Er du på udkig efter græsarmeringssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 50 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 50 m2 for kun 6.840 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 50 m2 græsarmeringssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.840 kr.Køb
10.896 kr.Køb
10.950 kr.Køb
11.163 kr.Køb
11.794 kr.Køb
13.117 kr.Køb
15.510 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 50 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige græsarmeringssten hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på gode priser, hvorimod nogle har faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover bare græsarmeringssten.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring græsarmeringssten.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke butikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes overalt i landet, og pga. det har folk mulighed for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at undgå fragtomkostningen, og samtidig få produkterne med det samme.
De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra flere nicheshops, så du kan handle fra et stort sortiment af græsarmeringssten online.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billigere pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Disse støtter du når du handler græsarmeringssten online på deres hjemmeside.
Alverdens nichebutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du modtage en høj grad af kompetent sparring fra ansatte med ekspertviden i lige præcis græsarmeringssten.
Danmarks største byggemarkeder
græsarmeringssten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er alverdens guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer meget almennyttig info, særligt når du bruger engelske søgeord.
2Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man kan indsamle ens købspris for dem enkeltvis.
3Godt forarbejde er nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, inklusiv en numerisk orden. Vær konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
4Du bør på ingen måde forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm der beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke får professionel hjælp.
5Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives forudsat at projektet er klimavenligt. Bidraget beroer altså på at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
6Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag kan du tit tage et kig på vejrberetningerne i dagene før projektets begyndelse, så det ikke uanmeldt går i gang med at regne når du lige er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det kommer til omfattende opgaver, og ergo kan det vise sig af stor betydning at man har afsat passende tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
8Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af store projekter. Større ombygninger kræver mere end en person. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig klogt at du har udstyret klar før du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indkalkulere udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Måske kan det blive af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat forud for at du kaster dig over dit arbejde. Du kan med fordel notere en punktforms note med alle de ting der er nødvendige, og derefter gennemgå oversigten, så du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
11Forinden du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ultra centralt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det kan give mening at tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Når du søger eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra diverse leverandører.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Adskillige e-handler udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige fragttyper til græsarmeringssten. En der er meget anvendt er nu til dags levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo super let gængelig, og endda endvidere den mest betalelige leveringsmodel.

Du burde omvendt beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver oftest en tak mere omkostningsfuld, men omvendt særdeles uproblematisk med græsarmeringssten online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, som jo beroer på at du har bopæl med kort afstand til e-firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på græsarmeringssten kan være særligt afgørende såfremt du har behov for dine nye produkter inden for kort tid, og med det formål er det faktisk meningsfuldt at man besigtiger den estimerede leveringsdato for græsarmeringssten. Mange online shops – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, hvilket dog beroer på at bestillingen indsendes før et fastslået klokkeslæt, så de kan nå at få produktet fikset inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle e-forretninger i Danmark byder på gratis levering på græsarmeringssten online, men i mange tilfælde kræves det at du køber for et fastslået beløb. Alternativt må man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsudgave, som typisk vil blive at få leveret ordren til et afhentningssted.

En masse byggecentre giver click-and-collect hvor man handler billig græsarmeringssten hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af græsarmeringssten i disse områder:

Hillerød, Roskilde, Åbyhøj, Albertslund, Odder, Ikast, Lyngby, Grenaa, Nykøbing Falster, Viborg, Ringsted, Nakskov, Holbæk, Frederikshavn, Nørresundby, Hedehusene, Risskov, Greve, Struer, Dragør, Næstved, Herning, Thisted, Esbjerg, Frederikssund, Rødovre, København, Birkerød, Rudersdal, Tårnby, Brønshøj, Slagelse, Rønne, Brønderslev, Skanderborg, Køge, Fredericia, Sønderborg, Virum, Odense, Charlottenlund, Lillerød, Ølstykke, Korsør, Gladsaxe, Allerød, Valby, Lystrup, Jyllinge, Vordingborg, Herlev, Haderslev, Tilst, Horsens, Aarhus, Ishøj, Skive, Vallensbæk, Hedensted, Brøndby, Hørsholm, Kalundborg, Vejle, Vanløse, Haslev, Aabenraa, Hjørring, Hvidovre, Middelfart, Randers, Svendborg, Taastrup, Kolding, Varde, Nærum, Hobro, Frederiksværk, Glostrup, Silkeborg, Stenløse, Helsingør, Solrød Strand, Farum, Gentofte, Søborg, Aalborg, Værløse, Frederiksberg, Brabrand, Ballerup, Kokkedal, Højbjerg, Nyborg, og Holstebro, .

Klik-og-hent af græsarmeringssten er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager).

Ved kig i data bliver det markant, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis græsarmeringssten priser og græsarmeringssten tilbud. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis billig græsarmeringssten, græsarmeringssten online og køb græsarmeringssten, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Stark.

Bedste tilbud på græsarmeringssten

Det har vist sig at være yderst let for enhver at sammenligne tilbud på billige græsarmeringssten online fra diverse internet shops, og af den grund har massevis af e-forhandlere ikke kunne slippe for at presse prisen på græsarmeringssten helt i bund, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at se nærmere på en række internet foretagender efter tilbud og rabatter på græsarmeringssten online forinden du køber, sådan at man er sikret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Man skal trods alt være årvågen med, at når en netshop afsætter billige græsarmeringssten online på tilbud til en pris der kan ses som utrolig billig, så er det mange gange være en varsel om en uærlig webshop. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af en foranstaltning, der assisterer dig som køber overfor svindlende shops på nettet.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale regningen på græsarmeringssten over en periode. Det tilbydes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet græsarmeringssten priser og græsarmeringssten tilbud. Foruden dette ser man som regel mennesker søge for eksempel køb græsarmeringssten, græsarmeringssten online samt billig græsarmeringssten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 50 m2 kg græsarmeringssten er 6840 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot indebærer fuldkommen strålende løsninger til at finde ud af en hel del andre forbrugeres bedømmelser og herved er det fornuftigt, at du vurderer internet webshoppens vurderinger før du køber billige græsarmeringssten online.

Facebook fremskaffer derudover en lang række pålidelige løsninger til at få indblik i internet shoppens pålidelighed. I øvrigt ses nogle internet shops hvor folk kan tilkendegive en omtale af ordreforløbet, hvilket ydermere bør tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige græsarmeringssten online på en e-handler burde de i reglen bese dens regler, dog er det undertiden en tidskrævende opgave, særligt hos de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Alternativet kunne måske være at kontrollere om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en sikring om at online forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at e-shoppen tit ses til af jurister som har ekspertise inden for reglerne på området.

Dette er en god mulighed for at blive assisteret, når du får udfordringer ved din shopping med græsarmeringssten. For øvrigt kan det være til hjælp at man er sat ind i de mest betydningsfulde forhold der kan have indflydelse på købet af græsarmeringssten online, som for eksempel den returpolitik online forhandleren tilbyder.

Derfor er det på samme måde vigtigt, at man når som helst opbevarer ens faktura, så man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af græsarmeringssten, ligegyldig om man har handlet ved Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bygma.

Jens gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Inge gav 4 stjerner

Fremragende service.

Else K gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Jens Hansen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til internetshopping
1Mange e-butikker frembyder i dag et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til græsarmeringssten. En af de mest populære er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo rigtig smertefri, samt oftest endvidere den mest betalelige form for fragt.
2Forud for at folk køber billige græsarmeringssten hos en e-shop bør de helt sikkert skimme webshoppens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke videre interessant. Derudover kan det anbefales at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde regler der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige græsarmeringssten online, som for eksempel den returneringsret virksomheden tilsikrer.
3Trustpilot leverer nogenlunde fine løsninger til at læse en hel del øvrige brugeres meninger og på grund af dette er det fornuftigt, at du studerer internet selskabets anmeldelser forinden du bestiller billige græsarmeringssten online. Facebook tilbyder dig lige så vel i højeste grad tiltalende genveje til at få indsigt i e-handlens kundefokus.
4Den mindst kostelige leveringsversion vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, men det kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmåde kan være ret så betydningsfuld forudsat man skal bruge græsarmeringssten inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle internet firmaer billig fragt, men i reglen forudsætter det at man køber for en bestemt pris.
5Leveringstiden er jo ultra vigtig i tilfælde af at man skal bruge produktet inden for få dage, så i det øjemed er det nemlig afgørende at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på græsarmeringssten. Masser af butikker på nettet yder billig 1 dags levering på en lang række varer, som alligevel beroer på at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt.
6Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, der værner køber imod falske internet outlets. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække omkostningerne ude i fremtiden.
7Vi tilråder generelt at undersøge om netshoppen er medlem af e-mærket, siden det generelt er et signal om at e-handlen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, foruden at netbutikken af og til besigtiges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende love. Før nogen bestiller billige græsarmeringssten på en netbutik kunne man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsbetingelser.
8Det er jo efterhånden temmelig fremkommeligt for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige græsarmeringssten på forskellige webbutikker, og til gengæld præsterer en hel del e-firmaer levering uden omkostninger. Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle forskellige netshops efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at modtage den billigste pris.
9Nogle få internet outlets sikrer levering uden betaling på græsarmeringssten, men for det meste kræver det at du bestiller for en konkret sum. Som alternativ bør du overveje den billigste løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver beklageligvis tillige ultra ukompliceret. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.