Er du på udkig efter granitsten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg granitsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til belægning til trædesten til bede til trappe til haven til bålplads til væg til indkørsel til gravsted

Varianter: sorte flade små sprængte store savede runde

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring granitsten.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør vide om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot granitsten.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige granitsten fra webshop til webshop. En del giver gode priser, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Hvis du vil have varerne nu og her eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er især et alternativ i de udbredte byggekæder.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra flere producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af granitsten online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og pga. det har folk adgang til at bestille online og køre produkterne personligt. Derfor er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, som kan give øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke webshops er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille granitsten online på deres side.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er specialister i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved kan du forvente en høj grad af erfaren service fra ansatte der er specialister i lige præcis granitsten.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

granitsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

granitsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af flere end 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

granitsten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

granitsten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forinden du optager byggeprocessen kan det blive usandsynligt centralt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet betinger at projektet har betydning for naturen.
3Du bør på ingen måde se bort fra sikkerheden, så glem ej påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især når du ikke køber eksperthjælp.
4Der er en hel række artikler og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til vældig meget konstruktiv oplysning, navnligt hvis man benytter den engelske version.
5Det kan vise sig meningsgivende at du har de presserende byggematerialer til rådighed forinden du igangsætter håndværket. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel indkøbsseddel som indeholder det der er nødvendige, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Du bør under ingen omstændigheder fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være klogt at have grejet tilgængeligt akkurat som du begynder på byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage disse udgifter i økonomien.
7Det kan være en god idé at få hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når det kommer til krævende byggeprojekter. Store byggerier stiller krav om flere personer. Derudover bør det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kunne nedskrive ens udgift ved dem én og én.
9Du bør gennemtænke hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan investere i eksperthjælp til færdiggørelsen af projektet. Når du skal have hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at notere tilbud fra flere foretagender.
10Der kommer uden tvivl ubelejlige udfordringer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og derfor kan det være væsentligt at man afsætter god nok plads i planen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
11Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du skal lave en strømlinet tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din plan.
12For opgaver udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at regne absolut lige når du er i fuld gang med dit komplekse byggeprojekt.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er yderst overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En hel del internet forhandlere foreslår i dag alverdens billige metoder til levering til granitsten. En af favoritterne er nu til dags pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er jo super smertefri, og typisk endda den mest betalelige fragttype.

Du bør alternativt beslutte dig for at vælge at få leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig gennemsnitligt en lille smule mindre billig, men på den anden side særdeles gnidningsløs ift. granitsten online. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du opholder dig i kort afstand af internet selskabets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på granitsten kan vise sig at være ekstremt afgørende i tilfælde af at vi skal bruge ordren om et øjeblik, så med det formål er det utvivlsomt væsentligt at man besigtiger leveringstidspunktet ved granitsten. Størstedelen af webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre online, hvilket betinges af at orden realiseres forud for et fast klokkeslæt, så de kan nå at få dit nye produkt ordnet inden personalet har fri.

Indtil flere online butikker tilbyder levering uden beregning på granitsten online, men for det meste forudsætter det at du aftager for et konkret beløb. Som alternativ kunne du snuppe den mest prisbevidste løsning til levering, som typisk er at få bragt pakken til en pakkeshop.

En del byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig granitsten derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på granitsten i følgende områder:

Haderslev, Gentofte, Horsens, Grenaa, Stenløse, Farum, Frederikssund, Skanderborg, Brønshøj, Ishøj, Ringsted, Struer, Greve, Jyllinge, Randers, Nakskov, Odense, Hillerød, Vallensbæk, Rudersdal, Gladsaxe, Kokkedal, Glostrup, Solrød Strand, København, Værløse, Sønderborg, Kalundborg, Tårnby, Vejle, Hedensted, Nykøbing Falster, Holstebro, Nærum, Frederiksberg, Hobro, Helsingør, Varde, Dragør, Hørsholm, Frederiksværk, Aalborg, Thisted, Svendborg, Holbæk, Lillerød, Vordingborg, Skive, Rønne, Køge, Hjørring, Hvidovre, Esbjerg, Åbyhøj, Odder, Ikast, Slagelse, Højbjerg, Viborg, Søborg, Lyngby, Aarhus, Risskov, Næstved, Taastrup, Ballerup, Herning, Nyborg, Frederikshavn, Lystrup, Charlottenlund, Haslev, Albertslund, Brøndby, Vanløse, Tilst, Allerød, Ølstykke, Aabenraa, Hedehusene, Brabrand, Kolding, Valby, Nørresundby, Herlev, Rødovre, Virum, Birkerød, Roskilde, Silkeborg, Fredericia, Middelfart, Korsør, og Brønderslev, .

Click-and-collect for granitsten er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter bl.a. granitsten tilbud og køb granitsten. Foruden dette oplever man mange gange mennesker lede efter fx granitsten online, granitsten priser samt billig granitsten, plus de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Tilbud på granitsten

Det er jo ret så hensigtsmæssigt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige granitsten online fra diverse e-forhandlere, og herved har flere netbutikker set sig tvunget til at nedbringe prisen på granitsten markant, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at inspicere enkelte internet forretninger efter tilbud på granitsten online inden du køber, således at du er velinformeret til at opnå den bedste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Man bør blot være obs på, at hvis en internet virksomhed tilbyder billige granitsten online for en pris der er utrolig beskeden, kunne det for det meste være et tegn på en fup online webshop. Kortkøb er dog inkluderet i en orden, der forsvarer køber overfor svindlende firmaer på nettet.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at finansiere betalingen af granitsten ude i fremtiden. Dette fås som regel i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i data står det tydeligt, at folk jævnligt leder efter for eksempel granitsten online og granitsten priser. Man ser desuden som regel netshoppere kigge efter eksempelvis billig granitsten, køb granitsten samt granitsten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg granitsten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til trappe til bålplads til bede til belægning til trædesten til gravsted til indkørsel til haven til væg

Varianter: sprængte sorte runde små savede store flade

Kig på folks evalueringer

Trustpilot giver dig ultra ærlige chancer for at se nærmere på flere eksisterende køberes observationer og derfor tilrådes det, at du bliver klogere på internet shoppens anmeldelser forinden du shopper billige granitsten online.

Facebook indebærer desuden ganske fremragende genveje til at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed. I øvrigt er der en række outlets på nettet som gør det muligt at ytre en kritik af ordreforløbet, som tilmed kan benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige granitsten online på en e-butik bør man for at være på den sikre side bese webshoppens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, specielt hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

En anden valgmulighed kan derfor være at efterse om netshoppen er medlem af e-mærket, da det kan være en påvisning af at e-forhandleren følger de danske regler, foruden at internet shoppen nu og da ses til af eksperter som forstår de gældende vilkår.

Det giver dig mulighed for at blive assisteret, ifald du møder dilemmaer i forbindelse med dit køb af granitsten. Yderligere tilråder vi at man er påpasselig med de mest vedkommende regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af granitsten online, til eksempel hvilken returret online forretningen tilbyder.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man stadig gemmer ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af granitsten, uanset om man shopper fra Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Maria gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Erik K gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Erik Andersen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Lone Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til online indkøb
1De fleste e-firmaer giver til alt held flere billige leveringstyper til granitsten. En der er meget anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine produkter den dag der passer dig. Muligheden er nemlig temmelig smertefri, og tit tilmed den billigste leveringsløsning.
2Det er jo temmelig let gængeligt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige granitsten i blandt flere internet outlets, og på grund af dette præsterer utallige online varehuse fragt uden gebyr. Derfor kan det imidlertid blive rentabelt at efterprøve et par forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud før du handler, så du er sikret at indhente den mindst kostelige pris.
3Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, da det bør være et signal om at online forhandleren accepterer dansk lovgivning, samt at netbutikken lejlighedsvis overværes af jurister der forstår reglerne. Før nogen bestiller billige granitsten i en forhandler på nettet burde man helt sikkert kigge på forhandlerens vilkår.
4Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, der bistår dig som kunde imod uægte forretninger på nettet. Som alternativ burde du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afbetale betalingen over et længere tidsrum.
5Leveringstiden er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld hvis vi har brug for varerne inden for kort tid, og derfor er det tydeligvis på sin plads at vi gransker det forventede leveringstidspunkt på granitsten. De fleste forretninger på nettet garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer, som nødvendiggør at ordren indsendes tidligere end et konkret klokkeslæt.
6Før folk shopper billige granitsten i en netbutik kunne man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsvilkår, dog er det typisk ikke videre spændende. Ydermere foreslår vi at du er vaks omkring de mest essentielle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige granitsten online, fx den byttepolitik hjemmesiden bruger.
7Trustpilot byder på helt solide genveje til at kigge nærmere på diverse nuværende konsumenters bedømmelser og på grund af dette foreslåes det, at du vurderer e-forretningens anmeldelser inden du handler billige granitsten online. Facebook fører til lige så vel fuldt ud relevante chancer for at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
8Enkelte e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden betaling på granitsten, men ofte kun såfremt du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt burde man foretrække den mest billige fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Løsningen viser sig som oftest ydermere temmelig let gængelig. Den prisbilligste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
9Den mest betalelige type af levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men det kræver at du lever lige ved online virksomhedens arbejdslager. Den løsning er selvfølgelig super afgørende hvis vi skal bruge granitsten med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-butikker gebyrfri levering, men oftest kræver det at man indkøber for en fastsat sum.