Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige gulv varmeblæser fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod andre tilbyder service. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende virksomhedens regler.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre sælger et enormt produktudvalg, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare gulv varmeblæser.
Det er absolut utrolig afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra en webshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring gulv varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og herigennem har du adgang til at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig have produkterne lige nu.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af gulv varmeblæser online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du køber gulv varmeblæser online fra deres webshop.
Flertallet af specialiserede webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Altså formår de at yde endnu mere kompetent rådgivning fra nogle som er eksperter i netop gulv varmeblæser.
Danmarks største byggemarkeder
gulv varmeblæser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gulv varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af ca. 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

gulv varmeblæser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gulv varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
2Planlægning bliver vejen til succes med projektet. Du anbefales at sammensætte en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter din agenda.
3Der viser sig altid overraskende hovedpiner når det gælder omfangsrige projekter, og pga. dette vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, som gør at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
4Det kan blive vigtigt at du har de fornødne materialer tilgængelige på forhånd inden du iværksætter projektet. Du har god gavn af at forfatte en enkel note hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og dernæst gennemgå listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
5Du kan finde en hel række instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig overvældende meget udbytterig information, specielt når man benytter den engelske version.
6Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som hjelm og sko der skåner dig imod hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
7Du vil ikke fattes udstyr. Ofte kan det være fornuftigt at du har værktøjet til rådighed idet du begynder på byggeprocessen. Det er desuden afgørende at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
8Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor bør du ofte tage notits af vejrvarslen i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det med et brag starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med det avancerede projekt.
9Det kan overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel er det en god idé at få prisoverslag fra forskellige håndværkere.
10I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for projektet, så du har styr på økonomien. Det vil være fordelagtigt at kortlægge alle udgiftsposter, og bagefter undersøge omkostningen ved dem slavisk.
11Det er en god idé at sikre sig hjælp til projektet, navnlig ift. krævende arbejdsopgaver. Store opgaver kræver mere end en person. Endvidere bliver det bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12Forud for at du optager arbejdet er det aldeles afgørende med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

De fleste forhandlere på nettet yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige former for levering til gulv varmeblæser. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter pakken lige når det passer dig. Den er nemlig særligt fremkommelig, og ofte tillige den mest prisbevidste leveringstype.

Du bør tillige beslutte dig for at bestille pakken til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Metoden er for det meste en tand mere omkostningsfuld, men omvendt ultra problemfri for gulv varmeblæser online. Den billigste løsning er uden tvivl at hente varerne selv, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på gulv varmeblæser er naturligvis særdeles bestemmende hvis vi skal bruge pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det skam afgørende at man kontrollerer tidshorisonten for levering for gulv varmeblæser. En hel del online virksomheder – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags levering på massevis af varer online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at du når at bestille forud for et konkret klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen ud af døren før lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte internet shops garanterer gratis fragt på gulv varmeblæser online, men ofte under forudsætning af at man shopper for en konkret pris. Derudover skulle du gribe den billigste leveringsmanér, som tit er at få leveret ordren til et udleveringssted.

Mange webshops yder klik-og-hent hvor man køber billig gulv varmeblæser derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på gulv varmeblæser i disse byer:

Haderslev, Herlev, Slagelse, Aarhus, Korsør, Jyllinge, Taastrup, Risskov, Helsingør, Åbyhøj, Albertslund, Aalborg, Skanderborg, Brøndby, Køge, Ishøj, Grenaa, Rudersdal, Horsens, Birkerød, Vordingborg, Rønne, Gentofte, Brønderslev, Odense, Nykøbing Falster, Silkeborg, Holbæk, Valby, Hobro, Kokkedal, Roskilde, Ballerup, Højbjerg, Nørresundby, Søborg, Nakskov, Vejle, København, Hedehusene, Værløse, Aabenraa, Viborg, Dragør, Struer, Nærum, Hillerød, Ringsted, Tårnby, Thisted, Brønshøj, Ikast, Virum, Solrød Strand, Varde, Glostrup, Lillerød, Farum, Allerød, Vallensbæk, Nyborg, Svendborg, Hjørring, Greve, Frederikssund, Næstved, Holstebro, Frederikshavn, Hedensted, Brabrand, Kolding, Fredericia, Sønderborg, Ølstykke, Middelfart, Frederiksberg, Hørsholm, Randers, Tilst, Charlottenlund, Esbjerg, Vanløse, Odder, Rødovre, Skive, Lyngby, Kalundborg, Lystrup, Frederiksværk, Hvidovre, Stenløse, Gladsaxe, Herning, og Haslev, .

Click-and-collect ift. gulv varmeblæser er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet gulv varmeblæser tilbud og gulv varmeblæser online. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge bl.a. gulv varmeblæser priser, billig gulv varmeblæser og køb gulv varmeblæser, plus de kendte byggecentre som Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Priser på gulv varmeblæser

Det er jo rigtig hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde de laveste priser på billige gulv varmeblæser online hos diverse internet butikker i Danmark, og ergo har de fleste internet butikker fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på gulv varmeblæser kolossalt, og i øvrigt love billig fragt.

Trods dette kan det immervæk blive tiden værd at kigge forbi nogle forskellige internet webshops efter billige priser på gulv varmeblæser online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at indhente den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal trods alt være klar over, at ifald en e-forhandler udbyder billige gulv varmeblæser online på tilbud til en pris der kan virke uforståeligt beskeden, så burde det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig netshop. Kortbestillinger er på den anden side en del af en bestemmelse, hvilket forsvarer os imod bedrageriske online forhandlere.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale pengene til gulv varmeblæser over flere uger. Dette fås typisk ved specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at internet shoppere tit søger efter for eksempel gulv varmeblæser online og gulv varmeblæser priser. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter eksempelvis billig gulv varmeblæser, køb gulv varmeblæser og gulv varmeblæser tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot præsterer fuldstændig tiltalende chancer for at læse flere eksisterende kunders meninger og herved anbefales det, at du eksaminerer online forretningens omtaler forinden du shopper billige gulv varmeblæser online.

Facebook fremskaffer derudover egentlig passende metoder til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt er der faktisk webshops som tilbyder folk at notere en evaluering af virksomhedens service, hvilket tilmed bør udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige gulv varmeblæser online hos en e-handler kan man for at være sikker gennemgå dens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

En anden løsning kan være at kontrollere om internet shoppen er e-mærket medlem, grundet at det burde være en indikator for at internet forhandleren retter sig efter de opstillede regler, foruden at internet firmaet tit revideres af jurister der har indsigt i vilkårene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du skulle få problemstillinger ved din bestilling af gulv varmeblæser. Foruden dette kan det være til hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer der gælder for købet af gulv varmeblæser online, eksempelvis den returret internet forhandleren lover.

Her er det virkelig essesentielt, at man permanent opbevarer sin kvittering, så man når som helst kan dokumentere sit køb af gulv varmeblæser, hvad end man handler fra Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark eller Bauhaus.

Søren S gav 5 stjerner

Alt ok

Morten M gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Ole gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Poul Andersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til online indkøb
1Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af et regulativ, som redder køberen overfor falske internet firmaer. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere prisen af flere omgange.
2Det er efterhånden ultra smart for forbrugerne at sammenholde priser online på billige gulv varmeblæser i blandt diverse online virksomheder, og til gengæld yder massevis af internet forretninger i Danmark fragt uden beregning. Det kan til hver en tid blive nyttigt at inspicere et par online webshops efter tilbud forud for at du placerer ordren, således at man er tryg ved at opnå den mest betalelige pris.
3Visse netshops sikrer fragt uden beregning på gulv varmeblæser, men i de fleste tilfælde kun hvis man indkøber for et præcist beløb. Ellers kunne du udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre pakken til en pakkeshop. Metoden bliver som regel tillige særligt uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid være selv at hente ordren.
4Forinden nogen bestiller billige gulv varmeblæser hos en online webshop kunne de for at være på den sikre side betragte webshoppens handelsvilkår, men det er naturligvis en tidskrævende opgave. I øvrigt foreslåes det at køber er hensynstagende til de vigtigste regler der kan have indflydelse på handlen med billige gulv varmeblæser online, f.eks. hvilken byttepolitik internet webshoppen tilsikrer.
5Vi tilråder at kigge om internet shoppen er e-mærket, eftersom det skulle være en tilkendegivelse af at internet selskabet overholder gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen løbende besigtiges af jurister der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at folk handler billige gulv varmeblæser på en forretning på nettet behøver de for at være på den sikre side have øje for shoppens forretningsbetingelser.
6Leveringstiden er naturligvis ret så afgørende såfremt du skal bruge pakken straks, og med det formål er det utvivlsomt vigtigt at man finder den forventede leveringstid ved gulv varmeblæser. Mange internet forretninger tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, men vær obs på at det regnes ud fra at transaktionen realiseres forud for et givent tidspunkt.
7En række online outlets tilbyder nu til dags alverdens billige fragtformer til gulv varmeblæser. En der er meget populær er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo meget simpel, samt ofte ligeledes den billigste mulighed for fragt.
8Trustpilot byder på faktisk fornemme genveje til at undersøge en hel del andre forbrugeres omtaler og herved stiller vi forslag om, at du sonderer e-handlens kritik forud for at du shopper billige gulv varmeblæser online. Facebook resulterer i derudover ganske værdifulde muligheder for at få et kig ind i online shoppens troværdighed.
9Den billigste leveringsudgave vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket er betinget af at du lever nær e-handlens bopæl. Den leveringsversion er selvfølgelig særligt relevant i tilfælde af at man absolut skal bruge gulv varmeblæser fluks. Alternativt så garanterer visse online forhandlere fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der aftages for en konkret sum.