Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Mere info
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Mere info
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige gulvsliber til terrasse hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Dette er først og fremmest muligt hos de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Flere byggecentre præsterer et bredt vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot gulvsliber til terrasse.
For de fleste er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af gulvsliber til terrasse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre samler varer fra diverse specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af gulvsliber til terrasse online.
De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og af den grund har folk mulighed for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Af den grund er det muligt at slippe for fragtgebyret, samt samtidig skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du forvente ekstra erfaren rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop gulvsliber til terrasse.
De fleste specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber gulvsliber til terrasse online på deres webshop.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
gulvsliber til terrasse jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulvsliber til terrasse bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

gulvsliber til terrasse harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gulvsliber til terrasse silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af mere end 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko som beskyttelse med henblik på mulige skader. Det er smart med fokus på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
2Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig meget fundamentalt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Det kan vise sig væsentligt at du har de nødvendige materialer handlet ind inden du begynder eksekveringen. Du bør udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og bagefter gennemgå oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge alle poster, og efterfølgende undersøge mulige tilbud på dem enkeltvis.
5Det kan give mening at tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du bør købe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Ifald du benytter assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at indhente prisoverslag fra forskellige firmaer.
6Forberedelse vedbliver at være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en velovervejet strategi, der fortæller hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være konkret i sammensætningen af din tidsplan.
7Det er en god idé at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige byggerier. Omfattende opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil bør det være mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
8I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få når renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet har betydning for naturen.
9For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag må du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at regne bedst som du står midt i dit vigtige byggeprojekt.
10Du bør nødig stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være erstatteligt at have udstyret ved hånden inden du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her udgifter i det økonomiske overblik.
11Du har adgang til mange forskellige guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget nyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
12Der kommer jævnligt uventede vanskeligheder ved omfattende projekter, og ergo vil det være værdifuldt at man afsætter nok plads i planen, så man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket altså er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Adskillige forretninger på nettet tilbyder til alt held et stort udvalg af billige leveringsmetoder til gulvsliber til terrasse. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente ordren når det passer dig. Fragtmetoden er altså rigtig let, og oftest desuden den mest billige leveringsmåde.

Du bør tillige foretrække at vælge udbringning til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Denne bliver typisk lidt mindre billig, men desuden særdeles smart ift. gulvsliber til terrasse online. Den mest letkøbte leveringsløsning er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket stiller krav om at du befinder dig nær webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på gulvsliber til terrasse er naturligvis særligt essentiel når vi har behov for dine nye produkter inden for få dage, så herved er det forholdsvis aktuelt at man efterser den anslåede leveringsdato for gulvsliber til terrasse. En masse byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre online, men husk at det antager at handlen gemmenføres inden et givent tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen ud af døren forinden de lageransatte har fri.

Visse webbutikker yder fri fragt på gulvsliber til terrasse online, men oftest er det kun gældende hvis man indkøber for en bestemt pris. Derudover skulle du beslutte sig for den billigste leveringstype, hvilket typisk vil være at få dem til at levere ordren til en pakkeshop.

Flere netshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig gulvsliber til terrasse derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark. Byggekæderne frembyder bl.a. afhentning af gulvsliber til terrasse i følgende områder:

Roskilde, Dragør, Kalundborg, Hillerød, Farum, Viborg, Herning, Vallensbæk, Ballerup, Fredericia, Charlottenlund, Næstved, Kolding, Aarhus, Rønne, Gladsaxe, Valby, Allerød, Jyllinge, Lyngby, Brønshøj, Haderslev, Solrød Strand, Køge, Nyborg, Tilst, Albertslund, Glostrup, Kokkedal, Nakskov, Tårnby, Rudersdal, Hjørring, Vordingborg, Holstebro, Frederikshavn, Taastrup, Odense, Ishøj, Ikast, Gentofte, Vanløse, Risskov, Horsens, Thisted, Aalborg, Slagelse, Grenaa, Odder, Randers, Haslev, Højbjerg, Vejle, Esbjerg, Søborg, Sønderborg, Silkeborg, Brøndby, Holbæk, Skive, Aabenraa, Frederikssund, Nykøbing Falster, Rødovre, Frederiksberg, Brabrand, Ringsted, Frederiksværk, Nærum, Hedensted, Lillerød, Hørsholm, Værløse, København, Middelfart, Herlev, Varde, Virum, Hvidovre, Brønderslev, Skanderborg, Greve, Lystrup, Åbyhøj, Nørresundby, Hedehusene, Svendborg, Stenløse, Helsingør, Hobro, Birkerød, Korsør, Ølstykke, og Struer, .

Klik-og-hent for gulvsliber til terrasse er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Falster).

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter blandt andet gulvsliber til terrasse tilbud og billig gulvsliber til terrasse. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. gulvsliber til terrasse priser, gulvsliber til terrasse online og køb gulvsliber til terrasse, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

Få rabat på gulvsliber til terrasse

Det har vist sig at være ret let gængeligt for købere at prissammenligne på billige gulvsliber til terrasse online i blandt forskellige e-firmaer, og til gengæld har mange butikker på nettet været presset til at at nedsætte salgspriserne på gulvsliber til terrasse helt i bund, og i øvrigt sikre fragt uden gebyr.

Det kan til hver en tid vise sig profitabelt at sammenholde nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter billige priser på gulvsliber til terrasse online inden du placerer ordren, således at du er skudsikker på at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Du skal trods alt være så påvagt, at hvis en internet forhandler reklamerer billige gulvsliber til terrasse online til en salgspris som virker besynderligt gunstig, så kan det i nogle tilfælde være et symbol på en bedragerisk webbutik. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af en foranstaltning, der begunstiger køber overfor snydagtige e-butikker.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil betale betalingen af gulvsliber til terrasse over en periode. Det foreslåes normalt i niche netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter blandt andet køb gulvsliber til terrasse og gulvsliber til terrasse online. Foruden dette ser vi som regel netshoppere efterspørge fx billig gulvsliber til terrasse, gulvsliber til terrasse tilbud og gulvsliber til terrasse priser.

Se nærmere på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot frembringer immervæk relevante chancer for at gennemgå ganske mange øvrige kunders erfaringer og herved går vi ind for, at du evaluerer netbutikkens anmeldelser inden du handler billige gulvsliber til terrasse online.

Facebook resulterer i ligeledes absolut stabile metoder til at få en idé om e-firmaets popularitet. Tilmed ser vi mange webshops hvor du kan ytre en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde burde tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige gulvsliber til terrasse online hos en shop kan de altid få overblik over virksomhedens regler, dog er det normalt ikke specielt ophidsende, særligt på de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan være at tjekke om netbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en forsikring om at webshoppen føjer de danske love, tillige med at webbutikken hyppigt overværes af sagkyndige der forstår reglerne.

Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, ifald du oplever besvær med dit køb af gulvsliber til terrasse. Tilmed kan det være til hjælp at man er sat ind i de mest essentielle reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af gulvsliber til terrasse online, eksempelvis den returpolitik internet forhandleren tilsikrer.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man når som helst bibeholder sin kvittering, således man til enhver tid kan dokumentere sit køb af gulvsliber til terrasse, hvad end man har bestilt ved Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma eller Davidsen.

Lone T gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mette J gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Niels E gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Karen Sørensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til køb på nettet
1Det er ultra hensigtsmæssigt for os alle at finde de laveste priser online på billige gulvsliber til terrasse på forskellige internet handler, og af den grund lover mange e-forhandlere fri fragt. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gunstigt at tjekke diverse e-forretninger efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at indhente den bedste pris.
2Generelt anbefaler vi at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærket, hvilket bør være et sympol på at netbutikken overholder gældende dansk lovgivning, tillige med at virksomheden nu og da føres tilsyn med af specialister som forstår lovene på området. Inden nogen handler billige gulvsliber til terrasse hos en internet shop kan de faktisk skimme butikkens forretningsaftale.
3Inden folk shopper billige gulvsliber til terrasse i en netshop bør de reelt betragte shoppens betingelser, det er dog ofte ikke super spændende. Udover dette tilråder vi at køber er opmærksom på de elementære vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af billige gulvsliber til terrasse online, fx den bytteret e-forhandleren anvender.
4Trustpilot medfører de facto nyttige løsninger til at beskue en række andre forbrugeres betragtninger og derfor er det klogt, at du tjekker e-firmaets bedømmelser forinden du shopper billige gulvsliber til terrasse online. Facebook tilbyder desuden i højeste grad habile løsninger til at få indblik i netbutikkens pålidelighed.
5Mange internet outlets foreslår efterhånden flere billige leveringsløsninger til gulvsliber til terrasse. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente de købte varer den dag der passer dig. Løsningen er nemlig særdeles smertefri, samt typisk tilmed den billigste mulighed for levering.
6En række internet handler tilbyder gebyrfri levering på gulvsliber til terrasse, men i de fleste tilfælde kræves det at der indkøbes for en fastsat pris. Ellers skal du udvælge den billigste mulighed for fragt, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtformen er gennemsnitligt desuden ultra smart. Den mest billige fragtmetode vil dog altid være selv at hente produkterne.
7Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer køberen imod svindlende online virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at betale pengene over en længere periode.
8Fragttiden er ekstremt aktuel i tilfælde af at man har behov for ordren lige om lidt, og derfor er det rimelig aktuelt at man dobbelttjekker leveringstiden på gulvsliber til terrasse. Mange forretninger på nettet reklamerer med billig 1 dags levering på en hel del varer, men som imidlertid kræver at du bestiller tidligere end et angivent tidspunkt.
9Den billigste form for fragt vil altid være selv at hente ordren, men dette forudsætter at du lever nær internet webshoppens lager. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig i tilfælde af at vi mangler gulvsliber til terrasse med det samme. Alternativt så præsterer flere internet shops gratis fragt, men ofte forudsætter det at du handler for en fastsat sum.