Byghjem.dk

Gulvsliber til beton

Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Mere info
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Mere info
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Mere info
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Mere info
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Mere info
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg af varer, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot gulvsliber til beton.
Du vil finde variationer i priserne på billige gulvsliber til beton hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode tilbud, og nogle har faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge forretningens regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af gulvsliber til beton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra adskillige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af gulvsliber til beton online.
De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og herigennem har mange valget om at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og endda få fat i varerne straks.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte forretninger, som medvirker til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund kan du opleve ekstremt brugbar assistance fra personale der er eksperter i lige præcis gulvsliber til beton.
Forskellige webshops som sælger få produkter er små firmaer, der typisk har danske ejere, måske tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber gulvsliber til beton online på deres side.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gulvsliber til beton bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

gulvsliber til beton harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af over 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

gulvsliber til beton jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gulvsliber til beton silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en effektiv agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være skarp når du nedskriver tidsplanen.
2Man bør aldrig undvære grej. I mange tilfælde vil det være strategisk at have værktøjet parat forinden du begynder på byggeprocessen. Glem ikke at indregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
3Det kan være nyttigt at søge hjælp til arbejdet, ikke mindst såfremt det er krævende byggeopgaver. Krævende ting stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover vil det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det gives hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. Støtten betinger at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
5Du må ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeriet, især ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
6Det er essentielt at have de presserende materialer klar til brug forud for at du går i krig med dit arbejde. Du har god gavn af at lave en punktforms liste med alt hvad du har brug for, og dernæst efterse materialerne, så du er overbevist om at der ikke mangler noget.
7Ofte vil det være essentielt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge alle poster, hvorefter man bør finde frem til omkostningen ved dem hver især.
8Forud for at du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive ret værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
9For projekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du ofte lægge mærke til udsigten ift. vejret i de dage der er op til projektets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde dit komplekse projekt.
10Der viser sig stort set altid ubelejlige problemstillinger når det gælder store opgaver, og herved kan det være værdifuldt at man afsætter god plads i agendaen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
11Du kan finde et stort udvalg af artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig oplysning, særligt hvis man bruger den engelske version.
12Det bør overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde købe assistance fra en professionel til områder af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter professionel hjælp kan det være fornuftigt at indhente prisoverslag fra diverse firmaer.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En række netshops udlover i dag mange forskellige billige fragtmetoder til gulvsliber til beton. Det mest almindelige er i vore dage afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er jo usædvanlig fleksibel, og oftest ligeledes den billigste type af levering.

Du bør derudover udse dig at vælge at få sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver uheldigvis en sjat dyrere, men ydermere ekstremt praktisk ift. gulvsliber til beton online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som desværre nødvendiggør at du er nærved webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på gulvsliber til beton kan vise sig at være meget bestemmende såfremt man absolut skal bruge produktet nu og her, og derfor er det altså aktuelt at du checker den estimerede leveringsdato på gulvsliber til beton. Flere internet handler – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig 1 dags fragt på mange varenumre online, men husk at det er regnet ud fra at bestillingen realiseres før et fastslået tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få pakken distribueret forinden medarbejderne får fri.

Nogle byggeforretninger frembyder gratis fragt på gulvsliber til beton online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris. Ellers skulle du udvælge den billigste fragtmetode, som oftest vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

En del webshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig gulvsliber til beton hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bygma. De foreslår eksempelvis click-and-collect på gulvsliber til beton i disse områder:

Korsør, Glostrup, Charlottenlund, Fredericia, Ishøj, Horsens, Slagelse, Albertslund, Brønshøj, Tilst, Højbjerg, Randers, Køge, Ballerup, Gentofte, Kolding, Solrød Strand, Værløse, Holbæk, Sønderborg, Esbjerg, Skanderborg, Holstebro, Nykøbing Falster, Skive, Frederiksberg, Ølstykke, Haslev, Frederikssund, København, Vallensbæk, Roskilde, Stenløse, Birkerød, Kokkedal, Greve, Ringsted, Hvidovre, Vordingborg, Hedensted, Middelfart, Risskov, Grenaa, Jyllinge, Nørresundby, Brabrand, Odder, Vanløse, Rødovre, Lystrup, Taastrup, Farum, Næstved, Valby, Thisted, Odense, Kalundborg, Aalborg, Allerød, Frederikshavn, Svendborg, Nærum, Ikast, Lillerød, Dragør, Frederiksværk, Søborg, Varde, Virum, Lyngby, Hedehusene, Rønne, Silkeborg, Hobro, Aarhus, Nyborg, Åbyhøj, Brønderslev, Gladsaxe, Brøndby, Viborg, Hillerød, Struer, Haderslev, Vejle, Hørsholm, Hjørring, Aabenraa, Herlev, Herning, Rudersdal, Tårnby, Helsingør, og Nakskov, .

Klik-og-hent ift. gulvsliber til beton er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland).

Ses der på data er det markant, at mennesker som regel søger efter bl.a. gulvsliber til beton priser og gulvsliber til beton tilbud. Foruden dette oplever vi tit online shoppere lede efter fx køb gulvsliber til beton, billig gulvsliber til beton samt gulvsliber til beton online, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Den bedste pris på gulvsliber til beton

Det er i dag ultra smertefrit for almindelige dødelige at prissammenligne på billige gulvsliber til beton online hos flere firmaer på nettet, og med det motiv har utallige firmaer på nettet ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på gulvsliber til beton enormt, og endda frembyde billig fragt.

Det kan dog imidlertid være gavnligt at sammenligne diverse outlets på nettet efter tilbud og udsalg på gulvsliber til beton online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør ikke desto mindre ikke overse, at ifald en webshop markedsfører billige gulvsliber til beton online til salg for en pris der er uendeligt billig, så burde det ofte være et symbol på en uægte e-forhandler. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en vedtægt, hvilket passer på dig som kunde imod svindlende internet foretagender.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du bruge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale omkostningerne til gulvsliber til beton over en længere periode. Dette tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere tit søger efter fx billig gulvsliber til beton og køb gulvsliber til beton. Vi ser desuden ofte netshoppere søge blandt andet gulvsliber til beton tilbud, gulvsliber til beton online og gulvsliber til beton priser.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot yder uden sammenligning gavnlige løsninger til at verificere en hel del tidligere køberes omtaler og derved slår vi et slag for, at du verificerer online forhandlerens bedømmelser før du placerer din ordre på billige gulvsliber til beton online.

Facebook bringer dig endvidere egentlig habile chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus. Desuden ses en del internet butikker hvor man kan formulere en bedømmelse af deres køb, som lige så vel må udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige gulvsliber til beton online på en internet shop kan man egentlig gennemgå e-butikkens handelsaftale, men det er bare ikke videre spændende, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Et andet alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, da det typisk er en erklæring om at e-shoppen understøtter dansk lovgivning, tillige med at den regelmæssigt føres tilsyn med af eksperter som kender til bestemmelserne på området.

Dette er desuden din mulighed for en håndsrækning, ifald du møder besvær i processen med dit køb af gulvsliber til beton. Tilsvarende tilrådes det at du er på vagt for de fundamentale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af gulvsliber til beton online, fx den byttepolitik e-forhandleren benytter.

Derfor er det ligeledes relevant, at man stadig beholder ens ordrekvittering, så man altid vil kunne bekræfte bestillingen af gulvsliber til beton, uafhængig af om man køber fra Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

Kirsten Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Inge gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Christian R gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Rasmus Rasmussen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til internetshopping
1Det er særligt let gængeligt for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige gulvsliber til beton hos flere e-handler, og med det motiv garanterer utallige e-handler fragt uden gebyr. Men det kan trods alt vise sig rentabelt at udforske visse shops på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at skaffe sig den laveste pris.
2Før folk handler billige gulvsliber til beton i en webbutik behøver de på en vis måde læse webbutikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Tillige er det prisværdigt at køber er opmærksom på de mest vedkommende vilkår der har indflydelse på shopping af billige gulvsliber til beton online, som for eksempel den ombytningspolitik internet virksomheden anvender.
3Nogle netshops garanterer gratis fragt på gulvsliber til beton, men i de fleste tilfælde kun såfremt du bestiller for et fastslået beløb. Desuden skulle du gribe den mest betalelige metode til levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig uheldigvis på den anden side vældig nem. Den mest prisbevidste leveringsudgave er dog selv at hente ordren.
4Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en vedtægt, hvilket skærmer køberen imod uoprigtige internet selskaber. Som alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afdrage beløbet ude i fremtiden.
5Masser af e-forhandlere foreslår heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til gulvsliber til beton. En af favoritterne er for nærværende pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig. Løsningen er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt endda endda den mest prisbevidste fragtløsning.
6Leveringshastigheden kan være ret så vital om vi har behov for dine nye produkter med det samme, så med det formål er det øjensynligt vigtigt at du kigger nærmere på leveringstiden ved gulvsliber til beton. En lang række forhandlere på nettet byder på billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, som trods alt nødvendiggør at du bestiller tidligere end et givent klokkeslæt.
7Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er et sympol på at online firmaet imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden tit revideres af fagmænd som forstår de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige gulvsliber til beton på en e-butik bør de i princippet læse webshoppens regler.
8Den billigste fragttype er dog at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du befinder dig nær internet selskabets lager. Den fragtløsning kan være ekstremt udslagsgivende hvis vi mangler gulvsliber til beton øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer indtil flere firmaer på nettet levering uden omkostninger, men i reglen er det under forudsætning af at man handler for en bestemt pris.
9Trustpilot giver dig en lang række stabile genveje til at undersøge en lang række aktuelle kunders meninger og herved foreslår vi, at du udforsker internet forretningens kritik forud for at du køber billige gulvsliber til beton online. Facebook leverer desuden fuldt ud fantastiske muligheder for at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.