Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
For nogle er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af Greenline ventilator.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden blot Greenline ventilator.
Der er ikke lighed i priserne på billige Greenline ventilator fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder samler varer fra alverdens nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af Greenline ventilator online.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og i kraft af det har mange adgang til at bestille online og hente varerne personligt. I kraft af det har du valget om at undvære fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Hovedparten af nicheforhandlere er opstartsfirmaer, som oftest er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at handle Greenline ventilator online på deres side.
Forskellige online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere god hjælp fra personale der er specialister i lige præcis Greenline ventilator.
De største byggecentre i Danmark

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag over 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Greenline ventilator silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Greenline ventilator bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Greenline ventilator harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Greenline ventilator jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis ombygningen hjælper miljøet. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
2Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube yder assistance med store mængder gavnlig information, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
3Man vil under ingen omstændigheder mangle udstyr. Typisk kan det vise sig smart at have grejet disponibelt idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at inkludere de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
4Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag kan du løbende undersøge femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at regne bedst som du er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
5Måske kan det blive af stor betydning at du har de presserende bygningsmaterialer klar forinden du begynder dit arbejde. Du bør udfærdige en simpel huskeliste som samler alt der er nødvendige, og derefter granske hvert enkelt punkt, så du føler dig tryg ved at du har husket alt.
6Planlægning vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du skal have en strømlinet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver strategien.
7Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt ved omfattende byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere folk. Dertil vil det vise sig bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
8Der kommer jævnligt uventede problemstillinger når det handler om større byggeprojekter, og af den grund kan det være betydningsfuldt at man har afsat en del tid i agendaen, således at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
9Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det bør være en god idé at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kan notere billige priser på hver eneste af dem.
10Du bør tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør få professionel assistance til noget af det. Hvis du søger eksperthjælp er det lukrativt at få tilbud fra forskellige selskaber.
11Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke skaffer professionel assistance.
12I god tid inden at du indleder byggeprojektet må det være ultra fundamentalt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De mest folkekære byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er bedst?

En række internet varehuse frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige former for levering til Greenline ventilator. Den mest moderne er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter pakken når du har mulighed for det. Den er jo meget smart, samt desuden tillige den billigste mulighed for levering.

Du kan tillige afveje for og imod at vælge at få sendt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver jævnligt en tak mindre billig, men derudover usædvanlig let gængelig ift. Greenline ventilator online. Den mest betalelige slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men det forudsætter at du opholder dig nærved internet forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på Greenline ventilator er jo meget relevant såfremt du absolut skal bruge varen om kort tid, så i det øjemed er det faktisk relevant at vi kontrollerer tidshorisonten for levering for Greenline ventilator. De fleste e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, som alligevel forudsætter at bestillingen køres igennem forud for et fastslået klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produkterne afsted inden lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte forretninger på nettet præsterer levering uden gebyr på Greenline ventilator online, men typisk forudsætter det at man indkøber for et konkret beløb. Alternativt bør du beslutte sig for den billigste mulighed for levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En masse webbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig Greenline ventilator online men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Bygma. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af Greenline ventilator i disse områder:

Vejle, Ballerup, Silkeborg, Åbyhøj, Hillerød, Herning, Allerød, Varde, Brabrand, Odder, Lyngby, Fredericia, Skive, Thisted, Rødovre, Frederiksberg, Middelfart, Nakskov, Herlev, Virum, Nykøbing Falster, Dragør, Randers, Frederikshavn, Skanderborg, Solrød Strand, Stenløse, Rudersdal, Højbjerg, Næstved, Holbæk, Hedehusene, Brønderslev, Glostrup, Svendborg, Esbjerg, Ishøj, Slagelse, Struer, Brønshøj, Hobro, Tilst, Søborg, Gladsaxe, Hedensted, Greve, Risskov, Roskilde, Nærum, Ringsted, Birkerød, Kalundborg, Vanløse, Rønne, Grenaa, Nørresundby, Haslev, Korsør, Hvidovre, København, Hjørring, Sønderborg, Brøndby, Ølstykke, Hørsholm, Albertslund, Nyborg, Kolding, Horsens, Kokkedal, Lillerød, Vallensbæk, Frederiksværk, Gentofte, Viborg, Helsingør, Odense, Jyllinge, Vordingborg, Haderslev, Aabenraa, Charlottenlund, Frederikssund, Lystrup, Taastrup, Tårnby, Aalborg, Valby, Aarhus, Farum, Værløse, Køge, Holstebro, og Ikast, .

Klik-og-hent for Greenline ventilator er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man ser på data står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter for eksempel Greenline ventilator tilbud og billig Greenline ventilator. Man ser derudover som regel mennesker efterspørge blandt andet Greenline ventilator priser, køb Greenline ventilator samt Greenline ventilator online, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Priser på Greenline ventilator

Det er i dag ret let for internetbrugere at vurdere tilbud på billige Greenline ventilator online på tværs af forretninger på nettet, og til gengæld har adskillige shops på nettet set sig tvunget til at presse prisniveauet på Greenline ventilator kolossalt, og ydermere yde levering uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at inspicere et par internet webshops efter tilbud på Greenline ventilator online før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark og 10-4.

Du bør bare ikke glemme, at hvis en online forretning reklamerer billige Greenline ventilator online på tilbud til en pris der kan ses som umådelig favorabel, kan det tit være et signal om en snydagtig netshop. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i en vedtægt, der hjælper køberen imod falske online butikker.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at honorere prisen på Greenline ventilator over tid. Det tilbydes ofte ved niche webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Når man ser på tendenserne står det markant, at netshoppere mange gange søger efter fx Greenline ventilator priser og Greenline ventilator tilbud. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere søge eksempelvis billig Greenline ventilator, køb Greenline ventilator samt Greenline ventilator online.

Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot bringer dig absolut solide løsninger til at gøre dig bekendt med en række forhenværende forbrugeres meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du verificerer online shoppens ratings før du shopper billige Greenline ventilator online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende absolut pålidelige muligheder for at få kendskab til netshoppens kundefokus. Derudover møder vi en del online outlets hvor kunder kan frembringe en anmeldelse af virksomhedens service, som også burde drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige Greenline ventilator online hos en webbutik bør de i og for sig få overblik over webbutikkens vilkår, dog er det ofte ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kunne måske være at bemærke om internet virksomheden er e-mærket medlem, da det kan være en indikator for at internet forretningen efterkommer de opstillede regler, og at forretningen hyppigt revideres af fagmænd der kender til de gældende regler.

Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af din ordre på Greenline ventilator. For øvrigt foreslåes det at kunden er på vagt for de væsentligste vedtægter der kan have betydning for købet af Greenline ventilator online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webbutikken bruger.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, så man senere vil kunne eftervise købet af Greenline ventilator, hvad end man køber hos Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 eller Silvan.

Henrik V gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Jens Christensen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Christian gav 5 stjerner

Som altid

Lene A gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til køb på nettet
1Forud for at nogen handler billige Greenline ventilator på en online forretning behøver de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår, dog er det typisk et tidskrævende projekt. Dertil tilrådes det at du er hensynstagende til de mest vedkommende reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af billige Greenline ventilator online, som for eksempel den byttepolitik online forhandleren garanterer.
2Det er særdeles smart for internetbrugere at søge information om priser online på billige Greenline ventilator på forskellige forretninger på nettet, og følgelig lover adskillige e-butikker levering uden gebyr. Det kan alligevel vise sig lønnende at se nærmere på forskellige online shops efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at få den billigste pris.
3Den billigste leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente pakken, som jo afhænger af at du bor nær online shoppens arbejdslager. Den type af levering er selvfølgelig ret bestemmende forudsat man behøver Greenline ventilator omgående. Alternativt så lover indtil flere internet foretagender portofri levering, men tit er det under betingelse af at du bestiller for en konkret sum.
4Nogle enkelte internet webshops byder på fragt uden omkostninger på Greenline ventilator, men i mange tilfælde er det betinget af at der handles for en bestemt sum. Ellers kunne du beslutte sig for den mindst kostelige leveringstype, der ofte vil blive at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen bliver oftest endda usædvanlig praktisk. Den mest prisbevidste fragtmulighed er dog at hente produkterne selv.
5Leveringstidspunktet er ultra vital når du står og skal bruge varerne om et øjeblik, så af den grund er det tydeligvis afgørende at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for Greenline ventilator. En masse internet foretagender byder på billig levering på næste hverdag på deres primære varer, som trods alt beroer på at transaktionen gennemføres inden et angivent tidspunkt.
6Generelt slår vi et slag for at efterse om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det er en tryghed om at e-shoppen efterlever de danske retningslinjer, og at den fra tid til anden undersøges af fagfolk der har megen viden om de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige Greenline ventilator på en webbutik kunne man ideelt set skimme dens betingelser.
7Mange webbutikker i Danmark foreslår nu om stunder flere billige fragttyper til Greenline ventilator. Førstevalget hos mange er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter ordren når der er mulighed for det. Den er jo temmelig praktisk, og tit også den mest prisbevidste mulighed for levering.
8Trustpilot forærer dig i højeste grad stabile chancer for at gøre dig bekendt med adskillige nuværende brugeres kritik og herved er det klogt, at du studerer internet shoppens bedømmelser forud for at du køber billige Greenline ventilator online. Facebook yder for øvrigt sådan set fremragende løsninger til at få indsigt i online firmaets popularitet.
9Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en anordning, hvilket garanterer køberen overfor uærlige internet varehuse. Som et alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at betale beløbet af flere omgange.