Byghjem.dk

Gulvsliber

Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Mere info
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Mere info
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Mere info
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot gulvsliber.
For nogle er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af gulvsliber.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige gulvsliber fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du må beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med fx returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens regler.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggekæder samler varer fra alle mulige leverandører, med det formål at du så kan købe fra et stort sortiment af gulvsliber online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og på grund af det har de fleste mulighed for at handle online og fragte varerne personligt. Derfor er det muligt at undgå leveringsgebyret, samt sågar få varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du bestiller gulvsliber online på deres hjemmeside.
Størstedelen af specialiserede netbutikker producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en skarpere pris.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du få super informativ rådgivning fra personale der er specialister i netop gulvsliber.
De 10 største byggemarkeder
gulvsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gulvsliber silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

gulvsliber bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

gulvsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har adgang til alverdens guides og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube giver dig adgang til temmelig meget brugbar info, specielt forudsat at man søger på engelsk.
2Planlægning vil være nøglen til succes med projektet. Du må have en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter køreplanen.
3I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det må være økonomisk at nedskrive alle poster, og efterfølgende indsamle omkostningen ved dem alle sammen.
4Potentielt kan det blive essentielt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind før du går til værks med håndværket. Du kan med fordel forfatte en hurtig liste hvorpå der noteres alt du får brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
5Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være yderst relevant at du har det til disposition forinden du starter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
6Det bør overvejes at få hjælp til byggearbejdet, især når det kommer til omfangsrige byggerier. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Dertil må det blive mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
7Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det får man ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
8Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt skal investere i assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at hente en pris fra en håndfuld entreprenører.
9For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Derfor bør du hyppigt tjekke meldingerne om vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde det omfattende projekt.
10Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedssko der skåner dig mod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især hvis du ikke får professionel assistance.
11Forinden du indleder byggeprojektet kan det blive usandsynligt værdifuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
12Der viser sig stort set altid uventede vanskeligheder når det handler om omfattende projekter, og pga. dette vil det vise sig essentielt at man afsætter passende tid i handlingsplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er utrolig overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En hel del webbutikker i Danmark giver til alt held mange forskellige billige leveringsudgaver til gulvsliber. En favorit iblandt mange er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså yderst bekvem, samt typisk også den mest billige mulighed for levering.

Du kunne ydermere afveje for og imod at få det leveret til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver en gang i mellem lidt dyrere, men lige så vel virkelig fleksibel ved køb af gulvsliber online. Den mest billige leveringsløsning er utvivlsomt at hente pakken selv, men det beroer på at du har bopæl nær online forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på gulvsliber er ekstremt udslagsgivende om du mangler produkterne om et øjeblik, så derfor er det ret så vigtigt at du kontrollerer den anslåede leveringstid ved gulvsliber. Flere e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer online, som betinges af at bestillingen fuldbyrdes før et bestemt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få varen sendt afsted forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle outlets på nettet præsterer gebyrfri levering på gulvsliber online, men undertiden kun såfremt der shoppes for et konkret beløb. Desuden skulle du udse dig den mest prisbevidste leveringsversion, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man køber billig gulvsliber online og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på gulvsliber i disse områder:

Thisted, Taastrup, Vordingborg, Ringsted, Frederiksberg, Frederiksværk, Glostrup, Haderslev, Herning, Åbyhøj, Tilst, Hobro, Odder, Esbjerg, Værløse, Vallensbæk, Svendborg, Søborg, Lyngby, Holbæk, Nyborg, Silkeborg, Solrød Strand, Horsens, Middelfart, Varde, Charlottenlund, Rønne, Valby, Grenaa, Sønderborg, Virum, Hørsholm, Helsingør, Kolding, Frederikssund, Frederikshavn, Ikast, Rudersdal, Hjørring, Brønderslev, Randers, Kokkedal, Ishøj, Odense, Farum, Holstebro, Gladsaxe, Næstved, Nykøbing Falster, Tårnby, Haslev, Hedensted, Rødovre, Vejle, Fredericia, Jyllinge, Greve, Aabenraa, Skive, Dragør, Ballerup, Albertslund, Nærum, Vanløse, Viborg, Skanderborg, Lystrup, Struer, Aalborg, Brabrand, Lillerød, Roskilde, Birkerød, Kalundborg, Gentofte, Nakskov, Brønshøj, Ølstykke, Brøndby, Hvidovre, Hedehusene, Slagelse, Herlev, Allerød, Aarhus, Nørresundby, København, Hillerød, Korsør, Højbjerg, Stenløse, Køge, og Risskov, .

Klik-og-hent for gulvsliber er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger bl.a. gulvsliber tilbud og gulvsliber priser. Man ser derudover som regel internet shoppere efterspørge for eksempel billig gulvsliber, gulvsliber online samt køb gulvsliber, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bygma.

lille, Husquarna, Numatic, beton, betongulv, terrasse

Få den bedste pris på gulvsliber

Det er efterhånden særdeles uproblematisk for købere at finde tilbud på billige gulvsliber online hos diverse netshops, og derfor har massevis af internet foretagender ikke kunne slippe for at reducere prisniveauet på gulvsliber enormt, og ydermere sikre fri fragt.

Dog kan det alligevel blive lønnende at efterprøve nogle forskellige internet handler efter tilbud og rabatter på gulvsliber online forinden du handler, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en online shop frembyder billige gulvsliber online på tilbud til en tilbudspris der virker uhørt billig, så bør det mange gange være et symbol på en uærlig internet shop. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af et lovbud, som assisterer køber imod uoprigtige internet shops.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre omkostningerne til gulvsliber ude i fremtiden. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel billig gulvsliber og gulvsliber priser. Vi ser desuden mange gange online shoppere kigge efter fx køb gulvsliber, gulvsliber tilbud samt gulvsliber online.

Undersøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot genererer sådan set ønskværdige muligheder for at blive klogere på en stor portion øvrige konsumenters betragtninger og herved er det smart, at du vurderer e-butikkens kritik inden du køber billige gulvsliber online.

Facebook frembringer desuden uden sammenligning pæne chancer for at få en idé om e-butikkens pålidelighed. Desuden ser vi mange internet handler hvor folk kan sammensætte en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere burde bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige gulvsliber online hos en netshop kan de for at være på den sikre side gennemgå e-butikkens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke særlig sjovt, specielt hos de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at granske om online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket længe har været en sikkerhed for at e-butikken adlyder de gældende danske regler, udover at online forretningen regelmæssigt besigtiges af jurister der har ekspertise inden for vilkårene på området.

Dette er en god chance for assistance, når du forvoldes problemer i processen med din bestilling af gulvsliber. Ydermere er det at foretrække at du er vidende om de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på bestillingen af gulvsliber online, som fx den returpolitik e-handlen har.

Her er det ydermere afgørende, at man stadig bevarer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af gulvsliber, uanset om man handler fra Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jette Kristensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Henrik Jørgensen gav 4 stjerner

Perfekt køb

Susanne gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Camilla Andersen gav 4 stjerner

Quick expedit

9 tips til online indkøb
1Før folk bestiller billige gulvsliber i en e-handler kan man for at være sikker studere netbutikkens vilkår, dog er det i reglen ikke særlig sjovt. Dertil er det anbefalelsesværdigt at køber er opmærksom på de elementære vedtægter der kan influere på handlen med billige gulvsliber online, fx hvilken ombytningsret e-butikken lover.
2Den prisbilligste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket dog betinges af at du lever med kort afstand til internet selskabets hjemsted. Den leveringsmodel er jo ualmindeligt aktuel i tilfælde af at man har behov for gulvsliber nu og her. Alternativt så yder nogle internet virksomheder fragt uden gebyr, men oftest kun såfremt man bestiller for en konkret pris.
3Fragtperioden kan være vældig aktuel forudsat man skal bruge varen inden for få dage, og herved er det tydeligvis meningsfuldt at vi efterser leveringstidspunktet for gulvsliber. De fleste e-forretninger tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres inden et fast tidspunkt.
4Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et regelsæt, hvilket forsvarer køberen overfor uoprigtige online shops. Alternativt bør du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at klare beløbet over flere uger.
5Det er i dag super ukompliceret for folk at undersøge tilbud online på billige gulvsliber i blandt diverse internet virksomheder, og af den grund tilbyder en hel del online forhandlere fragt uden beregning. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at efterse et par forskellige online butikker efter udsalg og tilbud forinden du handler, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
6En hel del e-butikker foreslår nu til dags alverdens billige muligheder for fragt til gulvsliber. En yndling er p.t. udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo rigtig simpel, og i mange tilfælde desuden den billigste fragtløsning.
7Indtil flere online forhandlere lover gratis levering på gulvsliber, men ofte påkræves det at du handler for et konkret beløb. Som alternativ burde man udse dig den billigste leveringsmetode, der tit er at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen bliver somme tider ydermere ret nem. Den billigste løsning er unægtelig at du selv henter pakken.
8Trustpilot byder på helt fornemme løsninger til at besigtige en lang række aktuelle forbrugeres tanker og herved er det fornuftigt, at du eksaminerer internet virksomhedens ratings inden du handler billige gulvsliber online. Facebook bringer dig ligeledes temmelig stabile chancer for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.
9Vi tilråder generelt at kontrollere om netshoppen er e-mærke godkendt, som typisk er et bevis på at internet selskabet følger de officielle regler, udover at netbutikken undertiden ses til af fagmænd som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Før folk køber billige gulvsliber på en online virksomhed bør de når alt kommer til alt gennemlæse webshoppens forretningsvilkår.