Byghjem.dk

Gulvsliber til betongulv

Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Mere info
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Mere info
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Mere info
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare gulvsliber til betongulv.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge en online byggeshop, som giver hjælp til valg af gulvsliber til betongulv.
Når du skal have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige gulvsliber til betongulv fra webshop til webshop. Nogle har fokus på billige priser, imens andre giver et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og derfor har du mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Takket være dette er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt samtidig få fat i produkterne med det samme.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af gulvsliber til betongulv online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved får du formentlig ekstremt nyttig rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis gulvsliber til betongulv.
Mange specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille gulvsliber til betongulv online hos dem.
Alverdens specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

gulvsliber til betongulv bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gulvsliber til betongulv jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

gulvsliber til betongulv silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulvsliber til betongulv harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet ifald renoveringen er godt for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på miljøet.
2Der kommer altid utidige problemstillinger ved svære byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig afgørende at man har afsat god tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
3I mange tilfælde vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det er rationelt at gennemgå alle poster, hvorefter man kan finde frem til ens købspris for dem én efter én.
4Det vil vise sig værdifuldt at du har de påkrævede materialer klar forud for at du går i krig med eksekveringen. Du bør lave en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og bagefter efterse oversigten, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
5Du har adgang til rigelige mængder af guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til store mængder almennyttig information, særligt når man bruger den engelske version.
6Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er store byggerier. Enkelte byggerier behøver flere mennesker. Derudover må det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Forud for at du opstarter byggeriet må det være ufatteligt vigtigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en strømlinet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
9Du vil på ingen måde mangle udstyr. Det er strategisk at have værktøjet disponibelt før du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
10For byggeprojekter udenfor har vejret meget at sige. På grund af dette skal du tit kigge på vejrberetningerne i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du netop arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
11Du bør overveje om du selv vil klare det hele, eller du hellere bør skaffe eksperthjælp til områder af projektet. Når du vil benytte professionel assistance vil det normalt anbefales at modtage uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
12Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som sikring mod eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke har professionel hjælp.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er hamrende overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En del forhandlere på nettet yder efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmidler til gulvsliber til betongulv. Førstevalget hos mange er lige nu at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter varerne på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså usædvanlig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne endvidere udse dig at bestille levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er af og til en anelse mindre billig, men ligeledes temmelig nem for gulvsliber til betongulv online. Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på gulvsliber til betongulv er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge din pakke om få sekunder, så herved er det i sandhed klogt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt ved gulvsliber til betongulv. De fleste online butikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen realiseres inden et angivent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer distribueret forud for at pakkepersonalet får fri.

Flere outlets på nettet sikrer fragt uden omkostninger på gulvsliber til betongulv online, men undertiden kun ifald du aftager for et præcist beløb. Som alternativ kunne du beslutte sig for den prisbilligste løsning til levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig gulvsliber til betongulv hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Stark. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af gulvsliber til betongulv i følgende områder:

Tilst, Skive, Kalundborg, Lillerød, Hedensted, Sønderborg, Charlottenlund, Fredericia, Aalborg, Vordingborg, Rødovre, Skanderborg, Ringsted, Frederiksværk, Tårnby, København, Herlev, Korsør, Nærum, Viborg, Vejle, Odense, Allerød, Horsens, Roskilde, Åbyhøj, Jyllinge, Hillerød, Risskov, Lystrup, Randers, Lyngby, Kolding, Valby, Nakskov, Ishøj, Frederikssund, Brøndby, Næstved, Ikast, Haslev, Svendborg, Holstebro, Nørresundby, Slagelse, Frederikshavn, Højbjerg, Frederiksberg, Greve, Vallensbæk, Birkerød, Holbæk, Hjørring, Hedehusene, Helsingør, Herning, Middelfart, Gladsaxe, Virum, Søborg, Hvidovre, Glostrup, Ølstykke, Silkeborg, Brønderslev, Nykøbing Falster, Taastrup, Dragør, Brønshøj, Grenaa, Ballerup, Varde, Hobro, Rønne, Thisted, Gentofte, Nyborg, Solrød Strand, Farum, Esbjerg, Aabenraa, Albertslund, Hørsholm, Struer, Stenløse, Odder, Haderslev, Rudersdal, Værløse, Vanløse, Brabrand, Aarhus, Køge, og Kokkedal, .

Afhentning for gulvsliber til betongulv er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter eksempelvis gulvsliber til betongulv online og køb gulvsliber til betongulv. Foruden dette ser vi ofte netshoppere lede efter blandt andet gulvsliber til betongulv tilbud, billig gulvsliber til betongulv samt gulvsliber til betongulv priser, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Gode priser på gulvsliber til betongulv

Det er jo i høj grad simpelt for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige gulvsliber til betongulv online hos diverse forretninger på nettet, og altså har utallige webshops været presset til at at trykke priserne på gulvsliber til betongulv enormt, og i øvrigt yde billig fragt.

Men det kan imidlertid vise sig profitabelt at studere forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabatter på gulvsliber til betongulv online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en shop på nettet frembyder billige gulvsliber til betongulv online til salg for en pris der er uforståeligt billig, så er det ofte være en varsel om en uoprigtig webbutik. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under en ordning, hvilket begunstiger køberen overfor falske forretninger på nettet.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage betalingen af gulvsliber til betongulv over tid. Det tilbydes typisk hos online nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at folk som regel kigger efter blandt andet gulvsliber til betongulv tilbud og gulvsliber til betongulv priser. Man ser desuden som regel netshoppere søge bl.a. billig gulvsliber til betongulv, gulvsliber til betongulv online samt køb gulvsliber til betongulv.

Analyser eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer fuldkommen fine genveje til at kigge på flere aktuelle konsumenters anmeldelser og af den grund slår vi et slag for, at du vurderer e-forhandlerens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige gulvsliber til betongulv online.

Facebook præsterer derudover fuldstændig sikre muligheder for at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed. I øvrigt ses faktisk butikker på nettet hvor du kan meddele en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige må benyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige gulvsliber til betongulv online i en netshop burde de til hver en tid kigge på butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne et omfattende arbejde, især ved de kendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

En nemmere løsning kan derfor være at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket, eftersom det ofte er en tryghed om at online forhandleren føjer de danske love, tillige med at internet webshoppen undertiden besøges af fagfolk som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du chance for en håndsrækning, hvis du møder vanskeligheder med dit køb af gulvsliber til betongulv. Tillige er det en hjælp at man er hensynstagende til de mest essentielle regler der er gældende for købet af gulvsliber til betongulv online, som eksempelvis hvilken returneringsret online webshoppen har.

Her er det samtidig relevant, at man stadigvæk bevarer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden kan bekræfte bestillingen af gulvsliber til betongulv, uagtet om man har købt fra Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 eller Bauhaus.

Hanne Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Helle Pedersen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Michael gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Pia Kristensen gav 5 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til din online shopping
1Indtil flere e-firmaer garanterer fri fragt på gulvsliber til betongulv, men typisk under forudsætning af at der bestilles for en konkret sum. Derudover skulle du snuppe den mest billige fragtform, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver typisk derudover ret bekvem. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
2Størstedelen af e-firmaer frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige løsninger til levering til gulvsliber til betongulv. Den mest moderne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ekstremt overkommelig, og endda tillige den billigste løsning til levering.
3Vi anbefaler at tjekke om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været en forsikring om at online firmaet forsvarer de danske regler, samt at e-forretningen regelmæssigt efterses af eksperter som kender til vilkårene på området. Inden nogen køber billige gulvsliber til betongulv i en netshop behøver man når alt kommer til alt se på webbutikkens betingelser.
4Forud for at folk shopper billige gulvsliber til betongulv hos en online webshop burde de egentlig betragte netbutikkens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig morsomt. For øvrigt er det at foretrække at kunden er påpasselig med de mest essentielle forhold der har betydning for handlen med billige gulvsliber til betongulv online, som eksempelvis hvilken returneringsret online virksomheden anvender.
5Den prisbilligste fragtmetode vil til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket dog forudsætter at du er nærved internet selskabets lager. Den leveringsmodel er super vigtig hvis du skal bruge gulvsliber til betongulv inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere e-forhandlere levering uden omkostninger, men oftest er det forbeholdt når du aftager for en fastsat sum.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende om vi skal bruge pakken inden for kort tid, så med det formål er det virkelig væsentligt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet på gulvsliber til betongulv. En lang række online forhandlere tilbyder billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer, men vær på vagt da det påkræver at ordren køres igennem inden et angivent klokkeslæt.
7Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under en orden, hvilket beskytter køberen imod fup netshops. Som en anden løsning bør du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale beløbet over en periode.
8Det er efterhånden ekstremt praktisk for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gulvsliber til betongulv på flere online varehuse, og herved tilbyder masser af internet shops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel blive lukrativt at inspicere enkelte internet forhandlere efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er sikret at modtage den mest attraktive pris.
9Trustpilot medfører faktisk gunstige løsninger til at fortolke en stor gruppe eksisterende kunders iagttagelser og af den grund er det prisværdigt, at du evaluerer online forhandlerens ratings forinden du shopper billige gulvsliber til betongulv online. Facebook medfører også egentlig fine metoder til at få indblik i internet webshoppens kundefokus.