Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du får gode råd til valg af grensaks 40 cm.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige grensaks 40 cm fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot grensaks 40 cm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre findes mange steder i landet, og pga. det har flertallet chancen for at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra alverdens nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af grensaks 40 cm online.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er små familiefirmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at bestille grensaks 40 cm online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få billigere priser.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem forventes det at du får super kyndig sparring fra ansatte der er specialister i netop grensaks 40 cm.
De 10 største byggemarkeder
grensaks 40 cm silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

grensaks 40 cm harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

grensaks 40 cm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

grensaks 40 cm bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag må du hyppigt tage notits af vejrprognosen i perioden for byggeriets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned absolut lige når du vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når det er store arbejdsopgaver. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Endvidere vil det være hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
3Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod hændelige uheld. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
4Du har adgang til en hel del guides og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer enormt meget nyttig viden, særligt hvis man leder på engelsk.
5Husk at gennemtænke om du burde stå med hele projektet selv, eller du må få hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en ekspert er det fordelagtigt at søge en pris fra flere firmaer.
6Muligvis vil det vise sig afgørende at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug forud for at du indleder håndværket. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig huskeliste som samler alle de ting der skal bruges, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at alt er som det skal være.
7Godt forarbejde vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at sammensætte en effektiv strategi, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
8Forinden du iværksætter byggeprocessen er det ganske vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
9Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har grejet ved hånden idet du iværksætter byggeprojektet. Husk også at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
10Der præsenterer sig næsten altid pludselige vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og herved vurderes det af stor betydning at der afsættes god plads i agendaen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at have tid nok til det.
11Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et regnskab for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er behjælpeligt at notere alle udgiftsposter, og herefter kortlægge ens købspris for dem en ad gangen.
12Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er absolut overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er absolut imponerende. Scoren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

En hel del e-butikker yder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til grensaks 40 cm. En af de mest benyttede er i vore dage udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo rigtig gnidningsløs, og typisk tillige den billigste fragtmetode.

Du bør omvendt forsøge at bestille pakken til levering til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver gennemsnitligt et hak mere omkostningsfuld, men samtidig ultra ukompliceret ved køb af grensaks 40 cm online. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket er betinget af at du er nær online forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på grensaks 40 cm kan være særdeles afgørende såfremt man mangler varen om få sekunder, så herved er det skam vigtigt at man ser nærmere på leveringstiden på grensaks 40 cm. Temmelig mange netbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på næste hverdag på adskillige varer online, som dog er afhængig af at ordren lægges forinden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken distribueret før personalet har fri.

Flere forretninger på nettet lover levering uden gebyr på grensaks 40 cm online, men typisk er det under forudsætning af at der handles for et præcist beløb. I øvrigt skal man overveje den mest betalelige leveringsmulighed, der tit vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

En stor portion netbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig grensaks 40 cm online men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på grensaks 40 cm i disse områder:

Odder, Tårnby, Allerød, Struer, Kokkedal, Frederikshavn, Silkeborg, Kalundborg, Hvidovre, Frederiksberg, Åbyhøj, Næstved, Værløse, Ringsted, Stenløse, Hillerød, Vejle, Rudersdal, Risskov, Sønderborg, Randers, Aabenraa, Svendborg, Gladsaxe, Roskilde, Nyborg, Jyllinge, Nærum, Slagelse, Greve, Lillerød, Helsingør, Haderslev, Thisted, Birkerød, Hobro, København, Haslev, Dragør, Middelfart, Rødovre, Korsør, Valby, Varde, Herning, Taastrup, Aarhus, Ballerup, Lyngby, Holbæk, Glostrup, Brønshøj, Nykøbing Falster, Aalborg, Skanderborg, Fredericia, Tilst, Odense, Ishøj, Esbjerg, Vordingborg, Hjørring, Brøndby, Virum, Ølstykke, Grenaa, Skive, Solrød Strand, Højbjerg, Charlottenlund, Herlev, Gentofte, Brabrand, Søborg, Frederikssund, Kolding, Farum, Vallensbæk, Viborg, Nakskov, Ikast, Nørresundby, Brønderslev, Hedensted, Albertslund, Lystrup, Frederiksværk, Vanløse, Horsens, Rønne, Hedehusene, Hørsholm, Holstebro, og Køge, .

Klik-og-hent af grensaks 40 cm er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når man kigger i data er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger for eksempel grensaks 40 cm priser og billig grensaks 40 cm. Man ser desuden som regel mennesker søge blandt andet grensaks 40 cm tilbud, grensaks 40 cm online samt køb grensaks 40 cm, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Find den bedste pris på grensaks 40 cm

Det er meget nemt for alle at finde de laveste priser på billige grensaks 40 cm online på flere internet outlets, og på grund af dette har massevis af online virksomheder været nødt til at reducere prisen på grensaks 40 cm voldsomt, og ovenikøbet byde på fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at granske et par internet webshops efter tilbud på grensaks 40 cm online før du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Du bør lige meget hvad være så påpasselig, at når en forhandler på nettet reklamerer billige grensaks 40 cm online til en udsalgspris som anses for enormt favorabel, er det tit være et symbol på en snydagtig online butik. Kortbetalinger er dog omfavnet af en ordning, som forsvarer kunden imod uærlige online firmaer.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre prisen på grensaks 40 cm over en periode. Det fås ofte hos niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som fx Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Når vi kigger i data står det markant, at mennesker tit søger fx grensaks 40 cm online og billig grensaks 40 cm. Foruden dette ser man som regel folk lede efter for eksempel grensaks 40 cm tilbud, grensaks 40 cm priser samt køb grensaks 40 cm.

Se nærmere på tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot byder på tilpas habile chancer for at kigge nærmere på en hel del eksisterende brugeres omtaler og af den grund er det klogt, at du undersøger e-forhandlerens bedømmelser forud for at du køber billige grensaks 40 cm online.

Facebook byder på også ret nyttige muligheder for at få en idé om e-firmaets popularitet. Desuden ses endda outlets på nettet hvor folk kan nedfælde en vurdering af virksomhedens service, hvilket desuden kan bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige grensaks 40 cm online på en e-shop burde man reelt gennemgå e-butikkens forretningsaftale, men det er undertiden en omfattende opgave, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Alternativet kan derfor være at efterse hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er et billede på at online shoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen jævnligt tilses af eksperter der er indført i bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig anledning til støtte, ifald du udsættes for besvær som følge af din shopping med grensaks 40 cm. Derudover slår vi et slag for at køber er opmærksom på de mest vedkommende reglementer i forbindelse med købet af grensaks 40 cm online, som for eksempel den returrettighed shoppen lover.

Her er det ydermere relevant, at man stadigvæk beholder ens kvittering, således man altid kan bevidne sin bestilling af grensaks 40 cm, uanset om man køber ved 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

Lene gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Christian Petersen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Christian Larsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jan S gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste fragtmulighed er dog at hente produkterne selv, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet selskabets tilholdssted. Den fragtmetode er selvfølgelig super central såfremt vi absolut skal bruge grensaks 40 cm lige om lidt. Alternativt så præsterer visse internet forretninger portofri fragt, men i mange tilfælde forudsætter det at man shopper for et fastslået beløb.
2Vi foreslår generelt at finde ud af om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, som er en sikring om at internet forhandleren forstår de danske love, og at internet forretningen af og til revurderes af specialister som har megen viden om bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige grensaks 40 cm hos en netshop kan de uden tvivl løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser.
3Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en anordning, hvilket hjælper dig som køber overfor snydagtige internet varehuse. Som en anden løsning kunne du vælge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil dække betalingen over en periode.
4Flere e-handler i Danmark sikrer portofri levering på grensaks 40 cm, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man aftager for en bestemt sum. Ellers skal man snuppe den mindst kostelige leveringsversion, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtformen viser sig sædvanligvis endvidere særdeles uproblematisk. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
5Det har vist sig at være særdeles bekvemt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige grensaks 40 cm i blandt flere online varehuse, og følgelig yder mange forhandlere på nettet fragtfri levering. Det kan dog imidlertid være indbringende at studere et par forskellige webshops efter tilbud og udsalg inden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
6Størstedelen af online butikker yder heldigvis en hel del forskellige billige fragtmetoder til grensaks 40 cm. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig meget enkel, samt ofte derudover den mest letkøbte fragtløsning.
7Leveringshastigheden er jo ultra væsentlig ifald vi har brug for dine nye varer omgående, og af den grund er det jo meningsfuldt at man checker det forventede leveringstidspunkt ved grensaks 40 cm. Flere internet foretagender tilsiger billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, som alligevel er underforstået at ordren placeres forud for et angivent klokkeslæt.
8Trustpilot præsterer fuldstændig gode muligheder for at eftergå ret mange nuværende kunders tanker og på grund af dette er det at foretrække, at du udforsker online webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige grensaks 40 cm online. Facebook fremskaffer desuden tilpas passende genveje til at få en idé om online butikkens pålidelighed.
9Inden nogen køber billige grensaks 40 cm i en online webshop bør de når alt kommer til alt skimme virksomhedens betingelser, men det er tit ikke specielt ophidsende. For øvrigt er det prisværdigt at køber er sat ind i de mest vedkommende bestemmelser der har betydning for bestillingen af billige grensaks 40 cm online, f.eks. den returneringsret e-firmaet har.