Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Dette er især en mulighed i de velkendte byggekæder.
Nogle byggecentre fremviser et stort udvalg, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare grensaks.
Du kan finde forskelle i prisen på billige grensaks hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver lave priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
For de fleste er byggeri lig med talrige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en webshop, som kan give tips og tricks til valg af grensaks.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og derved har du mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Som følge af det har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne straks.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra talrige leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af grensaks online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker producerer selv varerne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du få mere konstruktiv sparring fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis grensaks.
Alverdens nichebutikker er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber grensaks online på deres webshop.

akku, batteridrevet, elektrisk, hånd, kraftig, lang, lille, professionel, stor, teleskop, trykluft, Bahco, Black & Decker, Bosch, Fiskars, Garden, Gardena, Grouw, Makita, Milwaukee, Ryobi, Stihl, Wolf Garten, 40 cm, 70 cm, forlænger, teleskop, teleskopskaft, udveksling, stang

Danmarks største byggecentre

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

grensaks bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

grensaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

grensaks silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

grensaks jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du tit lægge mærke til prognosen for vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at regne når du lige arbejder hårdt på dit vigtige projekt.
2Det kan vise sig nyttigt at få assistance til arbejdet, navnlig når det er større ombygninger. Store opgaver behøver flere personer. Desuden er det hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
3Det kan give mening at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal få assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Ifald du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at notere priser fra en håndfuld virksomheder.
4Der findes alle mulige former for vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube kan hjælpe med vældig meget anvendelig oplysning, i særlig grad hvis du benytter den engelske version.
5Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de nødvendige materialer disponible forinden du starter arbejdet. Du har fordel af at notere en hurtig note hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og så tjekke materialerne, med det formål at du er tryg ved at du har husket alt.
6Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beklædning såsom hjelm og sko som sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
7Ofte vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør gennemgå mulige tilbud på dem en ad gangen.
8Der præsenterer sig typisk overraskende problematikker i forbindelse med krævende opgaver, og herved kan det være værdifuldt at man har afsat en god portion tid i handlingsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
9Du kan indhente offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet har betydning for klimaet.
10I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det være ekstremt vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Du skal aldrig gå ned på værktøj. Tit kan det være smart at have det tilgængeligt idet du påbegynder byggeriet. Du bør huske at indkalkulere de her udgifter i det økonomiske overblik.
12Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med arbejdet. Du må forfatte en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær konkret idet du laver din køreplan.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

Størstedelen af internet foretagender foreslår nu om dage diverse billige leveringsudgaver til grensaks. Den mest anvendte er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, og typisk tilmed den billigste mulighed for levering.

Du kunne også forsøge at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig mange gange en kende mindre billig, men desuden ualmindeligt smertefri ved køb af grensaks online. Den mest billige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på grensaks er naturligvis ekstremt væsentlig når man har behov for din ordre lige om lidt, så af den grund er det rimelig på sin plads at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved grensaks. Adskillige internet foretagender – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men det kræver at ordren placeres forud for et aftalt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle få netshops lover fragtfri levering på grensaks online, men tit påkræves det at der handles for et fastsat beløb. Desuden må man udvælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

En stor portion netshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig grensaks online og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bygma. De frembyder blandt andet afhentning af grensaks i disse byer:

Silkeborg, Randers, Hvidovre, Odense, Hillerød, København, Roskilde, Holstebro, Glostrup, Nyborg, Thisted, Allerød, Nørresundby, Aalborg, Lillerød, Gentofte, Ølstykke, Vanløse, Frederikshavn, Tilst, Viborg, Sønderborg, Haslev, Ikast, Frederiksberg, Ringsted, Greve, Jyllinge, Brønshøj, Skanderborg, Holbæk, Albertslund, Åbyhøj, Horsens, Herning, Ishøj, Korsør, Stenløse, Slagelse, Værløse, Rudersdal, Odder, Ballerup, Birkerød, Kalundborg, Næstved, Brabrand, Herlev, Nærum, Solrød Strand, Aarhus, Vejle, Hørsholm, Hedensted, Højbjerg, Dragør, Frederiksværk, Brønderslev, Hjørring, Nykøbing Falster, Lystrup, Lyngby, Gladsaxe, Vordingborg, Frederikssund, Brøndby, Kolding, Fredericia, Charlottenlund, Risskov, Rønne, Valby, Varde, Søborg, Svendborg, Tårnby, Kokkedal, Vallensbæk, Skive, Esbjerg, Struer, Helsingør, Virum, Middelfart, Grenaa, Haderslev, Rødovre, Aabenraa, Taastrup, Køge, Nakskov, Hedehusene, Hobro, og Farum, .

Click-and-collect for grensaks er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger bl.a. grensaks priser og grensaks tilbud. Vi ser derudover ofte mennesker lede efter fx grensaks online, billig grensaks samt køb grensaks, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Gode tilbud på grensaks

Det er ret så ukompliceret for almindelige mennesker at finde information om priser på billige grensaks online på forskellige internet forretninger, og så har en hel del e-forhandlere set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på grensaks helt i bund, og i øvrigt frembyde gebyrfri levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig indbringende at sammenholde enkelte webbutikker efter udsalg og tilbud på grensaks online før du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Stark.

Man må bare være så påvagt, at hvis en internet webshop afhænder billige grensaks online til salg for en pris som virker himmelråbende billig, burde det tit være et kendetegn på en uoprigtig internet virksomhed. Shopping med kort er dog indbefattet af en ordning, der assisterer os overfor snydagtige e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du vil klare omkostningerne til grensaks over tid. Det foreslåes normalt ved specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter blandt andet grensaks online og billig grensaks. Foruden dette oplever man mange gange folk efterspørge fx køb grensaks, grensaks tilbud og grensaks priser.

Læs nuværende kunders oplevelser

Trustpilot byder på altid gode løsninger til at tyde en række tidligere forbrugeres erfaringer og af den grund er det prisværdigt, at du beser internet selskabets ratings forinden du køber billige grensaks online.

Facebook giver dig også nogenlunde pålidelige genveje til at få indsigt i online forhandlerens popularitet. I øvrigt ses en række internet virksomheder som tilbyder kunderne at forfatte en vurdering af deres køb, som tillige må benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige grensaks online i en webbutik behøver de altid sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser, det er dog tit et omfattende projekt, særligt på de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Et nemt alternativ kan derfor være at se hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er et signal om at online shoppen lever op til de danske retningslinjer, tillige med at hjemmesiden ofte vurderes af specialister som er meget bekendte med vilkårene.

Det giver dig chance for at få bistand, når du forvoldes dilemmaer med dit køb af grensaks. Dertil er det klogt at kunden er vaks omkring de mest vitale regler der kan influere på købet af grensaks online, eksempelvis den bytteret internet forhandleren garanterer.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvittering på e-mail, således man når som helst kan dokumentere sin bestilling af grensaks, hvad end man handler fra Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Charlotte Jensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Erik Thomsen gav 4 stjerner

Fremragende service

Thomas Madsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Rasmus G gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet kan være temmelig væsentlig når du mangler pakken nu og her, og i det øjemed er det jo passende at du checker den estimerede leveringstid på grensaks. En del netbutikker byder på billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre, som trods alt nødvendiggør at orden realiseres forinden et fastslået klokkeslæt.
2Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en anordning, der begunstiger køberen overfor fup internet butikker. Som en anden løsning bør du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du tilstræber at dække beløbet over en periode.
3Nogle få e-forhandlere frembyder portofri levering på grensaks, men typisk kun hvis man aftager for en konkret sum. Som alternativ bør du udse dig den prisbilligste leveringsudgave, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver i mange tilfælde endvidere ualmindeligt hensigtsmæssig. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid være selv at hente pakken.
4Forinden nogen handler billige grensaks hos en e-handler behøver man på en vis måde sætte sig ind i deres regler, dog er det normalt et tidskrævende arbejde. Desuden er det anbefalelsesværdigt at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige grensaks online, til eksempel hvilken returpolitik webbutikken lover.
5Det er i dag ekstremt smart for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige grensaks i blandt forskellige internet webshops, og til tak yder en hel del internet selskaber i Danmark gratis fragt. Det kan dog imidlertid være lønnende at besigtige nogle forskellige online virksomheder efter tilbud før du bestiller, sådan at du er sikker på at få den billigste pris.
6En række internet forhandlere tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmidler til grensaks. En af de mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er altså usædvanlig ligetil, og mange gange derudover den prisbilligste leveringsmåde.
7Vi tilråder at kontrollere om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en forsikring om at e-butikken efterkommer de gældende danske regler, samt at e-forhandleren rutinemæssigt undersøges af eksperter der har meget erfaring med de gældende love. Forud for at nogen handler billige grensaks hos en e-shop kunne de på en vis måde gennemlæse netbutikkens forretningsvilkår.
8Trustpilot forærer dig stort set gode løsninger til at gøre dig bekendt med mange andre brugeres evalueringer og herved rekommanderer vi, at du studerer e-butikkens omtaler før du køber billige grensaks online. Facebook bringer dig ligeledes en lang række gavnlige metoder til at få indblik i internet webshoppens kundetilfredshed.
9Den mest betalelige leveringsversion vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du opholder dig lige ved internet selskabets bopæl. Den løsning er jo vældig relevant ifald du behøver grensaks med det samme. Alternativt så sikrer flere e-forretninger i Danmark gratis fragt, men i de fleste tilfælde kun når der erhverves for en fastsat pris.