Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med en masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, som kan tilbyde information omkring gulv ventilator.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige gulv ventilator hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod andre har service. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende webshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot gulv ventilator.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af gulv ventilator online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggemarkeder findes i store dele af landet, og derigennem har de fleste valget om at købe online og hente varerne selv. Herigennem er det muligt at undvære fragtgebyret, samt tilmed have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
Forskellige niche webshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler gulv ventilator online på deres webshop.
Mange nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund får du formentlig endnu mere anvendelig hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis gulv ventilator.
Danmarks største byggekæder
gulv ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

gulv ventilator jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

gulv ventilator bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulv ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man skal for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Det er vigtigt at du har grejet parat før du tager fat på arbejdet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet.
2Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt såfremt det er større byggeprojekter. Nogle opgaver kræver flere mennesker. Desuden bør det blive mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
3Før du påbegynder byggeriet kan det blive ultra værdifuldt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig diverse love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Der kommer typisk pludselige udfordringer i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig afgørende at der afsættes en del tid i planen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Det kan overvejes om det er muligt at klare det hele selv, eller du skal købe assistance fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Såfremt du tager imod eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at hente priser fra forskellige firmaer.
6Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at lave en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
7Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige et budget for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det er forstandigt at nedfærdige samtlige poster, og bagefter notere online tilbud på dem én og én.
8Det kan blive essentielt at du har alle materialer handlet ind forinden du begynder projektet. Du har god gavn af at notere en punktforms indkøbsseddel som samler det som er nødvendige, og bagefter gennemgå listen, så du er sikker på at alt er som det skal være.
9Du har mulighed for at forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen hjælper miljøet. Bidraget betinger at byggeprojektet påvirker klimaet.
10Der er en verden af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er formidler af enorme mængder brugbar oplysning, i særlig grad ifald du leder på engelsk.
11Du må aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm som sikring mod eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke køber professionel hjælp.
12For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt tage et kig på vejrudsigten når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære byggeprojekt.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Mange e-butikker tilbyder heldigvis et hav af forskellige billige fragtmuligheder til gulv ventilator. Førstevalget hos mange er nu om stunder udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtløsningen er jo ultra ukompliceret, og oftest endda den mest letkøbte type af levering.

Du kan på samme måde tænke over at vælge afsending til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen bliver til tider en kende mere bekostelig, men derudover vældig hensigtsmæssig ved køb af gulv ventilator online. Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du opholder dig lige ved internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på gulv ventilator kan vise sig at være ultra udslagsgivende ifald man behøver ordren fluks, så derfor er det rimelig centralt at vi finder den estimerede leveringstid for gulv ventilator. En masse online firmaer – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter online, men glem ikke at det er forudsat at der bestilles før et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen ordnet forinden de pakkeansatte tager hjem.

Flere internet forretninger sikrer fri fragt på gulv ventilator online, men ofte er det påkrævet at der handles for et bestemt beløb. Alternativt kan man overveje den mest billige type af levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Store webshops foreslår klik-og-hent hvor du køber billig gulv ventilator derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan. De giver fx click-and-collect på gulv ventilator i følgende byer:

Køge, Brabrand, Roskilde, Albertslund, Ikast, Sønderborg, Vanløse, Fredericia, Hedensted, Nyborg, Kolding, Frederiksværk, Vejle, Hobro, Brøndby, Taastrup, Silkeborg, Nykøbing Falster, Ishøj, Ringsted, Holbæk, Varde, Rudersdal, Gladsaxe, Farum, Slagelse, Rønne, Frederiksberg, Grenaa, Aarhus, Charlottenlund, Haderslev, Næstved, Vallensbæk, Aabenraa, Søborg, Horsens, Lillerød, Valby, Hvidovre, Hedehusene, Tilst, Skive, Værløse, Holstebro, Thisted, Risskov, København, Birkerød, Herlev, Skanderborg, Korsør, Ballerup, Lyngby, Odense, Viborg, Hørsholm, Herning, Hjørring, Nørresundby, Rødovre, Ølstykke, Lystrup, Struer, Jyllinge, Gentofte, Dragør, Randers, Solrød Strand, Vordingborg, Højbjerg, Glostrup, Haslev, Aalborg, Middelfart, Brønderslev, Kokkedal, Stenløse, Nærum, Kalundborg, Greve, Åbyhøj, Odder, Virum, Frederikshavn, Hillerød, Helsingør, Allerød, Nakskov, Tårnby, Brønshøj, Esbjerg, Frederikssund, og Svendborg, .

Afhentning for gulv ventilator er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at mennesker ofte søger fx gulv ventilator tilbud og billig gulv ventilator. Man ser desuden som regel netshoppere lede efter for eksempel køb gulv ventilator, gulv ventilator online og gulv ventilator priser, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Spar penge på gulv ventilator

Det har vist sig at være yderst enkelt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige gulv ventilator online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og følgelig har adskillige online firmaer set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på gulv ventilator en hel del, og ydermere byde på levering uden beregning.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig tiden værd at eftergå diverse internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på gulv ventilator online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må imidlertid ikke overse, at ifald en internet butik udbyder billige gulv ventilator online til en pris som er himmelråbende billig, så burde det ofte være et symbol på en uærlig online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af et lovbud, som dækker dig overfor uægte webbutikker.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere betalingen af gulv ventilator af flere omgange. Dette fås ofte i niche webshops, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at netshoppere som regel søger efter for eksempel køb gulv ventilator og billig gulv ventilator. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere kigge efter bl.a. gulv ventilator priser, gulv ventilator tilbud samt gulv ventilator online.

Undersøg folks betragtninger

Trustpilot medfører visse hensigtsmæssige genveje til at tolke flere nuværende konsumenters vurderinger og derved støtter vi, at du betragter e-forretningens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige gulv ventilator online.

Facebook byder på lige så vel en del belejlige metoder til at få indblik i online webshoppens kundefokus. Her er der mange e-firmaer hvor det er muligt at nedfælde en kritik af deres køb, hvilket desuden burde anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige gulv ventilator online hos en e-forretning kan de reelt løbe igennem e-shoppens handelsvilkår, det er dog normalt en omfattende opgave, især ved de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at se hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en indikator for at webbutikken følger gældende dansk lovgivning, samt at butikken fra tid til anden revurderes af fagfolk som er meget bekendte med reglerne på området.

Desuden får du genvej til støtte, for så vidt du forvoldes dilemmaer som følge af din bestilling af gulv ventilator. Udover dette foreslåes det at køber er klar over de mest essentielle regler gældende for bestillingen af gulv ventilator online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet butikken bruger.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man stadig gemmer sin ordremail, således man senere vil kunne eftervise bestillingen af gulv ventilator, ligegyldig om man køber ved Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 eller Bygma.

Lene B gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Inger M gav 4 stjerner

Fremragende service.

Marianne E gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Michael Nielsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til internetshopping
1Leveringshastigheden er jo særdeles væsentlig om man skal bruge varerne inden for få dage, og af den grund er det særdeles fornuftigt at du checker den forventede leveringsdato på gulv ventilator. Flere e-butikker i Danmark tilsiger billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, der dog står og falder med at orden realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
2Det er i dag ualmindeligt smart for folk at sammenligne priser online på billige gulv ventilator fra diverse forretninger på nettet, og for det præsterer mange forretninger på nettet levering uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk vise sig profitabelt at eftergå nogle få online virksomheder efter tilbud inden du bestiller, så du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
3Nogle enkelte webbutikker sikrer levering uden beregning på gulv ventilator, men for det meste er det kun gældende hvis du indkøber for et konkret beløb. Som alternativ bør man udse dig den mest betalelige slags levering, hvilket gerne vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted. Metoden er som regel ydermere ret så nem. Den prisbilligste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
4Vi tilråder at undersøge om internet forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det kan være en erklæring om at online firmaet imødekommer de danske retningslinjer, samt at e-handlen undertiden overvåges af sagkyndige som mestrer vilkårene på området. Inden folk handler billige gulv ventilator hos en shop kunne de i virkeligheden gennemløbe forhandlerens regler.
5Den billigste leveringsform er utvivlsomt selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig nærved internet butikkens lager. Den fragtform kan vise sig at være ultra vigtig såfremt du har brug for gulv ventilator om et øjeblik. Alternativt så lover flere e-handler i Danmark fragt uden betaling, men for det meste er det kun gældende hvis du bestiller for et fastslået beløb.
6En masse online forretninger frembyder i dag en lang række forskellige billige fragttyper til gulv ventilator. Den mest moderne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså meget fleksibel, og i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige form for levering.
7Trustpilot indebærer flere pæne chancer for at iagttage ganske mange aktuelle forbrugeres ratings og af den grund er det godt, at du tager et kig på online shoppens kritik forinden du shopper billige gulv ventilator online. Facebook tilbyder derudover fuldstændig gunstige metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.
8Forud for at folk shopper billige gulv ventilator på en e-handler bør de faktisk bese virksomhedens handelsaftale, det er dog tit ikke særlig spændende. Ydermere er det prisværdigt at køber er obs på de mest relevante reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige gulv ventilator online, f.eks. hvilken returpolitik online webshoppen tilsikrer.
9Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en regel, der dækker dig som kunde imod svindlende e-forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil finansiere omkostningerne over en længere periode.