Festool Polster Mundstykke D36 PD
80 kr.
Mere info
Festool Pensel-mundstykke D 50 SP
260 kr.
Mere info
Festool tæppe-mundstykke D 36 TD II til D 27/D36
481 kr.
Mere info
Festool pensel mundstykke D36 SP 440404
100 kr.
Mere info
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 300
315 kr.
Mere info
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 370
1.215 kr.
Mere info
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 270
290 kr.
Mere info
Festool Gulvmundstykke D 50 BD 450
1.370 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke butikkens regler.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Nogle byggecentre har et enormt udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot gulvmundstykke.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige gulvmundstykke fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ ved de velkendte byggecentre.
For mange er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring gulvmundstykke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derigennem har folk tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. I kraft af det kan man blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få produkterne med det samme.
De store byggekæder tilbyder varer fra alle mulige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af gulvmundstykke online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Flertallet af specialiserede netbutikker er specialister i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså får du formentlig ekstra begavet hjælp fra nogle med specialistviden i netop gulvmundstykke.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du køber gulvmundstykke online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gulvmundstykke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

gulvmundstykke jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

gulvmundstykke bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gulvmundstykke silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du burde måske tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde købe assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Hvis du ønsker hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige selskaber.
2Der viser sig stort set altid uventede problemstillinger ved omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vil det være væsentligt at der er afsat god nok tid i agendaen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
3Der findes en hel del artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder konstruktiv oplysning, i særlig grad når man benytter den engelske version.
4Det er afgørende at have lavet et budget for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive rationelt at nedskrive hver enkelt omkostning, og så notere ens omkostning ved dem slavisk.
5Forberedelse er metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør sammensætte en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter planen.
6Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således må du løbende kigge på femdøgnsprognosen i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du lige står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
7Man bør ikke på noget tidspunkt fattes grej. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at have udstyret klar akkurat som du starter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge disse udgifter i det økonomiske overblik.
8Inden du indleder byggeriet kan det vise sig temmelig essentielt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beklædning som fx sko og hjelm som beskyttelse imod mulige ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke har professionel hjælp.
10Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af krævende byggeopgaver. Større byggerier behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
11I nogle tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det gives forudsat at renoveringen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
12Det bliver at have noget at sige at have de påkrævede materialer til rådighed forud for at du begynder arbejdet. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig note hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og dernæst gennemløbe punkterne, hvormed du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Mange e-forretninger foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsløsninger til gulvmundstykke. En der er meget anvendt er nu til dags pakkeshops, hvor du selv henter dine produkter når der er tid til det. Muligheden er altså vældig nem, og desuden endda den prisbilligste type af levering.

Du kunne ligeledes forsøge at vælge at få sendt til din adresse eller ud på dit arbejde. Løsningen er en gang i mellem lidt mere pebret, men samtidig ekstremt nem for gulvmundstykke online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du befinder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på gulvmundstykke kan være ret så vital såfremt du skal bruge din pakke lige om lidt, så herved er det i sandhed klogt at man undersøger den forventede leveringstid ved gulvmundstykke. De fleste internet handler – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, som er påkrævet at ordren lægges forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne klargjort forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Enkelte e-butikker præsterer levering uden omkostninger på gulvmundstykke online, men tit er det kun gældende hvis der shoppes for et fastsat beløb. Som alternativ må man foretrække den billigste mulighed for fragt, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

Adskillige kæder frembyder afhentning hvor du handler billig gulvmundstykke online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder eksempelvis afhentning af gulvmundstykke i følgende byer:

Ølstykke, Højbjerg, Skive, Frederikshavn, Frederikssund, Odder, Helsingør, Brøndby, Struer, Charlottenlund, Risskov, Hedensted, Gentofte, Glostrup, Herning, Kalundborg, Middelfart, Herlev, Hedehusene, Ballerup, Brønderslev, København, Sønderborg, Ikast, Jyllinge, Holbæk, Slagelse, Esbjerg, Lyngby, Holstebro, Næstved, Vallensbæk, Roskilde, Hillerød, Grenaa, Aarhus, Skanderborg, Tilst, Lystrup, Rønne, Nærum, Valby, Rødovre, Hjørring, Taastrup, Nyborg, Silkeborg, Dragør, Åbyhøj, Nakskov, Aalborg, Frederiksberg, Odense, Allerød, Fredericia, Hørsholm, Farum, Ishøj, Viborg, Birkerød, Kokkedal, Køge, Aabenraa, Brønshøj, Vejle, Frederiksværk, Haslev, Rudersdal, Gladsaxe, Korsør, Virum, Varde, Lillerød, Vanløse, Haderslev, Brabrand, Kolding, Nykøbing Falster, Værløse, Vordingborg, Tårnby, Greve, Ringsted, Hobro, Randers, Nørresundby, Stenløse, Søborg, Horsens, Albertslund, Solrød Strand, Svendborg, Hvidovre, og Thisted, .

Klik-og-hent for gulvmundstykke er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tendenserne er det klart, at internetbrugere typisk søger efter blandt andet billig gulvmundstykke og køb gulvmundstykke. Derudover ser vi tit folk søge efter blandt andet gulvmundstykke priser, gulvmundstykke tilbud samt gulvmundstykke online, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Spar penge på gulvmundstykke

Det er efterhånden usædvanlig smart for alle og enhver at vurdere tilbud på billige gulvmundstykke online på diverse webbutikker, og derved har massevis af internet webshops været presset til at at nedskære priserne på gulvmundstykke enormt, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Trods dette kan det alligevel vise sig lønsomt at checke nogle få netbutikker efter tilbud på gulvmundstykke online før du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark og Silvan.

Du må lige meget hvad være klar over, at såfremt en e-handler udbyder billige gulvmundstykke online til salg for en tilbudspris der anses for hamrende letkøbt, så er det for det meste være en indikation på en fup internet webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en ordning, der hjælper dig som kunde overfor snydagtige e-forretninger.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afdrage pengene til gulvmundstykke over flere uger. Dette tilbydes som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på tendenserne er det klart, at internet shoppere typisk søger efter eksempelvis billig gulvmundstykke og gulvmundstykke tilbud. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge fx køb gulvmundstykke, gulvmundstykke priser og gulvmundstykke online.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig ganske fordelagtige muligheder for at evaluere en stor portion øvrige konsumenters observationer og af den grund er det smart, at du tolker internet forhandlerens vurderinger inden du shopper billige gulvmundstykke online.

Facebook forærer dig ligeledes ret så fine muligheder for at få indtryk af internet firmaets popularitet. Foruden det ser vi endda internet foretagender hvor kunder kan give en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes bør tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige gulvmundstykke online i en e-butik behøver de for at være sikker gennemse forhandlerens handelsaftale, men det er tit ikke særlig morsomt, særligt ved de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne være at tjekke hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det kan være et bevis på at e-forretningen efterfølger gældende dansk lovgivning, foruden at internet shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk som har megen viden om retningslinjerne.

Det er en rigtig god mulighed for opbakning, såfremt du forvoldes vanskeligheder ved dit indkøb af gulvmundstykke. Derudover er det fornuftigt at køber er på vagt for de væsentligste vedtægter der har indflydelse på købet af gulvmundstykke online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen bruger.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man stadig beholder sin faktura e-mail, så man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af gulvmundstykke, hvad end man shopper hos Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg eller Stark.

Hans K gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Niels Christensen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Jens E gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Ole gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online shopping
1Flere internet foretagender tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige former for fragt til gulvmundstykke. Den mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo vældig overkommelig, og typisk tilmed den mindst kostelige form for fragt.
2Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en lov, som dækker dig som kunde imod uærlige online butikker. Som en anden løsning bør du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale pengene i flere bidder.
3Før nogen handler billige gulvmundstykke på en e-forretning burde de i reglen gennemlæse e-shoppens regler, det er dog i reglen ikke særlig interessant. Ydermere stiller vi forslag om at du er påpasselig med de mest vitale bestemmelser der influerer på shopping af billige gulvmundstykke online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet firmaet anvender.
4Det er i dag vældig simpelt for købere at prissammenligne online på billige gulvmundstykke fra diverse firmaer på nettet, og derfor yder mange online selskaber gebyrfri levering. Men det kan alligevel blive lønsomt at undersøge nogle forskellige webshops efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så du er sikret at skaffe sig den laveste pris.
5Fragtperioden er jo temmelig central ifald du absolut skal bruge varen om få sekunder, så herved er det helt aktuelt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid på gulvmundstykke. Størstedelen af internet foretagender tilbyder billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, som alligevel nødvendiggør at bestillingen laves inden et fast tidspunkt.
6En række online butikker frembyder portofri fragt på gulvmundstykke, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ bør du gribe den prisbilligste leveringsmanér, som mange gange vil blive at få leveret bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen bliver tit lige så vel særdeles hensigtsmæssig. Den prisbilligste form for levering er uden tvivl at hente pakken selv.
7Trustpilot tilbyder dig adskillige passelige genveje til at eftergå ganske mange aktuelle konsumenters observationer og på grund af dette går vi ind for, at du bliver klogere på internet forretningens vurderinger inden du shopper billige gulvmundstykke online. Facebook indebærer tilsvarende visse fine løsninger til at få indblik i internet forretningens troværdighed.
8Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som desværre står og falder med at du bor lige ved internet shoppens bopæl. Den type af levering er naturligvis ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at man mangler gulvmundstykke straks. Alternativt så garanterer nogle internet foretagender gratis levering, men tit kræves det at du aftager for et fastsat beløb.
9Generelt foreslår vi at finde ud af om webbutikken er e-mærket medlem, siden det almindeligvis er en forsikring om at internet virksomheden lever op til dansk lovgivning, og at internet forhandleren en gang i mellem monitoreres af fagfolk som behersker reglerne. Før nogen bestiller billige gulvmundstykke i en online butik kunne man til hver en tid læse dens handelsvilkår.