Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring grensaks 70 cm.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne personligt. Dette er i høj grad muligt hos de gængse byggemarkeder.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige grensaks 70 cm alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge virksomhedens regler.
Flere byggekæder har et bredt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare grensaks 70 cm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har du tilbuddet om at købe online og fragte varerne på egen hånd. Derigennem kan man slippe for fragtgebyret, og sågar skaffe varerne nu og her.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, så du kan købe fra et bredt udvalg af grensaks 70 cm online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille grensaks 70 cm online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få en skarpere pris.
Mange nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Derigennem kan du modtage ekstra gavnlig sparring fra folk som er eksperter i netop grensaks 70 cm.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

grensaks 70 cm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

grensaks 70 cm harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

grensaks 70 cm silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

grensaks 70 cm bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der findes utallige hjælpeartikler og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med betydelige mængder brugbar information, navnligt såfremt du søger på engelsk.
2Forud for at du igangsætter arbejdet kan det vise sig ret betydningsfuldt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Der kommer stort set altid uforudsigelige vanskeligheder ved større byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at komme i mål.
4I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte betinger at projektet har en positiv betydning for naturen.
5For opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Derfor kan du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du lige står midt i det vigtige byggeprojekt.
6Husk at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at indhente forslag fra flere leverandører.
7Man vil ikke mangle værktøj. Tit vil det vise sig uundværligt at have værktøjet parat inden du begynder på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at inkludere disse udgifter i budgettet for byggeriet.
8Godt forarbejde vil være kilden til succes med din byggeproces. Du skal nedskrive en klar strategi, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, og som også indeholder en nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter din arbejdsplan.
9Det kan blive meningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du kan med fordel sammensætte en enkel oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting der skal bruges, og derefter granske listen, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
10Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om væsentlige byggerier. Større ting skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
11Det er fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgift, og så nedfælde billige priser på dem en ad gangen.
12Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedshjelm som hjælp overfor hændelige risici. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke køber professionel hjælp.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er utrolig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En stor portion webbutikker i Danmark frembyder heldigvis en række forskellige billige former for fragt til grensaks 70 cm. En af de mest moderne er i dag pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når der er tid til det. Leveringsformen er altså ret ligetil, og oftest ligeledes den billigste fragtmetode.

Du burde ligeledes beslutte dig for at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen er undertiden en tand mere omkostningsfuld, men til gengæld ekstremt ukompliceret med grensaks 70 cm online. Den billigste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du bor i nærheden af online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på grensaks 70 cm er særligt vital når du står og skal bruge dine nye varer om kort tid, og med det formål er det aldeles relevant at man besigtiger den estimerede leveringstid på grensaks 70 cm. Mange shops på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, men det er underforstået at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren fikset før pakkepersonalet har fri.

Nogle enkelte shops på nettet lover gratis levering på grensaks 70 cm online, men i reglen forudsætter det at man indkøber for en bestemt pris. I øvrigt må man snuppe den mindst kostelige leveringsløsning, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

Flere netbutikker yder afhentning hvor du handler billig grensaks 70 cm online men selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Stark. De frembyder fx klik-og-hent på grensaks 70 cm i disse byer:

Risskov, Skive, Gladsaxe, Aabenraa, Taastrup, Skanderborg, Nærum, Køge, Randers, Værløse, Brønderslev, Odense, Kokkedal, Herlev, Brabrand, Viborg, Kolding, Nyborg, Hobro, Brøndby, Åbyhøj, Frederiksberg, København, Slagelse, Fredericia, Glostrup, Esbjerg, Rønne, Søborg, Svendborg, Silkeborg, Allerød, Lystrup, Haslev, Odder, Hvidovre, Næstved, Haderslev, Sønderborg, Hillerød, Charlottenlund, Solrød Strand, Vanløse, Rudersdal, Roskilde, Virum, Hedensted, Hedehusene, Vejle, Jyllinge, Varde, Ikast, Holstebro, Frederiksværk, Gentofte, Herning, Vallensbæk, Tårnby, Lyngby, Helsingør, Hjørring, Valby, Vordingborg, Aarhus, Højbjerg, Tilst, Hørsholm, Birkerød, Greve, Struer, Thisted, Ballerup, Frederikshavn, Ringsted, Nørresundby, Aalborg, Stenløse, Ølstykke, Lillerød, Dragør, Kalundborg, Albertslund, Brønshøj, Nakskov, Horsens, Rødovre, Grenaa, Middelfart, Ishøj, Holbæk, Nykøbing Falster, Korsør, Farum, og Frederikssund, .

Klik-og-hent ift. grensaks 70 cm er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter fx billig grensaks 70 cm og grensaks 70 cm tilbud. Derudover oplever man mange gange folk efterspørge blandt andet køb grensaks 70 cm, grensaks 70 cm online og grensaks 70 cm priser, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Den bedste pris på grensaks 70 cm

Det er efterhånden i høj grad uproblematisk for internetbrugere at finde information om priser på billige grensaks 70 cm online fra diverse online outlets, og derved har massevis af internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at trykke priserne på grensaks 70 cm betydeligt, og derudover frembyde levering uden omkostninger.

Det kan imidlertid være fordelagtigt at tjekke indtil flere internet forhandlere efter rabatter og tilbud på grensaks 70 cm online forud for at du handler, således at man er velinformeret til at antage den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad huske på, at ifald en forretning på nettet annoncerer billige grensaks 70 cm online for en tilbudspris som kan virke overordentlig god, så bør det mange gange være en varsel om en falsk e-forhandler. Kortbestillinger er i hvert fald en del af en lov, der bistår dig som kunde overfor snydagtige internet shops.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at dække omkostningerne til grensaks 70 cm over en periode. Det foreslåes ofte i niche webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet grensaks 70 cm priser og køb grensaks 70 cm. Foruden dette ser man ofte mennesker søge eksempelvis grensaks 70 cm online, grensaks 70 cm tilbud samt billig grensaks 70 cm.

Analyser tidligere kunders vurderinger

Trustpilot bringer dig helt fantastiske muligheder for at eftersøge ganske mange andre konsumenters synspunkter og herved er det smart, at du kigger nærmere på webshoppens ratings forud for at du shopper billige grensaks 70 cm online.

Facebook yder lige så vel nogle uafhængige chancer for at få indtryk af webshoppens kundefokus. Desuden ses faktisk netshops som gør det muligt at tilkendegive en kritik af deres køb, hvilket ligeledes burde anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige grensaks 70 cm online i en e-forretning burde de for at være sikker se på dens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, især ved de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Et alternativ er at finde ud af om internet shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at internet firmaet tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren rutinemæssigt efterses af fagfolk som mestrer de gældende regler.

Dette er desuden en god chance for hjælpende service, ifald du skulle få besvær i processen med din shopping med grensaks 70 cm. Desuden anbefales det at køberen er vaks omkring de væsentligste vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af grensaks 70 cm online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed shoppen garanterer.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af grensaks 70 cm, uafhængig af om man shopper ved Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg eller Davidsen.

Ole S gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Kim O gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Poul Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Lone gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til når du køber online
1Det er i dag usædvanlig ukompliceret for købere at søge sig frem til priser online på billige grensaks 70 cm i blandt forskellige internet forretninger, og ergo yder masser af webshops fragt uden gebyr. Til gengæld kan det trods alt vise sig tiden værd at efterse nogle få online forhandlere efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
2Nogle online varehuse tilbyder levering uden beregning på grensaks 70 cm, men i de fleste tilfælde påkræves det at du aftager for en fastsat sum. Desuden bør du overveje den mest betalelige leveringsform, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig jævnligt derudover ultra praktisk. Den mest billige form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig vital i tilfælde af at man absolut skal bruge pakken inden for kort tid, og af den grund er det rimelig relevant at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved grensaks 70 cm. Mange online virksomheder byder på billig 1 dags fragt på de fleste af deres varenumre, men det tager udgangspunkt i at ordren lægges forinden et fast tidspunkt.
4Mange internet shops giver på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsudgaver til grensaks 70 cm. Det mest populære er i dag pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når der er mulighed for det. Den er nemlig temmelig let gængelig, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige mulighed for fragt.
5Den mest letkøbte mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du er nærved online shoppens bopæl. Den metode til levering kan vise sig at være ultra aktuel forudsat vi har brug for grensaks 70 cm straks. Alternativt så garanterer flere internet forhandlere portofri levering, men typisk kræves det at der handles for en bestemt sum.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, som er et signal om at netbutikken overholder de danske love, udover at e-shoppen jævnligt revideres af fagmænd der mestrer reglementet på området. Inden folk køber billige grensaks 70 cm i en online shop kan de sådan set studere butikkens forretningsvilkår.
7Forud for at nogen shopper billige grensaks 70 cm hos en webshop behøver de for at være sikker bese webbutikkens handelsaftale, men det er normalt en omfattende opgave. I øvrigt er det at foretrække at køberen er obs på de mest basale bestemmelser der kan influere på købet af billige grensaks 70 cm online, som eksempelvis den returrettighed e-handlen tilbyder.
8Trustpilot leverer faktisk passelige løsninger til at gøre dig bekendt med forskellige tidligere konsumenters evalueringer og derfor støtter vi, at du evaluerer internet firmaets kritik inden du bestiller billige grensaks 70 cm online. Facebook tilbyder dig også i højeste grad troværdige muligheder for at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
9Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et lovbud, hvilket redder en imod falske forretninger på nettet. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale omkostningerne af flere omgange.