Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Flere byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, og andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot Güde værkstedsvogn.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke netbutikkens regler.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed bør du vælge en online byggeshop, som giver råd og vejledning til valg af Güde værkstedsvogn.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Güde værkstedsvogn fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens øvrige satser på et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange nichebutikker, så du kan handle fra et stort sortiment af Güde værkstedsvogn online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggekæder findes mange steder i landet, og derved har mange adgang til at handle online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Således forventes det at du får ekstra kompetent assistance fra personale som er eksperter i lige præcis Güde værkstedsvogn.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online bør du få en lavere pris.
Mange små butikker er små virksomheder, som typisk er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler Güde værkstedsvogn online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Güde værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag ca. 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Güde værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Güde værkstedsvogn silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Güde værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde bliver nøglen til succes med dit arbejde. Du bør lave en velovervejet agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver agendaen.
2Du må aldrig nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som sikring med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
3Der ligger alverdens guides og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med ekstremt meget anvendelig info, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
4Inden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig temmelig centralt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
5Det er en god idé at spørge om assistance til byggeprojektet, specielt når det kommer til krævende ombygninger. Enkelte projekter kræver flere folk. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
6Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
7Potentielt kan det blive vigtigt at have de påkrævede byggematerialer parat før du går i gang med arbejdet. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel huskeliste hvorpå der noteres det du skal bruge, og efterfølgende tjekke listen, så du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag må du tit holde øje med udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Måske du burde regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør købe assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Når du benytter hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra forskellige virksomheder.
10Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have en budgetoversigt for ombygningen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være fordelagtigt at tage noter til samtlige udgifter, og bagefter kortlægge ens omkostning ved dem enkeltvis.
11Der kommer som regel uforudsigelige problemstillinger når det handler om omfattende byggeprojekter, og pga. dette viser det sig meningsfuldt at der er afsat passende tid i planen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at have tid nok til det.
12Man må ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet disponibelt før du går løs med byggeprocessen. Det er desuden en fordel at inkludere disse udgifter i din økonomi.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som naturligvis er utrolig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En lang række online outlets tilbyder i dag en lang række forskellige billige leveringsmetoder til Güde værkstedsvogn. Det mest almindelige er p.t. udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig usædvanlig uproblematisk, samt desuden ligeledes den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan omvendt udse dig at få ordren sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er tit en smule mindre billig, men tillige yderst smart ift. Güde værkstedsvogn online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog altid være at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du opholder dig i kort afstand af e-shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Güde værkstedsvogn er vældig essentiel om vi behøver pakken øjeblikkeligt, og af den grund er det tydeligvis klogt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid på Güde værkstedsvogn. En række e-forhandlere – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter online, som trods alt er underforstået at ordren lægges tidligere end et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen fikset før lagermedarbejderne har fri.

Nogle få e-shops i Danmark yder fragt uden gebyr på Güde værkstedsvogn online, men typisk under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ kunne du foretrække den mest prisbevidste leveringsmodel, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

Store netshops udlover click-and-collect hvor man bestiller billig Güde værkstedsvogn på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus og Silvan. De udlover blandt andet klik-og-hent på Güde værkstedsvogn i disse områder:

Brønderslev, Valby, Hedehusene, Næstved, Nørresundby, Greve, Aalborg, Hedensted, Tårnby, Albertslund, Varde, Lyngby, Hvidovre, Ølstykke, Frederiksberg, Middelfart, Virum, Allerød, Birkerød, Charlottenlund, Brøndby, Nyborg, Sønderborg, Nærum, Nakskov, Frederikssund, Frederikshavn, Odder, Glostrup, Helsingør, Viborg, Aarhus, Ishøj, Rudersdal, Hørsholm, Svendborg, Hillerød, Taastrup, Herning, Slagelse, Kalundborg, Fredericia, Herlev, Ringsted, Brabrand, Struer, Kokkedal, Hjørring, Værløse, Tilst, Jyllinge, Randers, Horsens, Højbjerg, Lystrup, Esbjerg, Vordingborg, Silkeborg, Risskov, Kolding, Thisted, Køge, Ballerup, Lillerød, Vallensbæk, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Odense, Grenaa, Vanløse, Holstebro, Aabenraa, Ikast, Holbæk, Rønne, Søborg, Gladsaxe, Stenløse, Brønshøj, Farum, Roskilde, Korsør, Dragør, Haslev, Skanderborg, Vejle, Rødovre, Frederiksværk, Haderslev, Hobro, Gentofte, Åbyhøj, Skive, og København, .

Afhentning for Güde værkstedsvogn er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis Güde værkstedsvogn tilbud og Güde værkstedsvogn online. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. køb Güde værkstedsvogn, billig Güde værkstedsvogn og Güde værkstedsvogn priser, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Tilbud på Güde værkstedsvogn

Det er temmelig bekvemt for købere at sammenligne tilbud på billige Güde værkstedsvogn online hos flere firmaer på nettet, og på grund af dette har utallige internet forretninger i Danmark set sig tvunget til at sænke salgspriserne på Güde værkstedsvogn eftertrykkeligt, og ydermere præstere fri fragt.

Men det kan imidlertid være gavnligt at granske nogle e-butikker efter rabatter og tilbud på Güde værkstedsvogn online forinden du handler, så man er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Man må lige meget hvad være omhyggelig med, at såfremt en butik sælger billige Güde værkstedsvogn online for en pris som virker ubegribelig letkøbt, så er det for det meste være et bevis på en svindel netbutik. Kortbetalinger er i hvert fald en del af et regulativ, som værner os imod uoprigtige internet shops.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at klare regningen på Güde værkstedsvogn over en periode. Det tilbydes typisk ved specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg og Silvan.

Ved indkig i tallene bliver det klart, at internet shoppere ofte efterspørger fx Güde værkstedsvogn online og billig Güde værkstedsvogn. Derudover oplever vi som regel netshoppere kigge efter for eksempel køb Güde værkstedsvogn, Güde værkstedsvogn tilbud samt Güde værkstedsvogn priser.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot resulterer i egentlig stabile genveje til at finde ud af en længere række eksisterende brugeres vurderinger og derfor stiller vi forslag om, at du tjekker e-handlens omtaler før du handler billige Güde værkstedsvogn online.

Facebook byder på ligeledes en del stabile metoder til at få kendskab til online firmaets kundefokus. Desuden ser vi endda internet firmaer hvor det er muligt at tilkendegive en omtale af deres køb, som ydermere bør udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige Güde værkstedsvogn online på en internet virksomhed kunne de principielt læse webshoppens handelsvilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt på de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at granske hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været en erklæring om at internet butikken efterlever de officielle danske regler, foruden at online virksomheden nu og da besøges af jurister der kender de gældende love.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for vanskeligheder ved dit køb af Güde værkstedsvogn. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de mest vedkommende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Güde værkstedsvogn online, f.eks. hvilken byttepolitik e-handlen bruger.

I relation til det er det samtidig relevant, at man stadigvæk bevarer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen af Güde værkstedsvogn, uanset om man har købt fra Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Kirsten gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Maria gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Henrik gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Lene J gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til din online shopping
1Nogle få netshops sikrer fragt uden betaling på Güde værkstedsvogn, men typisk er det så nødvendigt at der købes for et fastslået beløb. Ellers skulle du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Den bliver jævnligt tillige ret simpel. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente varerne selv.
2Trustpilot frembringer helt hæderlige løsninger til at iagttage ganske mange nuværende kunders reflektioner og derved er det fornuftigt, at du ser nærmere på online firmaets vurderinger forud for at du bestiller billige Güde værkstedsvogn online. Facebook frembringer lignende i højeste grad fordelagtige løsninger til at få indtryk af online firmaets pålidelighed.
3Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du bor lige ved internet butikkens arbejdslager. Den leveringsversion er jo særligt aktuel om vi behøver Güde værkstedsvogn om et øjeblik. Alternativt så frembyder en række firmaer på nettet fri fragt, men ofte er det påkrævet at der erhverves for et fastsat beløb.
4Det har vist sig at være i høj grad uproblematisk for forbrugerne at prissammenligne online på billige Güde værkstedsvogn på forskellige online varehuse, og herved tilbyder en lang række webbutikker fragt uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk blive nyttigt at kontrollere nogle internet forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.
5Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, da det kan være et tegn på at webbutikken følger de officielle danske regler, og at hjemmesiden lejlighedsvis vurderes af eksperter som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige Güde værkstedsvogn på en internet butik burde de i princippet tage stilling til deres handelsvilkår.
6Før folk handler billige Güde værkstedsvogn på en e-butik bør de helt sikkert sætte sig ind i netbutikkens handelsaftale, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Tillige stiller vi forslag om at man er hensynstagende til de primære vilkår der har betydning for bestillingen af billige Güde værkstedsvogn online, som eksempelvis hvilken bytteret online forretningen tilbyder.
7Størstedelen af e-shops frembyder til alt held en hel del forskellige billige leveringsudgaver til Güde værkstedsvogn. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig temmelig let gængelig, og endda endvidere den billigste leveringsmulighed.
8Fragttiden er særdeles essentiel i tilfælde af at man har behov for din ordre lige om lidt, så af den grund er det aldeles afgørende at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på Güde værkstedsvogn. Mange e-forretninger stiller udsigt til billig 1 dags levering på en hel del varenumre, men vær obs på at det kræver at ordren laves forinden et fastsat tidspunkt.
9Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af Indsigelsesordningen, der garanterer kunden imod bedrageriske e-handler. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale prisen over en periode.