Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Flere byggekæder har et stort sortiment af varer, imens andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare grensaks med teleskop.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne selv. Dette er særligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved bør du købe fra en webshop, som giver råd og vejledning til valg af grensaks med teleskop.
Der er ikke lighed i prisen på billige grensaks med teleskop hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre sælger varer fra alverdens nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af grensaks med teleskop online.
De gængse byggekæder finder du mange steder i landet, og derigennem har du tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at undvære fragten, samt samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille grensaks med teleskop online hos dem.
Forskellige specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du opleve en høj grad af kompetent sparring fra folk med specialistviden i netop grensaks med teleskop.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Danmarks største byggecentre
grensaks med teleskop silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

grensaks med teleskop jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

grensaks med teleskop harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

grensaks med teleskop bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne i den tid der er op til byggeriets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
2Forberedelse viser sig som kilden til succes med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver strategien.
3Husk at regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere burde skaffe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Ifald du anskaffer professionel assistance kan det være fornuftigt at hente prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
4Måske det viser sig essentielt at have alle byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne med fordel nedskrive en simpel indkøbsliste med alt hvad der skal bruges, og så efterse hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
5Det er oplagt at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig hvis det er væsentlige byggeopgaver. Nogle byggerier bør udføres af flere folk. Ydermere vil det være bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6Der viser sig som regel utidige problemer ved omfattende opgaver, og følgelig er det betydningsfuldt at der afsættes god nok plads i planen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
7I god tid inden at du starter byggeprocessen er det ekstremt vigtigt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8I nogle tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
9Du bør ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedssko som sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
10Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være rationelt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst søge sig frem til mulige tilbud på dem én og én.
11Der er en verden af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube tilbyder utrolig meget almennyttig oplysning, særligt når man bruger engelske søgeord.
12Man må ikke undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være af stor betydning at du har udstyret til disposition før du starter arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En lang række online firmaer foreslår nu mange forskellige billige leveringstyper til grensaks med teleskop. Den mest populære er p.t. udleveringssteder, hvor du selv henter dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig ukompliceret, og endda tilmed den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne omvendt planlægge at få produkterne leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver som regel en anelse mere bekostelig, men også ret så let gængelig med grensaks med teleskop online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig lige ved online firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på grensaks med teleskop kan være temmelig vigtig såfremt du behøver produkterne straks, så derfor er det sandelig aktuelt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved grensaks med teleskop. En masse e-handler – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på en lang række produkter online, som imidlertid antager at ordren lægges forinden et givent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet før de logistikansatte tager hjem.

En række internet selskaber garanterer gebyrfri levering på grensaks med teleskop online, men tit påkræves det at der bestilles for et præcist beløb. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest letkøbte type af levering, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig grensaks med teleskop derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene tildeler blandt andet click-and-collect på grensaks med teleskop i følgende byer:

Højbjerg, Roskilde, Frederikssund, Stenløse, Kokkedal, Nørresundby, Hedehusene, Lyngby, Lillerød, Frederiksberg, Vejle, Helsingør, Frederikshavn, Viborg, Vanløse, Ringsted, Hedensted, Herlev, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Næstved, Holbæk, Rudersdal, Rødovre, Vallensbæk, Skive, Sønderborg, Odder, Aabenraa, Herning, Værløse, Brønderslev, Ølstykke, Kolding, Birkerød, Brabrand, Tårnby, Hvidovre, Hillerød, Ballerup, Frederiksværk, Solrød Strand, Haslev, Jyllinge, Farum, Middelfart, Brønshøj, Nyborg, Randers, Glostrup, Tilst, Haderslev, Horsens, Hørsholm, Slagelse, Rønne, Valby, Grenaa, Nærum, Charlottenlund, Greve, Virum, Hobro, Brøndby, Risskov, Køge, Skanderborg, Fredericia, Vordingborg, Odense, Thisted, Lystrup, København, Dragør, Gladsaxe, Gentofte, Svendborg, Aarhus, Varde, Ishøj, Søborg, Holstebro, Aalborg, Allerød, Hjørring, Silkeborg, Esbjerg, Ikast, Kalundborg, Taastrup, Struer, Korsør, Nakskov, og Albertslund, .

Afhentning ift. grensaks med teleskop er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når vi kigger i søgedata er det markant, at netshoppere ofte leder efter for eksempel køb grensaks med teleskop og grensaks med teleskop online. Man ser derudover ofte netshoppere søge for eksempel billig grensaks med teleskop, grensaks med teleskop priser og grensaks med teleskop tilbud, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Find den bedste pris på grensaks med teleskop

Det er jo ualmindeligt gnidningsløst for købere at sammenligne priser på billige grensaks med teleskop online fra diverse internet handler, og med det motiv har utallige e-forretninger ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på grensaks med teleskop betragteligt, og ovenikøbet sikre gebyrfri levering.

Trods dette kan det stadigvæk blive rentabelt at sammenholde enkelte internet selskaber efter tilbud og rabatter på grensaks med teleskop online inden du handler, sådan at du er garanteret at indhente den bedste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

Man bør trods alt være så påvagt, at såfremt en online webshop annoncerer billige grensaks med teleskop online til en salgspris som virker grænseløst letkøbt, så kan det for det meste være et fingerpeg om en uægte internet virksomhed. Køb med kort er heldigvis omfavnet af en retningslinje, som hjælper folk overfor uoprigtige internet selskaber.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere omkostningerne til grensaks med teleskop i flere bidder. Det foreslåes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

Ses der på tallene fremstår det klart, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet billig grensaks med teleskop og grensaks med teleskop online. Man ser derudover typisk mennesker søge bl.a. grensaks med teleskop tilbud, køb grensaks med teleskop og grensaks med teleskop priser.

Kig på folks oplevelser

Trustpilot medfører ret solide chancer for at eftersøge en stor portion øvrige konsumenters bedømmelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du undersøger online shoppens ratings inden du shopper billige grensaks med teleskop online.

Facebook forærer dig derudover stort set strålende løsninger til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Herinde ses en række online shops i Danmark hvor kunder kan forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også burde udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige grensaks med teleskop online hos en internet forhandler bør man i reglen sætte sig ind i forhandlerens regler, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt på de udbredte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne være at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket bør være en indikator for at online forretningen adlyder de gældende danske regler, tillige med at online shoppen jævnligt besøges af sagkyndige som er indført i de gældende love.

Desuden får du anledning til at få assistance, for så vidt du får udfordringer som følge af din shopping med grensaks med teleskop. I øvrigt foreslåes det at man er vidende om de mest essentielle forhold der spiller ind i forbindelse med købet af grensaks med teleskop online, til eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen anvender.

Her er det desuden afgørende, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, så man altid kan bevise købet af grensaks med teleskop, uagtet om man har bestilt hos XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark eller Davidsen.

Charlotte Hansen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Lene gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jesper Møller gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Kirsten gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette kræver at du befinder dig tæt på internet shoppens adresse. Den mulighed for fragt er selvfølgelig usædvanlig afgørende når vi har behov for grensaks med teleskop lige om lidt. Alternativt så garanterer indtil flere firmaer på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde kun når man køber for et konkret beløb.
2Vi foreslår generelt at finde ud af om internet firmaet er e-mærket, da det typisk er en forsikring om at online shoppen respekterer de opstillede regler, foruden at e-shoppen nu og da kontrolleres af fagmænd som har indsigt i lovgivningen. Før nogen handler billige grensaks med teleskop hos en internet forhandler burde man ideelt set tyde forhandlerens handelsbetingelser.
3Før folk køber billige grensaks med teleskop på en online virksomhed burde de i reglen gennemse shoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de grundlæggende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige grensaks med teleskop online, som fx hvilken returneringsret internet virksomheden lover.
4Det er ret fleksibelt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige grensaks med teleskop hos diverse e-forhandlere, og altså yder en lang række internet outlets fri fragt. Derfor kan det immervæk være lønsomt at efterse forskellige butikker på nettet efter billige priser forud for at du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.
5Adskillige netshops foreslår til alt held en række forskellige billige leveringsudgaver til grensaks med teleskop. En af de mest anvendte er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig super ukompliceret, samt desuden også den mest letkøbte slags levering.
6Trustpilot fører til immervæk pæne chancer for at betragte adskillige forhenværende køberes synspunkter og på grund af dette kan det anbefales, at du studerer e-firmaets vurderinger forinden du bestiller billige grensaks med teleskop online. Facebook medfører ydermere tilpas fine metoder til at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed.
7Fragtperioden er vældig vigtig ifald man har brug for din pakke nu og her, og derfor er det helt på sin plads at du ser den anslåede leveringstid ved grensaks med teleskop. Masser af online butikker stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en lang række varer, men vær på vagt da det beroer på at bestillingen anbringes inden et besluttet klokkeslæt.
8Indtil flere webshops yder fragt uden omkostninger på grensaks med teleskop, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man køber for en fastsat sum. Derudover kan du udvælge den mest billige leveringsmetode, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Løsningen er jævnligt endda særligt bekvem. Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
9Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en vedtægt, hvilket værner kunden overfor bedrageriske e-firmaer. Som et alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at afbetale prisen over flere uger.