Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et bredt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare Gudenaa plænelufter.
For mange er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af Gudenaa plænelufter.
Du vil finde ulighed i prisen på billige Gudenaa plænelufter fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have gode tilbud, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor kende byggemarkedets betingelser.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Dette er specielt muligt ved de gængse byggecentre.
Det er selvfølgelig meget relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du mange steder i landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra flere producenter, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af Gudenaa plænelufter online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Således forventes det at du får en høj grad af god sparring fra mennesker som er eksperter i netop Gudenaa plænelufter.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du bestiller Gudenaa plænelufter online på deres side.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark
Gudenaa plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gudenaa plænelufter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gudenaa plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gudenaa plænelufter silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med store mængder udbytterig info, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
2Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør liste en strømlinet tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær konkret når du udarbejder din køreplan.
3Der præsenterer sig jævnligt pludselige udfordringer når det kommer til omfangsrige opgaver, og ergo viser det sig af stor betydning at man har afsat passende tid i køreplanen, som gør at man er tryg ved at man får det færdiggjort.
4Du bør aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
5Det bliver væsentligt at have alle byggematerialer parat før du går i gang med håndværket. Du bør lave en hurtig huskeliste med alt som er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6Det er muligt at indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at projektet har en positiv betydning for planeten.
7Typisk vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være en fordel at gennemgå hver enkelt omkostning, og efterfølgende gennemgå den billigste pris på dem én og én.
8Det kan overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for skal have assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Når du får assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at få prisoverslag fra flere entreprenører.
9Inden du optager byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt værdifuldt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Man må ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have det tilgængeligt forinden du tager fat på byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tillægge de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
11For projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum se vejrberetningerne i dagene op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit komplekse projekt.
12Det er en god idé at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst når det er store projekter. Store ting stiller krav om mere end en person. Derudover viser det sig mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er enormt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En lang række internet foretagender tildeler heldigvis flere billige leveringsmodeller til Gudenaa plænelufter. En der er meget anvendt er efterhånden pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter når det passer dig. Metoden er jo ret enkel, og ofte tilmed den billigste leveringsmåde.

Du bør ydermere prøve at få varerne bragt hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen er jævnligt en anelse mere bekostelig, men endda særdeles fleksibel med Gudenaa plænelufter online. Den mest prisbevidste form for levering er utvivlsomt at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du befinder dig i kort afstand af online forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Gudenaa plænelufter kan være meget vigtig i tilfælde af at man behøver pakken om et øjeblik, og derfor er det bestemt aktuelt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for Gudenaa plænelufter. En masse internet foretagender – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, hvilket dog forudsætter at bestillingen anbringes tidligere end et konkret klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ekspederet før logistikpersonalet drager hjemad.

En række e-firmaer garanterer fri fragt på Gudenaa plænelufter online, men for det meste kun hvis der bestilles for en bestemt sum. Ellers burde du tage den billigste fragtmetode, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En del webshops udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig Gudenaa plænelufter online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på Gudenaa plænelufter i følgende områder:

Nørresundby, Ikast, Holbæk, Lyngby, Hørsholm, Albertslund, Stenløse, Korsør, Brabrand, Ishøj, København, Tilst, Køge, Nykøbing Falster, Brønderslev, Roskilde, Lystrup, Hjørring, Solrød Strand, Odense, Kokkedal, Søborg, Helsingør, Hobro, Rønne, Randers, Frederiksberg, Allerød, Sønderborg, Herning, Lillerød, Rudersdal, Ballerup, Frederikssund, Skive, Virum, Dragør, Hillerød, Gladsaxe, Brønshøj, Struer, Ringsted, Jyllinge, Horsens, Nakskov, Gentofte, Odder, Risskov, Åbyhøj, Middelfart, Greve, Kolding, Brøndby, Fredericia, Vejle, Holstebro, Værløse, Frederiksværk, Birkerød, Esbjerg, Kalundborg, Glostrup, Aalborg, Grenaa, Ølstykke, Vallensbæk, Rødovre, Hedehusene, Taastrup, Slagelse, Højbjerg, Aarhus, Farum, Charlottenlund, Nærum, Næstved, Skanderborg, Haslev, Varde, Viborg, Valby, Vordingborg, Aabenraa, Haderslev, Herlev, Hedensted, Svendborg, Vanløse, Tårnby, Nyborg, Silkeborg, Hvidovre, Frederikshavn, og Thisted, .

Click-and-collect ift. Gudenaa plænelufter er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Bornholm).

Når der ses på søgedata er det markant, at internet shoppere tit leder efter blandt andet Gudenaa plænelufter priser og køb Gudenaa plænelufter. Man ser desuden jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. billig Gudenaa plænelufter, Gudenaa plænelufter online samt Gudenaa plænelufter tilbud, plus de store byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Davidsen.

Priser på Gudenaa plænelufter

Det er jo i høj grad overkommeligt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige Gudenaa plænelufter online hos flere internet shops, og på grund af dette har mange e-butikker set sig tvunget til at reducere salgspriserne på Gudenaa plænelufter helt i bund, og i øvrigt byde på levering uden omkostninger.

Men det kan alligevel blive nyttigt at undersøge nogle få internet foretagender efter udsalg og tilbud på Gudenaa plænelufter online forinden du bestiller, så du er garanteret at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Man skal trods alt være årvågen med, at når en netshop forhandler billige Gudenaa plænelufter online til en udsalgspris som kan ses som hamrende letkøbt, er det mange gange være en varsel om en snydagtig netshop. Køb med kort er på den anden side omfattet af en ordning, som værner køberen imod svindlende internet selskaber.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale prisen på Gudenaa plænelufter senere. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som fx Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter blandt andet Gudenaa plænelufter tilbud og køb Gudenaa plænelufter. Foruden dette ser man ofte folk efterspørge fx Gudenaa plænelufter online, Gudenaa plænelufter priser samt billig Gudenaa plænelufter.

Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot giver dig uden sammenligning fornemme chancer for at dechifrere ganske mange eksisterende brugeres vurderinger og af den grund rekommanderer vi, at du kigger nærmere på online butikkens omtaler før du shopper billige Gudenaa plænelufter online.

Facebook giver dig endvidere sådan set gavnlige muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens troværdighed. Desuden møder vi en del internet butikker som gør det muligt at afgive en vurdering af ordreforløbet, hvilket tillige bør benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige Gudenaa plænelufter online hos en internet forhandler behøver de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde, særligt ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at se nærmere på om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være et fingerpeg om at internet virksomheden opfylder de officielle regler, udover at e-firmaet hyppigt føres tilsyn med af eksperter som har indsigt i vilkårene.

Desuden giver det dig mulighed for opbakning, når du får problemstillinger som følge af din bestilling af Gudenaa plænelufter. Ligeså anbefales det at køberen er hensynstagende til de mest vitale vedtægter der er gældende for bestillingen af Gudenaa plænelufter online, fx den returneringsret online forhandleren bruger.

Her er det på samme måde afgørende, at man altid beholder sin ordrekvittering, således man i fremtiden kan eftervise sit køb af Gudenaa plænelufter, ligegyldig om man shopper fra Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Peter D gav 5 stjerner

Det var godt !

Jette U gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Martin Andersen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Hans gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til køb på nettet
1En hel del forretninger på nettet garanterer billig levering på Gudenaa plænelufter, men oftest er det under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb. Desuden må du snuppe den billigste leveringsmodel, som mange gange vil blive at få kørt ordren til et afhentningssted. Leveringsformen er for det meste tillige særdeles fremkommelig. Den mest billige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
2Forinden folk bestiller billige Gudenaa plænelufter i en butik kan de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af butikkens regler, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Endvidere foreslår vi at man er sat ind i de mest basale betingelser der har indflydelse på handlen med billige Gudenaa plænelufter online, som for eksempel den bytteret internet virksomheden kører med.
3Det er efterhånden temmelig uproblematisk for folk at sammenligne tilbud online på billige Gudenaa plænelufter på flere forhandlere på nettet, og så lover flere netshops levering uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk være fordelagtigt at sammenligne enkelte webshops efter billige priser før du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at modtage den billigste pris.
4Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, som bør være et signal om at netshoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at online firmaet af og til besigtiges af specialister som er meget bekendte med vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige Gudenaa plænelufter på en webshop kan man faktisk have øje for e-shoppens regler.
5Trustpilot tilbyder ganske passelige chancer for at efterforske flere andre køberes synspunkter og af den grund er det klogt, at du vurderer online forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige Gudenaa plænelufter online. Facebook frembringer på samme måde immervæk pålidelige chancer for at få et kig ind i e-shoppens popularitet.
6Fragttiden er naturligvis super essentiel i tilfælde af at man har brug for ordren om et øjeblik, så af den grund er det naturligvis fornuftigt at man ser nærmere på leveringstidspunktet på Gudenaa plænelufter. Flere internet virksomheder yder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren gennemføres inden et nøjagtigt tidspunkt.
7Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som dog kræver at du befinder dig i kort afstand af netbutikkens tilholdssted. Den leveringsmulighed er naturligvis særdeles central forudsat du har behov for Gudenaa plænelufter om få sekunder. Alternativt så lover nogle online forhandlere fragtfri levering, men ofte forudsætter det at der købes for en fastsat sum.
8Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en vedtægt, som hjælper folk overfor bedrageriske online shops. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at betale betalingen ude i fremtiden.
9En række online virksomheder tilbyder i dag en hel del forskellige billige leveringsmetoder til Gudenaa plænelufter. En der er meget populær er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Denne er nemlig særdeles let, og ofte tilmed den billigste leveringsmulighed.