig sjovt, især hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

  En anden mulighed kunne være at se om e-firmaet er medlem af e-mærket, siden det bør være et fingerpeg om at netbutikken føjer gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden jævnligt efterses af fagfolk der kender til reglerne på området.

  Desuden giver det dig chance for assistance, ifald du udsættes for problemer i processen med din bestilling af gulvspånplader. Endvidere er det prisværdigt at køberen er på vagt for de mest vitale bestemmelser der gælder for købet af gulvspånplader online, til eksempel den returrettighed e-shoppen bruger.

  Derfor er det tillige vigtigt, at man stadig beholder ens kvittering, så man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling af gulvspånplader, uanset om man har handlet fra Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Davidsen.

  Erik J gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Kim M gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Hanne N gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Christian Sørensen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  9 gode råd til din online shopping
  1Forud for at folk køber billige gulvspånplader i en e-forretning behøver man helt sikkert tage stilling til netshoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke super spændende. Desuden stiller vi forslag om at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der kan influere på købet af billige gulvspånplader online, for eksempel hvilken returrettighed online butikken tilbyder.
  2Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, som hjælper dig overfor uærlige internet firmaer. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at afbetale pengene over flere uger.
  3Trustpilot genererer immervæk stabile genveje til at verificere adskillige forhenværende forbrugeres opfattelser og derfor er det prisværdigt, at du eftersøger e-shoppens anmeldelser inden du shopper billige gulvspånplader online. Facebook præsterer på samme måde fuldt ud strålende metoder til at få kendskab til e-forhandlerens troværdighed.
  4Nogle få internet outlets byder på fragt uden omkostninger på gulvspånplader, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der shoppes for et fastslået beløb. Som alternativ skal man udse dig den billigste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragttypen viser sig gennemsnitligt til gengæld meget uproblematisk. Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  5Det er jo efterhånden vældig smertefrit for os alle at sammenligne priser online på billige gulvspånplader på flere butikker på nettet, og herved garanterer flertallet af netshops gratis levering. Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at inspicere nogle forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
  6Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærket, som ofte er et signal om at e-forhandleren understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden lejlighedsvis evalueres af specialister som har megen viden om de gældende regulativer. Før nogen bestiller billige gulvspånplader på en online shop kunne de uden tvivl gennemlæse e-butikkens forretningsbetingelser.
  7Leveringsdygtigheden kan være ultra udslagsgivende ifald man mangler produktet øjeblikkeligt, så herved er det selvsagt relevant at vi besigtiger tidshorisonten for levering for gulvspånplader. Temmelig mange e-butikker i Danmark lover billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, der dog stiller krav om at handlen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt.
  8Masser af internet foretagender foreslår i vore dage diverse billige muligheder for levering til gulvspånplader. En af favoritterne er nu om dage afhentningssteder, hvor du kan afhente produkterne når du har tid. Fragttypen er nemlig vældig bekvem, og tit ydermere den billigste fragttype.
  9Den prisbilligste leveringsmulighed vil altid være at hente produkterne selv, som desværre kræver at du har bopæl lige ved webshoppens hjemsted. Den fragtløsning er meget essentiel om du skal bruge gulvspånplader øjeblikkeligt. Alternativt så yder en hel del online outlets billig fragt, men i de fleste tilfælde kun når man aftager for et fastsat beløb.