Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt hos de store byggekæder.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover bare Green-it løvsuger.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du tilbydes sparring omkring Green-it løvsuger.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Green-it løvsuger fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har billige priser, imens nogle har kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har du tilbuddet om at købe online og transportere produkterne personligt. Herigennem er det muligt at undgå fragtgebyret, og sågar få varerne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra flere producenter, og så kan du handle fra et bredt sortiment af Green-it løvsuger online.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker har meget ekspertise i deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Ergo vil du få ekstra brugbar hjælp fra medarbejdere med specialistviden i netop Green-it løvsuger.
Majoriteten af specialiserede webshops er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du handler Green-it løvsuger online på deres side.
Majoriteten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Green-it løvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Green-it løvsuger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Green-it løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Green-it løvsuger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning er metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en struktureret agenda, der dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver arbejdsplanen.
2Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som fx hjelm og sko som skåner dig med henblik på mulige risici. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
3Inden du påbegynder byggeprocessen kan det blive temmelig centralt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig mange regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Typisk vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive sundt at tage noter til alle udgifter, og dernæst søge sig frem til billige priser på dem én efter én.
5Der kommer næsten altid uventede vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige projekter, og følgelig er det væsentligt at man afsætter en del plads i planen, som gør at man er sikker på at nå i mål.
6Du finder vældig mange artikler og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer en masse gavnlig info, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
7Ved byggeprojekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Således bør du jævnligt kigge på vejrberetningerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
8Det kan blive aktuelt at du har alle byggematerialer til disposition inden du påbegynder eksekveringen. Du kan lave en overskuelig indkøbsliste indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og så efterse hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
9Måske det ville være relevant at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal sikre dig professionel hjælp til områder af projektet. Ifald du skal have hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at projektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud beroer altså på at renoveringen influerer positivt på miljøet.
11Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved væsentlige byggerier. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
12Man må på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være fornuftigt at du har værktøjet til rådighed idet du starter byggeprocessen. Det er desuden afgørende at medregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En lang række online virksomheder tilbyder nu en hel del forskellige billige metoder til levering til Green-it løvsuger. En af favoritterne er i dag levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Den er nemlig ret så praktisk, og oftest tillige den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du kan alternativt afveje for og imod at få pakken sendt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver somme tider et hak mere bekostelig, men også ekstremt overkommelig med Green-it løvsuger online. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du befinder dig med kort afstand til netshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på Green-it løvsuger kan være vældig essentiel forudsat du står og skal bruge dine nye varer nu og her, og derfor er det sandelig meningsfuldt at du checker leveringstiden for Green-it løvsuger. Masser af webbutikker – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, men husk at det afhænger af at orden realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de kan nå at få ordren distribueret forinden medarbejderne holder fyraften.

Nogle outlets på nettet garanterer fragt uden gebyr på Green-it løvsuger online, men for det meste stiller det krav om at der indkøbes for en fastsat pris. Derudover kunne du overveje den prisbilligste type af levering, der oftest vil blive at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

De store webbutikker tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig Green-it løvsuger hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af Green-it løvsuger i følgende områder:

Charlottenlund, Tilst, Aalborg, Hjørring, Aarhus, Grenaa, Valby, Skive, Ballerup, Hvidovre, Lystrup, Viborg, Kalundborg, Åbyhøj, Ikast, Højbjerg, Virum, Rønne, Frederiksberg, Vanløse, Gladsaxe, Taastrup, Aabenraa, Frederiksværk, Værløse, Vallensbæk, Søborg, Horsens, Brøndby, Ishøj, Hedehusene, Holstebro, Frederikssund, Odense, København, Thisted, Jyllinge, Nakskov, Brønshøj, Lyngby, Birkerød, Hobro, Næstved, Haslev, Brabrand, Frederikshavn, Skanderborg, Roskilde, Glostrup, Rødovre, Slagelse, Herning, Hørsholm, Korsør, Varde, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Ringsted, Holbæk, Herlev, Odder, Sønderborg, Greve, Svendborg, Struer, Nærum, Vejle, Randers, Helsingør, Stenløse, Hillerød, Silkeborg, Fredericia, Køge, Tårnby, Rudersdal, Kokkedal, Ølstykke, Hedensted, Middelfart, Haderslev, Brønderslev, Kolding, Dragør, Farum, Allerød, Nyborg, Vordingborg, Risskov, Lillerød, Nørresundby, Albertslund, Esbjerg, og Gentofte, .

Afhentning af Green-it løvsuger er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Amager, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter blandt andet Green-it løvsuger priser og billig Green-it løvsuger. Man ser derudover mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis køb Green-it løvsuger, Green-it løvsuger tilbud og Green-it løvsuger online, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Gode tilbud på Green-it løvsuger

Det er i dag ultra smertefrit for forbrugerne at lave prissammenligning på billige Green-it løvsuger online hos diverse forretninger på nettet, og derved har adskillige e-firmaer været presset til at at tvinge salgspriserne på Green-it løvsuger betydeligt, og ovenikøbet præstere gratis fragt.

Men det kan til hver en tid vise sig lønnende at efterse forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på Green-it løvsuger online forud for at du placerer ordren, således at man er sikret at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Man bør trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet virksomhed annoncerer billige Green-it løvsuger online til en pris som kan ses som umådelig beskeden, så burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en uoprigtig online webshop. Shopping med kort er i hvert fald omsluttet af en ordning, som sikrer dig som kunde imod uærlige e-butikker.

Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere regningen på Green-it løvsuger over et længere tidsrum. Dette fås som regel i specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at mennesker mange gange søger efter bl.a. Green-it løvsuger online og Green-it løvsuger priser. Derudover oplever man ofte netshoppere søge efter eksempelvis Green-it løvsuger tilbud, køb Green-it løvsuger og billig Green-it løvsuger.

Udforsk eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot frembringer forholdsvis sikre chancer for at dechifrere flere eksisterende kunders betragtninger og derfor tilråder vi, at du vurderer internet selskabets bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige Green-it løvsuger online.

Facebook fremskaffer derudover visse hensigtsmæssige chancer for at få et kig ind i internet forretningens pålidelighed. Her møder vi faktisk internet webshops som tilbyder folk at offentliggøre en vurdering af deres køb, som desuden kan bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige Green-it løvsuger online i en e-butik burde de egentlig sætte sig ind i deres handelsaftale, dog er det bare ikke specielt ophidsende, især på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Et alternativ kan derfor være at tjekke om online webshoppen er verificeret af e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at internet forretningen tilslutter sig de danske love, tillige med at butikken tit evalueres af jurister som har megen viden om reglerne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til at få assistance, ifald du forvoldes problemstillinger ved din handel med Green-it løvsuger. Yderligere går vi ind for at køber er sat ind i de mest betydningsfulde vilkår gældende for købet af Green-it løvsuger online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen bruger.

På grund af dette er det tilmed relevant, at man stadigvæk sikrer sin ordremail, så man når som helst kan bevise bestillingen af Green-it løvsuger, hvad end man har handlet ved Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

Anne Møller gav 5 stjerner

Fremragende service.

Erik gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Michael gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Lars Johansen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til når du køber online
1Trustpilot medfører regulære solide genveje til at finde ud af flere forhenværende køberes reflektioner og af den grund foreslår vi, at du eftersøger internet shoppens vurderinger forinden du bestiller billige Green-it løvsuger online. Facebook fremskaffer desuden en del uafhængige muligheder for at få indblik i online forretningens popularitet.
2Den billigste leveringsform vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du bor tæt på e-handlens hjemsted. Den leveringsmetode er jo særligt relevant hvis man står og skal bruge Green-it løvsuger fluks. Alternativt så lover nogle få online outlets fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for en fastsat sum.
3Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en retningslinje, som assisterer køber overfor fup shops på nettet. Som alternativ kan du anvende et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du agter at afdrage beløbet i flere bidder.
4Det er i dag vældig let for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige Green-it løvsuger fra diverse online varehuse, og ergo yder flere netshops billig levering. Derfor kan det til hver en tid være smart at studere nogle online forretninger efter rabat og tilbud forinden du køber, sådan at man er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.
5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særdeles central hvis man behøver produktet om kort tid, så i det øjemed er det uden tvivl passende at vi gransker den forventede leveringsdato ved Green-it løvsuger. En række forhandlere på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen realiseres forud for et besluttet tidspunkt.
6En masse online forretninger tilbyder i dag alverdens billige leveringsformer til Green-it løvsuger. En af de mest populære er i dag udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter varerne når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig særligt simpel, samt typisk endda den prisbilligste leveringsform.
7Vi tilråder at kigge om e-forretningen er e-mærket medlem, hvilket burde være et tegn på at internet butikken adlyder de danske regler, tillige med at e-shoppen regelmæssigt revurderes af fagmænd der har megen viden om vedtægterne på området. Før folk shopper billige Green-it løvsuger hos en butik kan de principielt gennemløbe deres regler.
8Nogle få online forhandlere yder levering uden omkostninger på Green-it løvsuger, men undertiden afkræver det at der erhverves for et bestemt beløb. Derudover må man udse dig den mest prisbevidste mulighed for fragt, som mange gange er at få dem til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden er i regelen ydermere meget let. Den mindst kostelige leveringsmetode er dog selv at hente varerne.
9Før nogen bestiller billige Green-it løvsuger hos en netbutik burde man altid betragte virksomhedens betingelser, dog er det for det meste ikke super interessant. I øvrigt tilråder vi at man er omhyggelig omkring de mest basale vilkår der er gældende for shopping af billige Green-it løvsuger online, f.eks. den byttepolitik internet shoppen garanterer.