Byghjem.dk

Gratfræser

Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D14,3/13,5/15°
170 kr.
Mere info
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D14,3/13,5/15°
350 kr.
Mere info
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D20/26/10°
365 kr.
Mere info
Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D20/17/15°
255 kr.
Mere info
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/16/10°
310 kr.
Mere info
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D16/13,5/15°
360 kr.
Mere info
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/13,5/15°
300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt ved de store byggecentre.
For en del er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af gratfræser.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du finde et andet.
Der er variationer i prisniveauet på billige gratfræser alt efter hvor du handler online. Nogle satser på de bedste tilbud, imens øvrige tilbyder service. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør tænke over om det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, udover blot gratfræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggekæder forhandler varer fra alle mulige producenter, og så kan du købe fra et bredt sortiment af gratfræser online.
De store byggecentre findes mange steder i landet, og på grund af det har mange adgang til at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få lavere priser.
Flertallet af webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo bør du forvente mere kyndig service fra personale som er specialister i netop gratfræser.
En masse niche netbutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du bestiller gratfræser online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

gratfræser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

gratfræser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

gratfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

gratfræser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive rationelt at tage noter til hver enkelt omkostning, og så tjekke mulige tilbud på hver eneste af dem.
2Der kan findes stribevis af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver temmelig meget anvendelig viden, ikke mindst såfremt man kigger på engelsk.
3Husk at tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør få eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Når du får hjælp fra en professionel anbefales det at modtage priser fra en håndfuld selskaber.
4Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel indkøbsseddel indeholdende alt det du har brug for, og efterfølgende gennemløbe materialerne, med det formål at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
5Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beklædning inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
6Der viser sig som regel pludselige udfordringer ved svære byggeprojekter, og herved er det værdifuldt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
7Det kan være til god gavn at få assistance til byggeprojektet, navnlig såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige opgaver kræver flere folk. I øvrigt bliver det hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
8Du bør ikke undvære udstyr. Ofte kan det være strategisk at have grejet klar inden du tager fat på byggeprojektet. Glem ikke at tillægge de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
9Før du går i gang med dit byggeprojekt må det være usandsynligt centralt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Godt forarbejde bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du må have en klar dagsorden, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du nedskriver din dagsorden.
11For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag bør du jævnligt kigge på udsigten ift. vejret i tiden op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
12Det er muligt at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Støtten forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er rigtig godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

En del netshops frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmåder til gratfræser. En af de mest moderne er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså meget nem, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du burde også prøve at få leveret til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er i regelen et hak mere bekostelig, men endda særdeles smart ved køb af gratfræser online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det kræver at du er i nærheden af webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på gratfræser kan vise sig at være usædvanlig vital såfremt vi behøver din ordre om få sekunder, så i det øjemed er det utvivlsomt essentielt at du checker det estimerede leveringstidspunkt på gratfræser. Masser af internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, der dog stiller krav om at transaktionen gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer distribueret forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Visse byggemarkeder garanterer fragtfri levering på gratfræser online, men ofte afkræver det at der erhverves for et konkret beløb. Alternativt burde man gribe den mest betalelige leveringsløsning, hvilket tit er at få leveret din ordre til et udleveringssted.

Flere netshops giver afhentning hvor du køber billig gratfræser derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne yder bl.a. klik-og-hent på gratfræser i disse områder:

Risskov, Næstved, Viborg, Ikast, Rudersdal, Dragør, Hillerød, Lillerød, Nærum, Kolding, Hedensted, Nykøbing Falster, Rødovre, Varde, Gladsaxe, Thisted, Søborg, Silkeborg, Tårnby, Ishøj, Frederiksværk, Hvidovre, Ringsted, Middelfart, Tilst, Ballerup, Skanderborg, Herning, Korsør, Højbjerg, Struer, Brønderslev, Odense, Åbyhøj, Skive, Hedehusene, Vallensbæk, Rønne, Esbjerg, Roskilde, Helsingør, Frederikssund, Vordingborg, Grenaa, Hørsholm, Vanløse, Valby, Kokkedal, Herlev, Horsens, København, Haslev, Odder, Farum, Nørresundby, Fredericia, Nyborg, Glostrup, Brønshøj, Charlottenlund, Brøndby, Kalundborg, Sønderborg, Solrød Strand, Køge, Aabenraa, Birkerød, Allerød, Aalborg, Hobro, Frederiksberg, Greve, Stenløse, Brabrand, Virum, Frederikshavn, Holstebro, Lyngby, Albertslund, Jyllinge, Haderslev, Gentofte, Aarhus, Ølstykke, Randers, Værløse, Svendborg, Nakskov, Slagelse, Taastrup, Hjørring, Lystrup, Holbæk, og Vejle, .

Afhentning for gratfræser er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter blandt andet gratfræser priser og køb gratfræser. Derudover ser vi typisk internet shoppere søge for eksempel gratfræser online, gratfræser tilbud samt billig gratfræser, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på gratfræser

Det har vist sig at være usædvanlig praktisk for alle at sammenligne tilbud på billige gratfræser online på diverse e-forretninger, og på grund af dette har masser af online forretninger været nødt til at nedbringe priserne på gratfræser betragteligt, og endda frembyde levering uden beregning.

Det kan ikke desto mindre blive smart at efterprøve visse internet forretninger efter tilbud og rabatter på gratfræser online før du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Du bør blot være omhyggelig med, at hvis en shop udbyder billige gratfræser online til en pris som virker overordentlig tiltalende, kunne det undertiden være en indikation på en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en foranstaltning, hvilket begunstiger folk imod falske outlets på nettet.

Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale regningen på gratfræser over en længere periode. Det fås ofte ved specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Når vi kigger i data bliver det klart, at internetbrugere ofte søger efter fx køb gratfræser og gratfræser online. Man ser derudover tit online shoppere lede efter for eksempel gratfræser tilbud, gratfræser priser og billig gratfræser.

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot resulterer i helt sikre løsninger til at verificere en stor portion aktuelle køberes anmeldelser og derved tilråder vi, at du gennemsøger webshoppens ratings før du shopper billige gratfræser online.

Facebook præsterer tilsvarende nogenlunde fortræffelige metoder til at få indblik i internet shoppens kundefokus. Her møder vi en række online outlets hvor det er muligt at nedfælde en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige gratfræser online i en butik behøver man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af dens betingelser, dog er det normalt ikke super interessant, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Alternativet kunne være at tjekke hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en erklæring om at online virksomheden adlyder dansk lovgivning, samt at internet butikken løbende monitoreres af specialister der er indført i lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for en hjælpende hånd, for så vidt du får dilemmaer i forbindelse med din handel med gratfræser. Derudover anbefaler vi at man er obs på de mest vitale betingelser der kan have betydning for bestillingen af gratfræser online, eksempelvis den returpolitik internet firmaet tilsikrer.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, således man en anden gang kan vidne om sit køb af gratfræser, uanset om man shopper hos Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

Jørgen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Inge gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Birthe N gav 5 stjerner

God til prisen

Lars gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til online indkøb
1Fragtperioden er jo temmelig betydningsfuld om du har brug for ordren inden for kort tid, og af den grund er det relativt klogt at du studerer den estimerede leveringstid for gratfræser. Adskillige internet webshops byder på billig dag-til-dag levering på en række varenumre, der dog afhænger af at bestillingen gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for at kigge om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en sikkerhed for at internet webshoppen efterfølger de opstillede regler, udover at forretningen hyppigt monitoreres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden folk køber billige gratfræser hos en shop behøver man i og for sig sætte sig ind i butikkens vilkår.
3Den billigste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du er tæt på internet firmaets bopæl. Den leveringsløsning kan vise sig at være særligt essentiel forudsat du behøver gratfræser lige om lidt. Alternativt så garanterer en hel del internet forretninger gebyrfri levering, men i mange tilfælde kun ifald der bestilles for et fastsat beløb.
4En stor portion forretninger på nettet yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige former for levering til gratfræser. Den mest populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså i høj grad overkommelig, samt oftest derudover den billigste mulighed for fragt.
5Før nogen bestiller billige gratfræser i en butik på nettet behøver de de facto gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens regler, dog er det gerne ikke super interessant. Derudover anbefales det at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante vilkår der influerer på handlen med billige gratfræser online, eksempelvis den byttepolitik online forhandleren bruger.
6Det er jo efterhånden yderst fremkommeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige gratfræser på flere internet forretninger, og derfor lover masser af netshops levering uden omkostninger. Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønsomt at efterse nogle e-shops efter rabat og tilbud før du køber, sådan at du er velinformeret til at antage den skarpeste pris.
7Nogle få internet butikker lover portofri fragt på gratfræser, men undertiden gælder det kun hvis du bestiller for et konkret beløb. Som alternativ burde du udvælge den billigste fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Muligheden viser sig for det meste ligeledes temmelig ukompliceret. Den mest betalelige type af levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
8Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af et reglement, hvilket garanterer dig som køber overfor uærlige internet handler. Som en anden løsning kunne du vælge en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du foretrækker at klare omkostningerne over en længere periode.
9Trustpilot frembringer fuldkommen troværdige muligheder for at læse en stor gruppe eksisterende køberes tanker og af den grund er det en hjælp, at du efterforsker internet forretningens omtaler forud for at du bestiller billige gratfræser online. Facebook genererer også rigtig gunstige løsninger til at få en idé om e-firmaets pålidelighed.