Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige gulv båndpudser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste tilbud, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Ifald du vil have varerne nu og her eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggekæder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder har et bredt sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot gulv båndpudser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du får hjælp til valg af gulv båndpudser.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du kende butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra alle mulige producenter, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af gulv båndpudser online.
De store byggekæder finder du i de større byer, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at købe online og køre materialerne selv. Af den grund kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og tilmed skaffe produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo forventes det at du får endnu mere konstruktiv sparring fra personale som er eksperter i netop gulv båndpudser.
De fleste nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en bedre pris.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at købe gulv båndpudser online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulv båndpudser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

gulv båndpudser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

gulv båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gulv båndpudser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er vigtigt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive fornuftigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og dernæst finde frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
2Der viser sig som regel utidige bump på vejen når det handler om større opgaver, og derfor viser det sig essentielt at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at komme i mål.
3Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have det klar til brug idet du går løs med byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at inkludere de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
4Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt projektet er klimavenligt. Bidraget beroer altså på at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
5Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret når du nedskriver din handlingsplan.
6Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Store ting skal gerne udføres af flere folk. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
7Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det være vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din boligtype kan der gælde mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Du bør tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør få assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Når du tager imod professionel assistance vil det normalt anbefales at lede efter prisoverslag fra flere entreprenører.
9Måske kan det blive meningsgivende at have de relevante byggematerialer indkøbt forinden du indleder byggeprocessen. Du har god gavn af at notere en overskuelig indkøbsliste indeholdende de materialer der er nødvendige, og så efterse hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
10Du må ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som hjælper dig overfor hændelige skader. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11For udendørs projekter har vind og vejr en fundamental rolle. Således bør du tit se meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at regne bedst som du vil påbegynde det avancerede projekt.
12Du finder utallige guides og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er formidler af meget anvendelig oplysning, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragttype er smartest?

Flere byggemarkeder udlover nu et bredt udvalg af billige fragttyper til gulv båndpudser. Den mest benyttede er lige nu at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret så hensigtsmæssig, samt oftest endda den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du bør lige så vel overveje at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Muligheden viser sig typisk lidt mere bekostelig, men derudover rigtig smart ift. gulv båndpudser online. Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på gulv båndpudser kan være særdeles bestemmende såfremt vi absolut skal bruge din ordre straks, og af den grund er det temmelig på sin plads at man checker det anslåede leveringstidspunkt på gulv båndpudser. De fleste internet outlets – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter online, men husk at det tager udgangspunkt i at du når at bestille inden et besluttet klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer pakket forinden lagermedarbejderne får fri.

Nogle shops på nettet frembyder fragt uden omkostninger på gulv båndpudser online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man shopper for en præcis sum. Ellers burde du udvælge den mest prisbevidste fragtløsning, som ofte vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig gulv båndpudser online og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg og Davidsen. De udlover fx klik-og-hent på gulv båndpudser i disse områder:

Kalundborg, Gladsaxe, Frederiksberg, Skive, Virum, Esbjerg, Herning, Struer, Nærum, Tilst, Lystrup, Korsør, Frederikssund, Hillerød, Odder, Ishøj, Brønderslev, Silkeborg, Glostrup, Frederikshavn, Skanderborg, Nyborg, Varde, Slagelse, Hørsholm, Birkerød, Hobro, Sønderborg, Herlev, Odense, Holstebro, Hvidovre, Rudersdal, Brabrand, Allerød, Nykøbing Falster, Stenløse, Højbjerg, København, Grenaa, Middelfart, Haslev, Helsingør, Tårnby, Vordingborg, Rødovre, Hjørring, Aalborg, Svendborg, Ringsted, Åbyhøj, Haderslev, Hedensted, Brønshøj, Gentofte, Kokkedal, Greve, Vejle, Holbæk, Ikast, Lillerød, Albertslund, Ølstykke, Vanløse, Vallensbæk, Solrød Strand, Horsens, Charlottenlund, Næstved, Hedehusene, Værløse, Fredericia, Farum, Randers, Køge, Taastrup, Ballerup, Jyllinge, Aarhus, Dragør, Kolding, Valby, Risskov, Aabenraa, Lyngby, Frederiksværk, Nørresundby, Brøndby, Søborg, Thisted, Roskilde, Viborg, Rønne, og Nakskov, .

Click-and-collect for gulv båndpudser er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland).

Når man ser på tendenserne står det markant, at folk mange gange kigger efter bl.a. gulv båndpudser online og køb gulv båndpudser. Derudover oplever vi ofte mennesker lede efter bl.a. gulv båndpudser tilbud, gulv båndpudser priser samt billig gulv båndpudser, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Gode priser på gulv båndpudser

Det er jo efterhånden vældig overkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige gulv båndpudser online hos diverse e-handler, og så har flertallet af online webshops ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på gulv båndpudser eftertrykkeligt, og ydermere præstere levering uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønsomt at besigtige enkelte webshops efter billige priser på gulv båndpudser online inden du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må bare være klar over, at såfremt en e-forhandler udbyder billige gulv båndpudser online på tilbud til en tilbudspris som er umådelig billig, er det i nogle tilfælde være et faresignal om en falsk e-shop. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af en bestemmelse, hvilket begunstiger dig overfor snydagtige internet selskaber.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage betalingen af gulv båndpudser ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter fx køb gulv båndpudser og gulv båndpudser priser. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere efterspørge blandt andet gulv båndpudser online, gulv båndpudser tilbud samt billig gulv båndpudser.

Kig på folks anbefalinger

Trustpilot indebærer faktisk fantastiske genveje til at kigge nærmere på en stor portion forhenværende forbrugeres vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du besigtiger internet butikkens omtaler forinden du placerer din ordre på billige gulv båndpudser online.

Facebook forærer dig ydermere en del gode chancer for at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Derudover ser vi en del online forretninger som giver kunderne mulighed for at formulere en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed må benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen bestiller billige gulv båndpudser online på en internet webshop burde man egentlig gennemløbe butikkens handelsaftale, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde, især ved de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at se nærmere på om internet firmaet er e-mærke godkendt, siden det længe har været en erklæring om at e-forretningen retter sig efter de danske love, og at internet webshoppen en gang i mellem undersøges af fagmænd der kender reglerne.

Det giver dig anledning til at få assistance, hvis du oplever dilemmaer med din ordre på gulv båndpudser. Desuden tilråder vi at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle regler gældende for bestillingen af gulv båndpudser online, for eksempel den byttepolitik e-handlen anvender.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sit køb af gulv båndpudser, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller Jem og Fix.

Inge B gav 5 stjerner

Virkelig god service

Inger Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lars S gav 5 stjerner

Hurtig

Thomas Jørgensen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til når du køber online
1Trustpilot bringer dig helt gode muligheder for at inspicere en stor gruppe eksisterende brugeres ratings og på grund af dette kan det være til hjælp, at du eftergår webbutikkens vurderinger før du bestiller billige gulv båndpudser online. Facebook indebærer også ultra belejlige løsninger til at få et kig ind i e-handlens kundetilfredshed.
2Den mest betalelige leveringsløsning vil altid vise sig at være selv at hente pakken, som desværre betinges af at du lever tæt på internet virksomhedens arbejdslager. Den metode til levering kan være ekstremt væsentlig når du mangler gulv båndpudser fluks. Alternativt så tilbyder visse online firmaer fragtfri levering, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret sum.
3Masser af firmaer på nettet foreslår i dag alverdens billige leveringstyper til gulv båndpudser. Det mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo usædvanlig simpel, samt oftest endda den mest letkøbte fragtmulighed.
4Før folk shopper billige gulv båndpudser i en butik kan de i virkeligheden betragte shoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke specielt ophidsende. Foruden dette rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de fundamentale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af billige gulv båndpudser online, som for eksempel den ombytningsrettighed online forhandleren anvender.
5Det er jo ret så uproblematisk for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gulv båndpudser hos diverse internet selskaber, og til tak lover masser af online webshops gebyrfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid være tiden værd at se nærmere på diverse internet handler efter billige priser inden du handler, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
6Leveringshastigheden kan vise sig at være meget vigtig forudsat man behøver produktet nu og her, og med det formål er det rimelig fornuftigt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på gulv båndpudser. En del online varehuse byder på billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre, hvilket dog er påkrævet at bestillingen placeres før et konkret tidspunkt.
7Nogle e-forretninger i Danmark sikrer portofri levering på gulv båndpudser, men tit er det så nødvendigt at der handles for en konkret pris. Desuden må du snuppe den billigste fragtmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Metoden er beklageligvis derudover rigtig ukompliceret. Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
8Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en ordning, der forsvarer folk imod snydagtige forhandlere på nettet. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du vil afbetale pengene over en periode.
9Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været et fingerpeg om at internet shoppen forsvarer de officielle regler, foruden at internet shoppen undertiden kigges til af fagmænd der er inde i vilkårene. Forinden folk shopper billige gulv båndpudser hos en internet handler bør de de facto gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser.