Byghjem.dk

Græssaks

Græssaks 350 mm - Ergo 360 gr. håndtag
74 kr.
Mere info
Græssaks 180 grader
80 kr.
Mere info
Fiskars Servo Græssaks
318 kr.
Mere info
Fiskars Servo Græssaks 360º
200 kr.
Mere info
Græssaks med 3 positioner GROUW
99 kr.
Mere info
Gardena Comfort Langskaftet Græssaks Sæt - 12100-30
356 kr.
Mere info
Gardena Classic Græssaks - 08731-30
135 kr.
Mere info
Gardena Comfort Langskaftet Græssaks - 12100-20
356 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot græssaks.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man læse forretningens betingelser.
For en del er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af græssaks.
Der er ikke lighed i prisen på billige græssaks alt efter hvor du handler online. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle giver en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige producenter, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af græssaks online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre har butikker overalt i landet, og som følge af det har flertallet valget om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Af den grund har du valget om at spare leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er opstartsvirksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du handler græssaks online fra deres webshop.
Hovedparten af niche webshops producerer selv de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er eksperter i de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Herved kan du modtage en høj grad af gavnlig rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i netop græssaks.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

græssaks silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

græssaks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

græssaks jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

græssaks bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig altid ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med svære projekter, og af den grund vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes passende plads i kalenderen, så man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
2Det er fornuftigt at have en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive en god idé at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og bagefter tjekke eventuelle tilbud på dem alle sammen.
3Du må aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så husk arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, især såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
4Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at nedskrive en klar agenda, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af tidsplanen.
5I nogle tilfælde kan man hente offentligt tilskud til byggerier. Det ydes såfremt projektet er klimavenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen influerer positivt på miljøet.
6Det kan være en god idé at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er vigtige ombygninger. Store ombygninger stiller krav om flere mennesker. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
7Inden du optager byggeprocessen er det temmelig meningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Ved projekter udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag skal du ofte undersøge vejrvarslen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned bedst som du står midt i det omfattende byggeprojekt.
9Man må nødig undvære udstyr. Tit kan det vise sig smart at du har udstyret til rådighed forinden du går løs med arbejdet. Du bør i øvrigt huske at inkludere disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
10Du kunne overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at søge tilbud fra flere virksomheder.
11Du kan finde et bredt udvalg af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder meget udbytterig information, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
12Det er fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar forinden du kaster dig over arbejdet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel oversigt hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og derefter gennemgå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er yderst imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt flot. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En masse netbutikker i Danmark yder nu til dags diverse forskellige billige leveringsudgaver til græssaks. En af de populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke den dag der passer dig. Denne er nemlig i høj grad overkommelig, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsudgave.

Du burde endvidere foretrække at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringstypen er somme tider en lille smule mere pebret, men ydermere ret simpel med græssaks online. Den mest billige fragtløsning vil dog altid være selv at hente produkterne, men det kræver at du har bopæl nær netshoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på græssaks kan være super aktuel såfremt vi har brug for pakken inden for kort tid, så af den grund er det ganske relevant at vi efterser den estimerede leveringstid ved græssaks. De fleste webshops – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres primære varer online, men glem ikke at det står og falder med at ordren aflægges før et givent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet før logistikpersonalet drager hjemad.

Flere online outlets byder på levering uden omkostninger på græssaks online, men i reglen påkræves det at man aftager for en præcis sum. Ellers må man tage den mest prisbevidste mulighed for levering, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

De fleste webbutikker foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig græssaks hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark og Bauhaus. Byggecentrene frembyder eksempelvis klik-og-hent på græssaks i følgende områder:

Odense, Næstved, Skanderborg, Hedehusene, Nærum, Åbyhøj, Odder, Nyborg, Dragør, Allerød, Frederikshavn, Charlottenlund, Nakskov, Værløse, Horsens, Højbjerg, Slagelse, Ølstykke, Holstebro, Aabenraa, Gentofte, Farum, Grenaa, Tilst, Nørresundby, Aarhus, Gladsaxe, Randers, Lillerød, Hjørring, Kolding, Sønderborg, Haslev, Aalborg, Brøndby, Ballerup, Viborg, Jyllinge, Risskov, Kalundborg, Brabrand, Brønshøj, Birkerød, Vanløse, Hobro, København, Rødovre, Varde, Svendborg, Rønne, Ishøj, Solrød Strand, Herlev, Brønderslev, Silkeborg, Lyngby, Skive, Helsingør, Esbjerg, Ikast, Kokkedal, Haderslev, Albertslund, Nykøbing Falster, Vordingborg, Hedensted, Ringsted, Vallensbæk, Stenløse, Køge, Valby, Middelfart, Greve, Frederikssund, Herning, Tårnby, Taastrup, Frederiksberg, Holbæk, Hørsholm, Thisted, Struer, Hillerød, Søborg, Hvidovre, Vejle, Glostrup, Lystrup, Korsør, Rudersdal, Roskilde, Fredericia, Virum, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent for græssaks er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man ser på tendenserne står det markant, at netshoppere tit efterspørger for eksempel græssaks priser og køb græssaks. Foruden dette ser man ofte netshoppere lede efter blandt andet græssaks tilbud, billig græssaks samt græssaks online, plus de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Silvan.

Gode priser på græssaks

Det er jo efterhånden særligt smertefrit for alle at finde frem til tilbud på billige græssaks online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og af den grund har mange internet outlets været nødt til at reducere priserne på græssaks kolossalt, og derudover yde billig levering.

Derfor kan det ikke desto mindre være nyttigt at undersøge nogle få internet foretagender efter tilbud og udsalg på græssaks online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Du skal trods alt være klar over, at hvis en online butik annoncerer billige græssaks online på tilbud til en pris der anses for mystisk beskeden, kunne det tit være et tegn på en snydagtig internet butik. Bestillinger med betalingskort er dog omsluttet af en lov, som passer på dig som kunde overfor fup e-shops.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at dække omkostningerne til græssaks af flere omgange. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Når man kigger i søgedata er det markant, at folk tit leder efter fx græssaks priser og køb græssaks. Derudover ser vi som regel mennesker lede efter fx billig græssaks, græssaks tilbud og græssaks online.

Læs andre menneskers anbefalinger

Trustpilot præsterer fuldt ud fornemme chancer for at tyde en række nuværende konsumenters oplevelser og på grund af dette anbefaler vi, at du eftersøger e-handlens omtaler før du shopper billige græssaks online.

Facebook resulterer i ligeledes immervæk ønskværdige metoder til at få indtryk af internet firmaets pålidelighed. I øvrigt møder vi endda e-shops som tilbyder kunderne at notere en bedømmelse af ordreforløbet, som ydermere må udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige græssaks online i en netshop kunne man principielt gennemse e-butikkens regler, dog er det gerne et omfattende projekt, specielt på de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

En anden valgmulighed kan være at finde ud af om e-shoppen er e-mærket, fordi det burde være et sympol på at e-firmaet lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at webbutikken fra tid til anden kontrolleres af specialister som er inde i reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til en håndsrækning, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med din bestilling af græssaks. Tilmed slår vi et slag for at man er hensynstagende til de mest relevante regler der indvirker på købet af græssaks online, til eksempel den returneringsret e-forhandleren har.

I den relation er det desuden essesentielt, at man permanent gemmer sin ordremail, således man fremadrettet kan påvise sit køb af græssaks, hvad end man køber ved Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma eller Harald Nyborg.

Hanne gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Hans N gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Hans C gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Bente Møller gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til når du køber online
1Adskillige butikker på nettet giver i dag en lang række forskellige billige fragtløsninger til græssaks. En af dem der er mest anvendt er p.t. afhentningssteder, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragttypen er nemlig temmelig let, og typisk desuden den billigste fragtløsning.
2Trustpilot forærer dig immervæk passelige muligheder for at betragte ganske mange øvrige køberes betragtninger og på grund af dette anbefaler vi, at du betragter e-shoppens kritik inden du shopper billige græssaks online. Facebook tilbyder dig lige så vel immervæk anstændige metoder til at få indtryk af e-forretningens kundefokus.
3Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter varerne, som jo betinges af at du har bopæl i nærheden af e-butikkens arbejdslager. Den leveringsudgave kan være ret vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge græssaks om få sekunder. Alternativt så tilbyder en række online forretninger gebyrfri levering, men i mange tilfælde kun hvis der handles for en bestemt sum.
4Før nogen shopper billige græssaks hos en internet butik behøver man uden tvivl granske dens betingelser, men det er oftest ikke videre interessant. Desuden anbefaler vi at køberen er på vagt for de mest relevante vilkår der spiller ind i forbindelse med shopping af billige græssaks online, til eksempel hvilken returneringsret internet shoppen bruger.
5En hel del webshops tilbyder portofri fragt på græssaks, men undertiden kun når du bestiller for en bestemt sum. Ellers kan du gribe den mest letkøbte form for levering, som ofte vil blive at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragttypen viser sig typisk ligeledes vældig fleksibel. Den mest prisbevidste form for levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
6Leveringshastigheden kan vise sig at være særligt essentiel hvis vi har behov for dine nye produkter inden for få dage, så med det formål er det naturligvis relevant at vi kontrollerer den forventede leveringstid på græssaks. En del online outlets reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter, men glem ikke at det forudsætter at bestillingen realiseres før et besluttet tidspunkt.
7Vi tilråder at tjekke hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et billede på at webshoppen tilslutter sig dansk lovgivning, og at online virksomheden hyppigt evalueres af fagmænd som har indsigt i bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige græssaks i en internet handler burde man de facto have øje for netshoppens forretningsaftale.
8Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en vedtægt, hvilket hjælper køber overfor uoprigtige online outlets. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil afbetale prisen i flere bidder.
9Det er jo ualmindeligt gnidningsløst for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige græssaks hos diverse e-butikker, og for det lover de fleste internet firmaer gebyrfri levering. Trods dette kan det imidlertid være gavnligt at granske diverse internet selskaber efter rabat og tilbud før du shopper, så man er sikker på at opnå den billigste pris.